Hki: Vapputori

Laita nimesi alle puolesta ja vastaan.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author
User avatar
AT
Posts: 188
Joined: 27 Nov 2006, 11:34
Contact:

Hki: Vapputori

#1 Post by AT » 03 Apr 2014, 18:59

Image

Rikkaat juhlivat ja leikkaavat köyhiltä loputkin pois, eikä ns. ''työväenpuolueet'' saa mitään hyödyllistä aikaiseksi. Kurjuuden määrä on lisääntynyt, mutta vappu on työväenluokan juhla. Me kurjat keräännymme juhlimaan omaa juhlaamme Helsingissä Tokoinrantaan 1.5. Ilmainen tapahtuma on kaikille avoin, rasismista ja seksismistä vapaa tapahtuma. Tervetuloa nauttimaan musiikista ja ruuasta. Paikanpäällä ilmaiskirpputori, johon itse voi tuoda vaatteita, kirjoja, lehtiä tms. ja jokainen voi halutessaan tulla esiintymään open-mic periaatteella, toisia kunnioittaen.
Tarkempi kellonaika ilmoitetaan lähipäivinä.

Ohjelmassa mm. musiikkia, open-mic(vapaa areena juuri sinun esiintymisellesi), pyöräpaja, vapaa valinta -vaihtoehtotori ja ruokaa.

Tapahtuma on täysin ilmainen.

Esiintymässä
Inkoo
https://soundcloud.com/inkoo
Normi
https://soundcloud.com/vot-2

Vapaa Vapaavalinta on vaihtoehtotori, jonne voit tuoda itsellesi tarpeettomaksi käyneitä vaatteita, kirjoja, levyjä yms. joita muut voivat vapaasti ottaa itselleen. Ne tavarat, jotka jäävät yli pyrimme sijoittamaan kohteisiin, missä on puutteita ja missä ne voivat auttaa toisia ihmisiä.

Open-mic:
Esitystään ei tarvitse ilmoittaa etukäteen, vaan mikin vapautuessa lava on vapaa. Anarkistinen Toiminta tuo PA:n, mutta musisoijien on itse huolehdittava paikalle tarvitsemansa soittimet. Olisi hienoa nähdä erilaisia esiintymisiä musiikista vaikka runonlausuntaan.
Toivomme, että osallistujat toimivat solidaarisesti eikä kukaan ei vie koko tilaa, vaan kaikille annetaan mahdollisuus esiintyä.
Muistathan myös, että tapahtuma on vapaa seksismistä, fasismista ja kaikenlaisesta syrjinnästä.

http://www.takku.net

Post Reply