Piffiviisut vol.15: : VÄKIVALTAKONEISTO - TULOKSET s.1 ja s.101

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7263
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Piffiviisut vol.15: : VÄKIVALTAKONEISTO - TULOKSET s.1 ja s.101

#1 Post by En huku » 06 Mar 2017, 20:00

ImageImage

Tervetuloa viidensiintoista piffiviisuihin!

Tämän kerran teema on väkivaltakoneistosta kertovat biisit. Väkivaltakoneisto kuten wikipedia määrittelee, eli valtion järjestyksellisiä tehtäviä hoitavia organisaatioita: poliisia, oikeuslaitosta, vankiloita ja armeijaa.

Em. sanoja ei tarvitse välttämättä olla biisin nimessä, riittää että jokin noista on biisin aihe. Jos biisinnimestä ei suoraan käy ilmi, että sanoitukset liittyvät poliisiin, oikeuslaitokseen, vankilaan tai armeijaan (tai niiden edustajiin), laita mielellään linkki lyriikoihin mukaan hyväksymistä varten, jos sellainen netistä löytyy.

HUOM. En lähetä erillistä viestiä biisin hyväksymisestä, vaan ainoastaan silloin jos ehdokkaasi on varattu, sääntöjen vastainen tai jos siinä on jotain muuta epäselvää.

Viisuehdokkaat on lähetettävä ti 7.3. klo 20 mennessä.

Äänestysaikaa on 2 viikkoa, deadline pisteille on ti 21.3. klo 20.
Tulosilta pidetään to 23.3. klo 19.

HUOM! tarkistathan myös, ettei ehdokkaasi ole top50 suosikkiäänite -listalla! Lista sivulla 8, eli http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p11261481

HUOM.
SOITTOLISTA
tässä, ehdokaslista alempana tällä sivulla.ALLA TÖRKEÄSTI KOPIOIDUT YLEISET OHJEET:


LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisuisännälle/emännälle ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisuisäntänä/emäntänä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisuemäntä/isäntä julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä isännälle/emännälle, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisuisäntä/emäntä julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2-3 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisuisännälle/emännälle. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa isännän/emännän toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisuisäntä/emäntä julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa isäntä/emäntä julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta)

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.


3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Eput vs. Popeda")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisuisännälle eli tällä kierroksella minulle TIISTAIHIN 7.3. klo 20 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, pyrin vastaamaan läpimenosta YV:llä mahdollisimman pian. Epäselvissä tapauksissa viesti saattaa tulla pienellä viiveellä, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan viestejä 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, niin en välttämättä kuitenkaan ehdi heti vastata siihen. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2-3 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisuisännälle/emännälle eli tällä kierroksella minulle. Äänestysaikaa on 21.3. saakka.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Metallica - Enter Sandman

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
23.3. klo 19

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko:
Last edited by En huku on 27 Mar 2017, 21:47, edited 12 times in total.

User avatar
†Witch‡House▲VíHìLiS†
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 57374
Joined: 05 Jul 2007, 00:18

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#2 Post by †Witch‡House▲VíHìLiS† » 06 Mar 2017, 20:01

Image
Image
Lusku wrote:Nyt maistuis hopealusikka suussa.
koffi flinda huulil jo ala-asteel wrote:ei pygee chillaa
pakko vaa killaa
<<††▲▲††<< Maustetytöt-Fan Club jäsen #3 >>††▲▲††>>

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7263
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#3 Post by En huku » 06 Mar 2017, 20:01

