Piffiviisut vol. 23 - muunkieliset / tulokset s. 1 ja 95

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
Flamingo Kid
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 12691
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Hellekesä

Piffiviisut vol. 23 - muunkieliset / tulokset s. 1 ja 95

#1 Post by Flamingo Kid » 31 Oct 2017, 23:00

Image Image

Tervetuloa XXIII piffiviisuihin!

Englanti, tuo populaarikulttuurin kieli, on hallinnut Piffiviisuja niiden alusta asti. Sillä on poimittu useimmat voitot ja kyllästetty kuulijoiden korvat. Toiseksi suosituin kieli on luonnollisesti ollut kotoinen suomi. Edustusta on löytynyt monelle kierrokselle ja onpa pari kertaa ylletty voittoonkin asti. Torilla tavataan.

Mutta miten riittää piffiviisuilijoiden ymmärrys, kun nämä kaksi useimmille tuttua kieltä kielletään. Ei aavistustakaan, mutta otetaan selvää. Tämän kierroksen teema on nimittäin EI ENGLANNIN- EIKÄ SUOMENKIELINEN MUSIIKKI.

Säännöissä ei ole paljon selittämistä. Kaikilla muilla kuin edellämainituilla kielillä laulettu käy. Yksittäiset lainasanat, samoin muissakin kielissä samanlaisina esiintyvät sanat tarkoittivatpa ne samaa tai eri asiaa sekä Aaltonen päästä mut ulos -tyyppiset litteroidut tahattomuudet ovat jees. Sen sijaan kokonaisia lauseita ja fraaseja sisältävät tai muuten suomea ja/tai englantia käyttävät sekakieliset laulelmat tyyliin suomalaiset people in 'elsinki ehdottomasti nou. You know the drill, kuten norjalainen sanoisi.

Epävarmoissa/selvissä tapauksissa liittäkää mukaan tieto siitä, millä kielellä biisissä lauletaan!

Viisuskandaalien välttämiseksi instrumentaalit ovat pelikiellossa.

Viisuehdokkaat on lähetettävä TORSTAIHIN 2.11. KLO 20.33 mennessä. JO ILMOTETUILLA JA HYVÄKSYTYILLÄ BIISEILLÄ EI OLE VAIHTO-OIKEUTTA!


ALLA TÖRKEÄSTI KOPIOIDUT YLEISET OHJEET:


LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisustyrangille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisustyrankina. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Jo hyväksyttyä biisiä ei saa enää vaihtaa toiseen, ettei vekslailu sotke viisustyrangin taulukoita. Ei kannata siis hätiköidä, vaan miettiä oma biisivalinta huolella ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä styrangille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisustyranki julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisustyrangille. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa styrangin toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisustyranki julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa styranki julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Parin kuukauden takainen, osin vanhentunut mutta suuntaa-antava Bändit-alueen yli 10-sivuisten lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan :salut: ): http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p12316226

Tuohon tulevat päälle vielä rogetopsut yms., joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle HUOMISEEN mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, nimimerkkisi tärähtää kierroksen osallistujat -listalle. Päivittelen listaa sopivin väliajoin, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan nimiä listaan 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, ei nimimerkkisi ilmesty listaan ihan heti sillä sekunnilla. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2-3 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle. Äänestysaikaa on.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
En tiiä vielä.

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko: https://drive.google.com/file/d/0B2U5op ... ZzQjg/view
Last edited by Flamingo Kid on 22 Nov 2017, 21:40, edited 10 times in total.
Image

User avatar
Flamingo Kid
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 12691
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Hellekesä

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#2 Post by Flamingo Kid » 31 Oct 2017, 23:00

Äänestys päättyy sunnuntaina 19.11. klo 21.03.
Last edited by Flamingo Kid on 16 Nov 2017, 00:22, edited 4 times in total.
Image

User avatar
Flamingo Kid
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 12691
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Hellekesä

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#3 Post by Flamingo Kid » 31 Oct 2017, 23:00

Managerit viisuloineen:

☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ - Selda: Ince Ince Bir Kar Yagar
†Witch‡House▲VíHìLiS† - Milva: J'oublie
A Brutal Gardener - Septimo Inferno: Xaphan
Alan Sladd - Barış Manço: Aglama Degmez Hayat
antero vaan - Thåström: Die Mauer
Banana Joe - Clothilde: Saperlipopette
Bill Fruge - KBO! - Hej!!!
Damone - Sandu Ciorba: Dalibomba
devil via the anus - Mari Boine: Vuoi Vuoi Mu
DIANA MIGHT, LESBO - Mami Yamase: Go!
El Bimbo - Righeira: Vamos a la playa
En huku - Noir Désir: Le Vent Nous Portera
General Error - Nile: Barra Edinazzu
GODSPEED YOU! BLACK MANNERHEIM - Eddie Meduza: Runke ball
Hans Besättning - Zia Atabay: Helelyos
harry-irene - Magma: Maahnt
HATE NOMAD - No Class: On est Baisé
Hemmetinmoinen sössö - Magnus Uggla: Sommartid
Hikinen Möhömaha - Skumdum: Svek
ishokkikulttuur - Lädernunnan: Ensam I Natt
Jalat jäi Karjalaan - Lio: Le banana split
Jasse - Asta Kask: Ringhals brinner
jaxen - Turid: På Tredje Dagen Uppståndna
joku tyyppi - Kraftwerk: Neonlicht
KALLION JÄTTI PERSE - Little marbles: Du är på repeat
Kauko Keuhkon näköinen mies - Nina Hagen: Du hast den farbfilm Vergessen
Kelmu Kojootti - CCCP: Valium Tavor Serenase
Kolloo, laittikolloo - Op:l Bastards: Scorpius
korni silli - Kiosk: Yarom Bia
Lusku - The Devil's Anvil: Besaha
Merabi - Lost kids: Alle taler
moska - Pierre Barouh: À l'ombre de nous
motorisoitu keino - Tom Zé: Mã
Musta Palsternakka - Serge Gainsbourg: Requiem Pour Un Con
Nainen - Nena: 99 Luftballons
PAHA APINA - Alphataurus: La mente vola
PearlySpencer - Hurula: Ont som jag
ripple - Les Hou-Lops: Oh non!
rrröööaaarrr - Warrior Kids: Espoir
Räppi-Turre - Jonah Quizz: Hjärtlös stad
Rödis - Kourosh Yaghmaei: Gole Yakh
Sergio Pissahätä - Intrigue: Goaskinvielljá
Slutmusik från Slatvia - Generacion Suicida: Ke mas kieres de mi
This is fantastic I'm in heaven - Welle:Erdball: Die Wunderwelt der Technik
Wader - Wardruna: Rotlaust tre fel
wasky - El Banda: Grójecka
Venäjä Ensin - Nokturnal Mortum: Небо Сумних Ночей
Vitun urpo nikki - Rixe: Rapport De Force
Last edited by Flamingo Kid on 19 Nov 2017, 21:35, edited 40 times in total.
Image

User avatar
Flamingo Kid
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 12691
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Hellekesä

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#4 Post by Flamingo Kid » 31 Oct 2017, 23:01

Viisulista:

Soittolista: https://www.youtube.com/watch?v=dkcJ2fY ... Az0NgXUlcI
(Huom! Lädernunnan, Intrigue ja Eddie Meduza omina linkkeinään, eivät löydy Youtubesta eivätkä siten soittolistaltakaan!)

