PIFFIVIISUT vol. 11: Elokuvamusiikki TULOKSET sivuilla 1&113!

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27777
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

PIFFIVIISUT vol. 11: Elokuvamusiikki TULOKSET sivuilla 1&113!

#1 Post by This is fantastic I'm in heaven » 02 Nov 2016, 20:00

Image
Image

Tervetuloa yhdensiintoista Piffiviisuihin!

Tällä kertaa teemana on elokuvamusiikki siten kuin wikipedia sen määrittelee:
Elokuvamusiikki on elokuvassa käytettävää musiikkia, joka on joko sävelletty nimenomaisesti tiettyä elokuvaa varten tai sijoitettu siihen. -- Elokuvamusiikkina voi toimia jokin laulu, improvisoitu säestys, tai varta vasten elokuvaan sävelletty musiikki.
HUOM! Dokumenttielokuvat käy, mutta musiikkidokumentit EI KÄY. Piste.

LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!


Mitkä ihmeen Piffiviisut?

Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisuisännälle/emännälle ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisuisäntänä/emäntänä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?

Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisuemäntä/isäntä julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä isännälle/emännälle, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisuisäntä/emäntä julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2,5-3 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisuisännälle/emännälle. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa isännän/emännän toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisuisäntä/emäntä julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa isäntä/emäntä julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta)

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.
3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Eput vs. Popeda")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi


4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:
Vol. 1: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.

Mikä on tämän kierroksen teema?
Kullakin kierroksella on eri teema biiseille. Tällä kertaa teemana on elokuvamusiikki siten kuin wikipedia sen määrittelee:
Elokuvamusiikki on elokuvassa käytettävää musiikkia, joka on joko sävelletty nimenomaisesti tiettyä elokuvaa varten tai sijoitettu siihen. -- Elokuvamusiikkina voi toimia jokin laulu, improvisoitu säestys, tai varta vasten elokuvaan sävelletty musiikki.
Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisuisännälle eli tällä kierroksella minulle torstaina 3.11. klo 20 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

HUOM! Biisilinkin lisäksi lähetä yksi (1) luotettava linkki, josta käy ilmi, että kyseinen kappale todellakin on elokuvassa X. Hyviä lähteitä lienee esim.

Imdb
Discogs
YouTube (saattaa löytyä ko. kohtaus jossa biisi soi)
Wikipedia

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

HUOM! Mikäli sinulla on osallistumiskappaleesi digitaalisessa muodossa, mutta ei Youtubessa, voit lähettää biisin minulle ja lisään sen Youtubeen. Näin biisin lähettäjän ei tarvitse luoda uutta Youtube-tunnusta tai käyttää olemassaolevaa, jota kautta lähettäjän saattaa tunnistaa.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, et välttämättä saa mitään viestiä (vaihtelee viisuisännän/emännän mukaan). Tällä kierroksella viestiä EI tule, jos biisi on hyväksytty. Epäselvissä tapauksissa viesti saattaa tulla pienellä viiveellä, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan viestejä 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, niin en välttämättä kuitenkaan ehdi heti vastata siihen. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle) perjantaina 4.11. klo 10-12 välisenä aikana.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on kolmisen viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisuisännälle/emännälle eli tällä kierroksella minulle. Kuunteluajan ja samalla siis äänten jättämisen deadline on TORSTAI 24.11. klo 09.00.

Voinko lähettää äänet hieroglyfein, kiinaksi, pistekirjoituksella tai muuten vaan miten huvittaa?
Et voi. Pisteytys on syytä pitää selkeänä ja helposti tulkittavana, jotta viisuisännän/emännän tehtävä on helpompi ja Viisuskandaaleilta(™) vältytään.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Metallica - Enter Sadman


Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
Todennäköisesti viikolla 47 (loppuviikosta) eli 24.-27.11. Tämä ajankohta saattaa muuttua ja sen vuoksi se vahvistetaankin vasta myöhemmin. Stay tuned!

