Turku ilman natseja 18.8.2018

Laita nimesi alle puolesta ja vastaan.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author

User avatar
oopperan ummetus
God of PIF
God of PIF
Posts: 33461
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: mojosujo

Re: Turku ilman natseja 18.8.2018

#2 Post by oopperan ummetus » 06 Aug 2019, 20:20

Tervetuloa bussikuljetukseen Tampereelta Turku ilman natseja -mielenosoitukseen sunnuntaina 18.8.2018!

Matkan hinta on 13 euroa. Sitovat ilmoittautumiset on tehtävä 15.8 mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected], mistä saa myös lisätietoja lähtöajasta ja paikasta.

Äärioikeisto yrittää haalia väkeä mielenosoitukseensa ympäri Suomea, ei jätetä turkulaisia yksin, vaan mennään kadulle näyttämään, että meitä on enemmän.

Turku ilman natseja -tapahtuma löytyy facebookista:

Mielenosoituksen kutsu:

Turku ilman natseja mielenosoitus järjestetään Turussa sunnuntaina 18.8.2019 protestina äärioikeistolaisen Kansallismielisten liittouman samana päivänä olevaa Kukkavirta-188 -mielenosoitusta vastaan.

Kansallismielisten liittouma on kesällä 2017 perustettu äärioikeistolainen koalitio, joka kokoaa yhteen toimijoita Perussuomalaisista Pohjoismaiseen vastarintaliikkeeseen (PVL). Turussa 18. elokuuta 2019 järjestettävä 188-mielenosoitus kerää toistamiseen eri puolilta Suomea Turun kaduille PVL:n uusnatseja ja muuta äärioikeistoa. Tapahtuma on toisinto elokuulta 2018, jolloin sittemmin väliaikaiseen toimintakieltoon asetettu PVL marssi ensin omassa kansallissosialistisessa mielenosoituksessaan ja osallistui sen jälkeen 188-Kukkavirran käytännön järjestelyihin ja kulkueeseen. Kansallismielinen liittouma pääsi vastikään otsikoihin järjestettyään leirin, jonne osallistui myös PVL:n Suomen johtaja Antti Niemi. Leirillä muun muassa käytettiin vasemmistolaisten poliitikkojen kuvia maalitauluina ampumaharjoituksissa. Näitä “kansallismielisten” verkostointiin ja toiminnan koordinoimiseen tarkoitettuja leirejä on järjestetty jo neljä kertaa.

Kansallismielinen liittouma ja PVL pyrkivät siis toistamiseen hyödyntämään Turun puukotuksen vuosipäivää oman vihamielisen ja väkivaltaisen sanomansa levittämiseen. Kunnioitamme tragedian uhreja ja heidän läheisiään ja haluamme samalla viestiä, että natsismi ja jihadismi ovat saman kolikon kääntöpuolia: kummatkin ideologiat pyrkivät tuhoamaan vapaan ja demokraattisen yhteiskunnan keinoja kaihtamatta ja ihmishenkiä säästämättä.

Rasistisille ja väkivaltaisille kansallissosialistiselle järjestölle tai niiden pyrkimyksille ei ole tilaa Turussa, Suomessa tai maailmassa. Turku ilman natseja mielenosoitus on avoin kaikille, jotka vastustavat rasismia ja fasismia ja haluavat rakentaa oikeudenmukaisempaa, tasa-arvoisempaa ja vapaampaa maailmaa.

HUOM! Mielenosoituksen tarkka paikka ja aikataulu kerrotaan myöhemmin.

Lisätietoja:
facebook.com/turkuilmannatseja
[email protected]

ImageImage
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx. 

Post Reply