Piffiviisut vol. 24 - teema: ♥️ - lopputulokset sivulla 1

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 67555
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Piffiviisut vol. 24 - teema: ♥️ - lopputulokset sivulla 1

#1 Post by Kirhine » 24 Nov 2017, 09:14

Tervetuloa 24. piffiviisuihin!

All you need is…
Image

Image

Musiikissa ja muussakin taiteessa ehkä merkittävin yksittäinen vaikuttaja ja inspiraation lähde on rakkaus. Niinpä tällä kertaa haetaankin kappaleita, jotka kertovat tavalla tai toisella rakkaudesta ja rakastamisesta. TEEMANA ON SIIS RAKKAUS - ei nussiminen, suihinotot, laukeaminen, jne. vaikka nekin ihan varmasti kuuluvat rakastavaisten arkeen.
Viisukappaleen kriteerit ovat hyvin selkeät ja yksinkertaiset - kappaleen nimessä tulee ilmetä teemaan sopivuus. Hyväksyn ja hylkään omavaltaisesti isännän oikeudella.

Viisuehdokkaat on lähetettävä LAUANTAIHIN 2.12. KLO 10.05 mennessä. JO ILMOTETUILLA JA HYVÄKSYTYILLÄ BIISEILLÄ EI OLE VAIHTO-OIKEUTTA!

Viisuskandaalien välttämiseksi on viiden päivän valitusaika: sen jälkeen biisit pysyy kisassa riippumatta siitä kenelle harry-irene saattaisi soittaa. Ensimmäiset pisteet saa siis jättää keskiviikkona 6.12.

ALLA TÖRKEÄSTI KOPIOIDUT YLEISET OHJEET:

LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin viisustyrangille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisustyrankina. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):
- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Jo hyväksyttyä biisiä ei saa enää vaihtaa toiseen, ettei vekslailu sotke viisustyrangin taulukoita. Ei kannata siis hätiköidä, vaan miettiä oma biisivalinta huolella ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä styrangille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisustyranki julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisustyrangille. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa styrangin toimesta hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisustyranki julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa styranki julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:
1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):


013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu topik, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim. eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Parin kuukauden takainen, osin vanhentunut mutta suuntaa-antava Bändit-alueen yli 10-sivuisten lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan ): http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p12316226

Tuohon tulevat päälle vielä rogetopsut yms., joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:
Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)
Vol. 23 – Muunkieliset: Op:l Bastards (Kolloo, laittikolloo)


(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuemäntä pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.

Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle yllä ilmoitettuun deadlineen mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, nimimerkkisi tärähtää kierroksen osallistujat -listalle. Päivittelen listaa sopivin väliajoin, koska valitettavasti en pysty päivystämään/kirjoittamaan nimiä listaan 24/7, joten vaikka olen lukenut viestisi, ei nimimerkkisi ilmesty listaan ihan heti sillä sekunnilla. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2-3 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle. Äänestysajan pituus ilmoitetaan myöhemmin.

ÄÄNET TO 21.12. klo 21:00 MENNESSÄ!!!

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Jos pisteet tulevat jossakin muussa muodossa, niin isäntä voi ne halutessaan hylätä.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
TORSTAINA 28. JOULUKUUTA. KELLONAIKA ILMOITETAAN LÄHEMPÄNÄ MUTTA LUULTAVASTI NOIN KLO 18:00.