Barış Manço: Aglama Degmez Hayat -
Sandu Ciorba: Dalibomba -
Zia Atabay: Helelyos -
Op:l Bastards: Scorpius -
Wardruna: Rotlaust tre fel -
KBO! - Hej!!! -
Thåström: Die Mauer -
El Banda: Grójecka -
Clothilde: Saperlipopette -
Nina Hagen: Du hast den farbfilm Vergessen -
Selda: Ince Ince Bir Kar Yagar -
Magma: Maahnt -
Asta Kask: Ringhals brinner -
Little marbles: Du är på repeat -
Kraftwerk: Neonlicht -
Kourosh Yaghmaei: Gole Yakh -
Skumdum: Svek -
Nile: Barra Edinazzu -
Pierre Barouh: À l'ombre de nous -
Septimo Inferno: Xaphan -
Lost kids: Alle taler -
Serge Gainsbourg: Requiem Pour Un Con -
Turid: På Tredje Dagen Uppståndna -
Rixe: Rapport De Force -
Kiosk: Yarom Bia -
The Devil's Anvil: Besaha -
Milva: J'oublie -
Jonah Quizz: Hjärtlös stad -
Tom Zé: Mã -
Righeira: Vamos a la playa -
CCCP: Valium Tavor Serenase -
Welle:Erdball: Die Wunderwelt der Technik -
Mami Yamase: Go! -
Alphataurus: La mente vola -
Mari Boine: Vuoi Vuoi Mu -
Lio: Le banana split -
Generacion Suicida: Ke mas kieres de mi -
Nena: 99 Luftballons -
Magnus Uggla: Sommartid -
Warrior Kids: Espoir -
Noir Désir: Le Vent Nous Portera -
No Class: On est Baisé -
Intrigue: Goaskinvielljá - https://www.reverbnation.com/intrigueth ... kinviellja TAI
Lädernunnan: Ensam I Natt -
Eddie Meduza: Runke ball -
Nokturnal Mortum: Небо Сумних Ночей -
Les Hou-Lops: Oh non! -
Hurula: Ont som jag -
Last edited by Flamingo Kid on 10 Nov 2017, 21:46, edited 5 times in total.
Image

User avatar
Flamingo Kid
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 12691
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Hellekesä

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#5 Post by Flamingo Kid » 31 Oct 2017, 23:01

Loppupisteet:

123 Op:l Bastards: Scorpius / Kolloo, laittikolloo
108 Lost kids: Alle taler / Merabi
106 Selda: Ince Ince Bir Kar Yagar / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
103 Rixe: Rapport De Force / Vitun urpo nikki
102 Kraftwerk: Neonlicht / joku tyyppi
98 Magma: Maahnt / harry-irene
96 Jonah Quizz: Hjärtlös stad / Räppi-Turre
95 Mari Boine: Vuoi Vuoi Mu / devil via the anus
86 Righeira: Vamos a la playa / El Bimbo
82 Magnus Uggla: Sommartid / Hemmetinmoinen sössö

81 Nena: 99 Luftballons / Nainen
79 Alphataurus: La mente vola / PAHA APINA
79 Little marbles: Du är på repeat / KALLION JÄTTI PERSE
74 Zia Atabay: Helelyos / Hans Besättning
73 Noir Désir: Le Vent Nous Portera / En huku
72 Hurula: Ont som jag / PearlySpencer
71 Lädernunnan: Ensam I Natt / ishokkikulttuur
69 Asta Kask: Ringhals brinner / Jasse
67 Warrior Kids: Espoir / rrröööaaarrr
66 Lio: Le banana split / Jalat jäi Karjalaan

63 Septimo Inferno: Xaphan / A Brutal Gardener
61 Generacion Suicida: Ke mas kieres de mi / Slutmusik från Slatvia
60 Clothilde: Saperlipopette / Banana Joe
57 No Class: On est Baisé / HATE NOMAD
57 Turid: På Tredje Dagen Uppståndna / jaxen
57 Serge Gainsbourg: Requiem Pour Un Con / Musta Palsternakka
56 El Banda: Grójecka / wasky
55 Kourosh Yaghmaei: Gole Yakh / Rödis
55 Tom Zé: Mã / motorisoitu keino
47 Nile: Barra Edinazzu / General Error

45 The Devil's Anvil: Besaha / Lusku
44 Welle:Erdball: Die Wunderwelt der Technik / This is fantastic I'm in heaven
41 Kiosk: Yarom Bia / korni silli
40 Wardruna: Rotlaust tre fel / Wader
39 Mami Yamase: Go! / DIANA MIGHT, LESBO
36 Milva: J'oublie / †Witch‡House▲VíHìLiS†
29 CCCP: Valium Tavor Serenase / Kelmu Kojootti
28 Pierre Barouh: À l'ombre de nous / moska
27 Nokturnal Mortum: Небо Сумних Ночей / Venäjä Ensin
23 Nina Hagen: Du hast den farbfilm Vergessen / Kauko Keuhkon näköinen mies

