pe 6.11. Bar Loose: Flippipuisto, Puoli yhdeksän uutiset

Keskustelua keikkapaikkoista ja järjestäjistä. Keskustelua kokemuksien pohjalta informatiiviseksi tiedoksi muille.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author
pohjoiskarjalanpiirakka
1k
Posts: 1569
Joined: 05 Oct 2006, 11:51

pe 6.11. Bar Loose: Flippipuisto, Puoli yhdeksän uutiset

#1 Post by pohjoiskarjalanpiirakka » 02 Nov 2020, 15:41

Perjantaina 6.11. Bar Loosen jytäkellarissa räjähtää tuplasti, kun Pitkänsillan pimeämmältä puolelta ytimeen saapuu kaksi Vaasankadulla kotipesäänsä pitävää yhtyettä. Pelin avaa debyyttipitkäsoittoaan viimeistelevä Puoli yhdeksän uutiset, joka on luvannut tarjoilla uutta irtomatskua tulevalta levyltä. Yhtye on julkaisemassa ennen varsinaista albumia vielä yhden sinkun nimeltä Ilman sua, ja jos hyvin käy niin se tapahtuu juurikin näissä bileissä. Puoli yhdeksän uutisten oli määrä esiintyä Loosessa jo viime heinäkuussa, mutta kekka jouduttiin perumaan viimehetkellä äkillisen sairastapauksen vuoksi. Nyt yhtye on enemmän kuin 100 prosenttisessa kunnossa ja luvassa on korvaava keikka korkojen kera!

Illan toisena yhtyeenä paikalle saapuu punk’n’roll -yhtye Flippipuisto, joka soittaa kotikaupungissaan keikan pitkän tauon jälkeen. Flippipuisto julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa Sumuiset aamut, sekavat yöt viime toukokuussa, mutta joutui perumaan koko levynjulkaisukiertueensa koronaviruksen takia. Näin ollen yhtye on viimeksi nähty Helsingissä livenä viime tammikuussa, jolloin yhtye lämmitteli Tavastialla legendaarista Ne/Ns. Luumäkiä. Nyt tilanne vihdoin korjaantuu, kun bändi nousee marraskuussa Loosen lavalle.

Tervetuloa mukaan!

19.30 ovet
20.00 Puoli yhdeksän uutiset
21.00 Flippipuisto

Liput 10 euroa

HUOM! Ennen Flippipuiston ja Puoli yhdeksän uutisten keikkaa Bar Loosen yläkerrassa vietetään Jack Friday -bileitä, jossa esiintyy akustisesti Luukas Oja!
Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen.

Kapasiteetti on rajattu kolmannekseen normaalista, joten turvavälin pitäminen naapuriin onnistuu.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

huh hah hei ja huonoon kuntoon

pohjoiskarjalanpiirakka
1k
Posts: 1569
Joined: 05 Oct 2006, 11:51

Re: pe 6.11. Bar Loose: Flippipuisto, Puoli yhdeksän uutiset

#2 Post by pohjoiskarjalanpiirakka » 06 Nov 2020, 12:13

Tänään!
huh hah hei ja huonoon kuntoon

Post Reply