PIFFIVIISUT VOL 12: Saha - Tulokset sivuilla 1 ja 47

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
KALLION JÄTTI PERSE
8k
Posts: 8582
Joined: 26 Aug 2009, 21:06
Location: Käpländ

PIFFIVIISUT VOL 12: Saha - Tulokset sivuilla 1 ja 47

#1 Post by KALLION JÄTTI PERSE » 01 Dec 2016, 19:00

Image Image
Tervetuloa kahdensiintoista Piffiviisuihin!

Pahoittelut jouluteemaa toivoneille, joudun tuottamaan pettymyksen.

Tällä kertaa teemana on saha
Eli se soitin. Ei moottorisaha, vaan tuo tuollainen kuvankaltainen perussaha. Kilpailukappaleessa saa olla mukana myös muita soittimia, mutta sahan tulee olla selkeästi kuultavissa. Pelkkä sahaintro/outro ei riitä, vaan soittimen tulee kuulua pidemmästi. Viisuemäntä voi käyttää tässä päätäntävaltaansa täysin mielivaltaisesti. Valituksista leikataan päät poikki. Genrerajoituksia ei ole, eli jos arkistojesi kätköistä löytyy ysäridiscohitti sahalla höystettynä, niin mukaan vaan!

ALLA TÖRKEÄSTI KOPIOIDUT YLEISET OHJEET:


LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!


Mitkä ihmeen Piffiviisut?

Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisuisännälle/emännälle ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisuisäntänä/emäntänä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?

Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisuemäntä/isäntä julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä isännälle/emännälle, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisuisäntä/emäntä julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2,5-3 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisuisännälle/emännälle. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa isännän/emännän toimesta hyvissä ajoin. Tällä kertaa viisut pyritään vetämään normaalia tiukemmalla aikataululla nurkan takana kurkkivien joulupyhien vuoksi.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisuisäntä/emäntä julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa isäntä/emäntä julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta)

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.
3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Eput vs. Popeda")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi


4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:
Vol. 1: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisuisännälle eli tällä kierroksella minulle PERJANTAI 2.12. klo 19 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

HUOM! Biisilinkin lisäksi lähetä yksi (1) luotettava linkki, josta käy ilmi, että kyseisessä kappaleessa soi saha, ei esim. samalta paikoitellen kuulostava theremin. Hyviä lähteitä lienee esim. Discogs tai Wikipedia

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, pyrin vastaamaan läpimenosta YV:llä mahdollisimman pian. Epäselvissä tapauksissa viesti saattaa tulla pienellä viiveellä, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan viestejä 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, niin en välttämättä kuitenkaan ehdi heti vastata siihen. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on kolmisen viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisuisännälle/emännälle eli tällä kierroksella minulle. Kuunteluajan ja samalla siis äänten jättämisen deadline on KESKIVIIKKO 14.12. klo 19.


Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Metallica - Enter Sadman


Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
Maanantaina 19.12. klo 18 eteenpäin.

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko: [/quote]
Last edited by KALLION JÄTTI PERSE on 19 Dec 2016, 21:01, edited 11 times in total.
Kake tai Pena wrote:Kirkki ihmetteli et miks Larz tuli treeneihin pastasiivilä päässä. Kirkki vaan et on nastaa olla pasta!
Is it painful hearing voices ring so early in the morning?

User avatar
KALLION JÄTTI PERSE
8k
Posts: 8582
Joined: 26 Aug 2009, 21:06
Location: Käpländ

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#2 Post by KALLION JÄTTI PERSE » 01 Dec 2016, 19:00

Lopputulokset:

108 Secret Chiefs 3 - The End Times / PAHA APINA
106 Jack Nitzsche - One Flew Over the Cuckoo's Nest / This is fantastic I'm in heaven
98 Neutral Milk Hotel - In The Aeroplane Over The Sea / Vitun urpo nikki
97 Mercury Rev – Holes / Mies kuin joulutähti
95 The Black Heart Procession - A Light So Dim / Wader
84 Kuusumun Profeetta – Noita / Hemmetinmoinen sössö
80 The Handsome Family - 24 Hour Store / KALLION JÄTTI PERSE
79 Joanna Newsom & The Ys Street Band - Cosmia / hemmets&mauritz
78 The Flatlanders – One day at the time / korni chili
74 Maurizio Giri & Michele Rabbia: Sine Linea - For Musical Saw and Electronics / karmee maito
74 Elephant Revival - Ring Around the Moon / Open Up and Sari Essayah

