Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu (tulokset sivuilla 1 ja 67)

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu (tulokset sivuilla 1 ja 67)

#1 Post by motorisoitu keino » 02 May 2017, 16:49

Image

Tervetuloa järjestyksessään 17. piffiviisuihin!

Tällä kerralla viisujen teemana on VIIKONLOPPU. Aihehan on inspiroinut massiivisen määrän musiikkikappaleita, ja runsaus jo itsessään tekee varmaan biisivalinnasta erilaisine kulmineen osallistujille visaisen ongelman. Eli: manageroimanne kappaleen nimessä täytyy esiintyä jollakin maailman kielellä sana ’perjantai’, ’lauantai’, ’sunnuntai’ tai ’viikonloppu’. Harvinaisempien kielten osalta kappaleen sopivuus teemaan on pystyttävä todistamaan esim. Google Translatorin avulla. Kappaleessa olevan sanan tulee myös viitata kyseiseen päivään tai viikonloppuun ajankohtana (eikä esim. Robinson Crusoen Perjantaihin).

Teemahan on laajahko; viikonlopun eri päivät herättävät erilaisia mielleyhtymiä ja tuleekin olemaan kiinnostavaa, miten paljon tyylillistä variaatiota osallistujalista pitää sisällään, jos niikseen tulee. Viisuehdokkaita saa esittää heti, mutta viimeistään KESKIVIIKKOON 3.5. KLO 18.00 mennessä.

HUOM! tarkistathan myös, ettei ehdokkaasi ole top50 suosikkiäänite -listalla! Lista löytyy osoitteesta http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p11261481.

ALLA TÖRKEÄSTI LAINATUT YLEISET OHJEET:
LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?

Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisustyrangille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.

Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisustyrankina. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?

Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin? Kuka olen?

Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Jo hyväksyttyä biisiä ei saa enää vaihtaa toiseen, ettei vekslailu sotke viisujärjestäjän taulukoita. Ei kannata siis hätiköidä, vaan miettiä oma biisivalinta huolella ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä styrangille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisuoranki julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisumarsalkalle (tässä sama kuin -styranki). Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa järjestäjän toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisuhoncho julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa kierroksen Big Cheese julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?

Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta)

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus: Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:

site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.

Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua hä?

Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle HUOMISEEN mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista. Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä mä tiedän, hyväksyttiinkö mun lähettämä biisi mukaan? :bounce:

Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä. [edit: joo ja olenhan mä näitä nyt tässä kuittaillutkin hyväksytyiksi]

Jos biisisi on hyväksytty, nimimerkkisi tärähtää kierroksen osallistujat -listalle. Päivittelen listaa sopivin väliajoin, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan nimiä listaan 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, ei nimimerkkisi ilmesty listaan ihan heti sillä sekunnilla. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?

Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?

Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisutirehtöörille eli tällä kierroksella minulle keskiviikkoon 17.5. kello 18.00 mennessä.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:

Pistemäärä - esittäjä - biisi

(Esim.) 12 Keijo-Antero – Kulkurin iltatähti

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?

Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?

Torstaina 18.5. alkaen kello 18.00!
Last edited by motorisoitu keino on 18 May 2017, 22:52, edited 6 times in total.

User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Unski Ruppa & Napakairat

#2 Post by motorisoitu keino » 02 May 2017, 16:50

Tässä viisumanagerit aakkosjärjestyksessä biiseineen:

A Brutal Gardener // Pist'N'Broke - Friday's Children
Alan Sladd // Loverboy - Working For The Weekend
Banana Joe // Kris Kristoffersson - Sunday Morning Coming Down
Bill Fruge // Suzi Quatro - Friday
Damone // Ice Cube - Friday
devil via the anus // Buddy Guy - Saturday Night Fish Fry
El Bimbo // Triumph - I Live For The Weekend
En huku // Mando Diao - Black Saturday
foliohattu kiristää // SIG - Lauantaina
General Error // Tulenkantajat - Viikonlopun Huumaa
Hans Besättning // The Country Gentlemen - Saturday Night
harry-irene // Laila ja Ritva Kinnunen - Lauantai
Hemmetinmoinen sössö // Zouzou - Ce samedi soir
Hikinen Möhömaha // De La Soul - A Roller Skating Jam Named "Saturdays"
Jalat jäi Karjalaan // The Monkees - Pleasant Valley Sunday
Jasse // Viimeinen päivä - Perjantai-ilta
jaxen // Ultravox! - Saturday Night in the City of the Dead
Johtaja ite // Sparklehorse - Saturday
joku tyyppi // Super Furry Animals - Something 4 The Weekend
Joseph 'Kongo-Kulli' Mbutu // Lily Allen - Friday Night
KALLION JÄTTI PERSE // Elton John - Saturday Night's Alright For Fighting
karmee maito // Noxious - Sunday Fools
Kauko Keuhkon näköinen mies // The Undertones - When Saturday Comes
korni silli // Diazepunk - Viernes
lesbian ham // True Widow - Sunday Driver
ljm // Beck - Sunday Sun
Lusku // The Specials - Friday Night, Saturday Morning
Merabi // Debbie Deb - Lookout Weekend
moska // Norma Jean - Saturday
motorisoitu keino // John Fogerty - Almost Saturday Night
Musta Palsternakka // Linnea Olsson - Weekend
märkä herne // The Zeros - Wild Weekend
Open Up and Sari Essayah // Dungen - Fredag
PAHA APINA // Built to Spill - Saturday
PearlySpencer // Vanessa Paradis - Sunday Mondays
pörrör // Margo Guryan - Sunday Morning
ripple // Bilbo Baggins - Saturday Night
rrröööaaarrr // The Easybeats - Friday On My Mind
Räppi-Turre // Jag Panzer - Black Sunday
Rödis // Writing On The Wall - It Came On Sunday
Sergio Pissahätä // Nick Drake - Saturday Sun
This is fantastic I'm in heaven // The Hard Times - I Can't Wait Till Friday Comes
Wader // Jethro Tull - Black Sunday
wasky // Toy Dolls - Lazy Sunday Afternoon
Vitun urpo nikki // Princess Chelsea - No Church On Sunday
†Witch‡House▲Vilhis† // Shut Up & Dance - Weekend's Here
Last edited by motorisoitu keino on 17 May 2017, 18:42, edited 65 times in total.

User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Unski Ruppa & Napakairat

#3 Post by motorisoitu keino » 02 May 2017, 16:50

SOITTOLISTA Kiitokset jälleen This is fantastic I'm in heaven :prayer:

LISTALTA PUUTTUU: Pist'N'Broke - Friday's Children https://pistnbroke.bandcamp.com/track/fridays-children

Viisulista 1/2:

1. Ice Cube - Friday https://youtu.be/IPw9gbbQ1xA
2. Super Furry Animals - Something 4 The Weekend https://youtu.be/D1QyO4TkWts
3. Debbie Deb - Lookout Weekend https://youtu.be/KSC-8mxfXKI
4. Pist'N'Broke - Friday's Children https://pistnbroke.bandcamp.com/track/fridays-children
5. Buddy Guy - Saturday Night Fish Fry https://youtu.be/lECglB3-H1I
6. The Zeros - Wild Weekend https://youtu.be/yZy7g-UTIGs
7. Jethro Tull - Black Sunday https://youtu.be/6CVQa3ZtJA8
8. The Undertones - When Saturday Comes https://youtu.be/Rcjuy0dK0GM
9. Viimeinen päivä - Perjantai-ilta https://youtu.be/FBfavYnf7B0
10. Writing On The Wall - It Came On Sunday https://youtu.be/6010c4qU65E
11. Elton John - Saturday Night's Alright For Fighting https://youtu.be/26wEWSUUsUc
12. Laila ja Ritva Kinnunen - Lauantai https://youtu.be/vecA96fr-3A
13. John Fogerty - Almost Saturday Night https://youtu.be/zP6m8xruojU
14. Mando Diao - Black Saturday https://youtu.be/76ijUko1frY
15. Vanessa Paradis - Sunday Mondays https://youtu.be/3UJzHD8neJE
16. Tulenkantajat - Viikonlopun Huumaa https://youtu.be/_p2x0noM3Vo
17. Shut Up & Dance - Weekend's Here https://youtu.be/YGiYPqd436A
18. The Country Gentlemen - Saturday Night https://youtu.be/NojwtGFXxG4
19. Norma Jean - Saturday https://youtu.be/zNlnD7FU7-A
20. Loverboy - Working For The Weekend https://youtu.be/ahvSgFHzJIc
21. Princess Chelsea - No Church On Sunday https://youtu.be/1O579I5wNa0
22. Suzi Quatro - Friday https://youtu.be/61BsSPYihlw
23. De La Soul - A Roller Skating Jam Named "Saturdays" https://youtu.be/DfxiHxJheuc
24. Nick Drake - Saturday Sun https://youtu.be/26a7skUt6-g
Last edited by motorisoitu keino on 04 May 2017, 22:34, edited 5 times in total.

