Piffiviisut vol. 20 - Intiaanikesä - lopputulokset sivuilla 1 & 79

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
Huulet törölle hemuli
Posts: 503
Joined: 01 Jul 2010, 02:02

Piffiviisut vol. 20 - Intiaanikesä - lopputulokset sivuilla 1 & 79

#1 Post by Huulet törölle hemuli » 02 Aug 2017, 20:49

Image
Image

Kauko Keuhkon näköinen mies julisti jo kesän päättyneeksi, mutta vielä mitä. Nimittäin parin viikon päästä, viisujen lähestyessä loppuaan, koululaiset hikoilevat pätseiksi muuttuneissa luokkahuoneissaan, moottoritietyömaa on kuuma; tehtaat seisoo, toimistot seisoo. Epätoivoiset ihmiset yrittävät sammuttaa janoaan jopa myrkyllisiksi tiedetyillä alkoholijuomilla. "Kyrsiikö jo helteet?" -kysymys kajahtaa missä vain kaksi piffaajaa kohtaa - onhan INTIAANIKESÄ. (Kaikki ovat lisäksi liian läkähtyneitä välittääkseen intiaanikesän tarkasta määritelmästä).

Mutta asiaan:
Tervetuloa kahdensiinkymmenensiin piffiviisuihin.
Tämän kerran teema on Amerikan alkuperäiskansat ja -kulttuurit (aleutit, eskimot, Pohjois-Amerikan intiaanit, Keski- ja Etelä-Amerikan alkuperäiskansat (myös esikolumbiaaniset)). Teema voi ilmetä biisissä ainakin seuraavilla tavoilla:

- artisti/bändin jäsen kuuluu alkuperäiskansoihin JA se ilmenee jotenkin ko. artistin tuotannossa tai imagossa, vaikka ei juuri viisubiisissä ilmenisikään
- artistin tai biisin nimessä on alkuperäiskansoihin liittyvä termi tai alkuperäiskansan kielestä peräisin oleva sana
- alkuperäiskansoilla on merkittävä osa biisin sanoituksessa

Yksikin näistä siis riittää.

Muissa kuin itsestäänselvissä tapauksissa biisin mukana tulee olla selvitys teemaan sopivuudesta, eli linkki johonkin/joihinkin asian todistaviin sivuihin tai referaatti/käännös sanoista.

Tällä kierroksella hyväksyttyä biisiä saa vaihtaa kerran ilmoittautumisajan puitteissa. Jos uusi valinta on sillä välin varattu, joutuu manageri osallistumaan alkuperäisellä biisillään eikä siis voi enää ehdottaa kolmatta biisiä.

ALLA TÖRKEÄSTI LAINATUT YLEISET OHJEET:
LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?

Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisustyrangille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.

Eli tässä pitää tuntikaupalla kuunnella jotain ihan paskaa musaa, samalla arvailla kenen laittamia ne piisit on ja vittuilla kaikille?

Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisustyrankina. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?

Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?

Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä styrangille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisuoranki julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisumarsalkalle (tässä sama kuin -styranki). Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa järjestäjän toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisuhoncho julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa kierroksen Big Cheese julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?

Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon: 013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys.


2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus: Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.


3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Lista bändit-alueen tällä hetkellä kielletyistä toisaalla tässä topikissa (kiitos nimim. Jalat jäi Karjalaan).
Tuohon tulevat päälle vielä rogetopsut yms., joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:

site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.

Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua hä?

Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle HUOMISEEN KLO 17 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista. Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä mä tiedän, hyväksyttiinkö mun lähettämä biisi mukaan? :bounce:

Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.
Jos biisisi on hyväksytty, nimimerkkisi tärähtää kierroksen osallistujat -listalle. Päivittelen listaa sopivin väliajoin, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan nimiä listaan 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, ei nimimerkkisi ilmesty listaan ihan heti sillä sekunnilla. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?

Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?

Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisutirehtöörille eli tällä kierroksella minulle myöhemmin ilmoitettavaan päivään mennessä.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:

Pistemäärä - esittäjä - biisi

(Esim.) 12 Kaytanhousuja – Lautailen

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?

Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?

Näillä näkymin noin kahden viikon päästä.
Last edited by Huulet törölle hemuli on 17 Aug 2017, 21:01, edited 6 times in total.

Huulet törölle hemuli
Posts: 503
Joined: 01 Jul 2010, 02:02

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#2 Post by Huulet törölle hemuli » 02 Aug 2017, 20:49

Managerit:

ishokkikulttuur
pörrör
Alan Sladd
Merabi
wasky
Vitun urpo nikki
jaxen
PearlySpencer
PAHA APINA
joku tyyppi
En huku
Bill Fruge
Jalat jäi Karjalaan
ljm
ripple
jedin paluu arkeen
KALLION JÄTTI PERSE
harry-irene
Hemmetinmoinen sössö
rrröööaaarrr
Venäjä Ensin
Mitä hittoa mä teen?
Loma-Turre
Sergio Pissahätä
Bäjäytystyömaa
†Witch‡House▲Vilhis†
El Bimbo
Lusku
Hans Besättning
A Brutal Gardener
Musta Palsternakka
Rödis
General Error
motorisoitu keino
Hikinen Möhömaha
Banana Joe
Johtaja kesälomalla
eh
Jasse
Joseph 'Kongo-Kulli' Mbutu
Wader
This is fantastic I'm in heaven
Nainen
märkä herne
moska
Slutmusik från Slatvia
Kauko Keuhkon näköinen mies
Last edited by Huulet törölle hemuli on 04 Aug 2017, 18:07, edited 7 times in total.

Huulet törölle hemuli
Posts: 503
Joined: 01 Jul 2010, 02:02

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#3 Post by Huulet törölle hemuli » 02 Aug 2017, 20:49

Soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... uj3FZpKICM.

Biisit:

