Piffiviisut vol. 21, Jossittelubiisit, tulokset s. 1 ja 63.

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
Alan Sladd
9k
Posts: 9914
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Piffiviisut vol. 21, Jossittelubiisit, tulokset s. 1 ja 63.

#1 Post by Alan Sladd » 30 Aug 2017, 00:15

ImageImage

Tervetuloa kahdenniinsiinkymmenenninsiinensimmäisinsiin piffiviisuihinsiin!

Kautta Piffiviisujen historian ja sen alusta asti on managereita pohdituttaneet vaihtoehdot. Lausahdukset "Mitä jos olisin osallistunut sillä ja sillä artistilla?", "Olisinko voittanut tällä ja tällä biisillä?", "Olisit saanut 12 pistettä, jos olisit valinnut lähettämäsi paskan sijasta tuon ja tuon!" ja "Vohoi vittu! Nyt vasta muistin, että tässähän se voittobiisi olisi ollutkin." ovat kaikuneet kisailijoiden viisukammioissa jo kahdenkymmenen kierroksen ajan. Ja ovatpa pelisilmättömimmät kirjanneet niitä kilpailuketjuihinkin esittäjät ja laulut nimiltä mainiten ja useimmiten vieläpä upotuslinkin kera. Näistä hyljeksityistä, monesti sittemmin unohdetuista ja yllätysmomenttinsa menettämisen myötä muistiinpanoista käyttökelvottomina yliviivatuista ääniteoksista on kertynyt paitsi hirvittävä määrä painolastia ja jonninjoutavaa sössötystä viisuketjuihin, myös valtava käyttämätön voimavara, jolla Piffiviisut vapautetaan tarkasti rajattujen teemojen kahleista uuteen kukoistukseen, jossa vallitkoon ennennäkemätön genrejen kirjo ja musiikillinen rikkaus.

Ja paskat. Vaihtoehdot ovat todella vähissä, sillä Piffiviisujen pätevimmistä musiikkiasiantuntijoista koostuva esivalintaraati on kerännyt 20 kuukauden aikana käsittämättömän kokoisen artisti- ja biisinivaskan ja ripotellut sen kahteenkymmeneen viestiketjuun, joista tämän kierroksen teeman muodostavat JOSSITTELUBIISIT on jokaisen kilpailijan henkilökohtaisesti kaivettava esiin, valittava niistä yksi itselleen sopiva ja ilmoitettava valtauksensa viisustyrangille. Tehtävän helpottamiseksi kaikki aiemmat viisuketjut (vol. 1-20) on koottu Bändit-osion Musiikkiarkistoon (kiitos administraattori Hauvelille) eli niitä ei tarvitse erikseen etsiä. Kelpoisuuden täyttävät kaikki viisuketjuissa todistettavasti mainitut esitykset, joita ei löydy jo käytyjen kierrosten biisilistoista ja tulostauluista. Normaalit ennakkoehdot ovat kuitenkin voimassa, joten esimerkiksi Pelle Miljoonalla ja Adolescentsilla on turha yrittää onneaan.

Hyväksyttävät ilmenemismuodot lähdemateriaalissa:

1) Artisti: Biisi - Molemmat tekijät ovat määrääviä, joten hyväksytään vain yhdistelmänä. Jos maininnassa on toimiva linkki esitykseen, ainoastaan kyseinen versio hyväksytään.
2) Artisti - Mikäli jotain tiettyä biisiä ei ole määritelty, artisti on määräävä tekijä ja manageri saa valita biisin vapaasti.
3) Biisi - Mikäli esittävää artistia ei ole määritelty, biisi on määräävä tekijä ja manageri saa valita sen esittäjän vapaasti.
4) Linkki/upotusvideo - Mikäli viesti sisältää mainintaan rinnastettavasti pelkän linkin tai upotusvideon, on se määräävä tekijä ja ainoastaan linkin kohde tai kyseinen video hyväksytään.
5) Jokeri/porsaanreikä - Mikäli viestissä on jokin em. kriteereitä täyttämätön, mutta mielestäsi määrääväksi tekijäksi riittävä seikka, saa siihen perustellusti vedoten ehdottaa biisiä. Viisustyranki hyväksyy biisi, jos arvioi perustelun riittäväksi. Käytä harkiten.