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko:
Last edited by This is fantastic I'm in heaven on 28 Nov 2016, 20:07, edited 9 times in total.
TAUOLLA! :]

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27777
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#2 Post by This is fantastic I'm in heaven » 02 Nov 2016, 20:00

Tämän kierroksen osallistujabiisit (soittolista seuraavan viestin lopussa):

BIISIT LÄHETTÄJINEEN (suluissa ensin lähettäjä ja sitten leffa josta biisi on):

1. Alan Price - Look Over Your Shoulder (mikko / O Lucky Man!, Onnenpoika)
2. Pierre Bachelet - Emmanuelle (PearlySpencer / Emmanuelle)
3. Anna Karina - Roller Girl (harry-irene / Anna)
4. Badfinger - Baby Blue (ripple / The Departed)
5. Angelo Badalamenti-Theme from Twin Peaks Fire Walk With Me (Jalat jäi Karjalaan / Twin Peaks Fire Walk With Me, Twin Peaks – Tuli kulje kanssani)
6. Björk - Scatterheart (General Error / Dancer in the Dark)
7. Kavinsky - Nightcall (Pyhä sokea neitsyt / Drive)
8. Elliott Smith - Angeles (Sergio Pissahätä / Good Will Hunting)
9. The Ronettes - Be My Baby (Mies kuin seinäruusu / Mean Streets, Sudenpesä)
10. Bobby Womack - Across 110th Street (KALLION JÄTTI PERSE / Jackie Brown)
11. John Yager - Benson Arizona (Bill Fruge / Dark Star, Pimeä tähti)
12. Jeanette - Porque te vas (Ravintolassa tuijottaa / Cria cuervos, korppi sylissä)
13. Spazz - Gummo love theme (A Brutal Gardener / Gummo)
14. Buffalo Springfield - Expecting to Fly (hemmets&mauritz / Fear And Loathing In Las Vegas, Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa)
15. The Pharcyde - Oh Shit (Hikinen Möhömaha / Above The Rim)
16. The Celibate Rifles - Back in the Red (rrröööaaarrr / Chopper Chicks in Zombietown)
17. Goran Bregović ‎– Ederlezi (Wader / Le Temps des Gitans, Mustalaisten aika)
18. Queen - Who wants to live forever (Vilhonvuoren▲Velho / Highlander)
19. Portishead - To kill a dead man (HEsan Shifty Shellcock / To Kill a Dead Man)
20. Roy Budd - Get Carter, Main Theme (Carter Takes a Train) (Merabi / Get Carter, Tappakaa Carter)
21. Joe Walsh - In The City (jaxen / The Warriors)
22. Nancy Sinatra - You Only Live Twice (Satan / [James Bond] You Only Live Twice, Elät vain kahdesti)
23. Tito And Tarantula - After Dark (Robert Z'Darin kesä / From Dusk Till Dawn, Hämärästä aamunkoittoon)
24. Vladimir Cosma - Promenade Sentimentale (Open Up and Sari Essayah / Diva)
25. Marko Haavisto & Poutahaukat - Paha Vaanii (PAHA APINA / Mies vailla menneisyyttä)
Last edited by This is fantastic I'm in heaven on 26 Nov 2016, 00:39, edited 11 times in total.
TAUOLLA! :]

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27777
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#3 Post by This is fantastic I'm in heaven » 02 Nov 2016, 20:00

Osallistujabiisit jatkuu:


26. Madonna - Into the Groove (jedin paluu arkeen / Desperately Seeking Susan, Missä olet, Susan?)
27. Chris Cornell - You Know My Name (korni chili / [James Bond] Casino Royale)
28. Buffy Sainte Marie - Soldier Blue (Banana Joe / Soldier Blue, Verinen sotilas)
29. Stelvio Cipriani/Olympia - Femina Ridens (Tomsk / Femina ridens)
30. Dan Hill - It's a long road (This is fantastic I'm in heaven / [Rambo:] First Blood, Taistelija)
31. Marc Wilkinson: Fiend Discovered and Titles (Lusku / The Blood on Satan's Claw)
32. Gary Jules - Mad World (Myrrys / Donnie Darko)
33. Violent Femmes - Blister in the Sun (wasky / Grosse Pointe Blank, Grosse Pointe Blank – Palkkamurhaaja pikkukaupungista)
34. Dynatron - Cosmo Black (Raaste / Cold in July)
35. Katyna Ranieri - Oh My Love (moska / Goodbye Uncle Tom)
36. Klaus Doldinger - Erinnerung (Vitun urpo nikki / Das Boot, Sukellusvene U-96)
37. Mary Mitchell - Ode To A Screw (Räppi-Turre / Taking Off, Taking off – otetaan hatkat)
38. Prime Movers - Strong As I Am (Damone / Manhunter, Psykopaatin jäljillä)
39. Françoise Hardy - Le temps de l'amour (Rödis / Moonrise Kingdom)
40. Davie Allan & The Arrows - Blue's Theme (karmee maito / The Wild Angels, Helvetin jengi)
41. Soggy Bottom Boys - I Am A Man Of Constant Sorrow (devil via the anus / O Brother, Where Art Thou?, Voi veljet, missä lienet?)
42. Buddy Holly & The Crickets - Not Fade Away (työmiehen lauantai / Christine, Christine – tappaja-auto)
43. Päivi Portaankorva - Balladi elokuvasta "Klaani" (Hemmetinmoinen sössö / Klaani – tarina Sammakoitten suvusta)
44. Commodores - Machine Gun (motorisoitu keino / Boogie Nights)
45. Francis Haines - The Trioxin Theme (Anti todo / The Return of the Living Dead)
46. The Beach Boys - Feel Flows (ljm / Almost Famous, Melkein julkkis)
47. Leonard Cohen - The Future (El Bimbo / Natural Born Killers, Syntyneet tappajiksi)
48. Dream 6: Rain (Huumedemonin tiukassa otteessa / The Party Animal, Mielessä vain...)
49. Bob Dylan - Knocking On Heavens Door (Kauko Keuhkon näköinen mies / Pat Garrett and Billy the Kid)SOITTOLISTA: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... USW8AED07b

