Piffiviisut vol. 31: HOMOSAATIO, pisteet etusivulla!

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
lesbian ham
5k
Posts: 5441
Joined: 03 Sep 2008, 17:16
Location: Kämpillä

Piffiviisut vol. 31: HOMOSAATIO, pisteet etusivulla!

#1 Post by lesbian ham » 26 Jun 2018, 13:01

Image

PIFFIVIISUT VOL. 31: HOMOSAATIO


30. Piffiviisuissa ei Pride-viikko olekaan vielä ohi! Sen kunniaksi siirrämme puhkikalutun heteroromanssiuikutuksen hetkeksi roskiin ja homman nimi on all things gay and queer eli teemana on HOMOSAATIO.

Vaikka käytännön elämässä seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden rajat ovat eläviä ja vapaasti häilyviä, viisut ovat kisa ja kisoissa pitää valitettavasti jonkun rodin nimissä olla sääntöjä. Tämän vuoksi joudutaan teeman rajauksessa tekemään muutama vulgaarin juntti linjaus. Viisuehdokkaan tulisi täyttää kahdesta kriteeristä jompikumpi (tai molemmat, miksipä ei):

a) Esittäjä

Biisi hyväksytään ehdokkaaksi, mikäli sen esittäjä (tai esittäjät) kuuluu johonkin seksuaali- tai sukupuolivähemmistöryhmään. Mukana huomioidaan kaikki HLBTQIA-lyhenteen (homo, lesbo, bi, trans, queer, intersukupuolinen, aseksuaali) alle osuvat ryhmät. Ehdokasta ilmoittaessa liitä viestiin jotain tositetta (esim. linkkiä haastatteluun tai wikipediaan tai emmäätiiä, jonnekin), josta ehdokkaan sopivuus käy ilmi. Teeman rajaamisen nimissä hyväksytään tekijäkriteereillä mukaan vain esittäjiä, jotka ovat avoimesti joskus jossain avanneet omaa ei-heteroa/ei-cis-sukupuolista seksuaalisen ja/tai sukupuolisen suuntautumisen olemistaan, ei lähdetä ehdoin tahdoin arvailemaan tai kertomaan "varmoja tietoja" perusteluna.

Esim.

"Hei! Haluaisin osallistua viisuihin Judas Priestin Turbo Loverilla. Vokalisti Rob Halford on avoimesti homoseksuaali: https://en.wikipedia.org/wiki/Rob_Halfo ... rientation"
"No moi! Biisi on itsessään viisukelpoinen, mutta valitettavasti Judas Priestistä on yli kymmenen sivun bänditopikki. Tällöin se ei valitettavasti perusohjeiden osalta sovi ehdokkaaksi, mutta olet oikeilla jäljillä!"
"No voi perse, mietitäänpä uudelleen."

b) Sisältö

Biisi hyväksytään ehdokkaaksi, mikäli sen sanoitus käsittelee teemaa. Sanoituksessa pitäisi jotenkin tulla ilmi teeman alle istuvia tuntemuksia ja/tai käytäntöjä, kaksinapaisen sukupuolijärjestelmän härnäämistä, tarinoita HLBTQIA-hahmoista tai jotain muuta asianmukaista mädätyskuvastoa. Huomioithan, että pelkkä kanonisointi homodiskoanthemiksi ei riitä perusteeksi, joten iwillsurvivet ja sukkulavenukset jäävät tässä valitettavasti rannalle, mikäli kriteerit eivät muuten täyty. Mikäli biisi ilmoitetaan kisaan tällä kriteerillä, laita viestiin mukaan pätkä sanoituksia tai joku muu selvitys sisältöjen pro-homosaatio-luonteesta. Epäselvissä rajatapauksissa viisukeisarinna pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä biisejä täysin mielivaltaisesti, mutta lähdetään siitä, että hyväksymisrima on matalalla.

Esim.

