PIFFIVIISUT 27 - Shit Happens! Tulokset sivulla 1!

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65743
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

PIFFIVIISUT 27 - Shit Happens! Tulokset sivulla 1!

#1 Post by Kirhine » 26 Feb 2018, 20:23

Image

Tervetuloa kisaamaan 27. piffiviisuihin!

Masentaa. Ahdistaa. Vituttaa. Ei toivoa paremmasta. Lohduttomuus ja epätoivo. Ei rakkautta, sydänsuruja. Uskottomuutta. Väkivaltaa ja päihdeongelmia. Mielenterveysongelmia. Potkut töistä. Rahat loppu. Maailma potkii päähän. Ei onnea, vain epäonnea. Itkua, surua ja hammasten kiristystä. Ei valoa tunnelin päässä… Kautta aikojen biisintekijät ovat kirjoittaneet kappaleita, joissa ei mene kovin hyvin ja tällä kertaa haetaan nimenomaan sellaisia.

”These are the songs guaranteed to make you feel good about your own life, in comparison to the poor people in these lyrics.”

Kierroksen teema on SHIT HAPPENS – kun kappaleissa menee huonosti!

Tällä kertaa viisumanagerit itse määrittelevät, että onko kappale ja sen sanoitukset teemaan sopivat. ”Huonosti meneminen” on subjektiivinen käsite, joten päätäntävalta on nyt teillä - näyttäkää mihin pystytte!
Pidätän kuitenkin viisuisännän roolissa oikeuden hylätä biisin, jos se minusta on selkeästi teemaan sopimaton.

Lähetä biisi linkkeineen perjantaina 2.3.2018 klo. 12.00 mennessä yv:llä. Harkitse valintasi tarkkaan, sillä vaihto-optiota ei tälläkään kertaa ole.

Viisi vuorokautta puskuria äänten vastaanottamisessa mahdollisten skandaalien varoilta!!!
Last edited by Kirhine on 26 Mar 2018, 09:49, edited 6 times in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65743
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#2 Post by Kirhine » 26 Feb 2018, 20:23

Lue ohjeet huolella ennen osallistumista!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin kierroksesta vastaavalle viisutoimihenkilölle ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisutoimihenkilönä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka tahansa Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.

- Edellisen kierroksen voittaja eli viisutoimihenkilö julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisuviestiketjussa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Jo hyväksyttyä biisiä ei saa enää vaihtaa toiseen, ettei vekslailu sotke viisutoimihenkilön taulukoita. Ei kannata siis hätiköidä, vaan miettiä oma biisivalinta huolella ennen lähetys-napin painamista.

- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale viisutoimihenkilölle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä viisutoimihenkilölle, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.

- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisutoimihenkilö julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).

- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisutoimihenkilölle. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisuketjussa viisutoimihenkilön toimesta hyvissä ajoin.

- Kun äänestysaika on päättynyt, viisutoimihenkilö julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa viisutoimihenkilö julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.

- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:
1.) Se ei kuulu foorumin "50 parasta punk-levyä" äänestyksen 50 kärkiesittäjän joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-viestiketjussa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleisketjuissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu topik, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim. eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.


3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä viestiketjua (myös ns. jaetut ketjujen nimet lasketaan, esim. äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Edellämainittuihin viestiketjuehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Tuoreeltaan päivitetty yli 10-sivuisten viestiketjujen lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan): viewtopic.php?f=12&t=470439&start=240#p13415614

Tuohon tulevat päälle vielä roskakorin yms. alueiden ketjut, joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun viestiketjuista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:
Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)
Vol. 23 – Muunkieliset: Op:l Bastards (Kolloo, laittikolloo)
Vol. 24 - ♥️: John Coltrane (ljm)
Vol. 25 - Myöhäistuotanto: Sonny Sharrock (Hans Besättning)
Vol. 26 - Tv-sarjojen biisit: Lee Moses (Spicoli)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisutoimihenkilö pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.

Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi (Esittäjä: kappaleen nimi ja linkki) YV:nä viisutoimihenkilölle eli tällä kierroksella minulle yllä ilmoitettuun deadlineen mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista. Huomioi kuitenkin että osa osallistujista suosii YouTube-soittolistan käyttöä, jolloin muilta alustoilta linkitetyt kappaleet saattavat jäädä vähemmälle kuuntelulle.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin, jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, nimimerkkisi tärähtää kierroksen osallistujat -listalle aikanaan. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Lisään kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tämän viestiketjun etusivulle mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2-3 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisutoimihenkilölle eli tällä kierroksella minulle. Äänestysajan pituus ilmoitetaan myöhemmin.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Jos pisteet tulevat jossakin muussa muodossa, niin viisutoimihenkilö voi ne halutessaan hylätä.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko: [/quote][/quote]
Last edited by Kirhine on 01 Mar 2018, 09:40, edited 1 time in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65743
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#3 Post by Kirhine » 26 Feb 2018, 20:23

Osallistujalista
*pörrör*
$%##$£¥witchhouwewilhus£$>^%~<^
Alan Sladd
antero vaan
Aurinkokunta
Banana Joe
Bill Fruge
A Brutal Gardener
Bäjäytystyömaa
El Bimbo
En huku
Damone
devil via the anus
foliohattu kiristää
General Error
Hans Besättning
harry-irene
Hate Nomad
Hemnetinmoinen sössö
Hikinen Möhömaha
Jalat jäi Karjalaan
Jasse
Jaxen
Jedin paluu arkeen
joku tyyppi
Kaasu Svindal
KALLION JÄTTI PERSE
Kauko Keuhkon näköinen mies
Korni Silli
Lesbian Ham
ljm
Loiro von Turbojuden
Lusku
Merabi
mikko
Moska
Motorisoitu keino
Musta Palsternakka
Nilkki Nilkkersön
Paha apina
PearlySpencer
rrröööaaarrr
Räppi-Turre
Rödis
Sepi Häpykumpulainen
sielusi kyylä
Slutmusik från Latvia
Solitaire Man
Spicoli
This is fantastic I'm in heaven
Venäjä Ensin
Vitun urpo nikki
Wader
wasky
Wilhelm Hiitola
Last edited by Kirhine on 02 Mar 2018, 11:55, edited 34 times in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65743
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#4 Post by Kirhine » 26 Feb 2018, 20:23

