Oranssin keikat & tapahtumat

Keskustelua keikkapaikkoista ja järjestäjistä. Keskustelua kokemuksien pohjalta informatiiviseksi tiedoksi muille.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Message
Author
User avatar
Oranssi ry
Posts: 77
Joined: 29 Jul 2014, 16:17
Location: Helsinki
Contact:

Re: Oranssin keikat & tapahtumat

#46 Post by Oranssi ry » 03 Dec 2019, 11:26

Todella iso KIITOS kaikille Oranssifestien kävijöille, esiintyjille, tekijöille ja auttajille. Oli ihanaa!

Ens vuonna uudestaan, ja sehän onkin Oranssin 30-vuotissynttärien aika silloin.

User avatar
Oranssi ry
Posts: 77
Joined: 29 Jul 2014, 16:17
Location: Helsinki
Contact:

Re: Oranssin keikat & tapahtumat

#47 Post by Oranssi ry » 17 Mar 2020, 17:01

Oranssi suljetaan väliaikaisesti pe 13.3.2020 alkaen

https://oranssi.net/2020/03/13/699/

Oranssi peruuttaa kaiken avoimen toiminnan tiloissaan toimenpiteenä korona-viruksen leviämisen hidastamiseksi hallituksen ohjeiden mukaisesti. Olemme väliaikaisesti kiinni ainakin 14.4.2020 asti. Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

Peruutus koskee kaikkia keikkailtoja, tapahtumia, tiistai-iltojen avoimia sirkustreenejä ja Sukupuolen moninaisuus -vertaisryhmää. Sukupuolen moninaisuus -vertaisryhmän aloitus siirtyy valitettavasti syksyyn. Olemme yhteydessä tapahtumien järjestäjiin ja mahdollisuuksien mukaan siirrämme tapahtumien toteutusta myöhemmäksi.

Oranssi 30v -kakkukahvit joudutaan myös siirtämään myöhemmin keväällä järjestettäväksi. Ilmoitamme uuden ajankohdan myöhemmin.

FunNet-hankkeen harrastusryhmien järjestämiseen liittyvät ajankohtaiset tiedot löydät FunNetin Facebook-sivuilta ja Instagramista.

Olemme pahoillamme tilanteesta, mutta nyt on tärkeintä huolehtia kaikkien hyvinvoinnista. Toivomme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa! ❤️

Kysymykset ja lisätiedot: [email protected]

User avatar
Oranssi ry
Posts: 77
Joined: 29 Jul 2014, 16:17
Location: Helsinki
Contact:

Re: Oranssin keikat & tapahtumat

#48 Post by Oranssi ry » 11 Jun 2020, 12:20

Meillä oli Oranssilla tarkotus viettää aivan uskomattoman upeaa 30v-juhlavuotta tänä vuonna, mutta koronan pentele tuli ja pilasi meidän synttärikakkukahvitkin. Elikkäs nyt tarttettais vähän jeesiä, jotta voidaan turvata Oranssin toimintaa ja järjestää synttäribailut myöhemmin syksyllä!

Tehtiin siis tämmönen mesenaattikamppis, jossa ois vastikkeena pinssiä, postikorttia, upeaa taidetta, valokuvauspakettia, mahdollisuutta järkätä yksityisbileet Oranssilla ja sitten vielä tommottista paitaa ja kassia joihin on tulossa perkuleen hieno printti. Tää printti julkistetaan jossain kohti mutta uskaliammathan hommailee tämmöiset asiat ihan sokkona jo samantien!

Vastikkeena on myös keikkalippu joulukuun keikalle, jossa esiintyy Jukka Nousiainen, Lasten Hautausmaa Duo ja Liila Jokelin. Tälle keikalle on sisäänpääsy vain tän mesenaattikampanjan kautta, joten kannattaa nopeesti käydä sieltä semmoinen lippu itselleen klikkailemassa ja kaverille kans! Lipun kylkeen voi ottaa myös tuommoisen kakkukupongin, niin sitten ihanasti voi keikalla kakkua mussuttaa posket pullollaan ja eiköhän me siihen kylkeen kahvitkin tarjota hyvää hyvyyttämme, sen verran mukavia tyyppejä kuulemma ollaan.


Oranssi ry täytti maaliskuussa 30 vuotta, mutta korona laittoi juhlavuoden suunnitelmat uusiksi. Auta Oranssia ja tue nuorten omaehtoista kulttuuri- ja kansalaistoimintaa.

Korona on kolahtanut kulttuurikenttään kovaa ja apua kaipaa myös Oranssi ry. Juhlavuosi sai ikävän käänteen kun toiminta joutui tauolle ja kakkukahvitkin jäivät pitämättä. Mesenaattikampanjan avulla pyrimme turvaamaan Oranssin toimintaa sekä järjestämään juhlallisuudet myöhemmin tänä vuonna.

Oranssilla on pitkä ja vaiherikas historia, jonka keskiössä ovat aina olleet omaehtoisuus ja yhteisöllisyys. Tiloissamme on vuosittain lähes 500 erilaista tapahtumaa, tilaisuutta ja toimintakertaa, joita järjestävät Oranssin lisäksi niin yhdistykset, vapaamuotoiset ryhmät kuin yksittäiset aktiivitkin. Tukemalla meitä autat mahdollistamaan tämän toiminnan jatkumisen ja laajan alakulttuurien kirjon näkymisen Helsingin kulttuurikarkeloissa jatkossakin!

Kiitos avustasi!


https://mesenaatti.me/1693/korona-aid-t ... toimintaa/

User avatar
Oranssi ry
Posts: 77
Joined: 29 Jul 2014, 16:17
Location: Helsinki
Contact:

Re: Oranssin keikat & tapahtumat

#49 Post by Oranssi ry » 22 Jun 2020, 17:50

Tässäpäs vielä tämmöttinen eventti tuolle mesenaattikeikalle:


Post Reply