"Hei! Haluaisin osallistua viisuihin Sleepy Sleepersin Kaksi vanhaa tukkijätkää -biisillä. Biisissä lauletaan kahden tukkijätkän homoeroottisesta kiintymyksestä toisiinsa."
"No moi! Tämäkin on sisältönsä puolesta erittäin sopiva ehdokas, mutta Sliippareistakin on jauhettu bänditopikissa yli 10 sivua."
"Niin tosiaan. No entä Leevi and the Leavingsin Poika nimeltä Päivi? Siinähän lauletaan tämmösestä sukupuolikokemuksen ja oman kehon ristiriidasta."
"Sekin sopisi teemaan ja hyväksyisin ehdokkaan muuten, mutta Leeveistäkin on keskusteltu yli sääntörajojen."
"No voi vittu, en osallistu näihin paskakisoihin."
Last edited by lesbian ham on 24 Jul 2018, 22:31, edited 13 times in total.
pass me some of that dumbass over there yeah boyyy

User avatar
lesbian ham
5k
Posts: 5441
Joined: 03 Sep 2008, 17:16
Location: Kämpillä

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#2 Post by lesbian ham » 26 Jun 2018, 13:01

LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että leikkimielisimmät eliittijoukkolaiset lähettävät teemaan sopivan biisin viisukapteenille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisupäällikkönä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Tällä kierroksella ei ole mahdollista vaihtaa jo kertaalleen hyväksyttyä biisiä. Kannattaa siis miettiä rauhassa ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä kipparille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisukunkku julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisupresidentille. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisukenraali julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa viisujohtaja julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Joku aika sitten päivitetty yli 10-sivuisten viestiketjujen lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan): http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p13415614

Tuohon tulevat päälle vielä roskakorin yms. alueiden ketjut, joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)
Vol. 23 – Muunkieliset: Op:l Bastards (Kolloo, laittikolloo)
Vol. 24 - ♥️: John Coltrane (ljm)
Vol. 25 - Myöhäistuotanto: Sonny Sharrock (Hans Besättning)
Vol. 26 - Tv-sarjojen biisit: Lee Moses (Spicoli)
Vol. 27 - Shit happens: Kaseva (Alan Sladd)
Vol. 28 - Fantasiapizza: Krzysztof Penderecki (joku tyyppi)
Vol. 29 - Albumien aloitusbiisit: Joan Baez (PAHA APINA)
Vol. 30 - Kesä: Martha and The Muffins (lesbian ham)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisukuningas pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille 2.7. klo 18.00 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Viisumaharadja vastaa yksityisviestitse kuittaukseksi. Sen sijaan mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisudiktaattorille eli tällä kierroksella minulle. Äänestysaikaa on tällä kierroksella sunnuntaihin 17.6. asti.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
Tiistaina 24.7.2018 klo 18 alkaen.
Last edited by lesbian ham on 23 Jul 2018, 13:59, edited 2 times in total.
pass me some of that dumbass over there yeah boyyy

User avatar
lesbian ham
5k
Posts: 5441
Joined: 03 Sep 2008, 17:16
Location: Kämpillä

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#3 Post by lesbian ham » 26 Jun 2018, 13:01

Menossa mukana (lihavoidut äänestäneet):

†Witch‡House▲VíHìLiS†
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
A Brutal Gardener
Alan Sladd
antero vaan

aurinkokunta
Banana Joe
Bill Bailey
Bill Fruge
devil via the anus
eh
El Bimbo
En huku
foliohattu kiristää
General Error
Hans Besättning
harry-irene
HATE NOMAD
Hemmetinmoinen sössö
Herkkus Loiroo
Jalat jäi Karjalaan
jaxen

jedin paluu arkeen
joku tyyppi
Kaasu Svindal

KALLION JÄTTI PERSE
Kauko Keuhkon näköinen mies
korni silli
Larissa von Cockström
lesbian ham
ljm
Lusku
Merabi

moska
motorisoitu keino
Musta Palsternakka
PAHA APINA
pcp jeesus
PearlySpencer
rrröööaaarrr
Rödis
sielusi kyylä
Slutmusik från Slatvia
solitaire man
This is fantastic I'm in heaven
Torakoiden alkiolaiset juuret
Wader
wasky
Venäjä Ensin
Wilhelm Hiitola