VIISUBIISIT

SNFU - He's Not Getting Older, He's Getting Bitter https://youtu.be/ysoGfEbbiuc
Richard and Linda Thompson - The End of the Rainbow https://youtu.be/HAvTb7spja0
Cannibal Ox: The F-Word https://www.youtube.com/watch?v=Fn60AbvPGCE
Client - Radio https://youtu.be/kIXyNFsWFBI
Disrupt - Neglected https://www.youtube.com/watch?v=DpS8KiSfsE0
Scud Mountain Boys - Silo https://youtu.be/L89eb-9lNAc
Ginger Wildheart - Toxins & Tea https://www.youtube.com/watch?v=dNJV5Jz3w7Y
Julma-Henri & Syrjäytyneet – 020706 https://www.youtube.com/watch?v=gh0LAt819CA
Veikko Lavi - Takarivin Taavi https://www.youtube.com/watch?v=Ndcnj-1ZEz0
Cranford Nix - A Heart That Ain't Ever Been Pure https://www.youtube.com/watch?v=5NfS4JmOneA
Paavoharju - Musta katu https://youtu.be/DVLIVMh6ByQ
M – Kaarina https://www.youtube.com/watch?v=o-r2b8He-SM
Kaseva - Tyhjää https://www.youtube.com/watch?v=4LWCO_nKM8U
Love - Signed D.C. https://www.youtube.com/watch?v=zTb10AKk2Tc
Cülo - My Life Sucks (And I Could Care Less) https://www.youtube.com/watch?v=skXKHgcNfo0
The Deadly Snakes – Sissy Blues https://www.youtube.com/watch?v=NifzdhuE2vs
Green Velvet: Answering Machine https://www.youtube.com/watch?v=9sqZihc5gIs
The Electronic Circus - Direct Lines https://youtu.be/xArmA-FTrGo
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich – Shame https://www.youtube.com/watch?v=pz8vjqewSfk
The Alan Parsons Project - Breakdown https://youtu.be/KJBTOC3Mfpk
Karjalan Sissit - Solmu on solmittu https://www.youtube.com/watch?v=3l96z99k4hk
J.J. Cale - Don't Cry Sister https://youtu.be/KJnhlMMhmds
Compulsive Gamblers - Sour and Vicious Man https://youtu.be/miH5tDoGNV4
Hybrid - Disappear Here https://youtu.be/F4PX4SnTKXI
Gilbert O'Sullivan - All Alone Again (Naturally) https://www.youtube.com/watch?v=8ELnhjGw4Zs
Dio - Rainbow in the Dark https://www.youtube.com/watch?v=zcsE9ObDPxA
Mount Eerie - Ravens https://www.youtube.com/watch?v=H2R2Ck8qKWM
Eila Pellinen - Vihreät niityt https://www.youtube.com/watch?v=zV0gPMjeYWY
Haymaker - It Only Gets Worse https://youtu.be/2jfRSPlFV74
Henrik Berggren - Wild Child https://www.youtube.com/watch?v=1hx4X-_ykK8
IAMX – Happiness https://www.youtube.com/watch?v=k58LRJ3tIdg
Tuxedomoon – No Tears https://youtu.be/dviCjWpPn4o
The Chills - Pink Frost https://www.youtube.com/watch?v=9K4Ql2cx6ro
Sopor Aeternus - No-One Is There https://www.youtube.com/watch?v=vtZCeq2gdfQ
Bronski Beat - Smalltown Boy https://youtu.be/E5i2Wa7daDA
Chico Buarque – Construção https://www.youtube.com/watch?v=vmGrRmXivmM
Syl Johnson - Is It Because I'm Black https://youtu.be/KxvquwCqC2w
Robyn – Dancing on My Own https://www.youtube.com/watch?v=fVLIUsoqsH4
Puhelinseksi: Me ei kai nähdä enää koskaan https://youtu.be/LhthtkiHeUE
UNKLE - Rabbit in Your Headlights https://www.youtube.com/watch?v=hd2cfuexAXs
William Penn & His Pals - Blow My Mind https://www.youtube.com/watch?v=FJ906JJbRiw
Rocket from the Tombs - Ain't It Fun https://www.youtube.com/watch?v=vnONS-_skLk
Crowbar - Existence Is Punishment https://youtu.be/mM2-iPAY2p4
La Sera - Losing to the Dark https://youtu.be/7fyFW7sUehM
Reuben Bell with The Casanovas - It's Not That Easy https://www.youtube.com/watch?v=RngJ2XJufl8
Abner Jay - I'm So Depressed https://www.youtube.com/watch?v=2Xcq0R7Uckg
Autiomaa - Maailmanloppu https://www.youtube.com/watch?v=-BXhOhlFa8g
Etta James - I'd Rather Go Blind https://www.youtube.com/watch?v=u9sq3ME0JHQ
Munly and The Lee Lewis Harlots - Goose Walking Over My Grave https://www.youtube.com/watch?v=qCulA_yb79M
Khanate - No Joy https://www.youtube.com/watch?v=TQZ7_fyju3M
Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus: Rajaton Rakkaus https://www.youtube.com/watch?v=IQ82fGZjUls
Bright Eyes - Haligh, Haligh, a Lie, Haligh https://www.youtube.com/watch?v=8xuuFpu7MKM
Alley Cats - Escape from the Planet Earth https://youtu.be/tIfT_IuIz5M
Viisikko - Nyt täytyy alkaa skarppaileen https://youtu.be/QZyx7VPHqgs
Womack & Womack – Teardrops https://www.youtube.com/watch?v=R8AOAap6_k4

Soittolista (Tattis En huku!): https://www.youtube.com/watch?v=ysoGfEb ... DmK6dhP5bZ
Last edited by Kirhine on 02 Mar 2018, 14:28, edited 3 times in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65743
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#5 Post by Kirhine » 26 Feb 2018, 20:23

