Vaikuttava nuori: Vaikuta kirjoittamalla -työpaja! Ilmainen, Oranssilla!

Laita nimesi alle puolesta ja vastaan.

Moderator: Flash Gordon Bleu

Post Reply
Message
Author
User avatar
Oranssi ry
Posts: 59
Joined: 29 Jul 2014, 16:17
Location: Helsinki
Contact:

Vaikuttava nuori: Vaikuta kirjoittamalla -työpaja! Ilmainen, Oranssilla!

#1 Post by Oranssi ry » 10 Jun 2019, 17:34

Tämmöistä olisi tarjolla juhannuksen jälkeisenä tiistaina Oranssilla, tervetuloa mukaan! Voit olla kokematon tai jo kokenut kirjoittaja, ei väliä! Paja on ilmainen ja kaupan päälle saa vielä kaffet ja teetkin. 8)


VAIKUTA KIRJOITTAMALLA
Maksuton paja 15-28 -vuotiaille

Pajan ohjaaja: Hanna Räty
Aika: 25.6.2019 / Klo 17.30-20.30
Paikka: Oranssi, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11 / Kokoushuone (2.kerros), sisäänkäynti kokoushuoneeseen Oranssin takaoven/toimiston kautta
Ilmoittautuminen: Katso ohjeet tekstin lopusta


Jos olet kiinnostunut vaikuttamisesta sekä bloggaamisesta, mielipidekirjoittamisesta tai juttujen tekemisestä nettimediaan tai lehtiin, tämä paja on sinua varten!

Pajassa tutustutaan erilaisiin teksteihin ja käydään läpi perusteita lehtijutun, blogikirjoituksen ja mielipidekirjoituksen tuottamisesta. Pajaan voi hyvin osallistua ilman aiempaa kokemusta tällaisten tekstien kirjoittamisesta.

Voit tuoda pajaan omia keskeneräisiä tai valmiita tekstejä, joihin toivot pajan ohjaajalta kommentteja tai neuvoja! Jotta ohjaaja ehtii antaa kommentteja, tekstit voivat olla maksimissaan yhden A4:n pituisia. Pajan aikana voi myös ideoida ja hahmotella omaa tekstiä. Ohjaaja ja pajan osallistujat antavat toisilleen palautetta teksteistä ja teksti-ideoista.

Pajan ohjaaja Hanna Räty on toimittaja, Puistojatkot-blogin kirjoittaja ja Alakulttuurikeskus Loukon toiminnanjohtaja. Lisäksi Räty on kaupunkikulttuuri- ja kansalaistoiminta-aktivisti, joka on järjestänyt DIY-tapahtumia keikoista ja punk-festareista Kouvola Prideen.

Hannan blogi: blogit.apu.fi/puistojatkot
Loukko ry: kulttuuriloukko.fi

-----

Oranssi on päihteetön, kaikenlaisesta syrjinnästä ja väkivallasta vapaa tila. Kunnioitathan tätä! Tilassa on jääkaappi ja mikro, joihin voi laittaa omia eväitä.

Saavutettavuustiedot:
Paja järjestetään Oranssin 2. kerroksessa, jonne ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua. Tiloissa on sukupuolineutraali wc.

Sisäänkäynti pajaan tapahtuu Oranssin takapuolen (toimiston) oven kautta.

Osallistumismaksu:
Paja on maksuton ja siihen sisältyy kahvi- ja teetarjoilu.


-----

ILMOITTAUTUMINEN:
Sähköpostilla osoitteeseen jasmina.pitkanen (at) gmail.com tai tekstiviestillä/whatsappilla numeroon 0408212254. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Voit kysyä pajasta lisätietoja sähköpostitse! Ilmoittautuminen jatkuu niin kauan kuin paikkoja riittää, mutta loppuu viimeistään maanantaina 24.6. klo 16.

Huom! Ilmoitathan mahdollisimman pian, jos et pääsekään mukaan. Silloin voimme antaa paikkasi toiselle.

Vaikuttava Nuori -pajat toteutetaan Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan Rahaston tuella.Post Reply