Xibalba - Sac Ibteeloob Cab https://www.youtube.com/watch?v=QdDRBI8h3QA
The Mohawks - The Champ https://www.youtube.com/watch?v=xbR6lFKNkIQ
The Screaming Tribesmen - Igloo https://www.youtube.com/watch?v=B6-WtdzeAMg
Elisabeth Waldo - Song of the Chasqui https://www.youtube.com/watch?v=HGuMq1A7h38
Glen Campbell - Wichita Lineman https://youtu.be/RKeqXyY-9xA
Joni Mitchell - Coyote https://youtu.be/QsFqFfJh0qQ
Kamasi Washington - Cherokee https://www.youtube.com/watch?v=3DM9fGXHhlk
Willie Thrasher - Eskimo Named Johnny https://www.youtube.com/watch?v=n94TnAjlsGg
The Chantels - Indian Giver https://www.youtube.com/watch?v=dXbLQOHHkec
Angel Haze - A Tribe Called Red https://www.youtube.com/watch?v=ARi7xWSf660
Paul Revere & The Raiders - Indian Reservation https://www.youtube.com/watch?v=qDYQ7273-bA
Robbie Robertson - Mahk Jchi - Heartbeat Drum Song https://www.youtube.com/watch?v=zA65KmOBTDw
Eve - Intiaani https://www.youtube.com/watch?v=LhWrUU9b4Gg
Europe - Cherokee https://youtu.be/lCbUZqN8JZ0
Tall Paul - Prayers in a Song https://www.youtube.com/watch?v=61V69jRF5ys
Blackfire - Overwhelming https://youtu.be/onWcHYTjiKg
Roy Orbison - Medicine Man https://www.youtube.com/watch?v=XGJqelq8ado
A Tribe Called Red - Sisters ft Northern Voice https://www.youtube.com/watch?v=QbrvwaVXJ48
Childish Gambino - Redbone https://www.youtube.com/watch?v=Kp7eSUU9oy8
The Amboy Dukes - Great White Buffalo https://www.youtube.com/watch?v=cy1PlyLmqjc
Cher - Half-Breed https://www.youtube.com/watch?v=Z6E98ZRaU1s
Channel 3 - Indian Summer https://www.youtube.com/watch?v=jtNk7FmqIRc
Apache - Gangsta Bitch https://youtu.be/5qE9wZS0RX0
Volahn - Halhi K'ohba https://www.youtube.com/watch?v=S9kgtfi1U5k
The Hopi Indian Snake Dance https://www.youtube.com/watch?v=DKc6Bxif8Zg
The Doors - Indian Summer https://www.youtube.com/watch?v=yOKAQSGCm8Q
Iowaska - Mother Earth https://www.youtube.com/watch?v=8sQcpODd-wE
Buffy Saint Marie - God is Alive, Magic is Afoot https://www.youtube.com/watch?v=i-GonR4S1to
Spectrum - Indian summer https://www.youtube.com/watch?v=5PpNHcECx6c
Alas - Deathless https://youtu.be/Kk7APpStbEI
Redbone - Come and Get Your Love https://www.youtube.com/watch?v=IDBjQTZmU_4
Flux of Pink Indians - Tube Disasters https://m.youtube.com/watch?v=uwr9qWjdUS8
Blue Hummingbird on the Left - Southern Rules Supreme https://youtu.be/hmfFoaiUnd4
Link Wray - Fire And Brimstone https://www.youtube.com/watch?v=LXrV9mBM7Pk
Xulub Mitnal - Reconquista https://www.youtube.com/watch?v=NpPWRDpIoWg
Majic Ship - Sioux city blues https://youtu.be/x2oXag5o10s
Gila - In A Sacred Manner https://www.youtube.com/watch?v=YIP2fiqKj6o
Incredible Bongo Band – Apache https://youtu.be/WY-Z6wm6TMQ
Yma Sumac - Inca Waltz https://www.youtube.com/watch?v=2wZz0mtYV9A
Kraken - Mexica https://youtu.be/lruKQjGrcN4
Black Lips - Noc-A-Homa
Willy DeVille - It's So Easy https://youtu.be/IS4U0zISnXU
Fleet Foxes - Montezuma https://www.youtube.com/watch?v=cdN2bfov9JQ
The Aztec Mystic - Jaguar https://youtu.be/C6xVKcvze74
The Cherokees - Uprisin' https://www.youtube.com/watch?v=-vkf_Bh4WNA
Huasipungo - Estupida Ambicion https://www.youtube.com/watch?v=9kvPrSh_FOc
Cows - Koyaanisqatsi https://www.youtube.com/watch?v=F6RLCfykoHY
Last edited by Huulet törölle hemuli on 08 Aug 2017, 19:26, edited 3 times in total.

Huulet törölle hemuli
Posts: 503
Joined: 01 Jul 2010, 02:02

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#4 Post by Huulet törölle hemuli » 02 Aug 2017, 20:50

Biisit managereineen:

Xibalba -Sac Ibteeloob Cab //rrröööaaarrr
The Mohawks – The Champ //Hemmetinmoinen sössö
The Screaming Tribesmen – Igloo //Alan Sladd
Elisabeth Waldo – Song of the Chasqui //Lusku
Glen Campbell – Wichita Lineman //Hans Besättning
Joni Mitchell – Coyote //motorisoitu keino
Kamasi Washington – Cherokee //General Error
Willie Thrasher - Eskimo Named Johnny //ripple
The Chantels – Indian Giver //ishokkikulttuur
Angel Haze – A Tribe Called Red //harry-irene
Paul Revere & Raiders – Indian Reservation //PearlySpencer
Robbie Robertson – Mahk Jchi //Wader
Eve – Intiaani //Jasse
Europe – Cherokee //Venäjä Ensin
Tall Paul – Praysers in a Song //Hikinen Möhömaha
Blackfire – Overwhelming //wasky
Roy Orbison – Medicine Man //PAHA APINA
A Tribe Called Red – Sisters //Slutmusik från Slatvia
Childish Gambino – Redbone //jedin paluu arkeen
The Amboy Dukes – Great White Buffalo //ljm
Cher – Half-Breed //KALLION JÄTTI PERSE
Channel 3 – Indian Summer //Mitä hittoa mä teen?
Apache – Gangsta Bitch //This is fantastic I'm in heaven
Volahn – Halhi K'ohba //Nainen
The Hopi Indian Snake Dance //Bäjäytystyömaa
The Doors – Indian Summer //Sergio Pissahätä
Iowaska – Mother Earh //En huku
Buffy Sainte-Marie– God is Alive //pörrör
Spectrum – Indian Summer //jaxen
Alas – Deathless //eh
Redbone – Come and Get Your Love //El Bimbo
Flux of Pink Indians – Tube Disasters //Vitun urpo nikki
Blue Hummingbird on the Left – Southern Rules Supreme //A Brutal Gardener
Link Wray – Fire and Brimstone //Merabi
Xulub Mitnal – Reconquista //Vuorineuvos tuura neekerinä
Majic Ship – Sioux City Blues //Rödis
Gila – In a Sacred Manner //moska
Incredible Bongo Band – Apache //Jalat jäi Karjalaan
Yma Sumac – Inca Waltz //Banana Joe
Kraken – Mexica //Räppi-Turre
Black Lips – Noc-A-Homa //Kauko Keuhkon näköinen mies
Willy DeVille – It's So Easy //Johtaja röissä
Fleet Foxes – Montezuma //†Witch‡House▲Timo Miljoona†
The Aztec Mystic – Jaguar //Musta Palsternakka
The Cherokees – Uprisin' //märkä herne
Huasipungo – Estupida Ambicion //Bill Fruge
Cows – Koyaanisqatsi //joku tyyppi
Last edited by Huulet törölle hemuli on 16 Aug 2017, 23:03, edited 3 times in total.

Huulet törölle hemuli
Posts: 503
Joined: 01 Jul 2010, 02:02

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#5 Post by Huulet törölle hemuli » 02 Aug 2017, 20:50

Lopputulokset:

150 The Screaming Tribesmen – Igloo //Alan Sladd
140 Flux of Pink Indians – Tube Disasters //Vitun urpo nikki
134 Link Wray – Fire and Brimstone //Merabi
128 Incredible Bongo Band – Apache //Jalat jäi Karjalaan
108 Glen Campbell – Wichita Lineman //Hans Besättning
98 Volahn – Halhi K'ohba //Nainen
91 Iowaska – Mother Earh //En huku
85 The Chantels – Indian Giver //ishokkikulttuur
74 Eve – Intiaani //Jasse
69 Willy DeVille – It's So Easy //Johtaja röissä

67 Angel Haze – A Tribe Called Red //harry-irene
65 Cher – Half-Breed //KALLION JÄTTI PERSE
64 Alas – Deathless //eh
62 Roy Orbison – Medicine Man //PAHA APINA
61 The Aztec Mystic – Jaguar //Musta Palsternakka
60 Xibalba - Sac Ibteeloob Cab //rrröööaaarrr
56 A Tribe Called Red – Sisters //Slutmusik från Slatvia
55 Kamasi Washington – Cherokee //General Error
54 Robbie Robertson – Mahk Jchi //Wader
54 The Amboy Dukes – Great White Buffalo //ljm

53 Xulub Mitnal – Reconquista //Vuorineuvos tuura neekerinä
53 Paul Revere & Raiders – Indian Reservation //PearlySpencer
52 Childish Gambino – Redbone //jedin paluu arkeen
51 Apache – Gangsta Bitch //This is fantastic I'm in heaven
50 Joni Mitchell – Coyote //motorisoitu keino
48 Gila – In a Sacred Manner //moska
48 The Mohawks – The Champ //Hemmetinmoinen sössö
46 Channel 3 – Indian Summer //Mitä hittoa mä teen?
42 The Cherokees – Uprisin' //märkä herne
42 Cows – Koyaanisqatsi //joku tyyppi

