Piffiviisut vol.16: Sisämaavaltiot, tulokset sivuilla 1 + 69

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
Dirt Track Beamon
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13005
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Kentucky Motor Speedway

Piffiviisut vol.16: Sisämaavaltiot, tulokset sivuilla 1 + 69

#1 Post by Dirt Track Beamon » 01 Apr 2017, 00:48

ImageImage

Tervetuloa kuudensiintoista piffiviisuihin!

Tämän kerran teema on SISÄMAAVALTIOT. Nykyiset rantaviivattomat valtiot ovat Afganistan, Andorra, Armenia, Azerbaidžan, Bhutan, Bolivia, Botswana (1966-), Burkina Faso (1984-), Burundi (1962-), Etelä-Sudan (2011-), Etiopia(-1936, 1941-1952, 1991-), Itävalta, Kazakstan, Keski-Afrikan tasavalta (1960-), Kirgisia, Kosovo (2008-), Laos (1949-), Lesotho (1966-), Liechtenstein, Luxemburg, Makedonian tasavalta (1991-), Malawi (1964-), Mali (1960-), Moldova, Mongolia, Nepal, Niger (1960-), Paraguay, Ruanda (1962-), Sambia (1964-), San Marino, Serbia (2006-), Slovakia (1993-), Sveitsi, Swazimaa (1968-), Tadžikistan, Tšad (1960-), Tšekki (1993-), Turkmenistan, Uganda (1962-), Unkari, Uzbekistan, Valko-Venäjä, Vatikaani (1929-) ja Zimbabwe (1980-).

Myös lakkautetut sisämaavaltiot hyväksytään sikäli kuin biisi on taltioitu niiden olemassaolon aikana. Näitä valtioita ovat muun muassa Rhodesia (1965-1980), Rhodesian ja Njassamaan liittovaltio / Keski-Afrikan liittovaltio (1953-1963), Tšekkoslovakia (1918-1992) ja Ylä-Volta (1960-1984). Entisten neuvostotasavaltojen itsenäistymisvuosi on pääasiallisesti 1991. Sitä ennen tehtyjä Neuvostoliiton aikaisia levytyksiä ei siis hyväksytä.

Kappaleen viisukelpoisuuteen riittää, että esittäjän kotimaa on jokin edellämainituista. Äänityspaikalla ei ole väliä, se saa olla mikä vaan. Liitä biisin mukaan myös maininta mistä maasta se on.

Viisuehdokkaat on lähetettävä TIISTAIHIN 4.4. KLO 19.30 mennessä.


HUOM! tarkistathan myös, ettei ehdokkaasi ole top50 suosikkiäänite -listalla! Lista sivulla 8, eli http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p11261481ALLA TÖRKEÄSTI KOPIOIDUT (JA TÄMÄN KIERROKSEN PUITTEISIIN VÄHÄN FIKSATUT) YLEISET OHJEET:


LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisustyrangille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisustyrankina. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Jo hyväksyttyä biisiä ei saa enää vaihtaa toiseen, ettei vekslailu sotke viisustyrangin taulukoita. Ei kannata siis hätiköidä, vaan miettiä oma biisivalinta huolella ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä styrangille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisustyranki julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisustyrangille. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa styrangin toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisustyranki julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa styranki julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta)

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.


3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle HUOMISEEN mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, nimimerkkisi tärähtää kierroksen osallistujat -listalle. Päivittelen listaa sopivin väliajoin, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan nimiä listaan 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, ei nimimerkkisi ilmesty listaan ihan heti sillä sekunnilla. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2-3 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle. Äänestysaikaa on.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
En tiiä vielä.

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko: https://drive.google.com/file/d/0B2U5op ... ZzQjg/view
Last edited by Dirt Track Beamon on 19 Apr 2017, 20:08, edited 10 times in total.
Image

User avatar
Dirt Track Beamon
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13005
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Kentucky Motor Speedway

Re: Zoot Suit Band

#2 Post by Dirt Track Beamon » 01 Apr 2017, 00:48

Image
Image

User avatar
Dirt Track Beamon
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13005
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Kentucky Motor Speedway

Re: Zoot Suit Band

#3 Post by Dirt Track Beamon » 01 Apr 2017, 00:48

Kierroksen managerit viisuineen:

†Witch‡House▲Vilhis† // Stu - MEGAblaST (Sveitsi)
A Brutal Gardener // Mulct - Misbelief (Valko-Venäjä)
Alan Sladd // Vágtázó Halottkémek- Aláírhatatlan történelem (Unkari) -
Banana Joe // Banjo Band Ivana Mládka - Jozin Z Bazin (Tšekkoslovakia) -
Bill Fruge // Hellhammer - Messiah (Sveitsi)
Bäjäytystyömaa // Mahmoud Ahmed - Tizita (Etiopia)
Damone // Samael - Baphomets Throne (Sveitsi)
devil via the anus // King Midas Sound / Fennesz - On My Mind (Itävalta)
DYNAMIITTI LESBO // Yalla - Tri kolodca (Uzbekistan)
El Bimbo // Věra Špinarová - Jednoho dne se vrátíš (Tšekkoslovakia) -
En huku // Dieter Meier - Cry for Fame (Sveitsi)
foliohattu kiristää // Bölzer: ZEUS - Seducer of Hearts (Sveitsi)
Friday On My Mind // The Bonny Boy's Hots - Virgenes del Sol (Bolivia)
General Error // Monoton - Ein Wort (Itävalta)
Hans Besättning // Amanaz - Making the Scene (Sambia)
harry-irene // The Young Gods - Rue Des Tempêtes (Sveitsi)
Hemmetinmoinen sössö // El Deux - Computer-Mädchen (Sveitsi)
Jalat jäi Karjalaan // Grauzone - Eisbær (Sveitsi)
jaxen // Krokodil - Green Fly (Sveitsi)
Johtaja ite // Bombino - Imuhar (Niger)
joku tyyppi // Abul Mogard - Unarmoured Love (Serbia)
KALLION JÄTTI PERSE // Conchita Wurst - Rise Like a Phoenix (Itävalta)
karmee maito // The Decay - Holidays in London (Sveitsi)
Kauko Keuhkon näköinen mies // Batzorig Vaanchig - Chinggis Khaan (Mongolia)
korni silli // Sonja Vectomov - Two in One (Tšekki)
lesbian ham // Heidi - Hnízdo vos (Tšekkoslovakia)
ljm // The Aftermad's - Sweating Souls (Paraguay)
Lusku // Tartit: Tihou Beyatene (Mali)
Merabi // Viele Bunte Autos - Liliputaner (Itävalta)
moska // General - Rockin' and rollin' (Unkari)
motorisoitu keino // Gabor Szabo - Three King Fishers (Unkari)
Open Up and Sari Essayah // Krokus - Screaming in the Night (Sveitsi)
PAHA APINA // Climax - Transfusión de Luz (Bolivia)
PearlySpencer // Falco: Rock Me Amadeus (Itävalta)
pörrör // !T.O.O.H! - Rad A Trest (Tšekki)
ripple // The Venue - Wien ist anders (Itävalta)
rrröööaaarrr // The Mugwumps - Cast a spell on me (Itävalta)
Räppi-Turre // Karthago - Senki lánya (Unkari)
Rödis // Paternoster – Blind Children (Itävalta)
Sergio Pissahätä // Arzen - Este raz (Slovakia)
This is fantastic I'm in heaven // Rokia Traoré - Dounia (Mali)
Totuuden torvi // Kleenex - Hedi's Head (Sveitsi)
Wader // Coroner - Masked Jackal (Sveitsi)
wasky // Tank Girl - Bhalu (Nepal)
Vitun urpo nikki // Rai Ko Ris - Introducing Zapatismo To Nepal (Nepal)
Last edited by Dirt Track Beamon on 18 Apr 2017, 22:31, edited 45 times in total.
Image

User avatar
Dirt Track Beamon
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13005
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Kentucky Motor Speedway

Re: Zoot Suit Band

#4 Post by Dirt Track Beamon » 01 Apr 2017, 00:48

Soittolista - kiitos This is fantastic I'm in heaven

Soittolistasta puuttuvat:
Mulct - Misbelief (Valko-Venäjä) - HUOM! Bandcampissa
The Decay - Holidays in London (Sveitsi) - (HUOM! Loppuu kohdassa 1.20)

Viisulista 1/2:

!T.O.O.H! - Rad A Trest (Tšekki) - https://www.youtube.com/watch?v=tLDqKVRejgg
Abul Mogard - Unarmoured Love (Serbia) - https://www.youtube.com/watch?v=7ZXcrQiym6E
Amanaz - Making the Scene (Sambia) - https://youtu.be/KtopUQgNYZU
Arzen - Este raz (Slovakia) - https://youtu.be/-dG7J04trbM
Banjo Band Ivana Mládka - Jozin Z Bazin (Tšekkoslovakia) - https://www.youtube.com/watch?v=Zwgt-BBHM1g
Batzorig Vaanchig - Chinggis Khaan (Mongolia) - https://www.youtube.com/watch?v=p_5yt5IX38I
Bombino - Imuhar (Niger) - https://youtu.be/2HjO-7_Ap-0
Bölzer: ZEUS - Seducer of Hearts (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=JBvFYZPcU_g
Climax - Transfusión de Luz (Bolivia) - https://www.youtube.com/watch?v=vCL5D-_s0jA
Conchita Wurst - Rise Like a Phoenix (Itävalta) - https://www.youtube.com/watch?v=ToqNa0rqUtY
Coroner - Masked Jackal (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=_vrFFg7QCvM
Dieter Meier - Cry for Fame (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=LMbLmV9C51k
El Deux - Computer-Mädchen (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=lAXwowkkeEU
Falco - Rock Me Amadeus (Itävalta) - https://www.youtube.com/watch?v=7qbf_KIgM2w
Gabor Szabo - Three King Fishers (Unkari) - https://youtu.be/5XvjqXuGH3Y
General - Rockin' and Rollin' (Unkari) - https://www.youtube.com/watch?v=QNSBsr_KNPk
Grauzone - Eisbær (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=HhtxqvAlIpo
Heidi - Hnízdo vos (Tšekkoslovakia) - https://www.youtube.com/watch?v=gLID9wif7js
Hellhammer - Messiah (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=F_dQwbsP7Sg
Karthago - Senki lánya (Unkari) - https://youtu.be/q6gZm8e38b0
King Midas Sound / Fennesz - On My Mind (Itävalta) - https://youtu.be/oi2wb_dXwXc
Kleenex - Hedi's Head (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=6klXq2ZaZgo
Krokodil - Green Fly (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=WsdYwBDp3pw
Last edited by Dirt Track Beamon on 06 Apr 2017, 01:29, edited 4 times in total.
Image

User avatar
Dirt Track Beamon
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13005
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Kentucky Motor Speedway

Re: Zoot Suit Band

#5 Post by Dirt Track Beamon » 01 Apr 2017, 00:48

Viisulista 2/2:

Krokus - Screaming in the Night (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=uNKVyoG-AUk
Mahmoud Ahmed - Tizita (Etiopia) - https://www.youtube.com/watch?v=Gl9DwYbGpbc
Monoton - Ein Wort (Itävalta) - https://www.youtube.com/watch?v=7gNUAKM17OM
Mulct - Misbelief (Valko-Venäjä) - https://mulct.bandcamp.com/track/misbelief HUOM! Bandcampissa
Paternoster – Blind Children (Itävalta) - https://youtu.be/R7m4SRf1KY0
Rai Ko Ris - Introducing Zapatismo To Nepal (Nepal) - https://www.youtube.com/watch?v=5kwKTwqMGvM
Rokia Traoré - Dounia (Mali) - https://youtu.be/3DydY8bHTyg
Samael - Baphomets Throne (Sveitsi) - https://youtu.be/RPzkYhKAjB8
Sonja Vectomov - Two in One (Tšekki) - https://youtu.be/KhE2_lPtZh8
Stu - MEGAblaST (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=1-UP3Td1XUg
Tank Girl - Bhalu (Nepal) - https://youtu.be/U3w4X4LqfCc
Tartit - Tihou Beyatene (Mali) - https://www.youtube.com/watch?v=Jc9OLrQmuLM
The Aftermad's - Sweating Souls (Paraguay) - https://www.youtube.com/watch?v=D01n3OWA438
The Bonny Boy's Hots - Virgenes del Sol (Bolivia) - https://www.youtube.com/watch?v=6r2mjvEJrgU
The Decay - Holidays in London (Sveitsi) - https://youtu.be/Vk37Uq4od3M (loppuu kohdassa 1.20)
The Mugwumps - Cast a spell on me (Itävalta) - https://www.youtube.com/watch?v=vN4DV5cuhxg
The Venue - Wien ist anders (Itävalta) - https://www.youtube.com/watch?v=P5j5p_FUsek
The Young Gods - Rue Des Tempêtes (Sveitsi) - https://www.youtube.com/watch?v=-1Y_fiLfnrg
Vágtázó Halottkémek - Aláírhatatlan történelem (Unkari) - https://www.youtube.com/watch?v=OC9CJedPsN0
Věra Špinarová - Jednoho dne se vrátíš (Tšekkoslovakia) - https://www.youtube.com/watch?v=EzmN7ehB8VM
Viele Bunte Autos - Liliputaner (Itävalta) - https://www.youtube.com/watch?v=PHQl6ucYj1g
Yalla - Tri kolodca (Uzbekistan) - https://www.youtube.com/watch?v=VHksL69M_Ew
Last edited by Dirt Track Beamon on 04 Apr 2017, 20:17, edited 1 time in total.
Image

