PIFFIVIISUT VOL. 26 - TV-SARJOJEN BIISIT

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
Hans Besättning
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 10912
Joined: 02 Dec 2007, 20:10
Location: friendzone

PIFFIVIISUT VOL. 26 - TV-SARJOJEN BIISIT

#1 Post by Hans Besättning » 31 Jan 2018, 13:25

Image

Image Image


Tervetuloa kisaamaan vuoden 2018 ensimmäisiin ja järjestyksessään 26. piffiviisuihin!


Sanotaan, että elämme tv-sarjojen kultaista aikakautta. Väittämästä voi toki olla montaa mieltä, mutta näiden soundtrackeien kanssa on joku aina toisinaan tehnyt loistavaa työtä. Näistä ei kaikesta huolimatta ole muodostunut aivan elokuva-soundtrackien kaltaisia helposti osoitettavia klassikoita ja paljon on saattanut jäädä katveeseen, siispä laitammekin viisuilijat listaamaan kermat päältä. Kierroksen teema on TV-SARJOJEN BIISIT.

Kriteerinä on siis yksinkertaisesti biisin saman version tunnistettava sijoittelu tv-sarjassa (tv-sarjaksi laskettakoot tässä yhteydessä näytellyt sarjat, animaatiot ym. Pois vastaavassti rajataan dokumentit, musiikkisarjat, tositelevisio, sketsiviihde, uutiset ja vastaavanlainen materiaali) ja tämä on kilpailijan tehtävänä osoittaa toteen uskottavalla linkillä (suositeltavia palveluita mm. imdb, songfacts, tunefind, soundtrack.net, heardontv, jne...).

Lähetä biisi linkkeineen säännöissä luetellussa muodossa 2.2.2018 klo. 17.30 mennessä yv:llä. Harkitse valintasi tarkkaan, sillä vaihto-optiota ei tälläkään kertaa ole. Viisi vuorokautta puskuria äänten vastaanottamisessa mahdollisten skandaalien varoilta!!

Äänilaari kiinni!
Last edited by Hans Besättning on 22 Feb 2018, 12:48, edited 10 times in total.

User avatar
Hans Besättning
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 10912
Joined: 02 Dec 2007, 20:10
Location: friendzone

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - FINAALI 25.2. 18.30

#2 Post by Hans Besättning » 31 Jan 2018, 13:25

Lue ohjeet huolella ennen osallistumista!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että osallistujat lähettävät teemaan sopivan biisin kierroksesta vastaavalle viisutoimihenkilölle ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisutoimihenkilönä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka tahansa Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.

- Edellisen kierroksen voittaja eli viisutoimihenkilö julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisuviestiketjussa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Jo hyväksyttyä biisiä ei saa enää vaihtaa toiseen, ettei vekslailu sotke viisutoimihenkilön taulukoita. Ei kannata siis hätiköidä, vaan miettiä oma biisivalinta huolella ennen lähetys-napin painamista.

- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale viisutoimihenkilölle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä viisutoimihenkilölle, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.

- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisutoimihenkilö julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).

- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisutoimihenkilölle. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisuketjussa viisutoimihenkilön toimesta hyvissä ajoin.

- Kun äänestysaika on päättynyt, viisutoimihenkilö julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa viisutoimihenkilö julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.

- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:
1.) Se ei kuulu foorumin "50 parasta punk-levyä" äänestyksen 50 kärkiesittäjän joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-viestiketjussa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleisketjuissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Quote:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu topik, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim. eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.


3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä viestiketjua (myös ns. jaetut ketjujen nimet lasketaan, esim. äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Edellämainittuihin viestiketjuehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Tuoreeltaan päivitetty yli 10-sivuisten viestiketjujen lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan): https://www.punkinfinland.net/forum/vie ... #p13415614

Tuohon tulevat päälle vielä roskakorin yms. alueiden ketjut, joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun viestiketjuista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:
Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)
Vol. 23 – Muunkieliset: Op:l Bastards (Kolloo, laittikolloo)
Vol. 24 - ♥️: John Coltrane (ljm)
Vol. 25 - Myöhäistuotanto: Sonny Sharrock (Hans Besättning)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisutoimihenkilö pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.

Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisutoimihenkilölle eli tällä kierroksella minulle yllä ilmoitettuun deadlineen mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista. Huomioi kuitenkin että osa osallistujista suosii YouTube-soittolistan käyttöä, jolloin muilta alustoilta linkitetyt kappaleet saattavat jäädä vähemmälle kuuntelulle.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Jos biisisi on hyväksytty, nimimerkkisi tärähtää kierroksen osallistujat -listalle aikanaan. Älä siis hermostu vaan odota rauhassa, saat kyllä riittävän ajan lähettää uuden biisin, mikäli epäselvyyksiä on.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Lisään kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tämän viestiketjun etusivulle mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on 2-3 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisutoimihenkilölle eli tällä kierroksella minulle. Äänestysajan pituus ilmoitetaan myöhemmin.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Jos pisteet tulevat jossakin muussa muodossa, niin viisutoimihenkilö voi ne halutessaan hylätä.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

ps. Täältä löytyy käytt.nimim. General Errorin ylläpitämä maratonpistetaulukko: [/quote]
Last edited by Hans Besättning on 22 Feb 2018, 10:34, edited 2 times in total.

User avatar
Hans Besättning
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 10912
Joined: 02 Dec 2007, 20:10
Location: friendzone

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#3 Post by Hans Besättning » 31 Jan 2018, 13:25

Kierroksen osallistujat, äänestäneet boldattuna.

PearlySpencer
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
El Bimbo
Bäjäytystyömaa
Merabi
korni silli
tonttulakki kiristää
This is fantastic I'm in heaven
KALLION JÄTTI PERSE
Rödis
General Error
Wader
HATE NOMAD
IINES
Bill Fruge
A Brutal Gardener
Alan Sladd
Banana Joe
joku tyyppi
harry-irene
Slutmusik från Slatvia
PAHA APINA
Sergio Pissahätä
Vitun urpo nikki
wasky
En huku
Hemmetinmoinen sössö
†Witch‡House▲VíHìLiS†
Loiro Van Ro Geedge
Jalat jäi Karjalaan
Musta Palsternakka
Lusku
devil via the anus
Hikinen Möhömaha
Spicoli
ljm
aurinkokunta
sielusi kyylä
Hans Besättning
Venäjä Ensin
Wilhelm Hiitola
motorisoitukeino
jaxen
antero vaan
moska
kova herne
Damone
rrröööaaarrr
solitaire man
Bring Da R.A.K.A.S.
lesbian ham
Last edited by Hans Besättning on 21 Feb 2018, 18:04, edited 45 times in total.

User avatar
Hans Besättning
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 10912
Joined: 02 Dec 2007, 20:10
Location: friendzone

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#4 Post by Hans Besättning » 31 Jan 2018, 13:26

En Hukun ystävällisesti laatima ja ylläpitämä SOITTOLISTA.


Christian Death-This is Heresy-(
Kim Carnes - Bette Davis Eyes (
John Lee Hooker - Crawlin' King Snake (
John Barry - Theme from "The Persuaders" (
Au Revoir Simone -A Violent yet Flammable World (
Otis Redding - You Dont Miss Your Water (
Pearl Kyoudai - Hitori Bocchi (
Quincy Jones - Ironside Theme (
Kendrick Lamar - Sing About Me, I'm Dying of Thirst (
Fever Ray - Keep the Streets Empty for Me (
Bon Iver - Holocene (
Klaus Doldinger - Ein Fall Für Zwei (
Röyksopp - What Else is There? (
Au Pairs - It's Obvious (
John Boutte - Treme Song (
America - A Horse With No Name (
Fischer Z - Berlin (
Lee Moses - Bad Girl (
Nina Simone - Stars (
Sylvester Levay - Airwolf Main Theme(
Traffic - Many a Mile to Freedom (
Rod Lee - Dance My Pain Away (
Hans Zimmer - Honor (
Tindersticks - Tiny Tears (
Alaska - Abracadabra (
Darondo - Didn't I (
The Only Ones - Another Girl, Another Planet (
OutKast - Southernplayalisticadillacmuzik (
Bauhaus - Bela Lugosi´s Dead (
Mario Pagano & Franco Tamponi - Zanna Bianca (
Freddie King - Going Down (
My Morning Jacket - One Big Holiday (
Morton Stevens - Hawaii Five-O Theme (
Martti Servo & Napander - Mikä on kun ei taidot riitä (
Jan Hammer - Crocketts Theme (
Radiohead - Kid A (
Chromatics - Shadow (
Angelo Badalamenti - Twin Peaks Theme (
Heart - Barracuda (
Fred Neil - The Dolphins (
Channel 3 - Strength in Numbers (
The Ting Tings - That's Not My Name (
Teresa Stratas - Youkali (
Strawberry Alarm Clock - Incense and Peppermints (
John Moreland - Your Spell (
Blind Willie Johnson - Dark Was the Night, Cold Was the Ground (
Le Tigre - Deceptacon (
The Handsome Family - Far From Any Road (
Lera Lynn - My Least Favourite Life (
Roger Whittaker - Where the Rainbow Ends (
DoMaJe - Way Down in the Hole (
Last edited by Hans Besättning on 14 Feb 2018, 17:22, edited 15 times in total.