User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Unski Ruppa & Napakairat

#4 Post by motorisoitu keino » 02 May 2017, 16:50

Viisulista 2/2:

25. The Easybeats - Friday On My Mind https://youtu.be/NSowZcvoqr4
26. Bilbo Baggins - Saturday Night https://youtu.be/RYQW15gOxPE
27. Built to Spill - Saturday https://youtu.be/6kt70JfNZkM
28. Lily Allen - Friday Night https://youtu.be/NukuLBNClu0
29. The Hard Times - I Can't Wait Till Friday Comes https://youtu.be/yx2iR2F2-yE
30. Toy Dolls - Lazy Sunday Afternoon https://youtu.be/COl1U-ErbiM
31. The Specials - Friday Night, Saturday Morning https://youtu.be/vXtXwN8upQw
32. Triumph - I Live For The Weekend https://youtu.be/SPt_xmKmgNs
33. Ultravox! - Saturday Night in the City of the Dead https://youtu.be/dS1Gx9wexcE
34. Zouzou - Ce samedi soir https://youtu.be/zChCRP7hUHo
35. SIG - Lauantaina https://youtu.be/u3vPC1vc7Zg
36. Dungen - Fredag https://youtu.be/LyzPwe9ydB0
37. Kris Kristoffersson - Sunday Morning Coming Down https://youtu.be/vbqGWTxwZEA
38. Margo Guryan - Sunday Morning https://youtu.be/J_f3mV3OBD8
39. Sparklehorse - Saturday https://youtu.be/vnEJhozn3J8
40. Jag Panzer - Black Sunday https://youtu.be/IqOhQGimGCA
41. Beck - Sunday Sun https://youtu.be/k0KjMK0F6b8
42. Linnea Olsson - Weekend https://youtu.be/ITeYTMgu_JY
43. True Widow - Sunday Driver https://youtu.be/1qCTc4slyhQ
44. The Monkees - Pleasant Valley Sunday https://youtu.be/BaNX_28o9oY
45. Diazepunk - Viernes https://youtu.be/OEcgCwbpnPQ
46. Noxious - Sunday Fools https://youtu.be/D96H9w7P-ck
Last edited by motorisoitu keino on 04 May 2017, 17:40, edited 3 times in total.

User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Unski Ruppa & Napakairat

