Piffiviisut vol. 29: Albumien aloitusbiisit - TULOKSET SIVUILLA 1 JA 59

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
joku tyyppi
God of PIF
God of PIF
Posts: 34110
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Piffiviisut vol. 29: Albumien aloitusbiisit - TULOKSET SIVUILLA 1 JA 59

#1 Post by joku tyyppi » 30 Apr 2018, 22:35

Image

Tervetuloa 29:nsiin piffiviisuihin! Koska piffi sai vastikään uuden alun ja nämä ovat ensimmäiset viisut uudella alustalla/ulkomuodolla/jollain, haetaan sen kunniaksi parasta tai ainakin viisuväen keskuudessa suosituinta studioalbumin aloittavaa kappaletta. Lähettämäsi biisin on siis yksinkertaisuudessaan oltava sen albumin avausraita jolla se julkaistiin. Nyt haetaan nimenomaan studioalbumin ensimmäistä kappaletta, joten EP:t, splitit, kokoelmat ja livelevyt ovat rajattu pois tältä kierrokselta. Myös bootlegit jäävät armotta rannalle. Elokuva- ja TV-soundtrack-albumit kelpaavat osallistumisalbumeiksi vain siinä tapauksessa, että niiden ensimmäinen kappale on tehty nimenomaan kyseistä elokuvaa tai sarjaa varten. Esimerkki:

-Haluan osallistua Iggy Popin kappaleella Lust For Life. Se on Trainspottingin 'oranssin' soundtrack-albumin eka biisi.
https://www.discogs.com/Various-Trainsp ... ease/12155

-Pahoittelen, mutta ei käy. Kappale ei ole kyseiseen elokuvaan sävelletty.

-Hei, muistin just että Lust For Life on myös Iggyn samannimisen albumin eka biisi! Kato vaikka:
https://www.discogs.com/Iggy-Pop-Lust-F ... ase/933439

-Asia kunnossa, ja biisi hyväksytty.


-Mutta sähän just sanoit ettei elokuvassa oleva biisi voi olla mukana, jos sitä ei oo sävelletty nimenomaan sitä elokuvaa varten???

-En sanonut, vaan sanoin, että mikäli albumi, jonka avauskappaleella osallistut on elokuva- tai TV-soundtrack, on kappaleen oltava juuri sitä elokuvaa tai sarjaa varten tehty. Jos taas jotakin kappaletta on myöhemmin käytetty elokuvassa tai TV-sarjassa, ei sitä lasketa kappaleen synniksi ja se voi edelleen osallistua kunhan oli aikoinaan myös se artistin studioalbumin ensimmäinen raita. Sama koskee myös mahdollisesti kokoelmalla julkaistuja kappaleita: kunhan ne olivat aikanaan studioalbumin ensimmäisenä kappaleena, ei haittaa vaikka ne jollain kokoelmalla olisivat olleet myös ekana biisinä; et vain voi osallistua kokoelmalla, vaan sillä studioalbumilla, jolta kappale on.


Huom/obs:

Ensimmäinen kappale tarkoittaa siis tässä yhteydessä sitä, mikä lähtee ensimmäisenä soimaan kun ko. levyn laittaa levysoittimeen pyörimään (tai latauksen Winampiin). Mikäli levyn alussa on minuutti tyhjää 12 viiden sekunnin pätkän muodossa, sen albumin ensimmäiseksi kappaleeksi katsotaan ne ensimmäiset viisi sekuntia, ei kappale numero 13 jolla itse musiikki alkaa. Samoin jos levyn alussa on vaikkapa lyhyt puheintro ja varsinainen musiikki alkaa raidalla kaksi, levyn aloittajaksi katsotaan se puheraita. Myöskään CD:lle piilotettuja kappaleita joita varten pitää kelata alusta taaksepäin ei lasketa levyn ensimmäiseksi kappaleeksi tässä yhteydessä. Mikäli albumilla on erilainen kappalejärjestys eri formaateissa, lähetä linkki siihen versioon jolla haluat osallistua.


Pysyitkö mukana? Sitten vain valitsemaan teemaan sopiva ja tuttujen viisuohjeiden mukainen biisi! Lähetä se ja todiste albumin kappalelistasta (esim. Discogs-linkki, Wikipedia-sivu, artistin kotisivu tms.) ja biisilinkki minulle yksityisviestinä keskiviikkoon 2.5. klo 00.01 mennessä. Ai mitkä viisuohjeet? Hyvä kun kysyit.


LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että leikkimielisimmät eliittijoukkolaiset lähettävät teemaan sopivan biisin viisukapteenille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisupäällikkönä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Jo hyväksytyn biisin saa vaihtaa kerran. Kannattaa siis miettiä rauhassa ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä kipparille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisukunkku julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisupresidentille. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisukenraali julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa viisujohtaja julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

Joku aika sitten päivitetty yli 10-sivuisten viestiketjujen lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan): http://www.punkinfinland.net/forum/view ... #p13415614

Tuohon tulevat päälle vielä roskakorin yms. alueiden ketjut, joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)
Vol. 23 – Muunkieliset: Op:l Bastards (Kolloo, laittikolloo)
Vol. 24 - ♥️: John Coltrane (ljm)
Vol. 25 - Myöhäistuotanto: Sonny Sharrock (Hans Besättning)
Vol. 26 - Tv-sarjojen biisit: Lee Moses (Spicoli)
Vol. 27 - Shit happens: Kaseva (Alan Sladd)
Vol. 28 - Fantasiapizza: Krzysztof Penderecki (joku tyyppi)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin. Voit katsoa edellisen kierroksen osallistujat tästä.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisukuningas pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille eli tällä kierroksella minulle 2.5. klo 00.01 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Viisumaharadja vastaa yksityisviestitse kuittaukseksi. Sen sijaan mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisudiktaattorille eli tällä kierroksella minulle. Äänestysaikaa on.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
En tiiä vielä.
Last edited by joku tyyppi on 21 May 2018, 20:23, edited 9 times in total.

User avatar
joku tyyppi
God of PIF
God of PIF
Posts: 34110
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#2 Post by joku tyyppi » 30 Apr 2018, 22:35

Tulossa vielä: tuloslaskenta!
Last edited by joku tyyppi on 18 May 2018, 16:16, edited 7 times in total.

User avatar
joku tyyppi
God of PIF
God of PIF
Posts: 34110
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#3 Post by joku tyyppi » 30 Apr 2018, 22:35

Biisit:

R.E.M.: Drive https://www.youtube.com/watch?v=-UE7tXDKIus
Explorer - Enjaw J https://www.youtube.com/watch?v=-jOfRdjsDuA
Captain Beefheart and The Magic Band: The Floppy Boot Stomp https://youtu.be/H9liRgXAFGU
White Lung - Take the mirror https://youtu.be/QyR-Car1Fqg
The Waterboys - Fisherman's Blues https://www.youtube.com/watch?v=a4UQJwd3awQ
Uriah Heep - Bird of prey https://www.youtube.com/watch?v=v4JAUCRQ9_g
Harvey Milk - I've Got a Love https://www.youtube.com/watch?v=OMvM-XGQhQw
Infernäl Mäjesty- Overlord https://youtu.be/srbs_q7K0CI
Flesh Eaters - Digging My Grave https://www.youtube.com/watch?v=dJgft_2Ct_0
John Fahey - Wine and Roses https://www.youtube.com/watch?v=HeYG4PlxG3E
Guru Guru - Electric Junk https://www.youtube.com/watch?v=zWiTT9TTvr0
NEU! - Hallogallo https://www.youtube.com/watch?v=zndpi8tNZyQ
Janne Westerlund - It Takes a Strong Jesus To Carry Me Home https://www.youtube.com/watch?v=mX3yHHOJAt8
Meat Loaf - I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That) https://www.youtube.com/watch?v=_cnPZSM85j8
Kalevala: People No Names https://www.youtube.com/watch?v=JzdlkTUFYeQ
Coven - Black Sabbath https://www.youtube.com/watch?v=ukxvJAHzaMI
Chris Spedding - Video Life https://youtu.be/PQ-srX6-cNI
Goblin - L'alba Dei Morti Viventi https://youtu.be/zr0Fv8urGts
Gil Scott-Heron - The Revolution Will Not Be Televised https://youtu.be/QnJFhuOWgXg
Siouxsie And The Banshees - Happy House https://www.youtube.com/watch?v=amR6-neQBPE
The Sisters of Mercy: Black Planet https://youtu.be/-EunWH1VbpA
The Church - Aura https://www.youtube.com/watch?v=GBgtomcpPH8
Poppy Family (feat. Susan Jacks) - That's Where I Went Wrong https://youtu.be/2NMRI4Qiajk
Mazzy Star - Fade into you https://youtu.be/IWvEXChflEE
Pissed Jeans - False Jesii Part 2 https://www.youtube.com/watch?v=BstpFV98mRg
Goatlord - Blood Monk https://youtu.be/BDfRC6Tn750
The Motors - Airport https://www.youtube.com/watch?v=02HTLiC0sRo
Possessed - The Exorcist https://youtu.be/Cdz5jbTJvtE
Metal Church - Fake Healer https://www.youtube.com/watch?v=9MZfNOUji-I
The Stalin - Romantist https://www.youtube.com/watch?v=InnfSNbWYM4
U96 - Das boot https://www.youtube.com/watch?v=dYUOAe3f_AY
Pete Shelley - Homosapien https://www.youtube.com/watch?v=aYQtkSb2bDU
Comus - Diana https://www.youtube.com/watch?v=4aEpyhx_c7o
Kuusumun Profeetta - Ei Aurinko Milloinkaan Laske https://m.youtube.com/watch?v=iNQ-rpr4-40
Sheila & B.Devotion - Spacer https://youtu.be/bJ_LLwQ7Pck
Betty Wright - Girls can't do what the guys do https://www.youtube.com/watch?v=ZeXksSqhh3Y
Koenjihyakkei - Grembo Zavia https://www.youtube.com/watch?v=1b103w4JysI
Gretchen Peters - Hello Cruel World https://www.youtube.com/watch?v=KF9py2kI01M
Jontti & Shaka ft. Setä Koponen - Tuttuun tapaan https://www.youtube.com/watch?v=oME54Z3UNoU
Yeah Yeah Yeahs - Sacrilege https://youtu.be/jmRI3Ew4BvA
D.N.R.: Bleed https://youtu.be/BVvdm0WBLZc
Stereolab - Brakhage https://vimeo.com/224438060?autoplay=false
Björk - Human Behaviour https://www.youtube.com/watch?v=KDbPYoaAiyc
Joan Baez - Diamonds & Rust https://www.youtube.com/watch?v=2MSwBM_CbyY