User avatar
Hans Besättning
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 10912
Joined: 02 Dec 2007, 20:10
Location: friendzone

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#5 Post by Hans Besättning » 31 Jan 2018, 13:26

Christian Death-This is Heresy / A Brutal Gardener (American horror story)
Kim Carnes - Bette Davis Eyes / En huku (American Horror Story)
John Lee Hooker - Crawlin' King Snake / Bill Fruge (Fargo)
John Barry - Theme from ""The Persuaders"" / Hemmetinmoinen sössö (The Persuaders)
Au Revoir Simone -A Violent yet Flammable World / KALLION JÄTTI PERSE (Twin Peaks)
Otis Redding - You Dont Miss Your Water / Rödis (Quarry)
Pearl Kyoudai - Hitori Bocchi / ~gothic IINES~ (ダークサイドにようこそ!)
Quincy Jones - Ironside Theme / Banana Joe (Ironside)
Kendrick Lamar - Sing About Me, I'm Dying of Thirst / General Error (Greyn Anatomia)
Fever Ray - Keep the Streets Empty for Me / HATE NOMAD (Dark)
Bon Iver - Holocene / Loiro Van Ro Geedge (Sense8)
Klaus Doldinger - Ein Fall Für Zwei / Venäjä Ensin (Ein Fall Für Zwei)
Röyksopp - What Else is There? / †Witch‡House▲VíHìLiS† (CSI)
Au Pairs - It's Obvious / lesbian ham (Skins)
John Boutte - Treme Song / Wilhelm Hiitola (Treme)
America - A Horse With No Name / This is fantastic I'm in heaven (Breaking Bad)
Fischer Z - Berlin / rrröööaaarrr (Deutschland 83)
Lee Moses - Bad Girl / Spicoli (Girls)
Nina Simone - Stars / aurinkokunta (Bojack Horseman)
Sylvester Levay - Airwolf Main Theme / jaxen (Airwolf)
Traffic - Many a Mile to Freedom / Jalat jäi Karjalaan (Life on Mars)
Rod Lee - Dance My Pain Away / Merabi (The Wire)
Hans Zimmer - Honor / korni silli (The Pacific)
Tindersticks - Tiny Tears / solitaire man (Sopranos)
Alaska - Abracadabra / Bring Da R.A.K.A.S. (La Bola de Cristal)
Darondo - Didn't I / Hans Besättning (Breaking Bad)
The Only Ones - Another Girl, Another Planet / Vitun urpo nikki (The A Word)
OutKast - Southernplayalisticadillacmuzik / Hikinen Möhömaha (Fresh Off The Boat)
Bauhaus - Bela Lugosi´s Dead / antero vaan (True Blood)
Mario Pagano & Franco Tamponi - Zanna Bianca / moska (Lumikenttien kutsu)
Freddie King - Going Down / PAHA APINA (Eastboud&Down)
My Morning Jacket - One Big Holiday / Sergio Pissahätä (House)
Morton Stevens - Hawaii Five-O Theme / kova herne (Hawaii Five-O)
Martti Servo & Napander - Mikä on kun ei taidot riitä / motorisoitu keino (Tummien vesien tulkit)
Jan Hammer - Crocketts Theme / tonttulakki kiristää (Miami Vice)
Radiohead - Kid A / Damone (Sopranos)
Chromatics - Shadow / PearlySpencer (Twin Peaks)
Angelo Badalamenti - Twin Peaks Theme / Bäjäytystyömaa (Twin Peaks)
Heart - Barracuda / Alan Sladd (Chuck)
Fred Neil - The Dolphins / joku tyyppi (Sopranos)
Channel 3 - Strength in Numbers / wacky (Stranger things)
The Ting Tings - That's Not My Name / Musta Palsternakka (Lip Sync Battle)
Teresa Stratas - Youkali / Lusku (true blood)
Strawberry Alarm Clock - Incense and Peppermints / ljm (The Simpsons)
John Moreland - Your Spell / sielusi kyylä (Sons of Anarchy)
Blind Willie Johnson - Dark Was the Night, Cold Was the Ground / devil via the anus (West Wing)
Le Tigre - Deceptacon / harry-irene (How to Make It in America)
The Handsome Family - Far From Any Road / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ (True Detective)
Lera Lynn - My Least Favourite Life / El Bimbo (True detective)
Roger Whittaker - Where the Rainbow Ends / Wader (Matti ja Miisu)
DoMaJe - Way Down in the Hole / Slutmusik från Slatvia (The Wire)
Last edited by Hans Besättning on 25 Feb 2018, 21:24, edited 10 times in total.

