PIFFIVIISUT VOL. 25 - MYÖHÄISTUOTANTO (TULOKSET S. 1 & 65)

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
ljm
8k
Posts: 8594
Joined: 22 Mar 2004, 20:29
Location: 96100
Contact:

PIFFIVIISUT VOL. 25 - MYÖHÄISTUOTANTO (TULOKSET S. 1 & 65)

#1 Post by ljm » 01 Jan 2018, 14:31

Image

Piffiviisut vol.25: Veteraanit, kehäraakit ja uudelleenlämmittelyt

Pahoittelut minulta mahdollisesti vapaamuotoisempaa teemaa odottaneille, tässä kuussa kisaillaan melko yksikäsitteisesti ja ulkomusiikillisesti rajatun teeman puitteissa.

Koska yleensä musiikin tekijöiden luomisvoima alkaa diskografian paisuessa hiipumaan, on viisuissa tähän asti korostunut artistien varhaistuotanto. Tällä kertaa koetellaan piffiläisten kykyjä löytää kisoihin voittajaehdokkaita pitkän linjan musiikintekijöiden myöhemmistä teoksista.

Myöhempien teosten rajaksi päätin mielivaltaisesti tiukan "viisu julkaistu vähintään 20 vuotta bändin/artistin ensimmäisen julkaisun jälkeen". Yksikään aiempi voittajaviisu ei näyttäisi tuota kriteeriä täyttävän, mutta ei tämän silti mikään sahakierros pitäisi vaikeusasteeltaan olla.

Teeman tarkemmat säännöt:

-Kisoihin saa osallistua levytyksellä, joka on ensimmäistä kertaa julkaistu kalenterivuonna joka on 20 vuotta myöhempi kuin varhaisin Discogsista löytyvä samalla artistisivulla listattu julkaisu (eli ns. "artistin/bändin eka levy", voi olla myös sinkku, EP, kokoelmaesiintyminen tai demo jos se on ko. saitille listattu julkaisuvuosineen). Julkaisukuukausilla ei ole tässä nyt väliä.

-Jos viisua ei löydy Discogsissta, vaan ainoastaan YouTubesta/BandCampista/muualta digimaailmasta, niin mennään siellä ilmoitetun julkaisupäivän / copyrightin päiväyksen mukaan. Jos julkaisupäivässä on jotain epäselvää, niin etsi esim. tekijän FB-sivuilta joku postaus "uusi video linjoilla nyt" tai levy-yhtiön tiedote julkaisusta, kun pelkkä latauspäivä ei välttämättä ole ensimmäisen julkaisupäivän tae.

-Viisun sisältävä levy ei saa olla arkistojulkaisu / myöhemmin julkaistu "kadonnut levy". Muuten rajaus katsotaan pääasiassa julkaisu-, ei äänitysajankohdan kautta. (Eli jos Gunnari-ketju olisi lyhyempi, niin Chinese Democracyltä naapatulla viisulla voisi osallistua, koska " Live?!*@ Like A Suicide"-EP ja "Demo 1986" ovat tulleet ulos 1986 ja Chinese Democracy 2008, vaikka sen äänitykset alkoivatkin viime vuosituhannen puolella.)

-Kappaleen tulee olla ko. artistin ensimmäinen julkaistu versio siitä, eli mikään "ensimmäisen levyn uudelleenauhoitus / 2018 remix" tms. ei kelpaa.

-Coverit ja livet ovat OK kunhan muuten täyttävät kriteerit.

-Alkuperäisjäsen- tai muita kokoonpanokriteerejä ei ole, bändi on sama bändi jos julkaisut on listattu samalla Discogs-artistisivulla. Useilla taiteilijanimillä levyttäneiden sooloartistien kohdalla debytointivuosi voidaan laskea millä tahansa taiteilijanimellä tehdystä debyyttijulkaisuista.

-Klassisen/taidemusiikin/muun muuta kuin "artisti - biisinnimi"-konventiota käyttävän musiikinlajin tapauksessa sävellyksen pitää olla julkaistu 20 vuotta ko. säveltäjän ensimmäisen teoksen jälkeen, näihin mukaan sitten erilliset lähdeviitteet. Pidätän oikeuden vetää itse rajat taide- ja kevyen musiikin välille.

