Tukholma 25.8.: STRIKE BACK

Laita nimesi alle puolesta ja vastaan.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author
User avatar
oopperan ummetus
God of PIF
God of PIF
Posts: 32017
Joined: 12 Jan 2013, 02:48
Location: mojosujo

Tukholma 25.8.: STRIKE BACK

#1 Post by oopperan ummetus » 09 Aug 2018, 19:30

25. elokuuta Tukholman Norra Bantorgetilla kokoonnutaan puolustamaan työväenluokan oikeutta lakkoon. Sosiaalidemokraatit ovat Ruotsissa viimeisen vuoden aikana valmistelleet lausuntoa lakko-oikeuden rajoittamisen puolesta ja vasta muutama kuukausi sitten tätä esitystä kommentoivat Ruotsin elinkeinoelämä ja suurten liittojen byrokraatit, joilla oli tarjota oma versionsa rajoituksista lakko-oikeuteen. Tämä uusi esitys on valmisteltu salassa liittojen jäseniltä, eikä se ole mikään parannus aikaisempiin ehdotuksiin, päinvastoin. Ehdotus uhkaa tuhota kaikki radikaalit liitot, avata ovet keltaisille liitoille ja viedä oikeuden poliittiseen lakkoon. Käytännössä työpaikoilla, joissa yhdelläkin työntekijällä on voimassa oleva työehtosopimus, yksikään toinen työntekijä ei voisi lakkoilla. Tämä on selkeä esimerkki keskusjärjestöjen johtajien ja sosiaalidemokraattien valmiudesta myydä periaatteensa ja suora hyökkäys työväenluokkaa vastaan.

Ruotsin hallitus tekee juuri nyt samaa, mitä Sipilän hallitus on viimeiset vuodet puuhannut. Se testaa kuinka pitkälle se voi mennä ennen kuin kipukynnys ylittyy. Ns. kilpailukykysopimuksen ja aktiivimallin jälkeen voimme odottaa, että Suomen hallitus seuraa ruotsalaisten ystäviensä perässä ottaen seuraavaksi kohteekseen oikeuden lakkoilla. Viimeisten vuosien aikana lakko-oikeus on ollut systemaattisen hyökkäyksen kohteena myös muualla Euroopassa, kuten Espanjassa ja Ranskassa. Tämän takia meidän tulee osoittaa paitsi solidarisuutta, ja etteivät tällaiset hyökkäykset tule onnistumaan Ruotsissa, eivätkä ne täten tule onnistumaan täälläkään.

Alusta kutsuu kaikkia ottamaan osaa aktioon lakko-oikeuden puolesta 25.8. Tukholmassa. Mielenosoitus tulee käyttämään “viiden sormen taktiikkaa”, jossa erilaiset blokit moninaisilla taktiikoilla kulkevat pitkin kaupunkia pyrkien pysäyttämään Tukholman ja synnyttämään ruohonjuuritason yleislakon. Alusta kehottaa kaikkia osallistumaan pohjoismaalaisten toveriemme kanssa mielenosoituksen siniseen sormeen, joka keskittyy nopeaan liikkumiseen ja blokkauksiin Tukholman keskustan alueella. Vain kaksi viikkoa ennen Ruotsin eduskuntavaaleja on aika laittaa poliitikot vastaamaan suunnitelmistaan ja näyttää, ettei työläisten oikeuksista voi leikata ilman taistelua!

Mikäli haluat lähteä Tukholmaan kamppailemaan lakko-oikeuden puolesta ja tarvitset matkaseuraa tai yöpaikan Tukholmasta, ole yhteydessä osoitteeseen [email protected]. Ottaessasi yhteyttä kerro kuka olet, missä toimit ja miksi olet kiinnostunut lähtemään Tukholmaan. Alustan aikaisemmin järjestämät matkat Hampuriin ja Göteborgiin ovat olleet menestyksekkäitä ajamiensa tavoitteiden suhteen, joten pidetään yhdessä huolta että voimme lisätä Tukholman tähän jatkumoon ja yhdessä kaataa sosiaalidemokraattien ja elinkeinoelämän suunnitelmat lakko-oikeuden rajoittamisesta!

Kaikki Tukholmaan 25.8.!

Kuvakset englanniksi ja ruotsiksi eri "sormista" ja muuta infoa: http://strikeback.se/

Kaikki tiedustelut ja lisäkysymykset voi lähettää osoitteeseen [email protected]

Matkassa mukana

TAL
https://fi-fi.facebook.com/tampereenalusta/

A-ryhmä
https://fi-fi.facebook.com/aryhma/
ImageImage
Marx propagoi fiksuuttaan lukemalla kirjoja ja kirjoittamalla niitä. Bakunin taas tuhosi aivosolujaan alkoholilla. Jäljellejääneet aivosolut saivat tilaa kasvaa ja kehittyä, ja lopulta Bakuninin pääkopassa oli vain yksi helvetin iso ja fiksu aivosolu. Bakunin oli siis fiksumpi kuin Marx. 

User avatar
Soroksen tilaama raekuuro
Posts: 410
Joined: 02 Apr 2018, 17:28

Re: Tukholma 25.8.: STRIKE BACK

#2 Post by Soroksen tilaama raekuuro » 25 Aug 2018, 13:21

Tämä starttaamassa. Liveseurantaakin ois tarjolla:

Image

Post Reply