Vitun urpo nikki
Last edited by lesbian ham on 22 Jul 2018, 20:48, edited 18 times in total.
pass me some of that dumbass over there yeah boyyy

User avatar
lesbian ham
5k
Posts: 5441
Joined: 03 Sep 2008, 17:16
Location: Kämpillä

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#4 Post by lesbian ham » 26 Jun 2018, 13:01

YOUTUBE-SOITTOLISTA: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... _A2PZaWQ2M

Gossip - Move in the Right Direction https://www.youtube.com/watch?v=12zPU-8bsTE
Coil - Queens of the Circulating Library https://www.youtube.com/watch?v=I1z3Uf4Zu0o
Peter Grudzien - The Unicorn https://www.youtube.com/watch?v=Ymvgh-tcobs
Engelbert Humperdinck - Lesbian Seagull https://youtu.be/xPTXVqETBM4
Kate Tempest - Tunnel Vision https://youtu.be/VhAIzVw9_VQ
Frank Ocean - Lost https://youtu.be/rBOWeP70VHA
Patrick Cowley - Megatron Man https://youtu.be/rkgOq48PQds
Free - Sweet Tooth https://youtu.be/cazl-GSFH-0
Thighpaulsandra - The Angelica Declaration https://www.youtube.com/watch?v=WkSnm_fT3ZU
Psychic TV - Roman P. https://www.youtube.com/watch?v=mb_rYxfuJdU
The Gerogerigegege - Anal Beethoven https://youtu.be/ag802NMFPso
Gorgoroth - Carving a Giant https://www.youtube.com/watch?v=MxvTQ2DRXno
Sugar - If I Can't Change Your Mind https://www.youtube.com/watch?v=YMCm9Kn30J8
Mouthfull - 16 https://youtu.be/mUSWuFoQMlg
Pansy Division - Cowboys Are Frequently, Secretly Fond of Each Other - https://www.youtube.com/watch?v=4MI5rtgor68
Placebo - Song to Say Goodbye https://www.youtube.com/watch?v=qJUz1yit8Us
Gina X Performance - No G.D.M. https://www.youtube.com/watch?v=qPaiq9BxMyg
Little Richard - By the Light of the Silvery Moon https://youtu.be/X4OxRjp82y4
Final Fantasy - This Lamb Sells Condos https://www.youtube.com/watch?v=9ZK8nmwoVVY
Anti-Corpos - Sororirade https://youtu.be/nQ86wNmkAr4
Jackie Shane - Comin' Down https://www.youtube.com/watch?v=hMnvt37QprQ
Revolting Cocks - Pole Grinder https://www.youtube.com/watch?v=X6AD1Toa23Q
The Knife - Silent Shout https://youtu.be/4uI1KXHJVO8
Austra - Beat And The Pulse https://youtu.be/khT-s-3E8Uw
Tom Robinson Band - Power In The Darkness https://www.youtube.com/watch?v=auN0ZLcuvXI
Hole - Plump https://youtu.be/i2zo3IFc934
Skatt Bross - Walk the night https://www.youtube.com/watch?v=7ogydMMtHZA
Ladyhawke - My Delirium https://youtu.be/3ZT4akpw2Es
It Was Romance - Hooking Up With Girls https://www.youtube.com/watch?v=t3rLCM9LFfE
G.L.O.S.S. - Outcast Stomp https://youtu.be/PlgPEOtMXrM
Jordaan Mason - Grief Poem https://www.youtube.com/watch?v=H0NNr-Q0Y_0
Go-Go's - We Got The Beat https://www.youtube.com/watch?v=ZuJHx1yplIM
Los Crudos - No Te Debo Nada https://www.youtube.com/watch?v=w5O1E4ce-vc
Esa Saarinen - Poikarakkaus https://www.youtube.com/watch?v=FcXj1fcWjAo
Aaron Copland - The Open Prairie https://www.youtube.com/watch?v=9hT9RDQsJWw/
Sigur Rós - Von https://youtu.be/Z7fay2CE-RU
Jonathan Richman - I Was Dancing in a Lesbian Bar https://www.youtube.com/watch?v=63stLm1Rw_U
Janelle Monáe – Screwed (feat. Zoë Kravitz) https://youtu.be/fgSpeV-bklk
KAYTRANADA - You're The One https://www.youtube.com/watch?v=rKlA5tRu6f0
Grant Hart - Morningstar https://youtu.be/SNvFBaFa6s8
Floor - Tales of Lolita https://www.youtube.com/watch?v=PgGit7T2bu8
Horse - Careful https://www.youtube.com/watch?v=AHqINk0jKTE
Sophie B. Hawkins - Damn I Wish I Was Your Lover https://www.youtube.com/watch?v=Lt6r-k9Bk6o
Jobriath - I'm a Man https://youtu.be/D0Yd6YfH4Xk
The Bolshoi - Happy Boy https://www.youtube.com/watch?v=TBKBaFuGnEM
Josie Cotton - Johnny Are You Queer? https://www.youtube.com/watch?v=82N8gwTqM9A
Elton Motello - Jet Boy, Jet Girl https://youtu.be/RO8wV6iM7e4
Cris Williamson - Waiting https://youtu.be/OJjV435D8us
k. d. lang - Constant Craving https://www.youtube.com/watch?v=oXqPjx94YMg
Wayne County - Man Enough to Be a Woman https://www.youtube.com/watch?v=OLLOhrDvd7E
Rita Indiana y Los Misterios - El Blue Del Ping Pong https://www.youtube.com/watch?v=Yvg15SGY8ag
Last edited by lesbian ham on 17 Jul 2018, 13:12, edited 5 times in total.
pass me some of that dumbass over there yeah boyyy