User avatar
Dirt Track Beamon
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13005
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Kentucky Motor Speedway

Re: Zoot Suit Band

#6 Post by Dirt Track Beamon » 01 Apr 2017, 00:49

Lopputulokset:

132 Gabor Szabo - Three King Fishers (Unkari) / motorisoitu keino
127 Hellhammer - Messiah (Sveitsi) / Bill Fruge
126 Bombino - Imuhar (Niger) / Johtaja ite
122 Vágtázó Halottkémek- Aláírhatatlan történelem (Unkari) / Alan Sladd
113 El Deux - Computer-Mädchen (Sveitsi) / Hemmetinmoinen sössö
107 Grauzone - Eisbær (Sveitsi) / Jalat jäi Karjalaan
93 Heidi - Hnízdo vos (Tšekkoslovakia) / lesbian ham
92 Abul Mogard - Unarmoured Love (Serbia) / joku tyyppi
92 Climax - Transfusión de Luz (Bolivia) / PAHA APINA
90 Monoton - Ein Wort (Itävalta) / General Error
82 Batzorig Vaanchig - Chinggis Khaan (Mongolia) / Kauko Keuhkon näköinen mies
81 Coroner - Masked Jackal (Sveitsi) / Wader
80 Viele Bunte Autos - Liliputaner (Itävalta) / Merabi
78 Paternoster – Blind Children (Itävalta) / Rödis
76 Dieter Meier - Cry for Fame (Sveitsi) / En huku
74 Kleenex - Hedi's Head (Sveitsi) / Totuuden torvi
73 Amanaz - Making the Scene (Sambia) / Hans Besättning
69 The Bonny Boy's Hots - Virgenes del Sol (Bolivia) / Friday On My Mind
67 Rai Ko Ris - Introducing Zapatismo To Nepal (Nepal) / Vitun urpo nikki
66 Krokus - Screaming in the Night (Sveitsi) / Open Up and Sari Essayah
61 Rokia Traoré - Dounia (Mali) / This is fantastic I'm in heaven
56 Věra Špinarová - Jednoho dne se vrátíš (Tšekkoslovakia) / El Bimbo
51 Karthago - Senki lánya (Unkari) / Räppi-Turre
51 The Mugwumps - Cast a spell on me (Itävalta) / rrröööaaarrr
48 The Aftermad's - Sweating Souls (Paraguay) / ljm
47 Stu - MEGAblaST (Sveitsi) / †Witch‡House▲Vilhis†
47 Krokodil - Green Fly (Sveitsi) / jaxen
44 Tank Girl - Bhalu (Nepal) / wasky
40 Samael - Baphomets Throne (Sveitsi) / Damone
38 Sonja Vectomov - Two in One (Tšekki) / korni silli
37 Banjo Band Ivana Mládka - Jozin Z Bazin (Tšekkoslovakia) / Banana Joe
37 Bölzer - ZEUS - Seducer of Hearts (Sveitsi) / foliohattu kiristää
32 Tartit - Tihou Beyatene (Mali) / Lusku
30 King Midas Sound / Fennesz - On My Mind (Itävalta) / devil via the anus
30 The Decay - Holidays in London (Sveitsi) / karmee maito
28 The Young Gods - Rue Des Tempêtes (Sveitsi) / harry-irene
23 Falco - Rock Me Amadeus (Itävalta) / PearlySpencer
19 !T.O.O.H! - Rad A Trest (Tšekki) / pörrör
19 Conchita Wurst - Rise Like a Phoenix (Itävalta) / KALLION JÄTTI PERSE
10 Mahmoud Ahmed - Tizita (Etiopia) / Bäjäytystyömaa
10 The Venue - Wien ist anders (Itävalta) / ripple
5 Yalla - Tri kolodca (Uzbekistan) / DYNAMIITTI LESBO
4 Arzen - Este raz (Slovakia) / Sergio Pissahätä
2 General - Rockin' and rollin' (Unkari) / moska
1 Mulct - Misbelief (Valko-Venäjä) / A Brutal Gardener
Last edited by Dirt Track Beamon on 19 Apr 2017, 20:11, edited 6 times in total.
Image