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko:
Last edited by Kirhine on 29 Dec 2017, 12:30, edited 12 times in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 67555
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#2 Post by Kirhine » 24 Nov 2017, 09:14

Managerit
wtchouse wilhis
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
A Brutal gardener
Alan Sladd
Antero Vaan
Banana Joe
Bill Fruge
Damone
Devil via the anus
El Bimbo
En huku
General Error
Foliohattu kiristää
Hans Besättning
harry-irene
HATE NOMAD
hemmetinmoinen sössö
Hikinen möhömaha
Ishokkikulttuur
Jalat jäi Karjalaan
Jasse
jaxen
jedin paluu arkeen
Joku tyyppi
KALLION JÄTTI PERSE
Kauko Keuhkon näköinen mies
korni silli
lesbian ham
ljm
Loiro
LOUIS XIV
Lusku
Merabi
Moska
Motorisoitu keino
Musta palsternakka
Nainen
PAHA APINA
Pearly Spencer
ripple
rrröööaaarrr
Rödis
Sergio Pissahätä
Slutmusik från Latvia
Spicoli
This is Fantastic I’m in Heaven
Vitun urpo nikki
wader
wäsky
Last edited by Kirhine on 21 Dec 2017, 22:15, edited 34 times in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 67555
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#3 Post by Kirhine » 24 Nov 2017, 09:14

VIISUBIISIT + LINKIT

John Coltrane: A Love Supreme, Pt. 1- Acknowledgement https://www.youtube.com/watch?v=fth9UUa1Mfw
King Dude: Our Love Will Carry On https://www.youtube.com/watch?v=W4JM618KHkw
Angie: Love Can Be Higher ‎https://www.youtube.com/watch?v=ZCdeQaQJsNs
Topi Sorsakoski & Agents: Olet rakkain https://youtu.be/qcqeT9NdggQ
Sebastien Tellier - L'Amour Et La Violence https://www.youtube.com/watch?v=CV65tWCZALI
The Sounds- Hurt the Ones I love https://www.youtube.com/watch?v=1s54XdDvjcE
Trevor Dandy: Is There Any Love https://youtu.be/QE9DL4YO8iU
The Phantom: Love Me https://www.youtube.com/watch?v=8zgsIdMa8qA
M. A. Numminen: Liebe mich https://www.youtube.com/watch?v=yhY-hsz ... e=youtu.be
Depeche Mode: Strangelove https://www.youtube.com/watch?v=JIrm0dHbCDU
Evelyn King: Betcha She Don't Love You https://www.youtube.com/watch?v=mX74oNB6llI
Tami T: I Never Loved This Hard This Fast Before https://youtu.be/ncjBeHFYbpg
Emilia: Satan in Love https://www.youtube.com/watch?v=1zMejDwiKOw
X: When Our Love Passed Out on The Couch https://www.youtube.com/watch?v=cQALMBmX3mY
Geto Boys: Gangsta of Love https://www.youtube.com/watch?v=x0IKyQlVoO4
Shocking Blue: Love Machine https://youtu.be/LGclIUIHxz0
Tom Jones: Dr Love https://www.youtube.com/watch?v=CWGwxM8-h2g
Geneva Jacuzzi: Love Caboose https://www.youtube.com/watch?v=F2NQByp791c
Rife Paananen: Rakastan https://www.youtube.com/watch?v=j_JB_7FGkLo
Madonna: Justify My Love https://www.youtube.com/watch?v=FTw-4Ni7T1M
REO Speedwagon: Keep on Loving You https://www.youtube.com/watch?v=wJzNZ1c5C9c
Sylvester: I Need Somebody to Love Tonight https://www.youtube.com/watch?v=cz802OVKIm8
The Letters: Nobody Loves Me https://youtu.be/LnO_3p9UboQ
Millie Jackson: (If Loving You Is Wrong) I Don't Want to Be Right https://youtu.be/nKZtqclXCEQ
Trotskids- L'amour anal https://youtu.be/gDn70WFZiTY
Matti & Teppo: Minä rakastan sinua https://www.youtube.com/watch?v=1HYFvJDTY_w
Carola: Rakkauden jälkeen https://www.youtube.com/watch?v=ClAGYVvzQAM
Frankie Goes to Hollywood: The Power of Love https://www.youtube.com/watch?v=LdnAbtIF3YM
Daisy Chainsaw: Love Your Money https://www.youtube.com/watch?v=yaZWCGs7tFw
Limp Wrist: I Love Hardcore Boys / I Love Boys Hardcore https://youtu.be/pc4Q1fQFNPs
The Twins: Love System https://www.youtube.com/watch?v=EzxIN5Hua0Q
New Order: Bizarre Love Triangle https://www.youtube.com/watch?v=7uEBuqkkQRk
Jody and Bobbie: Requiem for Love https://www.youtube.com/watch?v=SkyMIckQrdc
Phil Collins, Philip Bailey: Easy Lover https://www.youtube.com/watch?v=Hr9GJUcP1-g
Pantera: This Love https://youtu.be/cJLaJMdqW1M
Tom Tom Club: Genius of Love https://www.youtube.com/watch?v=ECiMhe4E0pI
New Young Pony Club: Architect of Love https://www.youtube.com/watch?v=3ddkrJ_5cxE
Jesters Of Destiny: Love Dust https://www.youtube.com/watch?v=oft0NGfSb4M (huom: perässä oleva outro ei kuulu biisiin)
Alabama Shakes: Gimme All Your Love https://www.youtube.com/watch?v=-oib0a2_itA
BB King: To Know You Is to Love You https://youtu.be/LqPL3mVNChs
Love Live Life + One : Love Will Make a Better You https://www.youtube.com/watch?v=zEzRgfR ... e=youtu.be
Love Hole: Discorakkautta https://youtu.be/BcOpoJ2jVKQ
Charlotte Leslie: Les filles c'est fait pour faire l'amour https://youtu.be/9CLZsk1FFPA
The Fantastic Four: I Love You Madly https://youtu.be/BlZdWfKJ-Tc
The Buggles: I Love You (Miss Robot) https://www.youtube.com/watch?v=LKThM_B7wAM
Nas: One Love https://www.youtube.com/watch?v=Qjd7EbUUds8
Eno Loui: Hot Love https://www.youtube.com/watch?v=4mhrTJncJ9A
Roxy Music: Love Is the Drug https://www.youtube.com/watch?v=J4CyLMSZoRo
Venerea: Love Is a Battlefield of Wounded Hearts https://www.youtube.com/watch?v=3Gr4hfe-GFY

Soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... W5YOzUnvRi
Tattis Lusku!
Last edited by Kirhine on 02 Dec 2017, 16:42, edited 4 times in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 67555
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#4 Post by Kirhine » 24 Nov 2017, 09:14

VIISUMANAGERIT

☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ - Geneva Jacuzzi: Love Caboose
†Witch‡House▲VíHìLiS† - Depeche Mode: Strangelove
A Brutal Gardener - Trotskids: L'amour anal
Alan Sadd - Frankie Goes to Hollywood: The Power of Love
antero vaan - New Order: Bizarre Love Triangle
Banana Joe - Tom Jones: Dr Love
Bill Fruge - Jesters Of Destiny: Love Dust
Damone – Pantera: This Love
devil via the anus - Geto Boys: Gangsta of Love
El Bimbo - Angie: Love Can Be Higher
En huku - Tami T - I Never Loved This Hard This Fast Before
Foliohattu kiristää - Topi Sorsakoski & Agents: Olet rakkain
General Error - Nas: One Love
Hans Besättning - Trevor Dandy: Is There Any Love
harry-irene - Charlotte Leslie: Les filles c'est fait pour faire l'amour
HATE NOMAD - Love Hole: Discorakkautta
Hemmetinmoinen sössö - Rife Paananen: Rakastan
Hikinen Möhömaha – Venerea: Love Is a Battlefield of Wounded Hearts
Ishokkikulttuur - Evelyn King: Betcha She Don't Love You
Jalat jäi karjalaan - Daisy Chainsaw: Love Your Money
Jasse - The Sounds: Hurt the Ones I love
Jaxen – Madonna: Justify My Love
jedin paluu arkeen - Tom Tom Club: Genius of Love
Joku tyyppi - The Phantom: Love Me
KALLION JÄTTI PERSE - King Dude: Our Love Will Carry On
Kauko Keuhkon näköinen mies - X: When Our Love Passed Out On The Couch
korni silli - Shocking Blue: Love Machine
lesbian ham - Sylvester: I Need Somebody to Love Tonight
ljm - John Coltrane: A Love Supreme, Pt. 1- Acknowledgement
Loiro - Alabama Shakes: Gimme All Your Love
LOUIS XIV - Love Live Life + One : Love Will Make a Better You
Lusku - Eno Loui: Hot Love
Merabi - Emilia: Satan in Love
Moska – M. A. Numminen: Liebe mich
motorisoitu keino - The Fantastic Four - I Love You Madly
Musta Palsternakka - The Buggles: I Love You (Miss Robot)
Nainen – Matti & Teppo: Minä rakastan sinua
PAHA APINA - Sebastien Tellier - L'Amour Et La Violence
Pearly Spencer - Roxy Music : Love Is the Drug
ripple - REO Speewagon: Keep on Loving You
rrröööaaarrr - The Twins: Love System
Rödis - Millie Jackson: (If Loving You Is Wrong) I Don't Want To Be Right
Sergio Pissahätä - Phil Collins, Philip Bailey: Easy Lover
Slutmusik från Latvia - BB King: To Know You Is to Love You
Spicoli - Jody and Bobbie: Requiem for Love
This is fantastic I’m in heaven - The Letters: Nobody Loves Me
Vitun urpo nikki - New Young Pony Club: Architect of Love
Wader - Carola: Rakkauden jälkeen
wasky - Limp Wrist: I Love Hardcore Boys / I Love Boys Hardcore
Last edited by Kirhine on 21 Dec 2017, 22:16, edited 2 times in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 67555
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#5 Post by Kirhine » 24 Nov 2017, 09:14

