Piffiviisut vol. 19: Avaruusromua Tulokset sivulla 1 ja 61

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
Torakoiden alkiolaiset juuret
King of PIF
King of PIF
Posts: 16072
Joined: 20 Mar 2015, 21:59

Piffiviisut vol. 19: Avaruusromua Tulokset sivulla 1 ja 61

#1 Post by Torakoiden alkiolaiset juuret » 03 Jul 2017, 14:09

Image
Image

Tervetuloa järjestyksessään 19. piffiviisuihin!

Koska kyllästyin melodioihin jo 90-luvulla tällä kerralla viisujen teemana on Avaruusromu eli elektroninen taidemusiikki. Aihe on laaja ja kattaa esim: sävelletyt ympäristöt, elektro akustiikan, minimalismin, ääniveistokset, avant garden ja aleatorisen musiikin.

Äänet viimeistään Sunnuntaina 23.7 kello 24:00 mennessä.


HUOM! tarkistathan myös, ettei ehdokkaasi ole top50 suosikkiäänite -listalla! Lista löytyy osoitteesta http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p11261481.

ALLA TÖRKEÄSTI LAINATUT YLEISET OHJEET:
LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?

Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisustyrangille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.

Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisustyrankina. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?

Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin? Kuka olen?

Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Jo hyväksyttyä biisiä ei saa enää vaihtaa toiseen, ettei vekslailu sotke viisujärjestäjän taulukoita. Ei kannata siis hätiköidä, vaan miettiä oma biisivalinta huolella ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä styrangille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisuoranki julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisumarsalkalle (tässä sama kuin -styranki). Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa järjestäjän toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisuhoncho julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa kierroksen Big Cheese julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?

Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta)

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus: Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:

site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer - Flucht aus dem Tal der Ahnungslosen (Bäjäytystyömaa)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.

Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua hä?

Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle HUOMISEEN mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista. Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä mä tiedän, hyväksyttiinkö mun lähettämä biisi mukaan? :bounce:

Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.
Jos biisisi on hyväksytty, nimimerkkisi tärähtää kierroksen osallistujat -listalle. Päivittelen listaa sopivin väliajoin, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan nimiä listaan 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, ei nimimerkkisi ilmesty listaan ihan heti sillä sekunnilla. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?

Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?

Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisutirehtöörille eli tällä kierroksella minulle sunnuntaihin 23.7. kello 24.00 mennessä.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:

Pistemäärä - esittäjä - biisi

(Esim.) 12 Kaytanhousuja – Lautailen

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?

Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?

31.7
Last edited by Torakoiden alkiolaiset juuret on 11 Aug 2017, 10:16, edited 9 times in total.
Image

User avatar
Torakoiden alkiolaiset juuret
King of PIF
King of PIF
Posts: 16072
Joined: 20 Mar 2015, 21:59

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#2 Post by Torakoiden alkiolaiset juuret » 03 Jul 2017, 14:09

Osallistujalista:
Jalat jäi Karjalaan
Hemmetinmoinen sössö
pörrör
Tuore iso Mulkku
Musta Palsternakka
en huku
joku tyyppi
moska
Banana Joe
Johtaja kesälomalla
Bill Fruge
Wasky
Alan Sladd
Merabi
Hans Besättning
A Brutal Gardener
El Bimbo
Wader
harry-irene
General Error
Folihattu kiristää
rrröööaaarrr
Kauko Keyhkön näköinen mies
†Witch‡House▲Vilhis†
Motorisoitu keino
Rödis
ljm
Pentti Cimex
vitun urpo nikki
myrrys
lusku
PAHA APINA
korni silli
märkä herne
PearlySpencer
karmee maito
ripple
Sergio Pissahätä
Joseph 'Kongo-Kulli' Mbutu
devil via the anus
kapsahdinpas
ishokkikulttuur
Bäjäytystyömaa
Last edited by Torakoiden alkiolaiset juuret on 06 Jul 2017, 00:52, edited 19 times in total.
Image

User avatar
Torakoiden alkiolaiset juuret
King of PIF
King of PIF
Posts: 16072
Joined: 20 Mar 2015, 21:59

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#3 Post by Torakoiden alkiolaiset juuret » 03 Jul 2017, 14:09

Biisit ja managerit

soittolista (kiitos Lusku): https://www.youtube.com/playlist?list=P ... EUqrRLRWJv
bandcamp yms:
Sakset - Lahja -
kalle Hamm & Lauri Ainala - Peruna -
The Human Voice - Midnight -
White Noise Sounds of Frozen Arctic Ocean with Polar Icebreaker Idling - Creating Delta Waves -

