Musta Pispala 2020

Laita nimesi alle puolesta ja vastaan.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author
User avatar
oopperan ummetus
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 41202
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: malmanĝejo

Musta Pispala 2020

#1 Post by oopperan ummetus » 30 Jun 2020, 01:44
Tervetuloa viidenteentoista Mustaan Pispalaan 2020!

Alustava aikataulua (tähän voi tulla lisäyksiä tai muutoksia!): Kaikki työryhmät pidetään näillä näkymin Hirvitalolla (Hirvikatu 10), sään salliessa ulkona. Jos työryhmä pidetään sisällä, on maksimiosallistujamäärä 20 henkeä, sisällä pidettäviksi ilmetuissa työpajoissa on siis tuo sama maksimi. Työryhmien tarkemmat kuvaukset julkaistaan pian.

Perjantaina 10.7.
Klo 17:00-19:00 Ende Gelände Finland -työryhmä pitää luennon toiminnastaan sekä kansainvälisen Ende Gelände -verkoston toiminnasta. (sisällä)
Klo 19:00-21:00 Miten vastustaa miehitystä Palestiinassa?

Israel ilmoitti kuluneen kevään aikana pakkoliittävänsä huomattavan suuren osan palestiinalaisten hallinnoiman Länsirannan alueista ja siellä sijaitsevista siirtokunnista yksipuolisella ilmoituksella itseensä. Miten tähän tilanteeseen on päädytty ja kuinka voimme olla solidaarisia palestiinalaisille tilanteessa jossa pakkoliitokset ja alati kasvava miehitys uhkaavat heidän elämäänsä? Luennolla käydään lyhyesti läpi palestiinalaisten kamppailun historiaa, alueen nykytilannetta sekä puidaan solidaarisuuden ja toiminnan muotoja joita voidaan käyttää palestiinalaisten tukemiseksi.

Klo 21:00 -> Vastavirtaklubin keikat.

Lauantaina 11.7.

Klo 11:00-13:00 Tietotekniikka ja turvallisuus, miten kommunikoida käyttäen kryptausta eri menetelmin. (sisällä)
Klo 13:00-15:00 Kieroutunut luontosuhde ekologisen romahduksen takana, vai onko?
Klo 15:00-17:00 Naisten ja muunsukupuolisten autonominen järjestäytyminen, hakien inspiraatiota mm Kurdistanin naisliikkeestä (työryhmä on tarkoitettu naisille ja muunsukupuolisille).
Klo 15:00-> Levymessut Vastavirtaklubin yläkerrassa klo 15:00

Klo 17:00-19:00 Hammasensiapu
Klo 21:00 -> Vastavirran keikat.

Ruokailu: Yhteistä lämmintä ruokaa ei tarjota johtuen vallitsevasta koronatilanteesta . Lauantaina Anarkistisella Mansen Mustalla Ristillä on liikkuva ruokadistro (wrappia tms.) n. klo 12-16 Hirvitalolla ja sen jälkeen Vastavirran luona. Tampere Hardcore puolestaan myy Hirvitalolla (kesärullia ja jotain makeaa leivonnaista) klo 16-21

Distroilu: Pe ja la Hirvarilla on mahdollisuus distoilla ja levymessuille voi tulla distronsa kanssa myymään myös muutakin kuin levyjä: esim. kirjoja, zinejä tai paitoja. Ilmoita itsesi mukaan: mustapispala(A)riseup.net

Päihteet: Hirvitalo on nykyään päihteetön tila koskien taloa ja tonttia. Kunnioitamme tätä linjaa Mustassa Pispalassa.

Turvallisuus: Turvallisemman tilan periaatteet tulevat näkyville tänne sivuille ja tapahtumapaikalle. Ei homo- tai transfobiaa, seksismiä, rasismia jne. bullshittiä. Festivaalin kävijät vastaavat yhdessä tapahtuman turvallisuudesta. Ongelmatilanteissa tapahtuman järjestäjät löytyvät info-pisteeltä, Hirvitalon pihalta. Pitäkää turvavälit. Peskää käsiä. Infopisteelle tulee myös käsidesiä tarjolle.

Lämpimästi tervetelua tekemään yhdessä meidän näköistämme festivaalia!http://mustapispala.net/
Last edited by oopperan ummetus on 06 Jul 2020, 13:43, edited 1 time in total.
ImageImage
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx. 

User avatar
oopperan ummetus
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 41202
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: malmanĝejo

Re: Musta Pispala 2020

#2 Post by oopperan ummetus » 30 Jun 2020, 01:44


Mustaa Pispalaa juhlistetaan perinteisesti myös rytkeen ja jytän muodossa kahtena päivänä. Keikat alkavat poikkeuksellisesti 21.00 ja lipun hinta on 6€/päivä.

Turvallisemman tilan periaatteet tulevat näkyville tänne sivuille ja tapahtumapaikalle. Ei homo- tai transfobiaa, seksismiä, rasismia jne. bullshittiä. Festivaalin kävijät vastaavat yhdessä tapahtuman turvallisuudesta. Pitäkää turvavälit. Peskää käsiä. Vastavirralta löytyy käsidesiä.

NO NAZIS / NO BULLSHIT

Perjantai 10.7.

Juggling Jugulars
(https://jugglingjugulars.bandcamp.com/)

Rue Morgue
(https://ruemorguehelsinki.bandcamp.com/)

8-bits High
( https://8bitshigh.bandcamp.com/releases )

Lauantai: 11.7.

Pervitin
Ensimmäinen keikka ikinä!

Kansanmurha
(https://kansanmurha.bandcamp.com/9

Konventio
(https://konventio.bandcamp.com/)

Romanssi
(romanssi.bandcamp.com/)

VASTAVIRTA-KLUBI – TURVALLISUUSOHJE

Keikka toteutetaan koronarajoitusten mukaisella yleisökapasiteetillä turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilan. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus.

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden asiakkaisen kanssa.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi tiskille ja wc-tiloihin.
· Suosimme maksutavoissa korttimaksua.Lauantaina 11.7. Mustan Pispalan yhteydessä järjestetään myös levymessut! Paikalle voi saapua oman distronsa kanssa ja levymessuilla voi myydä myös kirjoja, paitoja, zinejä ja niin edelleen.

Jos olet kiinnostunut saapumaan oman distrosi kanssa, niin ilmoitathan siitä osoitteeseen mustapispala(A)riseup.net.

Levymessuilla nähdään myös livemusiikkia Kiviranta- sekä Luokkaviha-yhtyeiden rytmittämänä. (https://kiviranta.bandcamp.com/)

Ostohousut jalkaan ja nähdään levymessuilla!
ImageImage
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx. 

Post Reply