Biisiehdotuksen mukaan on liitettävä linkki viestiin, jossa biisi ja/tai artisti ja/tai linkki tai jokeri mainitaan. Suoran linkkauksen osoite löytyy viestin yläosasta kohdasta "Post subject".

Huom! Luovuus on sallittua, mutta rajoituksia tarkoituksellisesti rikkovasta fuskausyrityksestä seuraa diskaus. Arkistointi estää vanhojen viestien muokkauksen, mutta manipulointia seurataan tarkasti.

Ja pikku vinkki vaihtareistaan vaienneille, huonomuistisille, harvakseltaan osallistuneille ja uusille tulokkaille: kaikki biisit ovat vapaata riistaa. Mitään ei ole korvamerkitty, joten kaverin tai pahimman kilpakumppanin varman voittobiisin saa varastaa vapaasti, mutta olkaa varovaisia, sillä kaikki kostokulmat ovat käytössä.

Tongittavan kentän laajuuden vuoksi jokaisella kilpailijalla on käytössään yksi (1) vaihto-optio. Jo hyväkysytyn biisin saa vaihtaa parempaan kerran. Jos uusi valinta on sillä välin varattu, joutuu manageri osallistumaan alkuperäisellä biisillään eikä siis voi enää ehdottaa kolmatta biisiä.


Äänet on lähetettävä SUNNUNTAIHIN 17.9. KLO 13.00 mennessä.
Last edited by Alan Sladd on 18 Sep 2017, 21:04, edited 12 times in total.
Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 117, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
Alan Sladd
9k
Posts: 9914
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: Piffiviisut vol. 21

#2 Post by Alan Sladd » 30 Aug 2017, 00:15

ALLA TÖRKEÄSTI KOPIOIDUT YLEISET OHJEET:


LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisustyrangille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisustyrankina. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä styrangille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisustyranki julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisustyrangille. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa styrangin toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisustyranki julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa styranki julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Kuukauden takainen suuntaa-antava Bändit-alueen yli 10-sivuisten lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan :salut: ): http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p12316226

Tuohon tulevat päälle vielä rogetopsut yms., joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle HUOMISEEN mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, saat siitäkin yksityisviestitse kuittauksen, koska olenhan aulis asiakaspalvelija. Vastailen viesteihin sopivin väliajoin, koska valitettavasti en pysty päivystämään päätteen äärellä 24/7. Myös ajoittaiset viestisumat ja biisien tarkistaminen ottaa omansa, joten vaikka olen lukenut viestisi, ei vastausta tule ihan heti sillä sekunnilla. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2-3 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle. Äänestysaikaa on.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
En tiiä vielä.

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko: https://drive.google.com/file/d/0B2U5op ... ZzQjg/view
Last edited by Alan Sladd on 02 Sep 2017, 00:40, edited 3 times in total.
Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 117, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
Alan Sladd
9k
Posts: 9914
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: Piffiviisut vol. 21

#3 Post by Alan Sladd » 30 Aug 2017, 00:15

Kierroksen managerit ja viisunsa:

A Brutal Gardener - Urban Waste: Police Brutality (vol. 15)
Alan Sladd - Crazy Gang: Every Sunday (vol. 17)
Bill Fruge - Destroy All Monsters: November 22nd 1963 (vol. 14)
coca-cola (lasipullo) / Mulkku - Silver Apples: A Pox on You (vol. 19)
devil via the anus - Babymetal: Gimme Chocolate!! (vol.9)
El Bimbo - The Trashmen: Surfin' Bird (vol. 10)
En huku - Testors: Together (vol. 7)
foliohattu kiristää - Kristian: Vapaapäivä (vol. 17)
General Error - Pekka Pohjola: Ensimmäinen aamu (vol. 5)
Hans Besättning - Dr. John: I Walk on Guilded Splinters (vol. 13)
harry-irene - Wire: I Am The Fly (vol. 14)
Hemmetinmoinen sössö - Pink Fairies: City Kids (vol. 15)
ishokkikulttuur - Hailu Mergia and the Walias Band: Tche Belew (vol. 16)
Jalat jäi Karjalaan - The Orb: Little Fluffy Clouds (vol. 4)
joku tyyppi - Joe Anderson, James Anthony Pearson, Sam Riley & Harry Treadaway: Transmission (vol. 11)
Kauko Keuhkon näköinen mies - Dicks: Pigs Run Wild (vol. 15)
Kulmaton mies - Ennio Morricone: Vamos a Matar Compañeros (vol. 11)
ljm - Robbie Basho: Rodeo (vol. 18)
Lusku - Psycho Surgeons: Wild Weekend (vol. 17)
Merabi - Bo Diddley: Down Home Special (vol. 17)
moska - The Residents: Diskomo (vol. 20)
motorisoitu keino - Brian Eno: King’s Lead Hat (vol. 19)
Musta Palsternakka - Donna Summer: I Feel Love (vol. 13)
PAHA APINA - Huun Huur Tu: Tuvan Internationale (vol. 16)
PearlySpencer - New Order: Tutti Frutti (vol. 9)
ripple - Jack & the Rippers: No Desire (vol. 16)
rrröööaaarrr - Absu: Customs of Tasseomancy (Quoth the Sky, Nevermore) Act I (vol. 14)
rödis - Baby Huey: Hard Times (vol. 13)
Sergio Pissahätä - Erkki Kurenniemi: Sähkösoittimen ääniä # 4 (vol. 19)
Slutmusik från Slatvia - The Rats: Nightmare (vol. 14)
This is fantastic I'm in heaven - Clint Mansell: Lux Aeterna (vol. 11)
Wader - Topi Sorsakoski & Agents: Vihreät niityt (vol. 17)
wasky - Fucked Up: Police (vol. 15)
Venäjä ensin - Lee Marvin: Wand'rin Star (vol. 11)
Vitun urpo nikki - Moldy Peaches: Anyone Else But You (vol. 10)
Vuoristoneuvos tuura neekerinä - Merauder: Final War (vol. 15)
†Witch‡House▲Vilhis† - Spanky & Our Gang: Sunday Mornin' (vol. 17)
Last edited by Alan Sladd on 17 Sep 2017, 14:05, edited 28 times in total.
Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 117, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
Alan Sladd
9k
Posts: 9914
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: Piffiviisut vol. 21

#4 Post by Alan Sladd » 30 Aug 2017, 00:16

Käyttäjänimimerkki En hukun kokoama soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... LAzi4VLr56

Kierroksen viisut yksittäin:

Huun Huur Tu: Tuvan Internationale (vol. 16) - https://www.youtube.com/watch?v=WpnNRSl4bFw
Urban Waste: Police Brutality (vol. 15) - https://youtu.be/JlZEbdW2b7o
Brian Eno: King’s Lead Hat (vol. 19) - https://youtu.be/Yp0k_o8gfQI
The Trashmen: Surfin' Bird (vol. 10) - https://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow
Erkki Kurenniemi: Sähkösoittimen ääniä # 4 (vol. 19) - https://youtu.be/LQ_3KXDrIFc
Lee Marvin: Wand'rin Star (vol. 11) - https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAb ... e=youtu.be
Crazy Gang: Every Sunday (vol. 17) - https://www.youtube.com/watch?v=3Lf9zROTnak
Kristian: Vapaapäivä (vol. 17) - https://youtu.be/9Affc0nf_8s
Testors: Together (vol. 7) - https://www.youtube.com/watch?v=wTcxd4WdMtM
Wire: I Am The Fly (vol. 14) - https://www.youtube.com/watch?v=OnIXXe83fe4
Topi Sorsakoski & Agents: Vihreät niityt (vol. 17) - https://www.youtube.com/watch?v=ZXZdx95cYlA
Hailu Mergia and the Walias Band: Tche Belew (vol. 16) - https://www.youtube.com/watch?v=ezPfGrnE3eA
New Order: Tutti Frutti (vol. 9) - https://www.youtube.com/watch?v=ieqGJgqiXFk
Dicks: Pigs Run Wild (vol. 15) - https://www.youtube.com/watch?v=WhJnL79xEdE
Baby Huey: Hard Times (vol. 13) - https://youtu.be/zMIzTh0Lafg
Babymetal: Gimme Chocolate!! (vol.9) - https://youtu.be/WIKqgE4BwAY
Robbie Basho - Rodeo (vol. 18) - https://www.youtube.com/watch?v=2md_a2_zb6c
Pink Fairies: City Kids (vol. 15) - https://www.youtube.com/watch?v=rLh7FPu-T60
The Residents: Diskomo (vol. 20) - https://www.youtube.com/watch?v=9z2ABPHmU8U
Jack & the Rippers: No Desire (vol. 16) - https://youtu.be/TCr8ElWWgCo
Joe Anderson, James Anthony Pearson, Sam Riley & Harry Treadaway: Transmission (vol. 11) - https://www.youtube.com/watch?v=GAmqsntfnhI
The Rats: Nightmare (vol. 14) - https://www.youtube.com/watch?v=5uuixF- ... e=youtu.be
Pekka Pohjola: Ensimmäinen aamu (vol. 5) - https://youtu.be/BGHnc1zhbcA
Ennio Morricone: Vamos a Matar Compañeros (vol. 11) - https://youtu.be/81Nbo0iVGbU
The Orb: Little Fluffy Clouds (vol. 4) - https://www.youtube.com/watch?v=ImclUzSrjus
Merauder: Final War (vol. 15) - https://www.youtube.com/watch?v=wifeevz_w64
Silver Apples: A Pox on You (vol. 19) - https://www.youtube.com/watch?v=Sp4CGL5pg8I
Moldy Peaches: Anyone Else But You (vol. 10) - https://www.youtube.com/watch?v=-N3BjVMWziE
Destroy All Monsters: November 22nd 1963 (vol. 14) - https://www.youtube.com/watch?v=2i0LSQNDqz4
Absu: Customs of Tasseomancy (Quoth the Sky, Nevermore) Act I (vol. 14) - https://www.youtube.com/watch?v=dCF7a-okCgA
Psycho Surgeons: Wild Weekend (vol. 17) - https://www.youtube.com/watch?v=E4CfHECkXi4
Dr. John: I Walk on Guilded Splinters (vol. 13) - https://youtu.be/kWvdO3l4_P8
Fucked Up: Police (vol. 15) - https://youtu.be/PNDE6G6pIz8
Spanky & Our Gang: Sunday Mornin' (vol. 17) - https://www.youtube.com/watch?v=-GHZJ5I ... e=youtu.be
Donna Summer: I Feel Love (vol. 13) - https://www.youtube.com/watch?v=7weusloU8Xc
Bo Diddley: Down Home Special (vol. 17) - https://www.youtube.com/watch?v=jdzgi6PJ-kE
Clint Mansell: Lux Aeterna (vol. 11) - https://youtu.be/aOHmfq2AUaU
Last edited by Alan Sladd on 05 Sep 2017, 14:55, edited 6 times in total.
Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 117, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
Alan Sladd
9k
Posts: 9914
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: Piffiviisut vol. 21

#5 Post by Alan Sladd » 30 Aug 2017, 00:16

Image
Last edited by Alan Sladd on 02 Sep 2017, 00:40, edited 3 times in total.
Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 117, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
Alan Sladd
9k
Posts: 9914
Joined: 02 Mar 2006, 13:48

Re: Piffiviisut vol. 21

#6 Post by Alan Sladd » 30 Aug 2017, 00:16

Lopputulokset:

122 Ennio Morricone: Vamos a Matar Compañeros / Kulmaton mies
114 Baby Huey: Hard Times / Rödis
113 The Rats: Nightmare / Slutmusik från Slatvia
109 Testors: Together / En huku
104 Crazy Gang: Every Sunday / Alan Sladd
101 Brian Eno: King’s Lead Hat / motorisoitu keino
98 Donna Summer: I Feel Love / Musta Palsternakka
94 The Trashmen: Surfin' Bird / El Bimbo
83 Destroy All Monsters: November 22nd 1963 / Bill Fruge
77 Pekka Pohjola: Ensimmäinen aamu / General Error

77 Topi Sorsakoski & Agents: Vihreät niityt / Wader
64 Wire: I Am The Fly / harry-irene
62 Urban Waste: Police Brutality / A Brutal Gardener
62 Lee Marvin: Wand'rin Star / Venäjä Ensin
62 Pink Fairies: City Kids / Hemmetinmoinen sössö
59 The Orb: Little Fluffy Clouds / Jalat jäi Karjalaan
57 Jack & the Rippers: No Desire / ripple
46 New Order: Tutti Frutti / PearlySpencer
46 Psycho Surgeons: Wild Weekend / Lusku
44 Dr. John: I Walk on Guilded Splinters / Hans Besättning

