TRE 14.3. Turkin hyökkäys Afriniin lopetettava -mielenosoitu

Laita nimesi alle puolesta ja vastaan.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author
User avatar
oopperan ummetus
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 26845
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: wagenburg

TRE 14.3. Turkin hyökkäys Afriniin lopetettava -mielenosoitu

#1 Post by oopperan ummetus » 12 Mar 2018, 17:10

Turkin hyökkäys Afriniin lopetettava -mielenosoitus

Tervetuloa keskiviikkona klo 18:00 Turkin hyökkäystä Afriniin vastustavaan mielenosoitukseen Tampereelle. Tarkempi paikka ilmoitetaan keskiviikkoon mennessä.

Turkki hyökkäsi 20. tammikuuta Pohjois-Syyriassa sijaitsevalle Rojavan autonomiselle alueelle tavoitteenaan miehittää siellä sijaitseva Afrinin alue. Nyt Afrinin kurdienemmistöinen väestö pelkää, että jos Turkki onnistuu tavoitteessaan alueella on todellinen kurdien kansanmurhan vaara.

Viime päivinä Helsingissä ja muualla ympäri Eurooppaa on viime aikoina järjestetty mielenosoituksia ja muita tapahtumia, joiden tarkoitus on nostaa tietoisuutta Afrinin tilanteesta ja vastustaa Turkin hyökkäystä. Vastaamme nyt Tampereella kansainväliseen toimintakutsuun (https://toimitus.co/2018/03/11/defendaf ... intakutsu/) puolustaa Afrinia ja vastustaa Turkin hyökkäystä. Tule korottamaan äänesi afrinilaisten puolesta!

Rasistiset, seksistiset ja muut syrjivät iskulauseet ja tunnukset eivät ole tervetulleita tapahtumaan. Kannustamme kaikkia tekemään itse Turkin hyökkäystä vastustavia kylttejä, banderolleja ja niin edelleen ja tuomaan ne paikalle.

Jos järjestösi tai ryhmäsi haluaa tukea mielenosoitusta, voit laittaa viestiä sivulle tai yksinkertaisesti jakaa kutsua sosiaalisessa mediassa ja muilla kanavillasi.

Tapahtuman järjestää joukko Afrinin tilanteesta huolissaan olevia tamperelaisia yksityishenkilöitä.

Tule paikalle ja levitä kutsua!


Image
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx. 

Post Reply