Autokysymyksiä ja keskustelua

Pitkiä viestiketjuja tallessa on.
Locked
Message
Author
User avatar
Muuten vaan Esmeralda
God of PIF
God of PIF
Posts: 37349
Joined: 09 Mar 2008, 13:46
Location: avaruudellinen olo

Re: Autokysymyksiä ja keskustelua

#4291 Post by Muuten vaan Esmeralda » 23 Dec 2012, 21:26

Singularity wrote:
nyt mikko, joulu! wrote:
Singularity wrote:
Verinen jouluhallitsija wrote:Maanantaina joutuu viemään auton huoltoon kun takajarruja ei saatu nuorison ystävällisellä avustuksella laitettua kuntoon. Vittu sama vika joka vuosi - liian suuri ero tehoissa, vaikka mitä tekisi. Tällä kertaa veikkauksena ongelma paineilmasäätimessä. Itsehän en ymmärrä asiasta mitään, mutta vituttaa jo valmiiksi rahanmeno. Ajan sen kärrin helvetti sitten suoraa tietä katsastukseen ennen kuin ehtii levitä lisää. :x
Ei kai ne sitte vaan jumiudu ajan myötä. Ainaki normi ongelma jossain autos jos ajelee "liian rauhas", eli ei ikinä jarruttele kunnolla. Joutunu mutsin autosta melki joka vuosi avaamaan etujarrut ja hienosäätämään vasaralla ja teräsharjalla.

EDIT: Jaa niin takajarrut, jos ne on rumpujarrut niin ei sitte ihan toi yleisongelma välttis.
Siis takajarruthan ne ensin ryytyy tollasen käyttämättömyyden takia, oli sit rumpujarrut tai ei.
No enpä ite ainakaan rumpujarruis oo nähny tota ongelmaa, kun ne nyt on aika hyvin suojas siä, vaikka eihän ne juurikaan ees jarruta verrattuna etujarruihin kevyellä käytöllä. Mutta joka merkillä on ne juttunsa tietty.
No niin. Kerrankin hyvä säkä. Jarruissa ei ollut korjajaan mukaan varsinaisesti mitään vikaa. Jossain oli vaan jotain ilmakuplia ja sit se vaihto jonkun pikkuosan. En ymmärrä mitään mutta kärri meni läpi katsastuksesta (vaikka ei ne takajarrut vieläkään priimaa olleet) ja A-katsastuksen poijjaat tarjosivat hyvän kaakaokahvin. \:D/

e: Ja kyä mä aika sunnuntaiautoilija oon. Täytyy siis rällätä ja huudattaa jarruja vähän enemmän jatkossa.
Felis Veneficium wrote:
03 Jul 2018, 12:12
ei silleen enää kauheesti nappaa päästää pappoja kamariin nurkkia tuijottaan.

User avatar
raaka mestitsi ¹
dry crust
Posts: 136618
Joined: 23 Apr 2004, 17:04
Location: käsipesulla

Re: Autokysymyksiä ja keskustelua

#4292 Post by raaka mestitsi ¹ » 23 Dec 2012, 21:42

JOULUJussi69JOULU wrote:
möljäkeiju wrote:Jäähdytinnesteen lämpötilaa osoittava viisari liikkuu kyllä ihan eri tahtia liikkeellelähdön jälkeen, kun on muistanut pistää tollasen säteilijähärpättimen lämmittämään ennen käynnistystä, siis verrattuna siihen, kun ei ole muistanut. Vissiin tuo viisarin käytös on oire jostakin käytännön vaikutuksesta.
En mielestäni ole väittänyt etteikö se säteilijä lämmittäisi jäähdytinnestettä, mutta sen todellinen hyöty on aika mitätön.
Mulle siitä on ainakin ihan helvetin konkreettinen hyöty liittyen auton tehojen hyödyntämiseen muutaman kilometrin ajon päässä olevassa liittymässä.
Naturally, the machines were destroyed.
Image
http://ctw.fi/ Cast to Wolves crust | Leivotut sämpylät -laskuri (laskeminen aloitettu 1.1.2020): 160

Locked