73 Pelican - Untitled / rrröööaaarrr
71 David Coulter-Waiting / Seesaw / A Brutal Gardener
71 Patrick Wolf - Hard Times / El Bimbo
70 Jon Spencer Blues Explosion - Wait A Minute / Bill Fruge
69 Hazard Wings- Bone Idols Of The Desert Planet (pt. 2) / moska
66 Wingnut Dishwashers Union - Picking sides / harry-irene
57 Eels - Novocaine for the soul (Live at Town Hall with Strings) / Devil via the anus
48 Amiina - Seoul / Myrrys
47 Tiger Lillies: Diamonds and Gold / PearlySpencer
46 Woody Phillips - Habanero / Banana Joe
45 Hexvessel-Are You Coniferous? / Rödis

45 Gertrude 'Ma' Rainey - Sissy Blues / ripple
34 The Blacks: To a Sucker / huumedemonin tiukassa otteessa
34 Demdike Stare - All Hallows Eve ft Danny Norbury / General Error
31 Kev Hopper - Waiting for Baby / ljm
28 Adriano Fernandez - Misty / Vilhonvuoren▲Velho
27 La Sega Del Canto - Caravan / En huku
25 Thee oh Sees: Golden Phones / Sergio pissahätä
24 The Men That Will Not Be Blamed For Nothing – Ste(v)phenson / wasky
16 Tauno Vuorenniemi - Finlandia-hymni / N.O. Hääppönen
12 Carlos d'Alessio - Duo / Satan
2 Billy Pollard - O how I love jesus / Kyrpä Joseph

BIISIT MANAGEREINEEN NÄET TÄSTÄ POSTAUKSESTA

BIISI LISTA TÄSSÄ JA SEURAAVASSA VIESTISSÄ:

Ohessa yksittäiset kappaleet listattuna ja tässä iki-ihanan this is fantastic I'm in heavenin tehtailema SOITTOLISTA: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 5QCNT52gJ8

1. Patrick Wolf - Hard Times https://www.youtube.com/watch?v=VH5vgng9LAg
2. Neutral Milk Hotel - In The Aeroplane Over The Sea https://www.youtube.com/watch?v=hD6_QXwKesU
3. The Men That Will Not Be Blamed For Nothing – Ste(v)phenson https://youtu.be/S87mKwgYR6A
4: Tiger Lillies: Diamonds and Gold https://www.youtube.com/watch?v=lSRXs2wZdNE
5. Maurizio Giri & Michele Rabbia: Sine Linea - For Musical Saw and Electronics https://youtu.be/JPhRGopTdQg
6. Secret Chiefs 3 - The End Times https://www.youtube.com/watch?v=tv5s8UeSDns
7. Jack Nitzsche - One Flew Over the Cuckoo's Nest https://youtu.be/e9GWLk5EO6M
8. Kuusumun Profeetta – Noita https://www.youtube.com/watch?v=Y8OzcyMtyiI
9. Wingnut Dishwashers Union - Picking sides https://www.youtube.com/watch?v=knjBZS71R1A
10. David Coulter-Waiting / Seesaw https://youtu.be/TXr60DLRnuY
11. La Sega Del Canto - Caravan https://www.youtube.com/watch?v=NgUv7VklyLc
12. The Flatlanders – One day at the time https://youtu.be/ymlerC4jW0U
13. Carlos d'Alessio - Duo https://youtube.com/watch?v=01x5MhjC8HQ
14. Adriano Fernandez - Misty https://www.youtube.com/watch?v=VPsgwhxrTWA
15. Pelican - Untitled https://www.youtube.com/watch?v=WnvH0lG7TzY
16. The Black Heart Procession - A Light So Dim https://www.youtube.com/watch?v=PPKpnaTP0x4
17. Hexvessel-Are You Coniferous? https://youtu.be/4Xv5Opugyak
Last edited by KALLION JÄTTI PERSE on 19 Dec 2016, 21:02, edited 6 times in total.
Kake tai Pena wrote:Kirkki ihmetteli et miks Larz tuli treeneihin pastasiivilä päässä. Kirkki vaan et on nastaa olla pasta!
Is it painful hearing voices ring so early in the morning?