Soittolista (kiitos Hemmetinmoinen sössö!):
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... hwluMgwKig


Huom! Stereolab - Brakhage ei ole soittolistassa, koska se on kuultavissa ainoastaan Vimeon kautta.
Last edited by joku tyyppi on 13 May 2018, 22:50, edited 6 times in total.

User avatar
joku tyyppi
God of PIF
God of PIF
Posts: 34110
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#4 Post by joku tyyppi » 30 Apr 2018, 22:36

Managerit biiseineen:

antero vaan: The Sisters of Mercy - Black Planet
El Bimbo: Mazzy Star - Fade Into You
PAHA APINA: Joan Baez - Diamonds & Rust
aurinkokunta: Stereolab - Brakhage
Bill Bailey: Captain Beefheart and The Magic Band - The Floppy Boot Stomp
Hans Besättning: Poppy Family (feat. Susan Jacks) - That's Where I Went Wrong
Larissa von Cockström: Yeah Yeah Yeahs - Sacrilege
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤: Comus - Diana
Casablanca Dandy: The Stalin - Romantist
Venäjä Ensin: Metal Church - Fake Healer
A Brutal Gardener: Goatlord - Blood Monk
En huku: Betty Wright - Girls can't do what the guys do
Bill Fruge: Coven - Black Sabbath
tauolla: Kuusumun Profeetta - Ei Aurinko Milloinkaan Laske
jaxen: The Waterboys - Fisherman's Blues
Merabi: NEU! - Hallogallo
†Witch‡House▲VíHìLiS†: Meat Loaf - I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)
Musta Palsternakka: Siouxsie And The Banshees - Happy House
Rödis: Infernäl Mäjesty- Overlord
Alan Sladd: The Motors - Airport
sielusi kyylä: Gretchen Peters - Hello Cruel World
Hemmetinmoinen sössö: Explorer - Enjaw J
KALLION JÄTTI PERSE: The Church - Aura
moska: Kalevala - People No Names
HATE NOMAD: Possessed - The Exorcist
harry-irene: Koenjihyakkei - Grembo Zavia
General Error: Björk - Human Behaviour
motorisoitu keino: Chris Spedding - Video Life
lesbian ham: Pete Shelley - Homosapien
ljm: Janne Westerlund - It Takes a Strong Jesus To Carry Me Home
Jasse: D.N.R. - Bleed
PearlySpencer: R.E.M. - Drive
This is fantastic I'm in heaven: Gil Scott-Heron - The Revolution Will Not Be Televised
wasky: White Lung - Take the mirror
joku tyyppi: Harvey Milk - I've Got A Love
Lusku: Guru Guru - Electric Junk
Bäjäytystyömaa: U96 - Das boot
devil via the anus: John Fahey - Wine and Roses
Wader: Uriah Heep - Bird of prey
Jalat jäi Karjalaan: Goblin - L'alba Dei Morti Viventi
Vitun urpo nikki: Pissed Jeans - False Jesii Part 2
Kauko Keuhkon näköinen mies: Flesh Eaters - Digging My Grave
Wilhelm Hiitola: Jontti & Shaka ft. Setä Koponen - Tuttuun tapaan
Kaasu Svindal: Sheila & B.Devotion - Spacer
Last edited by joku tyyppi on 18 May 2018, 16:04, edited 3 times in total.

