Piffiviisut vol.14: Numerobiisit - TULOKSET SIVUILLA 1 JA 63

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7224
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Piffiviisut vol.14: Numerobiisit - TULOKSET SIVUILLA 1 JA 63

#1 Post by En huku » 06 Feb 2017, 20:01

ImageImage

Tervetuloa neljänsiintoista (14.) piffiviisuihin!

Tällä kertaa teemana on biisit, joiden nimessä on numero/numeroita. Teemaan kelpaavat ainoastaan ne biisit, joiden nimessä numerot on kirjoitettu numeroin, ei kirjaimin. Biisinnimi saa sisältää myös sanoja ja väli-/erikoismerkkejä, kunhan vain numero löytyy. Esimerkkinä:
- J. Karjalainen - Kolme cowboyta → ei kelpaa
- Dead Moon - 54/40 or fight → kelpaa

Jälleen kerran biisinnimen oikea ja kilpailuun hyväksyttävä muoto tulee tarkistaa virallisesta julkaisusta. Jokaisen kilpailijan tulee siis liittää ehdokkaansa lisäksi linkki biisinnimen todentavaan lähteeseen, esimerksi Wikipedia, Discogs tai muu vastaava.

Äänet jätettävä su 26.2. klo 20 mennessä.


TULOKSET JULKI TI 28.2. KLO 18 ALKAEN.


ALLA TÖRKEÄSTI KOPIOIDUT YLEISET OHJEET:


LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisuisännälle/emännälle ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisuisäntänä/emäntänä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisuemäntä/isäntä julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä isännälle/emännälle, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisuisäntä/emäntä julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2-3 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisuisännälle/emännälle. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa isännän/emännän toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisuisäntä/emäntä julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa isäntä/emäntä julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta)

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.


3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Eput vs. Popeda")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisuisännälle eli tällä kierroksella minulle TIISTAIHIN 7.2. klo 20 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, pyrin vastaamaan läpimenosta YV:llä mahdollisimman pian. Epäselvissä tapauksissa viesti saattaa tulla pienellä viiveellä, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan viestejä 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, niin en välttämättä kuitenkaan ehdi heti vastata siihen. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2-3 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisuisännälle/emännälle eli tällä kierroksella minulle. Äänet lähetetään su 26.2. klo 20 mennessä.


Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Metallica - Enter Sadman

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
Vielä määrittelemättä

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko:
Last edited by En huku on 28 Feb 2017, 20:01, edited 10 times in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7224
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#2 Post by En huku » 06 Feb 2017, 20:02

TULOKSET:150 Sad Lovers & Giants - 50:50 / En huku
129 Blonde Redhead - 23 / Sergio Pissahätä
128 The Outcasts - 1523 Blair / Merabi
104 Chicago - 25 Or 6 To 4 / Wader
104 New Race - November 22, 1963 / rrröööaaarrr
94 Hank Williams III: 3 Shades of Black / PearlySpencer
94 The Troggs - 66-5-4-3-2-1 / Hans Besättning
93 Azealia Banks Ft. Lazy Jay ‎– 212 / devil via the anus
93 The Electric Light Orchestra ‎- 10538 Overture / Jalat jäi Karjalaan
87 Sähkö-Isku - 100 Kaljaa / Hemmetinmoinen sössö
80 Bow Wow Wow - C-30, C-60, C-90, Go! / harry-irene

77 Crosby, Stills, Nash & Young - 4 + 20 / ljm
74 The Gizmos: 1978 / Mies kuin sammunut tähti
70 Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 U / PAHA APINA
67 Sigue Sigue Sputnik - Love Missile F1-11 / jedin paluu arkeen
65 Megadeth - Hangar 18 / 48cm esinahka
57 Homer Banks - 60 Minutes Of Your Love / työmiehen lauantai
57 Kraftwerk - Tour De France Étape 3 / jaxen
54 Souls Of Mischief - 93 'Til Infinity / Hikinen Möhömaha
54 9 shock terror - 9th symbol / A Brutal Gardener
53 Jay-Z - 99 Problems / solitaire man
53 Coil - Penetralia II / This is fantastic I'm in heaven
52 Crisis - PC 1984 / ripple


48 The Feederz - 1984 / Bill Fruge
48 The Moving Sidewalks - '99th Floor' / Rödis
46 Gray Matter - 4 A.M. / wasky
44 Freak power - SONG #6 / El bimbo
43 Prince Buster All Stars - 7 Wonders Of The World / Open Up and Sari Essayah
40 The Pains of Being Pure at Heart - 103 / †Witch‡House▲Vilhis†
37 The Dillinger Escape Plan - 43% Burnt / Damone
36 Mr. Floppy: 100,000 Morrisseys / Alan Sladd
33 Screamin' Jay Hawkins: Armpit #6 / motorisoitu keino
29,5 Run The Jewels - 36 inch chain / Myrrys
29 Candy and the Kisses - The 81 / Banana Joe
28 Armia - Przebłysk 5 / Räppi-Turre
27 Argon - Kesä '84 / moska