-Yhteislevytyksissä biisi kelpaa jos sen sisältävä levy on listatty yhden kriteerit täyttävän tekijän Discogs-sivulla releasena, pelkkä "credits"-kohdassa maininta ei riitä. (Eli erikseen nimetyt superkokoonpanot eivät käy eikä pelkkä veteraanin feat.-maininta., veteraanin biisissä saa olla juniori fiittaamassa.).

-Poikkeuksena voidaan kuitenkin taustayhtyeen kanssa tehdyt julkaisut laskea mukaan jos niissä on sooloartistin koko nimi mainittu. Eli jos Kari Peitsamo olisi sallittu niin levytysuran alku laskettaisiin jo ensimmäisestä Kari Peitsamo & Ankkuli-levystä, ja myöhemmistä levyistä esim. Kari Peitsamo Road Hogs, Kari Peitsamo & Freud Marx Engels & Jung tai Kari Peitsamo & Risto olisivat OK myöhemmäksi tuotannoksi, mutta Shöcking Blü tai Devil’s Milk ei.

-Discogs toimii tällä kierroksella ensisijaisena tietokantana, ja epäselvissä tilanteissa mennään ensisijaisesti sen mukaan mitä siellä lukee. Puuttuvien tietojen / julkaisuvuosien kohdalla muutkin uskottavat lähteet kelpaavat tiukan paikan tullen ja viisutoimihenkilö on valmis näistä sössöttämään ja vääntämään yksityisviestein. Toiveena toki että ilmoittaisitte suoraan kelvollisia viisuja.

-Porsaanreikiä, epäloogisuuksia ja ristiriitaisuuksia ei voida formaaleihin sääntöihin nojaavassa teemarajauksessa täysin välttää. Jos oma suosikkiviisu joka periaatteessa olisi teeman hengen mukainen rajautuu epäreilusti pois, turvaudun tässä jo etukäteen viisutoimihenkilöiden vakiovastaukseen "sopivia biisejä on kyllä vaikka kuinka paljon, keksit vaan jonkun toisen, ei ole vaikeaa".

-Laita siis ilmoittautumisviestiin mukaan linkki viisuun, viisun ja esittäjän nimi sekä linkki vanhimpaan viisun sisältävään julkaisuun discogsissa kelpoisuuden tarkistamista varten.

Viisuehdokkaat on lähetettävä keskiviikkoon 3.1.2018 KLO 12.00 mennessä. Jo ilmotetuilla ja hyväksytyillä biiseillä ei ole vaihto-oikeutta.

Viisuskandaalien välttämiseksi on viiden päivän valitusaika: sen jälkeen biisit pysyvät kisassa riippumatta siitä kenelle harry-irene saattaisi soittaa. Ensimmäiset pisteet saa siis jättää sunnuntaina 7.1.
Last edited by ljm on 24 Jan 2018, 21:27, edited 7 times in total.

User avatar
ljm
8k
Posts: 8594
Joined: 22 Mar 2004, 20:29
Location: 96100
Contact:

Re: PIFFIVIISUT VOL 25. - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#2 Post by ljm » 01 Jan 2018, 14:32

Lue ohjeet huolella ennen osallistumista!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin kierroksesta vastaavalle viisutoimihenkilölle ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisutoimihenkilönä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka tahansa Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.

- Edellisen kierroksen voittaja eli viisutoimihenkilö julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisuviestiketjussa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Jo hyväksyttyä biisiä ei saa enää vaihtaa toiseen, ettei vekslailu sotke viisutoimihenkilön taulukoita. Ei kannata siis hätiköidä, vaan miettiä oma biisivalinta huolella ennen lähetys-napin painamista.

- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale viisutoimihenkilölle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä viisutoimihenkilölle, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.

- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisutoimihenkilö julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).

- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisutoimihenkilölle. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisuketjussa viisutoimihenkilön toimesta hyvissä ajoin.

- Kun äänestysaika on päättynyt, viisutoimihenkilö julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa viisutoimihenkilö julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.

- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:
1.) Se ei kuulu foorumin "50 parasta punk-levyä" äänestyksen 50 kärkiesittäjän joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-viestiketjussa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleisketjuissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu topik, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim. eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.
3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä viestiketjua (myös ns. jaetut ketjujen nimet lasketaan, esim. äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Edellämainittuihin viestiketjuehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Parin kuukauden takainen, osin vanhentunut mutta suuntaa-antava Bändit-alueen yli 10-sivuisten viestiketjujen lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan ): http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p12316226

Tuohon tulevat päälle vielä roskakorin yms. alueiden ketjut, joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun viestiketjuista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:
Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)
Vol. 23 – Muunkieliset: Op:l Bastards (Kolloo, laittikolloo)
Vol. 24 - ♥️: John Coltrane (ljm)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisutoimihenkilö pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.

Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisutoimihenkilölle eli tällä kierroksella minulle yllä ilmoitettuun deadlineen mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista. Huomioi kuitenkin että osa osallistujista suosii YouTube-soittolistan käyttöä, jolloin muilta alustoilta linkitetyt kappaleet saattavat jäädä vähemmälle kuuntelulle.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, nimimerkkisi tärähtää kierroksen osallistujat -listalle aikanaan. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Lisään kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tämän viestiketjun etusivulle mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2-3 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisutoimihenkilölle eli tällä kierroksella minulle. Äänestysajan pituus ilmoitetaan myöhemmin.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Jos pisteet tulevat jossakin muussa muodossa, niin viisutoimihenkilö voi ne halutessaan hylätä.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko: [/quote]
Last edited by ljm on 02 Jan 2018, 12:00, edited 1 time in total.

User avatar
ljm
8k
Posts: 8594
Joined: 22 Mar 2004, 20:29
Location: 96100
Contact:

Re: PIFFIVIISUT VOL 25. - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#3 Post by ljm » 01 Jan 2018, 14:32

Viisut ja managerit

Amanda Lear - I Don't Like Disco (PearlySpencer)
Andre Williams - Agile, Mobile and Hostile (Spicoli)
Belle and Sebastian - We Were Beautiful (Vitun urpo nikki)
Black Devil Disco Club - The Devil In Us (Merabi)
bob hund - Din piñata (Alan Sladd)
Converge - I Can Tell You About Pain (Damone)
The Crystal Method(ft. Frankie Perez) - Difference (†Witch‡House▲VíHìLiS†)
Einstürzende Neubauten - How Did I Die (antero vaan)
Elvis Costello - 45 (KALLION JÄTTI PERSE)
Faust - T-Électronique (mc5nikke)
Feederz - Break It All (Wasky)
The Flaming Lips - Silver Trembling Hands (aurinkokunta)
Garnier - M.I.L.F. (Musta Palsternakka)
Gehenna - TormentORR (Dragged And Drugged) (A Brutal Gardener)
Grace Jones - Williams' Blood (Leper)
Half Man Half Biscuit - National Shite Day (motorisoitu keino)
Hasil Adkins - Sally Wally Woody Waddy Weedy Wally (Jalat jäi Karjalaan)
Hector - Ota yhteyttä apinaan (moska)
Industrial Holocaust - Final Holocaust (Noise Terror) (HATE NOMAD)
J. Karjalainen - Mennyt Mies (Loiro Van Ro Geedge)
Jackson C. Frank - Tumble In The Wind (version 1) (Sergio Pissahätä)
Linda Perhacs - The Soul Of All Natural Things (Hemmetinmoinen sössö)
Louis Amstrong - What A Wonderful World (Venäjä Ensin)
The Lillingtons - Insect Nightmares (Hikinen Möhömaha)
Matt Elliott - Wings & Crown (El Bimbo)
The Mekons - Simone On The Beach (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Moby - Saints (korni silli)
The Mountain Goats - Damn These Vampires (ripple)
Mulatu Astatke - Mulatu's Mood (Bring Da R.A.K.A.S.)
Mysticum - Annihilation (Banana Joe)
Nico - My Heart Is Empty (jaxen)
Oxbow - Cold & Well-lit Place (joku tyyppi)
Patti Smith - Cartwheels (Slutmusik från Slatvia)
Peer Günt - Motorcycle Woman (Jasse)
The Pop Group - Mad Truth (☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤)
R. Stevie Moore & Jason Falkner - Sincero Amore (ljm)
Robert Wyatt - Heaps of Sheeps (Harry-irene)
Rush - The Wreckers (Wader)
Ryuichi Sakamoto - Goodbye to Hawk (General Error)
Satan - Siege Mentality (rrröööaaarrr)
Scott Walker - Cossacks Are (PAHA APINA)
Sheer Terror - Ain't Alright (En huku)
Sigh - L'art de Mourir (Rödis)
Skinny Puppy - I'mmortal (This is fantastic I'm in heaven)
Slowdive - Sugar For The Pill (lesbian ham)
Solomon Burke - Flesh and Blood (devil via the anus)
Sonny Sharrock - Many Mansions (Hans Besättning)
Sun Ra - Disco 3000 (Lusku)
Suzanne Vega - Pornographer's Dream (Bill Fruge)
The Vaselines - Sex with an X (tonttulakki kiristää)
Last edited by ljm on 22 Jan 2018, 00:03, edited 12 times in total.