Lopullinen järjestys ja pisteet

189 John Coltrane: A Love Supreme, Pt. 1- Acknowledgement / ljm*
164 Carola: Rakkauden jälkeen / Wader*
110 Love Hole: Discorakkautta / HATE NOMAD*
107 Alabama Shakes: Gimme All Your Love / Loiro*
105 Limp Wrist: I Love Hardcore Boys / I Love Boys Hardcore / wasky*
104 Sebastien Tellier - L'Amour Et La Violence / PAHA APINA*
93 Roxy Music: Love Is The Drug / PearlySpencer*
91 Love Live Life + One: Love Will Make a Better You / LOUIS XIV*
87 Frankie Goes to Hollywood: The Power of Love / Alan Sladd*
84 Daisy Chainsaw: Love Your Money / Jalat jäi Karjalaan*
84 The Phantom: Love Me / joku tyyppi*
75 Tami T: I Never Loved This Hard This Fast Before / En huku*
74 Jody and Bobbie: Requiem for Love / Spicoli*
74 The Sounds: Hurt the Ones I love / Jasse*
71 Depeche Mode: Strangelove / †Witch‡House▲VíHìLiS†*
69 King Dude: Our Love Will Carry On / KALLION JÄTTI PERSE*
69 Millie Jackson: (If Loving You Is Wrong) I Don't Want To Be Right / Rödis*
67 X: When Our Love Passed Out on the Couch / Kauko Keuhkon näköinen mies*
65 BB King: To Know You Is to Love You / Slutmusik från Latvia*
63 Tom Tom Club: Genius of Love / jedin paluu arkeen*
62 Evelyn King: Betcha She Don’t Love You / Ishokkikulttuur*
58 Topi Sorsakoski & Agents: Olet rakkain / Foliohattu kiristää*
55 Sylvester: I Need Somebody to Love Tonight / lesbian ham*
54 Jesters Of Destiny: Love Dust / Bill Fruge*
52 Rife Paananen: Rakastan / Hemmetinmoinen sössö*
48 The Letters: Nobody Loves Me / This Is Fantastic I’m in Heaven*
42 Nas: One Love / General Error*
41 Geto Boys: Gangsta of Love / devil via the anus*
40 Angie: Love Can Be Higher ‎ / El Bimbo*
40 Emilia: Satan In Love / Merabi*
39 The Twins: Love System / rrröööaaarrr*
38 The Buggles: I Love You (Mi4s Robot) / Musta Palsternakka*
37 New Order: Bizarre Love Triangle / antero vaan*
37 Eno Loui: Hot Love / Lusku*
34 Shocking Blue: Love Machine / korni silli*
34 New Young Pony Club: Architect of Love / Vitun urpo nikki*
33 Trotskids- L'amour anal / A Brutal Gardener*
31 Madonna: Justify My Love / Jaxen*
29 Trevor Dandy: Is There Any Love / Hans Besättning*
24 Phil Collins, Philip Bailey: Easy Lover / Sergio Pissahätä*
24 Venerea: Love Is a Battlefield of Wounded Hearts / Hikinen Möhömaha*
24 Geneva Jacuzzi: Love Caboose / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤*
23 REO Speedwagon: Keep on Loving You / ripple*
22 Tom Jones: Dr Love / Banana Joe*
19 M. A. Numminen: Liebe mich / Moska*
19 Charlotte Leslie: Les filles c'est fait pour faire / harry-irene*
18 Pantera: This Love / Damone*
10 Matti & Teppo: Minä rakastan sinua / Nainen*
9 The Fantastic Four: I Love You Madly / motorisoitu keino*
Last edited by Kirhine on 29 Dec 2017, 12:29, edited 1 time in total.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 67555
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#6 Post by Kirhine » 24 Nov 2017, 09:15