Ehdokkaat, osa I

1. Kansanturvamusiikkikomissio - Valtiovoimaa
HUOM! biisi loppuu kohdassa 21:40

2. Tapio Heinonen - Julián Grimau

3. Orchestral Manoeuvres in the Dark Bunker Soldiers

4. Aino Venna: Songs of Nakhimov

5. J.K.Ihalainen and Sándor Vály -- N.A.T.O. - (Vanishing Silence remix)

6. Chumbawamba - Without Reason or Rhyme (The Killing of Harry Stanley)

7. Cheap Trick - Dream Police

8. Lard - Drug Raid at 4 AM

9. Rick James - Mr. Policeman

10. Street Dogs - Back to the World

11. Larry Wallis - Police Car

12. The Dicks -: Hate the police

13. Kate Bush - Army dreamers

14. Toots and the maytals- 54-64 That´s my number

15. Massive Attack - Five Man Army

16. Primal Scream - Beautiful Future

17. Bobby Fuller Four - I Fought the Law

18. Killdozer - The Pig Was Cool

19. Rush - Red Sector A

20. Ausmuteants - We're Cops

21. Mission Of Burma - Academy Fight Song

22. Final Conflict - Crucifixion

23. Techno Animal - Tough cop / Soft cop

24. Lagwagon - Noble End

25. Warren Zevon - Prison Grove

26. Bottle Rockets: Radar Gun
Last edited by En huku on 08 Mar 2017, 12:14, edited 3 times in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7263
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#4 Post by En huku » 06 Mar 2017, 20:02

Ehdokkaat, osa II

27. David Allen Coe - Cell #33

28. Pussy Riot - I Can't Breathe

29. Space - Prison:

30. Brujeria -Revolucion:

31. The Violators - Summer of 81

32. The Fugs - CIA Man

33. Scott Walker - The Old Man's Back Again (Dedicated to the Neo-Stalinist Regime)

34. Humble Pie - 30 Days In The Hole

35. Juliet Jonesin Sydän Kun isänmaa kostaa

36. John Maus - Cop Killer

37. No Hope For The Kids - Secret Police

38. The Sound - Missiles

39. The Strokes: New York City Cops

40. The Standells: Riot on Sunset Strip

41. Junior Murvin - Police & Thieves

42. The Band - I Shall Be Released

43. I know - Последний день диктатора (The last day of dictator)

44. Jose 'Chepito' Areas - Funky Folsom

45. Wanda Jackson - Riot in Cell Block #9

46. Massacre 68 - Policias Coruptos:

47. Backfire! - Screaming For Silence

48. The Latin dogs - Killed in jail

49. Wynona Carr - Please Mr Jailer

50. Bastard - Dear Cops
Last edited by En huku on 08 Mar 2017, 02:15, edited 1 time in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7263
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#5 Post by En huku » 06 Mar 2017, 20:02


biisit
SOITTOLISTANA


Managerit viisuineen

Kansanturvamusiikkikomissio - Valtiovoimaa / harry-irene
Tapio Heinonen - Julián Grimau / jaxen
Orchestral Manoeuvres in the Dark - Bunker Soldiers / joku tyyppi
Aino Venna: Songs of Nakhimov / Sergio Pissahätä
J.K.Ihalainen and Sándor Vály -- N.A.T.O. - (Vanishing Silence remix) / Bäjäytystyömaa
Chumbawamba - Without Reason or Rhyme (The Killing of Harry Stanley) / eh
Cheap Trick - Dream Police / Jalat jäi Karjalaan
Lard - Drug Raid at 4 AM / El Bimbo
Rick James - Mr. Policeman / Pillu
Street Dogs - Back to the World / solitaire man
Larry Wallis - Police Car / Alan Sladd
The Dicks: Hate the police / Merabi
Kate Bush - Army dreamers / Wader
Toots and the maytals- 54-64 That´s my number / Jasse
Massive Attack - Five Man Army / General Error
Primal Scream:Beautiful Future / †Witch‡House▲Vilhis†
Bobby Fuller Four - I Fought the Law / Johtaja ite
Killdozer - The Pig Was Cool / Totuuden torvi
Rush - Red Sector A / Hemmetinmoinen sössö
Ausmuteants - We're Cops / ripple