27 John K. Samson: 17th Street Treatment Center / eh
26 Phenomenal Handclap Band - 15 To 20 / Vitun urpo nikki
26 DNA - 5:30 / karmee maito
25 Kick Bong : Live in one dream 2 / korni chili
24 Paranoid London Featuring Paris Brightledge - Paris Dub 1 / General Error
23 Calvin Harris - Acceptable in the 80's / KALLION JÄTTI PERSE
16 Flamin' Groovies: 32-20 / lusku
15 Agents Of Oblivion - Paroled In '54 / Raaste
13 dEUS - Dream Sequence #1 / joku tyyppi
8 Johnny Cash & Louis Armstrong - Standing on the Corner (Blue Yodel No.9) / Kauko Keuhkon näköinen mies

HUOM: Run the Jewelsin (Myrrys) pisteet puolitettu.
Last edited by En huku on 28 Feb 2017, 20:36, edited 3 times in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7224
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#3 Post by En huku » 06 Feb 2017, 20:02

OBS: Kaikki biisit on tarkistettu ja esiintyjät hyväksytty (inhimillisellä otteella, eikä viisuisäntä ota vastuuta yhtään mistään). Youtubelinkkien otsikoinnit ovat osassa sääntöjen vastaisia, mutta tällöin esiintyjä on merkitty erilailla kuin se on alkuperäisessä äänitteessä ollut. Oikein hyviä viisuja kaikille ja olkoon henki hyvä!!

playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 8G3I6cmEpG

EHDOKASLISTA, OSA 1:

1. Run The Jewels - 36 inch chain

2. Homer Banks - 60 Minutes Of Your Love

3. Kick Bong - Live in one dream 2

4. Kraftwerk - Tour De France Étape 3

5. The Moving Sidewalks - '99th Floor'

6. New Race - November 22, 1963

7. John K. Samson - 17th Street Treatment Center

8. The Dillinger Escape Plan - 43% Burnt

9. Crosby, Stills, Nash & Young - 4 + 20

10. Megadeth - Hangar 18

11. Jay-Z - 99 Problems

12. The Pains of Being Pure at Heart - 103

13. Souls Of Mischief - 93 'Til Infinity

14. Mr. Floppy - 100,000 Morrisseys

15. Sigue Sigue Sputnik - Love Missile F1-11

16. Freak power - SONG #6

17. Azealia Banks Ft. Lazy Jay ‎– 212

18. Blonde Redhead - 23

19. Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 U

20. The Electric Light Orchestra ‎– 10538 Overture

21. Gray Matter - 4 A.M.

22. Argon - Kesä '84

23. Agents Of Oblivion - Paroled In '54

24. Sad Lovers & Giants - 50:50

25. The Outcasts - 1523 Blair
Last edited by En huku on 07 Feb 2017, 23:25, edited 3 times in total.

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68431
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#4 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 06 Feb 2017, 20:02

Aion sijoittua toiseksi, kohta luen ohjeetkin.
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7224
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#5 Post by En huku » 06 Feb 2017, 20:02

EHDOKASLISTA, OSA 2:

26. The Troggs - 66-5-4-3-2-1

27. The Gizmos: 1978

28. Candy and the Kisses - The 81

29.Coil - Penetralia II

30. Phenomenal Handclap Band - 15 To 20

31. DNA - 5:30

32. Chicago - 25 Or 6 To 4

33. Sähkö-Isku - 100 Kaljaa

34. Johnny Cash & Louis Armstrong - Standing on the Corner (Blue Yodel No.9)

35. Calvin Harris - Acceptable in the 80's

36.The Feederz - 1984

37. Bow Wow Wow - C-30, C-60, C-90, Go!

38. dEUS - Dream Sequence #1

39. 9 shock terror - 9th symbol

40. Crisis - PC 1984

41. Hank Williams III: 3 Shades of Black

42. Flamin' Groovies: 32-20

43. Paranoid London Featuring Paris Brightledge - Paris Dub 1

44. Screamin' Jay Hawkins: Armpit #6

45. Armia - Przebłysk 5

46. Prince Buster All Stars - 7 Wonders Of The World
Last edited by En huku on 07 Feb 2017, 23:26, edited 3 times in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7224
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#6 Post by En huku » 06 Feb 2017, 20:03

Biisilista managereineen:


Run The Jewels - 36 inch chain / Myrrys
Homer Banks - 60 Minutes Of Your Love / työmiehen lauantai
Kick Bong : Live in one dream 2 / korni chili
Kraftwerk - Tour De France Étape 3 / jaxen
The Moving Sidewalks - '99th Floor' / Rödis
New Race - November 22, 1963 / rrröööaaarrr
John K. Samson: 17th Street Treatment Center / eh
The Dillinger Escape Plan - 43% Burnt / Damone
Crosby, Stills, Nash & Young - 4 + 20 / ljm
Megadeth - Hangar 18 / 48cm esinahka
Jay-Z - 99 Problems / solitaire man
The Pains of Being Pure at Heart - 103 / †Witch‡House▲Vilhis†
Souls Of Mischief - 93 'Til Infinity / Hikinen Möhömaha
Mr. Floppy: 100,000 Morrisseys / Alan Sladd
Sigue Sigue Sputnik - Love Missile F1-11 / jedin paluu arkeen
Freak power - SONG #6 / El bimbo
Azealia Banks Ft. Lazy Jay ‎– 212 / devil via the anus
Blonde Redhead - 23 / Sergio Pissahätä
Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 U / PAHA APINA
The Electric Light Orchestra ‎- 10538 Overture / Jalat jäi Karjalaan
Gray Matter - 4 A.M. / wasky
Argon - Kesä '84 / moska
Agents Of Oblivion - Paroled In '54 / Raaste
Sad Lovers & Giants - 50:50 / En huku
The Outcasts - 1523 Blair / Merabi
The Troggs - 66-5-4-3-2-1 / Hans Besättning
The Gizmos: 1978 / Mies kuin sammunut tähti
Candy and the Kisses - The 81 / Banana Joe
Coil - Penetralia II / This is fantastic I'm in heaven
Phenomenal Handclap Band - 15 To 20 / Vitun urpo nikki
DNA - 5:30 / karmee maito
Chicago - 25 Or 6 To 4 / Wader
Sähkö-Isku - 100 Kaljaa / Hemmetinmoinen sössö
Johnny Cash & Louis Armstrong - Standing on the Corner (Blue Yodel No.9) / Kauko Keuhkon näköinen mies
Calvin Harris - Acceptable in the 80's / KALLION JÄTTI PERSE
The Feederz - 1984 / Bill Fruge
Bow Wow Wow - C-30, C-60, C-90, Go! / harry-irene
dEUS - Dream Sequence #1 / joku tyyppi
9 shock terror - 9th symbol / A Brutal Gardener
Crisis - PC 1984 / ripple
Hank Williams III: 3 Shades of Black / PearlySpencer
Flamin' Groovies: 32-20 / lusku
Paranoid London Featuring Paris Brightledge - Paris Dub 1 / General Error
Screamin' Jay Hawkins: Armpit #6 / motorisoitu keino
Armia - Przebłysk 5 / Räppi-Turre
Prince Buster All Stars - 7 Wonders Of The World / Open Up and Sari Essayah
Last edited by En huku on 26 Feb 2017, 20:45, edited 2 times in total.

User avatar
Wader
rakkauden pultsari
Posts: 16729
Joined: 22 Sep 2005, 15:18

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#7 Post by Wader » 06 Feb 2017, 20:04

Joko uskaltaa kommentoida? Hyvä teema!
Pidä tunkkis.

User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#8 Post by motorisoitu keino » 06 Feb 2017, 20:04

Hyvä teema!
Image

User avatar
KALLION JÄTTI PERSE
8k
Posts: 8238
Joined: 26 Aug 2009, 21:06
Location: Käpländ

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#9 Post by KALLION JÄTTI PERSE » 06 Feb 2017, 20:05

Hyvä teema! Jännittää kyllä nyt keksinkö yhtään mitään.
Kake tai Pena wrote:Kirkki ihmetteli et miks Larz tuli treeneihin pastasiivilä päässä. Kirkki vaan et on nastaa olla pasta!
Is it painful hearing voices ring so early in the morning?

User avatar
El Bimbo
God of PIF
God of PIF
Posts: 32296
Joined: 08 May 2006, 21:52
Location: 00820

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#10 Post by El Bimbo » 06 Feb 2017, 20:05

Hyvä teema ja osallistuin.
Image
Image

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68431
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#11 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 06 Feb 2017, 20:06

Ei vittu, eihän numerobiisejä ees oo ku jotain kymmenen :x
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#12 Post by motorisoitu keino » 06 Feb 2017, 20:06

Käyhän siis järjestysnumerot? Siis "2nd", "13th" tms.
Image

Banana Joe
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 44243
Joined: 18 Mar 2010, 11:18
Location: Babylon

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#13 Post by Banana Joe » 06 Feb 2017, 20:08

Kauko Keuhkon näköinen mies wrote:Ei vittu, eihän numerobiisejä ees oo ku jotain kymmenen :x
Höpö höpö. Hyvä teema.
Image

User avatar
Hemmetinmoinen sössö
lossinkuljettaja
Posts: 11379
Joined: 28 Sep 2011, 15:00
Location: Kyläniemen lossilaituri

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#14 Post by Hemmetinmoinen sössö » 06 Feb 2017, 20:08

Mites "Hössön söö part 3"?
Losseilla ajelu laskuri (aloitettu 6.8.2014): 11
juissimo wrote:Erään Scorpionsin kannessa luki shit it gay. Nauratti.
MASU ASUKKI wrote: C64 määräsi elämäni suunnan
Image

User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Piffiviisut vol.14, teema: NUMEROBIISIT

#15 Post by motorisoitu keino » 06 Feb 2017, 20:10

Hemmetinmoinen sössö wrote:Mites "Hössön söö part 3"?
täähän on muuten kova biisi
Image

Locked