User avatar
lesbian ham
5k
Posts: 5441
Joined: 03 Sep 2008, 17:16
Location: Kämpillä

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#5 Post by lesbian ham » 26 Jun 2018, 13:01

Gossip - Move in the Right Direction // Vitun urpo nikki
Coil - Queens of the Circulating Library // Torakoiden alkiolaiset juuret
Peter Grudzien - The Unicorn // Banana Joe
Engelbert Humperdinck - Lesbian Seagull // solitaire man
Kate Tempest - Tunnel Vision // devil via the anus
Frank Ocean - Lost // KALLION JÄTTI PERSE
Patrick Cowley - Megatron Man // Jalat jäi Karjalaan
Free - Sweet Tooth // Hans Besättning
Thighpaulsandra - The Angelica Declaration // jaxen
Psychic TV - Roman P. // A Brutal Gardener
The Gerogerigegege - Anal Beethoven // HATE NOMAD
Gorgoroth - Carving a Giant // Venäjä Ensin
Sugar - If I Can't Change Your Mind // Hemmetinmoinen sössö
Mouthfull - 16 // motorisoitu keino
Pansy Division - Cowboys Are Frequently, Secretly Fond of Each Other // Bill Fruge
Placebo - Song to Say Goodbye // †Witch‡House▲VíHìLiS†
Gina X Performance - No G.D.M. // lesbian ham
Little Richard - By the Light of the Silvery Moon // Kauko Keuhkon näköinen mies
Final Fantasy - This Lamb Sells Condos // ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
Anti-Corpos - Sororirade // wasky
Jackie Shane - Comin' Down // Kaasu Svindal
Revolting Cocks - Pole Grinder // Lusku
The Knife - Silent Shout // joku tyyppi
Austra - Beat And The Pulse // korni silli
Tom Robinson Band - Power In The Darkness // moska
Hole - Plump // Slutmusik från Slatvia
Skatt Bross - Walk the night // Merabi
Ladyhawke - My Delirium // Larissa von Cockström
It Was Romance - Hooking Up With Girls // sielusi kyylä
G.L.O.S.S. - Outcast Stomp // foliohattu kiristää
Jordaan Mason - Grief Poem // aurinkokunta
Go-Go's - We Got The Beat // Alan Sladd
Los Crudos - No Te Debo Nada // harry-irene
Esa Saarinen - Poikarakkaus // This is fantastic I'm in heaven
Aaron Copland - The Open Prairie // ljm
Sigur Rós - Von // Herkkus Loiroo
Jonathan Richman - I Was Dancing in a Lesbian Bar // El Bimbo
Janelle Monáe – Screwed (feat. Zoë Kravitz) // eh
KAYTRANADA - You're The One // General Error
Grant Hart - Morningstar // Bill Bailey
Floor - Tales of Lolita // PAHA APINA
Horse - Careful // Musta Palsternakka
Sophie B. Hawkins - Damn I Wish I Was Your Lover // Wader
Jobriath - I'm a Man // pcp jeesus
The Bolshoi - Happy Boy // PearlySpencer
Josie Cotton - Johnny Are You Queer? // rrröööaaarrr
Elton Motello - Jet Boy, Jet Girl // jedin paluu arkeen
Cris Williamson - Waiting // Rödis
k. d. lang - Constant Craving // Wilhelm Hiitola
Wayne County - Man Enough to Be a Woman // antero vaan
Rita Indiana y Los Misterios - El Blue Del Ping Pong // En huku
Last edited by lesbian ham on 22 Jul 2018, 21:00, edited 1 time in total.
pass me some of that dumbass over there yeah boyyy