Mission Of Burma - Academy Fight Song / lesbian ham
Final Conflict - Crucifixion / rrröööaaarrr
Techno Animal - Tough cop / Soft cop / Bill Fruge
Lagwagon - Noble End / Hikinen Möhömaha
Warren Zevon - Prison Grove / PAHA APINA
Bottle Rockets: Radar Gun / korni silli
David Allen Coe - Cell #33 / motorisoitu keino
Pussy Riot - I Can't Breathe / jedin paluu arkeen
Space - Prison / moska
Brujeria - Revolucion / Damone
The Violators - Summer of 81 / Kauko Keuhkon näköinen mies
The Fugs - CIA Man / Rödis
Scott Walker - The Old Man's Back Again (Dedicated to the Neo-Stalinist Regime) / devil via the anus
Humble Pie - 30 Days In The Hole / työmiehen lauantai
Juliet Jonesin sydän - Kun isänmaa kostaa / KALLION JÄTTI PERSE
John Maus - Cop Killer / En huku
No Hope For The Kids - Secret Police / Vitun urpo nikki
The Sound - Missiles / Tapani Kansanmurha
The Strokes: New York City Cops / PearlySpencer
The Standells: Riot on Sunset Strip / Lusku

Junior Murvin - Police & Thieves / Hans Besättning
The Band - I Shall Be Released / ljm
I know - Последний день диктатора (The last day of dictator) / wasky
Jose 'Chepito' Areas - Funky Folsom / Open up and Sari Essayah
Wanda Jackson - Riot in Cell Block #9 / Banana Joe
Massacre 68 - Policias Coruptos / karmee maito
Backfire! - Screaming For Silence / Raaste
The Latin dogs - Killed in jail / Friday On My Mind
Wynona Carr - Please Mr Jailer / This is fantastic I’m in heaven
Bastard - Dear Cops / A Brutal Gardener
Last edited by En huku on 21 Mar 2017, 20:43, edited 5 times in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7263
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#6 Post by En huku » 06 Mar 2017, 20:02

TULOKSET

223 Larry Wallis - Police Car / Alan Sladd
186 The Dicks: Hate the police / Merabi
114 The Sound - Missiles / Tapani Kansanmurha
106 Scott Walker - The Old Man's Back Again (Dedicated to the Neo-Stalinist Regime) / devil via the anus
104 Kate Bush - Army dreamers / Wader
94 John Maus - Cop Killer / En huku
90 Warren Zevon - Prison Grove / PAHA APINA
83 J.K.Ihalainen and Sándor Vály -- N.A.T.O. - (Vanishing Silence remix) / Bäjäytystyömaa
81 The Violators - Summer of 81 / Kauko Keuhkon näköinen mies
80 Bastard - Dear Cops / A Brutal Gardener
80 Cheap Trick - Dream Police / Jalat jäi Karjalaan
78 The Fugs - CIA Man / Rödis
77 Final Conflict - Crucifixion / rrröööaaarrr
76 Space - Prison / moska
75 Mission Of Burma - Academy Fight Song / lesbian ham

66 Wynona Carr - Please Mr Jailer / This is fantastic I’m in heaven
65 No Hope For The Kids - Secret Police / Vitun urpo nikki
61 Lard - Drug Raid at 4 AM / El Bimbo
61 Rush - Red Sector A / Hemmetinmoinen sössö
59 Wanda Jackson - Riot in Cell Block #9 / Banana Joe
57 The Band - I Shall Be Released / ljm
53 Bobby Fuller Four - I Fought the Law / Johtaja ite
52 Ausmuteants - We're Cops / ripple
52 Pussy Riot - I Can't Breathe / jedin paluu arkeen
51 Jose 'Chepito' Areas - Funky Folsom / Open up and Sari Essayah
48 David Allen Coe - Cell #33 / motorisoitu keino
47 Junior Murvin - Police & Thieves / Hans Besättning
44 Aino Venna: Songs of Nakhimov / Sergio Pissahätä
42 Lagwagon - Noble End / Hikinen Möhömaha
41 Killdozer - The Pig Was Cool / Totuuden torvi
41 OMD - Bunker Soldiers / joku tyyppi

