pe 27.11. Bar Loose: The Pistones, L.A.M.F.

Keskustelua keikkapaikkoista ja järjestäjistä. Keskustelua kokemuksien pohjalta informatiiviseksi tiedoksi muille.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author
pohjoiskarjalanpiirakka
1k
Posts: 1569
Joined: 05 Oct 2006, 11:51

pe 27.11. Bar Loose: The Pistones, L.A.M.F.

#1 Post by pohjoiskarjalanpiirakka » 06 Nov 2020, 12:14

Perjantaina 27.11. Bar Loosessa bailataan kovaäänisen sähkökitaramusiikin tahdissa, kun Annankadun jytäkellariin saapuu kaksi pitkän linjan punkrock-yhtyettä juhlistamaan uutta musiikkia ja pitkää uraa. Ensimmäisenä bändinä illan aloittaa jo kaukaa 90-luvulta tuttu L.A.M.F., joka on julkaissut uutta musiikkia pitkän tauon jälkeen. Tuore seiskatuumainen kantaa nimeä Suomi ryömii taas / Viimeistä päivää. Levyn on julkaissut Woimasointu.
Illan toisena bändinä lavalle nousee The Pistones, joka juhlistaa 10-vuotista uraansa. Juhlakeikan piti alunperin olla jo aikaisemmin tänä vuonna, mutta äkillisen sairaustapauksen sitä jouduttiin siirtämään. The Pistones on koko kymmenvuotisen uransa ajan tunnettu erittäin laadukkaana yhtyeenä, jonka keikat, julkaisut ja soittotaito ovat olleet aina täyttä priimaa. Yhtye on julkaissut uransa varrella yhden pitäsoiton Eyes Over The City (2013) sekä muutamia seiskatuumaisia, joista viimeisin You Are The One näki päivänvalon vuonna 2017.

Loistavien levytysten lisäksi The Pistones toimii myös livenä, ja kotimaisten lavojen lisäksi yhtye on keikkaillut jonkun verran myös ulkomailla ja päässyt lämmittelemään mm. legendaarista Cock Sparreria. Haastavaan vuoden takia bändiä ei olla nähty Helsingissä keikalla pitkään aikaan, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla tsekkaamaan elävänä yksi kotimaisen punkrockin parhaimmista bändeistä!

Ovet klo 19.30
20.00 L.A.M.F.
21.00 The Pistones

Tapahtuman ennakkoliput tulevat myyntiin ensi viikolla!

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen.
Kapasiteetti on rajattu kolmannekseen normaalista, joten turvavälin pitäminen naapuriin onnistuu.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

[%7B%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22surface%22%3A%22edit_dialog%22%7D]%7D
huh hah hei ja huonoon kuntoon

Post Reply