TRE: Mostafaa ei saa palauttaa Irakiin! - Mielenosoitus pakkopalautusta vastaan

Laita nimesi alle puolesta ja vastaan.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author
User avatar
oopperan ummetus
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 40897
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: malmanĝejo

TRE: Mostafaa ei saa palauttaa Irakiin! - Mielenosoitus pakkopalautusta vastaan

#1 Post by oopperan ummetus » 11 Jun 2018, 20:58

Mostafaa ei saa palauttaa Irakiin! - Mielenosoitus pakkopalautusta vastaan

Image

Mielenosoitus kokoontuu tiistaina 12.6. klo 15:45 Tampereen Maahanmuuttoviraston edessä (Itsenäisyydenkatu 11), josta etenemme Sorinkadun poliisiasemalle.

Ystävämme Mostafa tarvitsee apuasi. Hänet kiinniotettiin maanantaina 11.6. työpaikaltansa pakkopalautusta varten. Häntä uhkaa pakkopalautus Irakiin jo keskiviikkona 13.6. Tule kanssamme vaatimaan pakkopalautuksen välitöntä keskeyttämistä ja inhimillisempää turvapaikkapolitiikkaa.

Pirkanmaalla työskentelevä, ahkera ja tänne kotiutunut irakilainen Mostafa on vuosien Suomessa asumisensa aikana muodostanut tänne sosiaaliset verkostonsa. Hän oli juuri aloittamassa prosessia työperustaisen oleskeluluvan hankkimiseksi ennen kiinniottoaan.

Irakissa Mostafaa odottaa uskonnollisen aseistetun ryhmän tappolistalle joutuminen. Hänen militiassa, eli puolisotilaallisessa asejoukossa, toimiva sukulaisensa on jo uhannut murhata Mostafan, mikäli hän palaa Badgadiin. Silti Suomi on lähettämässä häntä juuri sinne, huolimatta siitä, että Suomen kansainväliset sitoumukset ja perustuslaki kieltävät palauttamasta ketään kuolemanvaaraan.

Älä katso sivusta, kun Suomi jatkaa epäinhimillisiä pakkopalautuksia sekä halventaa turvapaikanhakijoiden ihmisoikeuksia, vaan kokoonnu kanssamme Maahanmuuttoviraston edessä tiistaina klo 15:45.

Lisäksi voit allekirjoittaa adressin, joka vaatii pakkopalautuksen keskeyttämistä ja Mostafan asian uudelleenkäsittelyä osoitteessa www.adressit.com/mostafaa_ei_saa_palauttaa_irakiinImageImage
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx. 

Post Reply