User avatar
ljm
8k
Posts: 8594
Joined: 22 Mar 2004, 20:29
Location: 96100
Contact:

Re: PIFFIVIISUT VOL 25. - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#4 Post by ljm » 01 Jan 2018, 14:32

Viisut:

Nico + The Faction - My Heart Is Empty (1965/1985)
J. Karjalainen - Mennyt Mies (1981/2013)
Feederz - Break It All (1980/2002)
The Mountain Goats - Damn These Vampires (1991/2011)
Sonny Sharrock - Many Mansions (1969/1991)
R. Stevie Moore & Jason Falkner - Sincero Amore (1969/2017)
Einstürzende Neubauten - How Did I Die (1980/2014)
Andre Williams - Agile, Mobile and Hostile (1955/1998)
Sheer Terror - Ain't Alright (1987/2014)
The Flaming Lips - Silver Trembling Hands (1984/2009)
Faust - T-Électronique (1971/1999)
Half Man Half Biscuit - National Shite Day (1985/2008)
Scott Walker - Cossacks Are (1967/2006)
The Vaselines - Sex with an X (1987/2010)
Grace Jones - Williams' Blood (1975/2008)
Moby - Saints (1990/2013)
Hector - Ota yhteyttä apinaan (1965/1988)
Rush - The Wreckers (1974/2012)
Skinny Puppy - I'mmortal (1984/2004)
Patti Smith - Cartwheels (1974/2004)
Mysticum - Annihilation (1993/2014)
bob hund - Din piñata (1993/2016)
Industrial Holocaust - Final Holocaust (Noise Terror) (1997/2017)
Solomon Burke - Flesh and Blood (1955/2002)
Oxbow - Cold & Well-lit Place (1989/2017)
Last edited by ljm on 03 Jan 2018, 12:53, edited 2 times in total.

User avatar
ljm
8k
Posts: 8594
Joined: 22 Mar 2004, 20:29
Location: 96100
Contact:

Re: PIFFIVIISUT VOL 25. - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#5 Post by ljm » 01 Jan 2018, 14:32

Sigh - L'art de Mourir (1990/2010)
Robert Wyatt - Heaps of Sheeps (1970/1997)
Garnier - M.I.L.F. (1990/2014)
Amanda Lear - I Don't Like Disco (1975/2011)
Linda Perhacs - The Soul Of All Natural Things (1970/2014)
Elvis Costello - 45 (1977/2002)
Louis Amstrong - What A Wonderful World (1925/1967)
Ryuichi Sakamoto - Goodbye to Hawk (1978/2015)
Gehenna - TormentORR (Dragged And Drugged) (1994/2015)
Suzanne Vega - Pornographer's Dream (1985/2007)
Belle and Sebastian - We Were Beautiful (1996/2017)
The Pop Group - Mad Truth (1978/2015)
Satan - Siege Mentality (1981/2013)
Matt Elliott - Wings & Crown (1996/2016)
Jackson C. Frank - Tumble In The Wind (version 1) (1965/1997)
The Mekons - Simone On The Beach (1978/2016)
Peer Günt - Motorcycle Woman (1979/2005)
Converge - I Can Tell You About Pain (1992/2017)
Mulatu Astatke - Mulatu's Mood (1966/2010)
The Lillingtons - Insect Nightmares (1996/2017)
Black Devil Disco Club - The Devil In Us (1978/2006)
Sun Ra - Disco 3000 (1957/1978)
Hasil Adkins - Sally Wally Woody Waddy Weedy Wally (1962/1990)
The Crystal Method(ft. Frankie Perez) - Difference (1997/2017)
Slowdive - Sugar For The Pill (1990/2017)

Soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... XfsGIrD7ON
Last edited by ljm on 04 Jan 2018, 19:11, edited 4 times in total.

User avatar
ljm
8k
Posts: 8594
Joined: 22 Mar 2004, 20:29
Location: 96100
Contact:

Re: PIFFIVIISUT VOL 25. - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#6 Post by ljm » 01 Jan 2018, 14:32

Lopputulokset:

181 Sonny Sharrock - Many Mansions (Hans Besättning)
139 Faust - T-Électronique (mc5nikke)
110 Black Devil Disco Club - The Devil In Us (Merabi)
108 Slowdive - Sugar For The Pill (lesbian ham)
103 Linda Perhacs - The Soul Of All Natural Things (Hemmetinmoinen sössö)
100 J. Karjalainen - Mennyt Mies (Loiro Van Ro Geedge)
93 Patti Smith - Cartwheels (Slutmusik från Slatvia)
91 Nico - My Heart Is Empty (jaxen)
86 Half Man Half Biscuit - National Shite Day (motorisoitu keino)
80 Satan - Siege Mentality (rrröööaaarrr)
79 Suzanne Vega - Pornographer's Dream (Bill Fruge)
78 Andre Williams - Agile, Mobile and Hostile (Spicoli)
75 Mysticum - Annihilation (Banana Joe)
68 Oxbow - Cold & Well-lit Place (joku tyyppi)
68 Mulatu Astatke - Mulatu's Mood (Bring Da R.A.K.A.S.)
68 Grace Jones - Williams' Blood (Leper)
67 Jackson C. Frank - Tumble In The Wind (version 1) (Sergio Pissahätä)
66 Robert Wyatt - Heaps of Sheeps (Harry-irene)
65 Solomon Burke - Flesh and Blood (devil via the anus)
64 Hasil Adkins - Sally Wally Woody Waddy Weedy Wally (Jalat jäi Karjalaan)
55 The Lillingtons - Insect Nightmares (Hikinen Möhömaha)
55 Sun Ra - Disco 3000 (Lusku)
53 Rush - The Wreckers (Wader)
51 The Flaming Lips - Silver Trembling Hands (aurinkokunta)
50 R. Stevie Moore & Jason Falkner - Sincero Amore (ljm)
48 Sigh - L'art de Mourir (Rödis)
46 Garnier - M.I.L.F. (Musta Palsternakka)
41 Ryuichi Sakamoto - Goodbye to Hawk (General Error)
41 Einstürzende Neubauten - How Did I Die (antero vaan)
41 Belle and Sebastian - We Were Beautiful (Vitun urpo nikki)
39 Matt Elliott - Wings & Crown (El Bimbo)
38 Sheer Terror - Ain't Alright (En huku)
36 Hector - Ota yhteyttä apinaan (moska)
36 Feederz - Break It All (Wasky)
34 Industrial Holocaust - Final Holocaust (Noise Terror) (HATE NOMAD)
33 Louis Amstrong - What A Wonderful World (Venäjä Ensin)
33 Gehenna - TormentORR (Dragged And Drugged) (A Brutal Gardener)
28 Peer Günt - Motorcycle Woman (Jasse)
28 Amanda Lear - I Don't Like Disco (PearlySpencer)
26 The Pop Group - Mad Truth (☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤)
24 Converge - I Can Tell You About Pain (Damone)
23 Elvis Costello - 45 (KALLION JÄTTI PERSE)
22 The Vaselines - Sex with an X (tonttulakki kiristää)
19 Scott Walker - Cossacks Are (PAHA APINA)
18 The Mountain Goats - Damn These Vampires (ripple)
11 Moby - Saints (korni silli)
11 The Mekons - Simone On The Beach (Kauko Keuhkon näköinen mies)
10 bob hund - Din piñata (Alan Sladd)
10 Skinny Puppy - I'mmortal (This is fantastic I'm in heaven)
7 The Crystal Method(ft. Frankie Perez) - Difference (†Witch‡House▲VíHìLiS†)
Last edited by ljm on 24 Jan 2018, 21:26, edited 1 time in total.