User avatar
Hemmetinmoinen sössö
lossinkuljettaja
Posts: 13024
Joined: 28 Sep 2011, 15:00
Location: Kyläniemen lossilaituri

Re: Piffiviisut vol.16

#7 Post by Hemmetinmoinen sössö » 01 Apr 2017, 00:53

Lievä mopo hei!

Hitto ku säikähin!
Paraphileas Fogg wrote:
23 Apr 2021, 23:19
Tuli mandoliinista mieleen, että pitäisi se Waderin mandoliini virittää.

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27778
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: Piffiviisut vol.16

#8 Post by This is fantastic I'm in heaven » 01 Apr 2017, 00:55

Oho!
TAUOLLA! :]

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27778
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: Piffiviisut vol.16

#9 Post by This is fantastic I'm in heaven » 01 Apr 2017, 00:55

Olin jo paniikissa avaamassa läppäriä ja päässä veti aivot tuhatta ja sataa
TAUOLLA! :]

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27778
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: Piffiviisut vol.16

#10 Post by This is fantastic I'm in heaven » 01 Apr 2017, 00:56

:x
TAUOLLA! :]

User avatar
Hemmetinmoinen sössö
lossinkuljettaja
Posts: 13024
Joined: 28 Sep 2011, 15:00
Location: Kyläniemen lossilaituri

Re: Piffiviisut vol.16

#11 Post by Hemmetinmoinen sössö » 01 Apr 2017, 00:59

Saako muuten biisilinkin vaihtaa, jos löytyykin esim. äänenlaadultaan parempi versio? Tämä kai on ok?
Paraphileas Fogg wrote:
23 Apr 2021, 23:19
Tuli mandoliinista mieleen, että pitäisi se Waderin mandoliini virittää.

User avatar
†Witch‡House▲VíHìLiS†
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 66598
Joined: 05 Jul 2007, 00:18

Re: Zoot Suit Band

#12 Post by †Witch‡House▲VíHìLiS† » 01 Apr 2017, 00:59

Alan Sladd wrote:Image
nullpunk.

<<††▲▲††<< Maustetytöt-Fan Club jäsen #3 >>††▲▲††>>

User avatar
Dirt Track Beamon
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13005
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Kentucky Motor Speedway

Re: Piffiviisut vol.16

#13 Post by Dirt Track Beamon » 01 Apr 2017, 01:00

Hemmetinmoinen sössö wrote:Saako muuten biisilinkin vaihtaa, jos löytyykin esim. äänenlaadultaan parempi versio? Tämä kai on ok?
Tietty. Linkin saa vaihtaa, biisiä ei.
Image

User avatar
Dirt Track Beamon
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13005
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Kentucky Motor Speedway

Re: Piffiviisut vol.16

#14 Post by Dirt Track Beamon » 01 Apr 2017, 01:02

This is fantastic I'm in heaven wrote: :x
Älä välitä, Kauko Keuhkon näköinen mies kostaa sinunkin puolestasi:
Kauko Keuhkon näköinen mies wrote:Tiedote Alan Sladdille: mahdollisista aprillipäiväteemaperseilyistä seuraa se että palkkaan käyttäjänimimerkki mölökiljun dokaamaan kantakuppilaasi täyspäiväisesti.
Image

User avatar
This is fantastic I'm in heaven
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 27778
Joined: 13 Apr 2015, 22:48
Location: Hakunila, Korso ja Kerava
Contact:

Re: Piffiviisut vol.16

#15 Post by This is fantastic I'm in heaven » 01 Apr 2017, 01:04

No tuollaista rangaistusta mä en toivo kyllä edes tästä teosta kenellekään.
TAUOLLA! :]

Locked