managerit biiseineen
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤: La Sera - Losing to the Dark
†Witch‡House▲VíHìLiS†: IAMX - Happiness
Alan Sladd: Kaseva - Tyhjää
antero vaan: Bright Eyes - Haligh, Haligh, a Lie, Haligh
Aurinkokunta: Mount Eerie - Ravens
Banana Joe: Etta James - I'd Rather Go Blind
Bill Fruge: Dio - Rainbow in the Dark
A Brutal Gardener: Haymaker - It Only Gets Worse
Bäjäytystyömaa: Sopor Aeternus - No-One Is There
El Bimbo: Munly and The Lee Lewis Harlots - Goose Walking Over My Grave
En huku: Compulsive Gamblers - Sour and Vicious Man
Damone: Crowbar - Existence Is Punishment
devil via the anus: Scud Mountain Boys - Silo
foliohattu kiristää: Puhelinseksi - Me ei kai nähdä enää koskaan
General Error: UNKLE - Rabbit in Your Headlights
Hans Besättning: Eila Pellinen - Vihreät niityt
harry-irene: Chico Buarque - Construção
Hate Nomad: Karjalan Sissit - Solmu on solmittu
Hemnetinmoinen sössö: The Electronic Circus - Direct Lines
Hikinen Möhömaha: Khanate - No Joy
Jalat jäi Karjalaan: Client - Radio
Jasse: Veikko Lavi - Takarivin Taavi
jaxen: William Penn & His Pals - Blow My Mind
Jedin paluu arkeen: Abner Jay - I'm So Depressed
joku tyyppi: Cannibal Ox - The F-Word
Kaasu Svindal: Reuben Bell with The Casanovas - It's Not That Easy
Kauko Keuhkon näköinen mies: The Deadly Snakes - Sissy Blues
KALLION JÄTTI PERSE: Robyn - Dancing on My Own
Korni Silli: Hybrid - Disappear Here
Lesbian Ham: The Chills - Pink Frost
ljm: Viisikko - Nyt täytyy alkaa skarppaileen
Loiro von Turbojuden: M - Kaarina
Lusku: Love - Signed D.C.
Merabi: Womack & Womack - Teardrops
mikko: Ginger Wildheart: Toxins & Tea
Moska: Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich – Shame
Motorisoitu keino: Richard and Linda Thompson - The End of the Rainbow
Musta Palsternakka: Green Velvet - Answering Machine
Nilkki Nilkkersön: Julma-Henri & Syrjäytyneet - 020706
PAHA APINA: Rocket from the Tombs - Ain't It Fun
PearlySpencer: Henrik Berggren - Wild Child
rrröööaaarrr: Disrupt - Neglected
Räppi-Turre: SNFU - He's Not Getting Older, He's Getting Bitter
Rödis: Syl Johnson - Is It Because I'm Black
Sepi Häpykumpulainen: The Alan Parsons Project - Breakdown
sielusi kyylä: Cranford Nix - A Heart That Ain't Ever Been Pure
Slutmusik från Latvia: J.J. Cale - Don't Cry Sister
Solitaire Man: Bronski Beat - Smalltown Boy
Spicoli: Tuxedomoon - No Tears
This is fantastic I'm in heaven: Paavoharju - Musta katu
Venäjä Ensin: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Rajaton Rakkaus
Vitun urpo nikki: Cülo - My Life Sucks (And I Could Care Less)
Wader: Gilbert O’Sullivan - All Alone Again (Naturally)
wasky: Alley Cats - Escape From The Planet Earth
Wilhelm Hiitola: Autiomaa - Maailmanloppu
Last edited by Kirhine on 23 Mar 2018, 00:03, edited 2 times in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65743
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#6 Post by Kirhine » 26 Feb 2018, 20:23