User avatar
Poop Loiro I
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13541
Joined: 07 Aug 2012, 15:44
Location: Sanna Marino

Re: PIFFIVIISUT VOL. 25 - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#7 Post by Poop Loiro I » 01 Jan 2018, 14:39

:bounce:
Image
Image

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 68456
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: PIFFIVIISUT VOL. 25 - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#8 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 01 Jan 2018, 14:39

AahImage
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
Damone
hiljainen poika
Posts: 52824
Joined: 21 Nov 2011, 00:10
Location: Malmi Vice

Re: PIFFIVIISUT VOL. 25 - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#9 Post by Damone » 01 Jan 2018, 15:04

Sitten vain odotellaan.
5 X Image

Image
Jare Pipi-Nalle wrote:
18 Jul 2019, 19:47
Tappion lemu oli tarttunut Rennyyn ja Geenaan.
"Nyt tekee mieli viinaa ja toosaa. Se on hyvä merkki" - Love Licker

User avatar
General Error
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 14870
Joined: 16 Nov 2008, 01:50
Location: Toppilansaari

Re: PIFFIVIISUT VOL. 25 - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#10 Post by General Error » 01 Jan 2018, 15:19

:bounce:

Pahoittelut maratonlistan viivästymisestä, päivittyy todennäköisesti huomenna illalla kun palaan lomiltani Ouluun.
Lahja wrote:Noisehan on hevareiden ambienttia
Image

User avatar
Vitun urpo nikki
Tittelit on heikoille
Posts: 21202
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: PIFFIVIISUT VOL. 25 - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#11 Post by Vitun urpo nikki » 01 Jan 2018, 15:22

:bounce:
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit

User avatar
Hemmetinmoinen sössö
lossinkuljettaja
Posts: 11398
Joined: 28 Sep 2011, 15:00
Location: Kyläniemen lossilaituri

Re: PIFFIVIISUT VOL. 25 - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#12 Post by Hemmetinmoinen sössö » 01 Jan 2018, 17:22

Jee!
Losseilla ajelu laskuri (aloitettu 6.8.2014): 11
juissimo wrote:Erään Scorpionsin kannessa luki shit it gay. Nauratti.
MASU ASUKKI wrote: C64 määräsi elämäni suunnan
Image

User avatar
†Witch‡House▲VíHìLiS†
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 57357
Joined: 05 Jul 2007, 00:18

Re: PIFFIVIISUT VOL. 25 - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#13 Post by †Witch‡House▲VíHìLiS† » 01 Jan 2018, 18:38

ekalla sivulla! 8)
Image
Lusku wrote:Nyt maistuis hopealusikka suussa.
koffi flinda huulil jo ala-asteel wrote:ei pygee chillaa
pakko vaa killaa
<<††▲▲††<< Maustetytöt-Fan Club jäsen #3 >>††▲▲††>>

User avatar
Kukkahattu Viherpiiperö Suvakki
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 20014
Joined: 06 Oct 2014, 18:06
Location: Hiinä ja hiinä

Re: PIFFIVIISUT VOL. 25 - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#14 Post by Kukkahattu Viherpiiperö Suvakki » 01 Jan 2018, 18:47

:P
🍍+ 🍕 = 🌍 + ☮️

User avatar
masky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 91145
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: PIFFIVIISUT VOL. 25 - TEEMAN JULKISTUS TI 2.1. KLO 12.00

#15 Post by masky » 01 Jan 2018, 18:55

no nyt on taitavaa!! aukesko muillekki poyytämättä?=P?
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

Locked