HUOM! Youtube-listalta puuttuu: Bob Dylan - Knocking On Heavens Door
Last edited by This is fantastic I'm in heaven on 24 Nov 2016, 09:57, edited 10 times in total.
TAUOLLA! :]

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27777
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#4 Post by This is fantastic I'm in heaven » 02 Nov 2016, 20:00

LOPULLINEN TULOSLISTA:

214 Bobby Womack - Across 110th Street (KALLION JÄTTI PERSE)
169 Jeanette - Porque te vas (Ravintolassa tuijottaa)
133 The Ronettes - Be My Baby (Mies kuin seinäruusu)
121 Marko Haavisto & Poutahaukat - Paha Vaanii (PAHA APINA)
119 Leonard Cohen - The Future (El Bimbo)
100 Angelo Badalamenti-Theme from Twin Peaks Fire Walk With Me (Jalat jäi Karjalaan)
90 Nancy Sinatra - You Only Live Twice (Satan)
82 Roy Budd - Get Carter, Main Theme (Carter Takes a Train) (Merabi)
73 Goran Bregović ‎– Ederlezi (Wader)
73 Dynatron - Cosmo Black (Raaste)
71 Francis Haines - The Trioxin Theme (Anti todo)
------
69 Dream 6 - Rain (Huumedemonin tiukassa otteessa)
69 Marc Wilkinson: Fiend Discovered and Titles (Lusku)
67 Stelvio Cipriani/Olympia - Femina Ridens (Tomsk)
58 Bob Dylan - Knocking On Heavens Door (Kauko Keuhkon näköinen mies)
57 Kavinsky - Nightcall (Pyhä sokea SS Bitch) (todellinen pistesaalis 114, pisteet puolitettu äänestämättömuuden vuoksi)
56 The Celibate Rifles - Back in the Red (rrröööaaarrr)
54 Pierre Bachelet - Emmanuelle (PearlySpencer)
52 Violent Femmes - Blister in the Sun (wasky)
51 Björk - Scatterheart (General Error)
50 Gary Jules - Mad World (Myrrys)
47 Dan Hill - It's a long road (This is fantastic I'm in heaven)
47 John Yager - Benson Arizona (Bill Fruge)
------
46 Päivi Portaankorva - Balladi elokuvasta "Klaani" (Hemmetinmoinen sössö)
46 Spazz - Gummo love theme (A Brutal Gardener)
45 Commodores - Machine Gun (motorisoitu keino)
43 Buffy Sainte Marie - Soldier Blue (Banana Joe)
43 Queen - Who wants to live forever (Vilhonvuoren▲Velho)
41 Soggy Bottom Boys - I Am A Man Of Constant Sorrow (devil via the anus)
41 Buffalo Springfield - Expecting to Fly (hemmets&mauritz)
39 The Pharcyde - Oh Shit (Hikinen Möhömaha)
37 Madonna - Into the Groove (jedin paluu arkeen)
37 Françoise Hardy - Le temps de l'amour (Rödis)
36 Davie Allan & The Arrows - Blue's Theme (karmee maito)
35 Elliott Smith - Angeles (Sergio Pissahätä)
35 Buddy Holly & The Crickets - Not Fade Away (työmiehen lauantai)
32 Tito And Tarantula - After Dark (Robert Z'Darin kesä)
30 Joe Walsh - In The City (jaxen)
30 Anna Karina - Roller Girl (harry-irene)
------
27 Badfinger - Baby Blue (ripple)
27 Prime Movers - Strong As I Am (Damone)
25 Portishead - To kill a dead man (HEsan Shifty Shellcock)
25 Klaus Doldinger - Erinnerung (Vitun urpo nikki)
22 The Beach Boys - Feel Flows (ljm)
20 Mary Mitchell - Ode To A Screw (Räppi-Turre)
16 Chris Cornell - You Know My Name (korni chili)
15 Vladimir Cosma - Promenade Sentimentale (Open Up and Sari Essayah)
7 Alan Price - Look Over Your Shoulder (mikko)
5 Katyna Ranieri - Oh My Love (moska)
Last edited by This is fantastic I'm in heaven on 29 Nov 2016, 11:46, edited 6 times in total.
TAUOLLA! :]