Laitetaan ilmoitus jo ajoissa niin harvoin käyvät huomaa!
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 82644
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#7 Post by Jalat jäi Karjalaan » 24 Nov 2017, 10:17

Image
I try to work and I keep thinkin' of World War III. I try to talk to girls and I keep thinkin' of World War III.

User avatar
Wader
rakkauden pultsari
Posts: 16756
Joined: 22 Sep 2005, 15:18

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#8 Post by Wader » 24 Nov 2017, 10:24

Jalat jäi Karjalaan wrote:Image
Pidä tunkkis.

User avatar
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48878
Joined: 22 Feb 2016, 15:20

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#9 Post by ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ » 24 Nov 2017, 10:27

Wader wrote:
Jalat jäi Karjalaan wrote:Image
Image

User avatar
tausky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 93615
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#10 Post by tausky » 24 Nov 2017, 11:13

mikä on virka-aika?
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

User avatar
tausky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 93615
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#11 Post by tausky » 24 Nov 2017, 11:15

08.00?
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 67555
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#12 Post by Kirhine » 24 Nov 2017, 12:11

wasky wrote:08.00?
Perjantaina alkaa mulla 8:15 mutta tarkennan lähempänä - ehkä joku klo 12 vois olla niin lähes kaikki on hereillä.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 82644
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#13 Post by Jalat jäi Karjalaan » 24 Nov 2017, 12:19

Kolloo, laittikolloo wrote:
wasky wrote:08.00?
Perjantaina alkaa mulla 8:15 mutta tarkennan lähempänä - ehkä joku klo 12 vois olla niin lähes kaikki on hereillä.
Parempi näin, koska 8:15 palavers.
I try to work and I keep thinkin' of World War III. I try to talk to girls and I keep thinkin' of World War III.

User avatar
tausky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 93615
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#14 Post by tausky » 24 Nov 2017, 12:35

joku klo 10:00 olis just hyvä
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

User avatar
Lusku
Jens Rolig
Posts: 85191
Joined: 20 Sep 2004, 11:16

Re: Piffiviisut vol. 24 - teema julki pe 1.12. virka-aikaan

#15 Post by Lusku » 24 Nov 2017, 14:02

[-o<
💩💩💩

Locked