User avatar
lesbian ham
5k
Posts: 5441
Joined: 03 Sep 2008, 17:16
Location: Kämpillä

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#6 Post by lesbian ham » 26 Jun 2018, 13:02

TULOKSET

127 Patrick Cowley - Megatron Man / Jalat jäi Karjalaan
124 Anti-Corpos - Sororidade / wasky
121 G.L.O.S.S. - Outcast Stomp / foliohattu kiristää
118 Kate Tempest - Tunnel Vision / devil via the anus
115 Go-Go's - We Got the Beat / Alan Sladd
111 Grant Hart - Morningstar / Bill Bailey
107 Jackie Shane - Comin' Down / Kaasu Svindal
103 Skatt Bros - Walk The Night / Merabi
99 The Knife - Silent Shout / joku tyyppi
90 Wayne County - Man Enough to Be a Woman / antero vaan

87 Ladyhawke - My Delirium / Larissa von Cockström
80 Tom Robinson Band - Power In The Darkness / moska
78 Psychic TV - Roman P. / A Brutal Gardener
78 The Bolshoi - Happy Boy / PearlySpencer
76 Final Fantasy - This Lamb Sells Condos / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
72 Jobriath - I'm a Man / pcp jeesus
69 Austra - Beat And The Pulse / korni silli
68 Elton Motello - Jet Boy, Jet Girl / jedin paluu arkeen
62 Placebo - Song to Say Goodbye / †Witch‡House▲VíHìLiS†
59 Mouthfull - 16 / motorisoitu keino

55 Thighpaulsandra - The Angelica Declaration / jaxen
55 The Gerogerigegege - Anal Beethoven / HATE NOMAD
54 Los Crudos - No Te Debo Nada / harry-irene
54 Gina X Performance - No G.D.M. / lesbian ham
52 Sigur Rós - Von / Herkkus Loiroo
51 Frank Ocean - Lost / KALLION JÄTTI PERSE
49 Sophie B. Hawkins - Damn I Wish Was Your Lover / Wader
44 Jonathan Richman - I Was Dancing in a Lesbian Bar / El Bimbo
42 Coil - Queens of the Circulating Library / Torakoiden alkiolaiset juuret
40 Floor - Tales of Lolita / PAHA APINA

39 Little Richard - By the Light of the Silvery Moon / Kauko Keuhkon näköinen mies
38 Sugar - If I Can't Change Your Mind / Hemmetinmoinen sössö
35 Rita Indiana y Los Misterios - El Blue Del Ping Pong / En huku
34 Josie Cotton - Johnny Are You Queer? / rrröööaaarrr
34 Horse - Careful / Musta Palsternakka
33 Gossip - Move in the Right Direction / Vitun urpo nikki
33 Engelbert Humperdinck - Lesbian Seagull / solitaire man
31 Janelle Monáe – Screwed (feat. Zoë Kravitz) / eh
31 Hole - Plump / Slutmusik från Slatvia
29 KAYTRANADA - You're The One. / General Error