#5 Post by motorisoitu keino » 02 May 2017, 16:50

Lopputulokset

160 The Zeros - Wild Weekend (märkä herne)
110 The Easybeats - Friday On My Mind (rrröööaaarrr)
103 Nick Drake - Saturday Sun (Sergio Pissahätä)
100 Dungen - Fredag (Open Up and Sari Essayah)
99 Elton John - Saturday Night's Alright For Fighting (KALLION JÄTTI PERSE)
99 Norma Jean - Saturday (moska)
98 Bilbo Baggins - Saturday Night (ripple)
98 Zouzou - Ce samedi soir (Hemmetinmoinen sössö)
93 Margo Guryan - Sunday Morning (pörrör)
90 The Undertones - When Saturday Comes (Kauko Keuhkon näköinen mies)
86 Kris Kristoffersson - Sunday Morning Coming Down (Banana Joe)
85 Mando Diao - Black Saturday (En huku)
85 Princess Chelsea - No Church On Sunday (Vitun urpo nikki)
83 Debbie Deb - Lookout Weekend (Merabi)
83 Noxious - Sunday Fools (karmee maito)
82 De La Soul - A Roller Skating Jam Named "Saturdays" (Hikinen Möhömaha)
78 Jethro Tull - Black Sunday (Wader)
77 Viimeinen päivä - Perjantai-ilta (Jasse)
75 SIG - Lauantaina (foliohattu kiristää)
71 True Widow - Sunday Driver (lesbian ham)
69 Lily Allen - Friday Night (Joseph 'Kongo-Kulli' Mbutu)
60 Linnea Olsson - Weekend (Musta Palsternakka)
57 The Specials - Friday Night, Saturday Morning (Lusku)
56 Beck - Sunday Sun (ljm)
47 The Monkees - Pleasant Valley Sunday (Jalat jäi Karjalaan)
46 Ultravox! - Saturday Night in the City of the Dead (jaxen)
44 Ice Cube - Friday (Damone)
41 John Fogerty - Almost Saturday Night (motorisoitu keino)
38 Suzi Quatro - Friday (Bill Fruge)
36 Tulenkantajat - Viikonlopun Huumaa (General Error)
35 Loverboy - Working For The Weekend (Alan Sladd)
32 Jag Panzer - Black Sunday (Räppi-Turre)
31 Built to Spill - Saturday (PAHA APINA)
31 Laila ja Ritva Kinnunen - Lauantai (harry-irene)
26 Sparklehorse - Saturday (Johtaja ite)
26 The Hard Times - I Can't Wait Till Friday Comes (This is fantastic I'm in heaven)
25 Vanessa Paradis - Sunday Mondays (PearlySpencer)
24 The Country Gentlemen - Saturday Night (Hans Besättning)
23 Super Furry Animals - Something 4 The Weekend (joku tyyppi)
20 Diazepunk - Viernes (korni silli)
11 Pist'N'Broke - Friday's Children (A Brutal Gardener)
11 Writing On The Wall - It Came On Sunday (Rödis)
10 Shut Up & Dance - Weekend's Here (†Witch‡House▲Vilhis†)
10 Triumph - I Live For The Weekend (El Bimbo)
2 Buddy Guy - Saturday Night Fish Fry (devil via the anus)
2 Toy Dolls - Lazy Sunday Afternoon (wasky)
Last edited by motorisoitu keino on 18 May 2017, 22:51, edited 2 times in total.

User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Unski Ruppa & Napakairat

#6 Post by motorisoitu keino » 02 May 2017, 16:51

ehkä tällekin viestikentälle tulee käyttöä

User avatar
General Error
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 14866
Joined: 16 Nov 2008, 01:50
Location: Toppilansaari

Re: Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu

#7 Post by General Error » 02 May 2017, 18:01

:o
Lahja wrote:Noisehan on hevareiden ambienttia
Image

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68431
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu

#8 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 02 May 2017, 18:03

vohoii
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48361
Joined: 22 Feb 2016, 15:20

Re: Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu

#9 Post by ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ » 02 May 2017, 18:03

odotan erästä biisiä jolla 100 miljoonaa katselukertaa [-o<
Image

User avatar
Lusku
Jens Rolig
Posts: 84153
Joined: 20 Sep 2004, 11:16

Re: Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu

#10 Post by Lusku » 02 May 2017, 18:03

nyt kyllä vähän semmonen teema että iskee hätäpaska just punttiin!
💩💩💩

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68431
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu

#11 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 02 May 2017, 18:04

Viittu ku Kinks topääng paisui liikaa, en pääse sunny afternoonia laittamaän.
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
motorisoitu keino
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19718
Joined: 16 Jan 2015, 18:58
Location: Somerset 739

Re: Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu

#12 Post by motorisoitu keino » 02 May 2017, 18:06

Kauko Keuhkon näköinen mies wrote:Viittu ku Kinks topääng paisui liikaa, en pääse sunny afternoonia laittamaän.
No juu eihän tuo Sunny Afternoon olisi teemaan sopinutkaan. :|
Image

User avatar
PAHA APINA
7k
Posts: 7581
Joined: 12 Mar 2008, 21:44
Location: 00550

Re: Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu

#13 Post by PAHA APINA » 02 May 2017, 18:07

Lähti biisi aika äkäseen!

User avatar
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48361
Joined: 22 Feb 2016, 15:20

Re: Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu

#14 Post by ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ » 02 May 2017, 18:07

lähetin ehdokkaan :o
Image

User avatar
'Önky Tönk Män
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 11689
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: Piffiviisut vol. 17: Viikonloppu

#15 Post by 'Önky Tönk Män » 02 May 2017, 18:08

PAHA APINA wrote:Lähti biisi aika äkäseen!
18.03!
Image

Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 145, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

Locked