User avatar
jedin paluu arkeen
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 12304
Joined: 12 Dec 2011, 19:08
Location: nakkimetsä

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#5 Post by jedin paluu arkeen » 02 Nov 2016, 20:02

vohoi veljet! :P

User avatar
Wader
rakkauden pultsari
Posts: 16729
Joined: 22 Sep 2005, 15:18

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#6 Post by Wader » 02 Nov 2016, 20:03

Game on!
Pidä tunkkis.

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68431
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#7 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 02 Nov 2016, 20:04

Laitoin jo biisin :sothsmoker:
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
devil via the anus
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29314
Joined: 01 Apr 2008, 00:24
Location: cloaca satanica

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#8 Post by devil via the anus » 02 Nov 2016, 20:06

Tää olikin teema mihin olin jo varautunut. Nyt herää vaan kysymys että pitäisköhän sitä vaan osallistua tolla valmiiks mietityllä vai pohtia lisää :-k
Piho wrote:Minä tykkään Jumalasta
Piho wrote:Jumalan nimi on Lucifer

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68431
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#9 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 02 Nov 2016, 20:08

Kauko Keuhkon näköinen mies wrote:Laitoin jo biisin :sothsmoker:
Nyt vain tuomion odottelua tässä :P
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
Lusku
Jens Rolig
Posts: 84153
Joined: 20 Sep 2004, 11:16

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#10 Post by Lusku » 02 Nov 2016, 20:09

mainio teema :o
💩💩💩

User avatar
devil via the anus
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29314
Joined: 01 Apr 2008, 00:24
Location: cloaca satanica

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#11 Post by devil via the anus » 02 Nov 2016, 20:10

Ei tää miettimällä parane, sinne läks.
Piho wrote:Minä tykkään Jumalasta
Piho wrote:Jumalan nimi on Lucifer

User avatar
'Önky Tönk Män
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 11688
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#12 Post by 'Önky Tönk Män » 02 Nov 2016, 20:12

Heh heh. Jos olisin voittanut viime kiekan, olisi tämän kierroksen teema ollut jetsulleen sama. Biisi lähetetty.
Image

Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 145, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
Lusku
Jens Rolig
Posts: 84153
Joined: 20 Sep 2004, 11:16

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#13 Post by Lusku » 02 Nov 2016, 20:12

miten voi olla että oon tässä viimesen parin viikon aikana kuunnellu tosi paljon soundtrackeja :o
💩💩💩

User avatar
devil via the anus
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 29314
Joined: 01 Apr 2008, 00:24
Location: cloaca satanica

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#14 Post by devil via the anus » 02 Nov 2016, 20:16

Hyvä teema kyllä, tulee varmaan helvetin kovatasoinen kuuntelulista. Harmi vaan että biisi oli jo valmiiksi mietitty niin ei päässyt pohtimaan...
Piho wrote:Minä tykkään Jumalasta
Piho wrote:Jumalan nimi on Lucifer

User avatar
Hemmetinmoinen sössö
lossinkuljettaja
Posts: 11378
Joined: 28 Sep 2011, 15:00
Location: Kyläniemen lossilaituri

Re: PIFFIVIISUT vol. 11 (teema: elokuvamusiikki)

#15 Post by Hemmetinmoinen sössö » 02 Nov 2016, 20:16

Mitenkäs tv-elokuvien ja -sarjojen musiikit? Ei käy vissiin?
Losseilla ajelu laskuri (aloitettu 6.8.2014): 11
juissimo wrote:Erään Scorpionsin kannessa luki shit it gay. Nauratti.
MASU ASUKKI wrote: C64 määräsi elämäni suunnan
Image

Locked