29 Free - Sweet Tooth / Hans Besättning
26 Gorgoroth - Carving A Giant / Venäjä Ensin
21 k. d. lang - Constant Craving / Wilhelm Hiitola
21 It Was Romance - Hooking Up With Girl / sielusi kyylä
21 Cris Williamson - Waiting / Rödis
19 Peter Grudzien - The Unicorn / Banana Joe
12 Revolting Cocks - Pole Grinder / lusku
12 Esa Saarinen - Poikarakkaus / This is fantastic I'm in heaven
11 Pansy Division - Cowboys Are Frequently, Secretly Fond of Each Other / Bill Fruge
8 Jordaan Mason - Grief Poem / aurinkokunta
3 Aaron Copland - The Open Prairie / ljm
Last edited by lesbian ham on 24 Jul 2018, 22:24, edited 1 time in total.
pass me some of that dumbass over there yeah boyyy

User avatar
Merabi
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 73395
Joined: 19 Sep 2008, 18:20
Location: Södermalm-Tunnelbana

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#7 Post by Merabi » 26 Jun 2018, 15:05

Miten olisi maanantai :o
"Lopettakaa puhumasta jotain vitun suomea merabi huom"
"Narratiivin särkijä"
"merabi, hän on pifoviisujen proust, tajunnanvirran ja mielijohteiden herkkä makustelija"
juutube-soittolistat: https://www.youtube.com/channel/UCV25qg ... 4q8O9D7nNg

User avatar
Merabi
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 73395
Joined: 19 Sep 2008, 18:20
Location: Södermalm-Tunnelbana

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#8 Post by Merabi » 26 Jun 2018, 15:06

Ps. Upeita kuvia, 8p!
"Lopettakaa puhumasta jotain vitun suomea merabi huom"
"Narratiivin särkijä"
"merabi, hän on pifoviisujen proust, tajunnanvirran ja mielijohteiden herkkä makustelija"
juutube-soittolistat: https://www.youtube.com/channel/UCV25qg ... 4q8O9D7nNg

User avatar
Vitun urpo nikki
Tittelit on heikoille
Posts: 21229
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#9 Post by Vitun urpo nikki » 26 Jun 2018, 15:08

:prr:
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit

User avatar
lesbian ham
5k
Posts: 5441
Joined: 03 Sep 2008, 17:16
Location: Kämpillä

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#10 Post by lesbian ham » 26 Jun 2018, 16:18

Merabi wrote:
26 Jun 2018, 15:05
Miten olisi maanantai :o
Ei :o
pass me some of that dumbass over there yeah boyyy

User avatar
'Önky Tönk Män
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 11725
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#11 Post by 'Önky Tönk Män » 26 Jun 2018, 17:07

Image
Image

Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 145, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27777
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#12 Post by This is fantastic I'm in heaven » 26 Jun 2018, 17:12

Ok!
TAUOLLA! :]

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 82091
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#13 Post by Jalat jäi Karjalaan » 26 Jun 2018, 17:35

Alan Sladd wrote:
26 Jun 2018, 17:07
Image
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
korni silli
pässi maallikko
Posts: 1158
Joined: 25 Jun 2015, 13:50
Location: Maapallo

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#14 Post by korni silli » 26 Jun 2018, 17:37

missähän sitä sillon menee, toivottavasti netin äärellä
Maailmassa monta, on kummallista kasvia - ne hämmästyttää kummastuttaa tullii-miehiä.
Image

User avatar
PAHA APINA
7k
Posts: 7582
Joined: 12 Mar 2008, 21:44
Location: 00550

Re: Piffiviisut vol. 31, teema julki su 1.7. klo 18.00

#15 Post by PAHA APINA » 26 Jun 2018, 18:24

Painelen täällä jo äf vitosta!

Locked