21 Thåström: Die Mauer / antero vaan
11 KBO! - Hej!!! / Bill Fruge
9,5 Eddie Meduza: Runke ball / GODSPEED YOU! BLACK MANNERHEIM (pisteet puolitettu)
8 Skumdum: Svek / Hikinen Möhömaha
6 Barış Manço: Aglama Degmez Hayat / Alan Sladd
6 Intrigue: Goaskinvielljá / Sergio Pissahätä
3 Sandu Ciorba: Dalibomba / Damone
2 Les Hou-Lops: Oh non! / ripple
Last edited by Flamingo Kid on 23 Nov 2017, 16:03, edited 3 times in total.
Image

User avatar
Flamingo Kid
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 12691
Joined: 02 Mar 2006, 13:48
Location: Hellekesä

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#6 Post by Flamingo Kid » 31 Oct 2017, 23:01

Image
Image

User avatar
†Witch‡House▲VíHìLiS†
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 64022
Joined: 05 Jul 2007, 00:18

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#7 Post by †Witch‡House▲VíHìLiS† » 31 Oct 2017, 23:04

Alan Sladd wrote:Image
Image
Lusku wrote:Nyt maistuis hopealusikka suussa.
koffi flinda huulil jo ala-asteel wrote:ei pygee chillaa
pakko vaa killaa
<<††▲▲††<< Maustetytöt-Fan Club jäsen #3 >>††▲▲††>>

User avatar
harry-irene
tuhma vakuumi
Posts: 34101
Joined: 24 Jan 2006, 00:00

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#8 Post by harry-irene » 31 Oct 2017, 23:05

apua! pääsen koneen ääreen vasta klo 20.34!

User avatar
Hyi Kattinen
pateettinen maksa
Posts: 8107
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: Dirlanda

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#9 Post by Hyi Kattinen » 31 Oct 2017, 23:13

Tämä tuli nyt vähän äikkiä

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 74124
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#10 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 31 Oct 2017, 23:14

Hömmets, en ollut hereillä :P
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
†Witch‡House▲VíHìLiS†
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 64022
Joined: 05 Jul 2007, 00:18

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#11 Post by †Witch‡House▲VíHìLiS† » 31 Oct 2017, 23:14

Kauko Keuhkon näköinen mies wrote:Hömmets, en ollut hereillä :P
:masksmoker:
Image
Lusku wrote:Nyt maistuis hopealusikka suussa.
koffi flinda huulil jo ala-asteel wrote:ei pygee chillaa
pakko vaa killaa
<<††▲▲††<< Maustetytöt-Fan Club jäsen #3 >>††▲▲††>>

User avatar
General Error
King of PIF
King of PIF
Posts: 15357
Joined: 16 Nov 2008, 01:50
Location: 66°33′45.9″

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#12 Post by General Error » 31 Oct 2017, 23:16

[-o< Jää downtime kummallisen vähäiseksi. Ei haittaa.
Image

User avatar
harry-irene
tuhma vakuumi
Posts: 34101
Joined: 24 Jan 2006, 00:00

Re: Piffiviisut vol. 23 - moottorit käynnistyvät 1.11. klo 2

#13 Post by harry-irene » 31 Oct 2017, 23:23

vaan mitä voi päätellä teemasta, jos MOOTTORIT käynnistyvät klo 20.33...

Image

User avatar
joku tyyppi
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 49746
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: Piffiviisut vol. 23 - käynnistyy 1.11. klo 20.33

#14 Post by joku tyyppi » 31 Oct 2017, 23:33

Autobiisi on jo linkkeineen odottamassa luonnoksena

User avatar
Hemmetinmoinen sössö
lossinkuljettaja
Posts: 12217
Joined: 28 Sep 2011, 15:00
Location: Kyläniemen lossilaituri

Re: Piffiviisut vol. 23 - käynnistyy 1.11. klo 20.33

#15 Post by Hemmetinmoinen sössö » 01 Nov 2017, 00:55

Topic seurantaan, ehkäpä osallistun...
Paraphileas Fogg wrote:
23 Apr 2021, 23:19
Tuli mandoliinista mieleen, että pitäisi se Waderin mandoliini virittää.

Locked