39 Brujeria - Revolucion / Damone
39 Primal Scream:Beautiful Future / †Witch‡House▲Vilhis†
38 The Strokes: New York City Cops / PearlySpencer
37 Kansanturvamusiikkikomissio - Valtiovoimaa / harry-irene
36 Rick James - Mr. Policeman / Pillu
36 Toots and the maytals- 54-64 That´s my number / Jasse
35 Massacre 68 - Policias Coruptos / karmee maito
34 I know - Последний день диктатора (The last day of dictator) / wasky
34 The Standells: Riot on Sunset Strip / Lusku
30 Backfire! - Screaming For Silence / Raaste
29 Massive Attack - Five Man Army / General Error
28 Tapio Heinonen - Julián Grimau / jaxen
24 Chumbawamba - Without Reason or Rhyme (The Killing of Harry Stanley) / eh

19 Juliet Jonesin sydän - Kun isänmaa kostaa / KALLION JÄTTI PERSE
19 Techno Animal - Tough cop / Soft cop / Bill Fruge
13 Humble Pie - 30 Days In The Hole / työmiehen lauantai
11 Bottle Rockets: Radar Gun / korni silli
6 Street Dogs - Back to the World / solitaire man
5 The Latin dogs - Killed in jail / Friday On My Mind
Last edited by En huku on 28 Mar 2017, 11:12, edited 4 times in total.

User avatar
Wader
rakkauden pultsari
Posts: 16732
Joined: 22 Sep 2005, 15:18

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#7 Post by Wader » 06 Mar 2017, 20:05

Hyvä teema! Pitääpä oikein miettiä nyt.
Pidä tunkkis.


User avatar
General Error
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 14871
Joined: 16 Nov 2008, 01:50
Location: Toppilansaari

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#9 Post by General Error » 06 Mar 2017, 20:05

Mielenkiintoinen teema. Varmasti jättää tulkinnanvaraa ja täten ehkä vähän haastava viisuemännälle :P. Katsotaas mitä tähän keksisi tällä kertaa.
Lahja wrote:Noisehan on hevareiden ambienttia
Image

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68501
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#10 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 06 Mar 2017, 20:05

Perkelens, mitenhän paljon näiden pitää koneistoon liittyä.
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
masky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 91352
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#11 Post by masky » 06 Mar 2017, 20:06

hyvä teema, tossa mulla 203 biisiä mistä valita :P
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68501
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#12 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 06 Mar 2017, 20:07

General Error wrote:Mielenkiintoinen teema. Varmasti jättää tulkinnanvaraa ja täten ehkä vähän haastava viisuemännälle :P. Katsotaas mitä tähän keksisi tällä kertaa.
Tätä mietin myös.
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
'Önky Tönk Män
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 11724
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#13 Post by 'Önky Tönk Män » 06 Mar 2017, 20:07

Lähetetty. [-o<
Image

Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 145, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
†Witch‡House▲VíHìLiS†
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 57374
Joined: 05 Jul 2007, 00:18

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#14 Post by †Witch‡House▲VíHìLiS† » 06 Mar 2017, 20:07

veikkaan että tulee vähän tommonen aggrompaa matskua sisältävä rundi ny. 8)
Image
Lusku wrote:Nyt maistuis hopealusikka suussa.
koffi flinda huulil jo ala-asteel wrote:ei pygee chillaa
pakko vaa killaa
<<††▲▲††<< Maustetytöt-Fan Club jäsen #3 >>††▲▲††>>

User avatar
joku tyyppi
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 44093
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: Piffiviisut vol.15: VÄKIVALTAKONEISTO

#15 Post by joku tyyppi » 06 Mar 2017, 20:09

Monikohan ehdottaa itsellenikin ekana mieleen tullutta biisiä :P

Locked