Terry Riley - A Rainbow in Curved Air - ljm
10O20H - Telephone (eka biisi) - wasky
Philip Glass - North Star - hemmetinmoinen sössö
Louis & Bebe Barron - Forbidden Planet: Main Titles Overture - jalat jäi karjalaan
Mika "Philus" Vainio - Anksiolyytti - Bäjätystyömaa
Learning To Die - by Jimmy Peggie - Kauko keyhkön näköinen mies
Blanck Mass - Dedtritus - joku tyyppi
Sakset - Lahja - wader
Exhaust - [01] - A History Of Guerilla Warfare - foliohattu kiristää
Gas - Experiments On Live Electricity - General error
Pan Sonic - Virhe - devil via anus
Deathprod - Treetop drive III - Joseph "Kongo Kulli" Mbutu
David Shea - The Wife of Epheseus - Alan Sladd
Maurizio Bianchi - Treblinka - Brutal Gardener
Laurie Anderson - O Superman - harry-irene
Bruce Haack: Mean Old Devil - Merabi
The Human Voice - Midnight - El Bimbo
J.B. Banfi - Gang (Rock for Industry) - Hans Besättning
Aube - Reflux I - karmee maito
Lola Kumtus - Pleasure Of Being Penetrated by Pain -
pearlyspencer
White Noise Sounds of Frozen Arctic Ocean with Polar Icebreaker Idling - Creating Delta Waves - märkä herne
Tim Hecker - 100 Years Ago Ripple
Bastard Noise - Bad apple - Bill Fruge
Angus Maclise - Four Speed Trance - Johtaja kesälomalla
Jean-Jacques Perrey - Gossipo Perpetuo - Banana joe
Holly Herndon: Chorus - Musta Palsternakka
Steve Reich - Come Out - Tuore iso Mulkku
Gil Mellen - Desert Trip - moska
Wimme - Oainnáhus - Sergio Pissahätä
Delia Derbyshire - Ziwzih Ziwzih OO-OO-OO isosho
kalle Hamm & Lauri Ainala - Peruna - en huku
Arca - Now You Know pörrör
Matmos - Ultimate Care II Excerpt Three - kapsahdinpas
Vääristymä - Radiopurkaus - Vitun urpo nikki
Younger Brother - Train - korni silli
Brothomstates - Mdrmx - pentti cimex
Throbbing Gristle: Separated - lusku
Karlheinz Stockhausen - Gesang der jüngling - myrrys
Douglas Lilburn - Fragments of a Poem - motorisoitu keino
Trentemøller - Miss You - †Witch‡House?Vilhis†
Pain Nail - Tyhjyyden Kammo paha apina
STROM.ec - Hermoston arkkitehti - Rödis
Cromagnon- Caledonia - rrröööaaarrr
Last edited by Torakoiden alkiolaiset juuret on 24 Jul 2017, 11:07, edited 10 times in total.
Image

User avatar
Torakoiden alkiolaiset juuret
King of PIF
King of PIF
Posts: 16072
Joined: 20 Mar 2015, 21:59

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#4 Post by Torakoiden alkiolaiset juuret » 03 Jul 2017, 14:10

Biisit:
Last edited by Torakoiden alkiolaiset juuret on 04 Jul 2017, 21:47, edited 1 time in total.
Image

User avatar
Torakoiden alkiolaiset juuret
King of PIF
King of PIF
Posts: 16072
Joined: 20 Mar 2015, 21:59

Re: Piffiviisut vol. 19: Tulokset sivulla 1 ja 61

#5 Post by Torakoiden alkiolaiset juuret » 03 Jul 2017, 14:10

Tulokset:


141 Delia Derbyshire - Ziwzih Ziwzih OO-OO-OO (ishokkikulttuur)
120 Philip Glass - North starr (hemmetinmoinen sössö)
106 Cromagnon- Caledonia (rrröööaaarrr)
104 Deathprod - Treetop drive III (Joseph "Kongo Kulli" Mbutu)
97 Gin meller deser trip (moska)
91 Bruce Haack: Mean Old Devil (merabi)
91 David Shea: The Wife of Epheseu (Alan Sladd)
85 Sakset lahja (wader)
77 J.B. Banfi - Gang (Rock for Industry) (Hans Besättning)
74 Trentemøller - Miss You (†Witch‡House?Vilhis†)
72 Terry Riley rainbow in curved air (ljm)
71 Holly Herndon: Chorus (mustapalsternakka)
70 Maurizio Bianchi - Treblinka (Brutal garden)
67 Younger Brother - Train (korni silli)
67 Laurie Anderson - O Superman (harry-irene)
66 Lola Kumtus - Pleasure Of Being Penetrated by Pain (pearlyspencer)
65 Pain Nail - Tyhjyyden Kammo (Paha apina)
64 Throbbing Gristle: Separated (Lusku)
62 Phillus - Anksiolyytti (Bäjäytystyömaa)
57 STROM.ec - Hermoston arkkitehti (Rödis)
56 Human Voice Midnight (El bimbo)
53 Gas - Experiments On Live Electricity general error
55 Virhe Pana sonics (devil via anus)
54 Aube - Reflux I karmee maito
49 Wimme - Oainnáhus (Sergio pissahätä)
42 Louis & Bebe Barron - Forbidden Planet : Main Titles Overture jalat jäi karlajaa
40 Bastard Noise - Bad apple - Bad Apple Bill fuge
39 Angus Maclise - Four Speed Trance johtaja kesälomalla
38 Arca - Now You Know pörrör
36 Fragments of poem - Dougdlas Lilburn motorisoitu keino
36 Tim Hecker - 100 Years Ago ripple
36 kalle Hamm & Lauri Ainala - Peruna en huku
36 Blanck Mass - Detritus Joku tyypp
34 Karlheinz Stockhausen - Gesang der jüngling myrrys
34 White Noise Sounds of Frozen Arctic Ocean with Polar Icebreaker Idling - Creating Delta Waves (märkä herne)
28 Learning To Die - by Jimmy Peggie Kauko Keuhkon näköinen mies
27 Jean-Jacques Perrey : Gassipo Perpetuo - Banana joe
25 Vääristymä - Radiopurkaus vitun urpo nikki
21 Steve Reich - Come Out Tuore iso mulkku
17 10O20H - Telephone - Wasky
14 Exhaust A History Of Guerilla Warfare folihattu kiristää
9.5 Brothomstates - Mdrmx Pentti cimex (ei äänestänyt pisteet puolitettu)
8 Matmos - Ultimate Care II Excerpt Three kapsahdinpas
Last edited by Torakoiden alkiolaiset juuret on 01 Aug 2017, 16:08, edited 3 times in total.
Image

User avatar
General Error
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 14866
Joined: 16 Nov 2008, 01:50
Location: Toppilansaari

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#6 Post by General Error » 03 Jul 2017, 14:10

:P
Lahja wrote:Noisehan on hevareiden ambienttia
Image

User avatar
Vitun urpo nikki
Tittelit on heikoille
Posts: 21169
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#7 Post by Vitun urpo nikki » 03 Jul 2017, 14:11

jätit oman voiton pois listasta
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit

User avatar
DE MYSTERIIS DOM PÉRIGNON
mysteeri samppanjamies
Posts: 47745
Joined: 16 Nov 2004, 11:57
Location: Kellarissa

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#8 Post by DE MYSTERIIS DOM PÉRIGNON » 03 Jul 2017, 14:15

:elmuri:

Siirsin edellisen topsun arkistoon.
jormuli wrote:pääsin ylitse vaikeuksistani olemalla tekemättä mitään, ja nyt voin ihan hyvin.

User avatar
Vitun urpo nikki
Tittelit on heikoille
Posts: 21169
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#9 Post by Vitun urpo nikki » 03 Jul 2017, 14:17

PENTTI CIMEX wrote::elmuri:

Siirsin edellisen topsun arkistoon.
vol. 14-17 pyörii kanssa täällä jossain
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit

User avatar
'Önky Tönk Män
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 11688
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#10 Post by 'Önky Tönk Män » 03 Jul 2017, 14:58

Image

Toivottavasti teema on se, josta näin viime yönä unta. On nimittäin biisi katsottu jo valmiiksi.
Image

Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 145, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 66991
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#11 Post by Kirhine » 03 Jul 2017, 14:58

[-o<
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7222
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#12 Post by En huku » 03 Jul 2017, 15:09

Ou jee.

Vähän kyllä kisa/kesäväsymystä nyt itsellä.

User avatar
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48361
Joined: 22 Feb 2016, 15:20

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#13 Post by ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ » 03 Jul 2017, 15:13

Alan Sladd wrote:Image
Image

User avatar
El Bimbo
God of PIF
God of PIF
Posts: 32296
Joined: 08 May 2006, 21:52
Location: 00820

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#14 Post by El Bimbo » 03 Jul 2017, 15:14

pörrör wrote:
Alan Sladd wrote:Image
Image
Image

User avatar
Merabi
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 73279
Joined: 19 Sep 2008, 18:20
Location: Södermalm-Tunnelbana

Re: Piffiviisut vol. 19: TEEMAN JULKISTUS TI 4.7 KLO: 2200

#15 Post by Merabi » 03 Jul 2017, 15:20

Erikoinen aika!
"Lopettakaa puhumasta jotain vitun suomea merabi huom"
"Narratiivin särkijä"
"merabi, hän on pifoviisujen proust, tajunnanvirran ja mielijohteiden herkkä makustelija"
juutube-soittolistat: https://www.youtube.com/channel/UCV25qg ... 4q8O9D7nNg

Locked