User avatar
Hans Besättning
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 10912
Joined: 02 Dec 2007, 20:10
Location: friendzone

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#6 Post by Hans Besättning » 31 Jan 2018, 13:26

Lopputulokset

168 Lee Moses - Bad Girl
132 The Handsome Family - Far From Any Road
127 Bauhaus - Bela Lugosi´s Dead
126 America - A Horse With No Name
118 Angelo Badalamenti - Twin Peaks Theme
111 John Barry - Theme from "The Persuaders"
109 Au Pairs - It's Obvious
106 Au Revoir Simone -A Violent yet Flammable World
104 Fever Ray - Keep the Streets Empty for Me
101 Röyksopp - What Else is There?
89 The Only Ones - Another Girl, Another Planet
88 Freddie King - Going Down
79 Klaus Doldinger - Ein Fall Für Zwei
77 Nina Simone - Stars
76 Mario Pagano & Franco Tamponi - Zanna Bianca
75 OutKast - Southernplayalisticadillacmuzik
70 Roger Whittaker - Where the Rainbow Ends
68 Quincy Jones - Ironside Theme
67 Jan Hammer - Crocketts Theme
65 Blind Willie Johnson - Dark Was the Night, Cold Was the Ground
63 Kim Carnes - Bette Davis Eyes
62 Lera Lynn - My Least Favourite Life
61 Heart - Barracuda
58 Chromatics - Shadow
55 The Ting Tings - That's Not My Name
52 John Lee Hooker - Crawlin' King Snake
51 Fischer Z - Berlin
49 Christian Death-This is Heresy
43 My Morning Jacket - One Big Holiday
41 Channel 3 - Strength in Numbers
40 Le Tigre - Deceptacon
39 Strawberry Alarm Clock - Incense and Peppermints
35 Otis Redding - You Dont Miss Your Water
35 Tindersticks - Tiny Tears
33 Fred Neil - The Dolphins
32 Traffic - Many a Mile to Freedom
32 Martti Servo & Napander - Mikä on kun ei taidot riitä
30 Kendrick Lamar - Sing About Me, I'm Dying of Thirst
28 Alaska - Abracadabra
27 Morton Stevens - Hawaii Five-O Theme
22 Radiohead - Kid A
20 Bon Iver - Holocene
19 Hans Zimmer - Honor
19 DoMaJe - Way Down in the Hole
14 Pearl Kyoudai - Hitori Bocchi
14 Darondo - Didn't I
12 Teresa Stratas - Youkali
12 John Moreland - Your Spell
2 Sylvester Levay - Airwolf Main Theme
2 Rod Lee - Dance My Pain Away
0 John Boutte - Treme Song
Last edited by Hans Besättning on 25 Feb 2018, 22:02, edited 1 time in total.

User avatar
General Error
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 14917
Joined: 16 Nov 2008, 01:50
Location: 66°33′45.9″

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#7 Post by General Error » 31 Jan 2018, 13:27

:bounce:
Lahja wrote:Noisehan on hevareiden ambienttia
Image

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 82630
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#8 Post by Jalat jäi Karjalaan » 31 Jan 2018, 13:39

Image
I try to work and I keep thinkin' of World War III. I try to talk to girls and I keep thinkin' of World War III.

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 67522
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#9 Post by Kirhine » 31 Jan 2018, 13:40

:glasses9:
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
El Bimbo
God of PIF
God of PIF
Posts: 32398
Joined: 08 May 2006, 21:52
Location: 00820

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#10 Post by El Bimbo » 31 Jan 2018, 13:43

Mikäs kellonaika about.
Image
Image

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 69048
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#11 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 31 Jan 2018, 13:48

Jalat jäi Karjalaan wrote:Image
Itsehän seuraan nämä veisut banwagonista.
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
simppel man wrote:sä oot sellanen stalkkeri, joka tulee puskasta auttamaan kun yrittää avata ovea ruokakassit käsissä :salut:

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7368
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#12 Post by En huku » 31 Jan 2018, 13:49

[youtube][/youtube]

User avatar
harry-irene
tuhma vakuumi
Posts: 32176
Joined: 24 Jan 2006, 00:00

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#13 Post by harry-irene » 31 Jan 2018, 14:01

here we are now, entertain us [-o<

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 67522
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#14 Post by Kirhine » 31 Jan 2018, 14:05

harry-irene wrote:here we are now, entertain us [-o<
Grunge-teema [-o<
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
Nestori Reponen
zen-jeesus
zen-jeesus
Posts: 292864
Joined: 25 Jul 2009, 13:03

Re: PIFFIVIISUT VOL. 26 - TEEMA AUKI 1.2.

#15 Post by Nestori Reponen » 31 Jan 2018, 14:10

[youtube][/youtube]
Image

Image

Locked