41 Europe – Cherokee //Venäjä Ensin
41 Blue Hummingbird on the Left – Southern Rules Supreme //A Brutal Gardener
38 Willie Thrasher – Eskimo Named Johnny //ripple
34 Buffy Sainte-Marie – God is Alive //pörrör
33 Huasipungo – Estupida Ambicion //Bill Fruge
33 Majic Ship – Sioux City Blues //Rödis
33 The Doors – Indian Summer //Sergio Pissahätä
32 Black Lips – Noc-A-Homa //Kauko Keuhkon näköinen mies
30 Redbone – Come and Get Your Love //El Bimbo
28 Spectrum – Indian Summer //jaxen

26 Fleet Foxes – Montezuma //†Witch‡House?Vilhis†
26 Elisabeth Waldo – Song of the Chasqui //Lusku
25 Kraken – Mexica //Räppi-Turre
21 The Hopi Indian Snake Dance //Bäjäytystyömaa
17,5 Tall Paul – Prayers in a Song //Hikinen Möhömaha (pisteet puolitettu)
17 Yma Sumac – Inca Waltz //Banana Joe
15 Blackfire – Overwhelming //wasky
Last edited by Huulet törölle hemuli on 17 Aug 2017, 20:59, edited 1 time in total.


User avatar
El Bimbo
God of PIF
God of PIF
Posts: 32296
Joined: 08 May 2006, 21:52
Location: 00820

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#7 Post by El Bimbo » 02 Aug 2017, 20:50

Ou jea :P
Image
Image

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 82036
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#8 Post by Jalat jäi Karjalaan » 02 Aug 2017, 21:00

Image
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
Sergio Pissahätä
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 22528
Joined: 07 Feb 2016, 16:27
Location: leon leikkimaa

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#9 Post by Sergio Pissahätä » 02 Aug 2017, 21:01

Polveni tutisevat sietämättömästä jännityksestä
Mopo kärsi vaurioita.

Image

User avatar
Funkki-Turre
.
.
Posts: 98295
Joined: 30 Apr 2004, 14:37
Contact:

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#10 Post by Funkki-Turre » 02 Aug 2017, 21:03

Kuset, paskat, mällit ja oksennukset valahti housuun!
My name is Räppi-Turre and i approve this message.

Image

User avatar
Vitun urpo nikki
Tittelit on heikoille
Posts: 21173
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#11 Post by Vitun urpo nikki » 02 Aug 2017, 21:03

sit vaan odotellaan
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68431
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#12 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 02 Aug 2017, 21:15

Jalat jäi Karjalaan wrote:Image
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68431
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#13 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 02 Aug 2017, 21:15

Oon klo 17 asioilla pörkele :x
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
Kukkahattu Viherpiiperö Suvakki
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 19986
Joined: 06 Oct 2014, 18:06
Location: Hiinä ja hiinä

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#14 Post by Kukkahattu Viherpiiperö Suvakki » 02 Aug 2017, 22:06

Vois isolla ehkällä keikati ehkä osallistua. :P
🍍+ 🍕 = 🌍 + ☮️

User avatar
harry-irene
tuhma vakuumi
Posts: 31907
Joined: 24 Jan 2006, 00:00

Re: Piffiviisut vol. 20: teema julki to 3.8. klo 17

#15 Post by harry-irene » 02 Aug 2017, 22:19

Mitä hittoa mä teen? wrote:Vois isolla ehkällä keikati ehkä osallistua. :P
ja aattele, ädkykin harkitsee jo täysii osallistumista... mieti sitä eeppistä kaksintaistelua! [-o<

Locked