LOPPUTULOKSET
202 Kaseva - Tyhjää / Alan Sladd*
140 Tuxedomoon - No Tears / Spicoli*
131 Rocket from the Tombs - Ain't It Fun / PAHA APINA*
115 Puhelinseksi - Me ei kai nähdä enää koskaan / foliohattu kiristää*
109 The Electronic Circus - Direct Lines / Hemmetinmoinen sössö*
103 Richard and Linda Thompson - The End of the Rainbow / Motorisoitu keino*
97 Paavoharju - Musta katu / This is fantastic I'm in heaven*
95 Scud Mountain Boys - Silo / devil via the anus*
92 M - Kaarina / Loiro von Turbojuden*
91 The Chills - Pink Frost / Lesbian Ham*
90 Alley Cats - Escape from the Planet Earth / wasky*
84 Abner Jay - I'm So Depressed / Jedin paluu arkeen*
83 Chico Buarque - Construção / harry-irene*
80 Compulsive Gamblers - Sour and Vicious Man / En huku*
73 Dio - Rainbow in the Dark / Bill Fruge*
70 Etta James - I'd Rather Go Blind / Banana Joe*
64 Autiomaa - Maailmanloppu / Wilhelm Hiitola*
63 Veikko Lavi - Takarivin Taavi / Jasse*
62 Viisikko - Nyt täytyy alkaa skarppaileen / ljm*
61 Cülo - My Life Sucks (And I Could Care Less) / Vitun urpo nikki*
61 Haymaker - It Only Gets Worse / A Brutal Gardener*
61 Womack & Womack - Teardrops / Merabi*
59 Disrupt - Neglected / rrröööaaarrr*
58 Robyn - Dancing on My Own / KALLION JÄTTI PERSE*
54 Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich - Shame / Moska*
53 Syl Johnson - Is It Because I'm Black / Rödis*
49 Client - Radio / Jalat jäi Karjalaan*
46 Henrik Berggren - Wild Child / PearlySpencer*
45 Green Velvet - Answering Machine / Musta Palsternakka*
43 La Sera - Losing to the Dark / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤*
43 Bronski Beat - Smalltown Boy / Solitaire Man
41 Julma-Henri & Syrjäytyneet - 020706 / Nilkki Nilkkersön*
39 Karjalan Sissit - Solmu on solmittu / Hate Nomad*
38 Khanate - No Joy / Hikinen Möhömaha*
35 Crowbar - Existence Is Punishment / Damone*
34 Mount Eerie - Ravens / Aurinkokunta*
30 UNKLE - Rabbit in Your Headlights / General Error*
26 Munly and The Lee Lewis Harlots - Goose Walking Over My Grave / El Bimbo*
25 Gilbert O’Sullivan - All Alone Again (Naturally) / Wader*
25 IAMX - Happiness / †Witch‡House▲VíHìLiS†*
24 Bright Eyes - Haligh, Haligh, a Lie, Haligh / antero vaan*
23 Love - Signed D.C. / Lusku*
23 The Alan Parsons Project - Breakdown / Sepi Häpykumpulainen
22 J.J. Cale - Don't Cry Sister / Slutmusik från Latvia*
20 Eila Pellinen - Vihreät niityt / Hans Besättning*
20 SNFU - He's Not Getting Older, He's Getting Bitter / Räppi-Turre*
19 Cranford Nix - A Heart That Ain't Ever Been Pure / sielusi kyylä*
18 Sopor Aeternus - No-One Is There / Bäjäytystyömaa*
16 Ginger Wildheart - Toxins & Tea / mikko*
14 Cannibal Ox - The F-Word / joku tyyppi*
9 Hybrid - Disappear Here / korni silli*
8 William Penn & His Pals - Blow My Mind / jaxen*
8 The Deadly Snakes - Sissy Blues / Kauko Keuhkon näköinen mies*
8 Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Rajaton Rakkaus / Venäjä Ensin*
6 Reuben Bell with The Casanovas - It's Not That Easy / Kaasu Svindal*
Last edited by Kirhine on 26 Mar 2018, 09:48, edited 1 time in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65743
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#7 Post by Kirhine » 26 Feb 2018, 20:23

Image
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48214
Joined: 22 Feb 2016, 15:20

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#8 Post by ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ » 26 Feb 2018, 20:24

Image
ImageImage
sisäkasvienkasvienmetsästys rojekti 67/300 kasvilajiketta 64/250 kasvilajia 17.3.19
tavote muutettu: n.80/500 kasvilajiia reilu 80/1000 kasvilajiketta 19.5.9 - Ulkokasvit ?/?

User avatar
xVitun urpo nikkix
Tittelit on heikoille
Posts: 19942
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#9 Post by xVitun urpo nikkix » 26 Feb 2018, 20:24

Image
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit

User avatar
joku tyyppi
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 41509
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#10 Post by joku tyyppi » 26 Feb 2018, 20:31

☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ wrote:Image
Image

User avatar
wasky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 86077
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#11 Post by wasky » 26 Feb 2018, 20:35

Image
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 79965
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Land of 88 ämbärs

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#12 Post by Jalat jäi Karjalaan » 26 Feb 2018, 20:36

Image
Sorry dude, I thought you were an object.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 79965
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Land of 88 ämbärs

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#13 Post by Jalat jäi Karjalaan » 26 Feb 2018, 20:37

Image
Sorry dude, I thought you were an object.

User avatar
General Error
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 14739
Joined: 16 Nov 2008, 01:50
Location: Toppilansaari

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#14 Post by General Error » 26 Feb 2018, 20:38

Image
Lahja wrote:Noisehan on hevareiden ambienttia
Image

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 66538
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: PIFFIVIISUT vol. 27

#15 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 26 Feb 2018, 21:03

Jalat jäi Karjalaan wrote:Image
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

Locked