User avatar
Myrrys
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 21786
Joined: 01 Jan 2011, 19:28
Location: Päästadi
Contact:

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#3 Post by Myrrys » 01 Dec 2016, 19:00

18. Joanna Newsom & The Ys Street Band - Cosmia
19. Thee oh Sees: Golden Phones
20. Elephant Revival - Ring Around the Moon
21. The Blacks: To a Sucker
22. Eels - Novocaine for the soul (Live at Town Hall with Strings)
23. Mercury Rev – Holes
24. Woody Phillips - Habanero
25. Amiina - Seoul
26. Jon Spencer Blues Explosion - Wait A Minute
27. The Handsome Family - 24 Hour Store
28. Kev Hopper - Waiting for Baby
29. Gertrude 'Ma' Rainey - Sissy Blues
30. Demdike Stare - All Hallows Eve ft Danny Norbury
31. Tauno Vuorenniemi - Finlandia-hymni
32. Billy Pollard - O how I love jesus

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä ainoa näistä jota ei löydy YouTubesta:
33. Hazard Wings- Bone Idols Of The Desert Planet (pt. 2)
Last edited by Myrrys on 07 Dec 2016, 21:14, edited 5 times in total.
Cast to Wolves - HKI, crustpunkkaahaus
Kettlehead - HKI, laahaus
Misanthropic Forest - Halikko, blackmetal

Image

User avatar
PAHA APINA
7k
Posts: 7601
Joined: 12 Mar 2008, 21:44
Location: 00550

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#4 Post by PAHA APINA » 01 Dec 2016, 19:01

Hyvä teema!

User avatar
Bill Fruge
Fuel Maintenance Technician
Posts: 11853
Joined: 04 Mar 2004, 18:31
Location: ADC 2238-5531

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#5 Post by Bill Fruge » 01 Dec 2016, 19:01

PAHA APINA wrote:Hyvä teema!
mutta
Myrrys wrote:voi hemmetti :lol:
"Here, boy! Want your mouse? Nice mouse. Pretty toy. Want your mouse? Here, boy."

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27778
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#6 Post by This is fantastic I'm in heaven » 01 Dec 2016, 19:01

HYVÄ KALLION JÄTTI PERSE! Jumankekka mikä teema!! =D> =D>
TAUOLLA! :]

User avatar
razz-jieny
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 106659
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: NOOSIJENGI Tampere

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#7 Post by razz-jieny » 01 Dec 2016, 19:02

Upeaa!!! Biisi lähetetty prässäämölle!
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

User avatar
Wader
rakkauden pultsari
Posts: 16872
Joined: 22 Sep 2005, 15:18

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#8 Post by Wader » 01 Dec 2016, 19:02

:o
Pidä tunkkis.

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 74145
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#9 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 01 Dec 2016, 19:02

Ei saatana :lol:
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 85411
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#10 Post by Jalat jäi Karjalaan » 01 Dec 2016, 19:04

Voihan vittu :lol:
I try to work and I keep thinkin' of World War III. I try to talk to girls and I keep thinkin' of World War III.

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27778
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#11 Post by This is fantastic I'm in heaven » 01 Dec 2016, 19:05

Hemmetti kun on monta vaihtoehtoa :panic:
TAUOLLA! :]

User avatar
jedin paluu arkeen
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 12304
Joined: 12 Dec 2011, 19:08
Location: nakkimetsä

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#12 Post by jedin paluu arkeen » 01 Dec 2016, 19:05

:sad1lol:

User avatar
Töbin frendi
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 71046
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#13 Post by Töbin frendi » 01 Dec 2016, 19:05

Kiitos. Taitaa jäädä toista kertaa osallistumatta. :|
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
devil via the anus
God of PIF
God of PIF
Posts: 35050
Joined: 01 Apr 2008, 00:24
Location: cloaca satanica

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#14 Post by devil via the anus » 01 Dec 2016, 19:06

Ovela. Hitto vie, mitähän sitä keksii.
Piho wrote:Minä tykkään Jumalasta
Piho wrote:Jumalan nimi on Lucifer

User avatar
KALLION JÄTTI PERSE
8k
Posts: 8582
Joined: 26 Aug 2009, 21:06
Location: Käpländ

Re: PIF-VIISUT VOL 12 - Teema: SAHA (siis soitin)

#15 Post by KALLION JÄTTI PERSE » 01 Dec 2016, 19:06

Ei varmaan haittaa jos esittäjille on varattuna vaan yksi viesti kun vastaanotto on näin riemukas :P
Kake tai Pena wrote:Kirkki ihmetteli et miks Larz tuli treeneihin pastasiivilä päässä. Kirkki vaan et on nastaa olla pasta!
Is it painful hearing voices ring so early in the morning?

Locked