41 Silver Apples: A Pox on You / coca-cola (lasipullo)
39 Clint Mansell: Lux Aeterna / This is fantastic I'm in heaven
38 Absu: Customs of Tasseomancy (Quoth the Sky, Nevermore) Act I / rrröööaaarrr
38 Babymetal: Gimme Chocolate!! / devil via the anus
37 Fucked Up: Police / wasky
35 Bo Diddley: Down Home Special / Merabi
34 Dicks: Pigs Run Wild / Kauko Keuhkon näköinen mies
33 The Residents: Diskomo / moska
31 Huun Huur Tu: Tuvan Internationale / PAHA APINA
27 Hailu Mergia and the Walias Band: Tche Belew / ishokkikulttuur

26 Moldy Peaches: Anyone Else But You / Vitun urpo nikki
20 Erkki Kurenniemi: Sähkösoittimen ääniä # 4 / Sergio Pissahätä
20 Spanky & Our Gang: Sunday Mornin' / †Witch‡House▲Vilhis†
20 Kristian: Vapaapäivä / foliohattu kiristää
18 Robbie Basho - Rodeo / ljm
13,5 Merauder: Final War / Vuoristoneuvos tuura neekerinä (pisteet puolitettu)
10 Joe Anderson, James Anthony Pearson, Sam Riley & Harry Treadaway: Transmission / joku tyyppi
Last edited by Alan Sladd on 18 Sep 2017, 21:03, edited 5 times in total.
Vuonna 2018 havaitut poliisiautot 213 ja poliisimoottoripyörät 4
Vuonna 2019 havaitut poliisiautot 117, poliisimoottoripyörät 4 ja sotilaspoliisiautot 1

User avatar
joku tyyppi
God of PIF
God of PIF
Posts: 34023
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: Piffiviisut vol. 21

#7 Post by joku tyyppi » 30 Aug 2017, 01:17

Alan Sladd wrote:Image

User avatar
Hemmetinmoinen sössö
lossinkuljettaja
Posts: 10328
Joined: 28 Sep 2011, 15:00
Location: Kiikkus tuoli

Re: Piffiviisut vol. 21

#8 Post by Hemmetinmoinen sössö » 30 Aug 2017, 04:52

Topic seurantaan.
Losseilla ajelu laskuri (aloitettu 6.8.2014): 10
juissimo wrote:Erään Scorpionsin kannessa luki shit it gay. Nauratti.
Johnny Utah wrote: Kuvassa Hemmetinmoinen sössö ja En huku kuuntelee iskelmäradiota ja jännää mitä käännösbiisejä on vielä tänään tulossa.
Image

User avatar
harry-irene
tuhma vakuumi
Posts: 29126
Joined: 24 Jan 2006, 00:00

Re: Piffiviisut vol. 21

#9 Post by harry-irene » 30 Aug 2017, 06:41

Alan Sladd wrote:Image
siis onko teemana taas urheilu? :o

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 58043
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol. 21

#10 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 30 Aug 2017, 06:44

Pörkelens!
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
Agnes Nutter
zen-jeesus
zen-jeesus
Posts: 245358
Joined: 25 Jul 2009, 13:03
Location: Vaatekaappi

Re: Piffiviisut vol. 21

#11 Post by Agnes Nutter » 30 Aug 2017, 06:44

Veikkaan uhkapelejä ja vedon lyöntiä ennemmin, mutta ei varmaan sekään oikein.
Image
TOP-100 HEVILISTAT CREW
hevikrusti-ruslanas wrote: ihan hämmentää miten suvereenisti mulkku hallitsee piffin rogea
Mölökilju wrote: Vitun normo.
Image

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 74207
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Land of 88 ämbärs

Re: Piffiviisut vol. 21

#12 Post by Jalat jäi Karjalaan » 30 Aug 2017, 08:33

:ksmoker:
Sorry dude, I thought you were an object.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 5568
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: Neukkula

Re: Piffiviisut vol. 21

#13 Post by En huku » 30 Aug 2017, 08:44

Oli pifviisujen valttikortit mulla kerran kourassain
Zong-a-zong-zong-a-zong-a-zen
Bo-se-di-sa se-da-ta sa-windli-dan-dee

User avatar
Wader
rakkauden pultsari
Posts: 16625
Joined: 22 Sep 2005, 15:18

Re: Piffiviisut vol. 21

#14 Post by Wader » 30 Aug 2017, 08:48

:panic:
Pidä tunkkis.

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 58043
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol. 21

#15 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 30 Aug 2017, 08:59

Alan Sladd wrote:Image
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

Locked