User avatar
joku tyyppi
God of PIF
God of PIF
Posts: 34110
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#5 Post by joku tyyppi » 30 Apr 2018, 22:36

Tulokset:

150 Joan Baez - Diamonds & Rust / PAHA APINA
131 NEU! - Hallogallo / Merabi
113 Mazzy Star - Fade into you / El Bimbo
105 Siouxsie And The Banshees - Happy House / Musta palsternakka
90 Pissed Jeans - False Jesii Part 2 / Vitun urpo nikki
90 Possessed - The Exorcist / HATE NOMAD
87 Uriah Heep - Bird of prey / Wader
81 Captain Beefheart and The Magic Band: The Floppy Boot Stomp / Bill Bailey
78 The Sisters of Mercy: Black Planet / antero vaan
75 The Motors - Airport / Alan Sladd

75 Gil Scott-Heron - The Revolution Will Not Be Televised / This is fantastic I'm in heaven
74 The Waterboys - Fisherman's Blues / jaxen
71 Jontti & Shaka ft. Setä Koponen - Tuttuun tapaan / Wilhelm Hiitola
68 John Fahey - Wine and Roses / devil via the anus
66 Meat Loaf - I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That) / †Witch‡House▲VíHìLiS†
65 Björk - Human Behaviour / General Error
64 Poppy Family (feat. Susan Jacks) - That's Where I Went Wrong / Hans Besättning
63 Guru Guru - Electric Junk / Lusku
62 The Stalin - Romantist / Casablanca Dandy
58 The Church - Aura / KALLION JÄTTI PERSE

58 Flesh Eaters - Digging My Grave / Kauko Keuhkon näköinen mies
58 Goblin - L'alba Dei Morti Viventi / Jalat jäi Karjalaan
54 Kuusumun Profeetta - Ei Aurinko Milloinkaan Laske / Herkkus Loiroo
54 Pete Shelley - Homosapien / lesbian ham
50 Chris Spedding - Video Life / motorisoitu keino
49 Sheila & B.Devotion - Spacer / Kaasu Svindal
47 Explorer - Enjaw J / Hemmetinmoinen sössö
46 White Lung - Take the mirror / wasky
45 U96 - Das boot / Bäjäytystyömaa
43 Metal Church - Fake Healer / Venäjä Ensin

42 Comus - Diana / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
42 R.E.M.: Drive / PearlySpencer
38 Kalevala: People No Names / moska
37 Gretchen Peters - Hello Cruel World / sielusi kyylä
32 Yeah Yeah Yeahs - Sacrilege / Larissa von Cockström
29 Koenjihyakkei - Grembo Zavia / harry-irene
27 Stereolab - Brakhage / aurinkokunta
25 Coven - Black Sabbath / Bill Fruge
24 Harvey Milk - I've Got a Love / joku tyyppi
20 D.N.R.: Bleed / Jasse

20 Betty Wright - Girls can't do what the guys do / En huku
17 Infernäl Mäjesty- Overlord / Rödis
16 Goatlord - Blood Monk / A Brutal Gardener
13 Janne Westerlund - It Takes a Strong Jesus To Carry Me Home / ljm
Last edited by joku tyyppi on 21 May 2018, 20:21, edited 1 time in total.

User avatar
joku tyyppi
God of PIF
God of PIF
Posts: 34110
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#6 Post by joku tyyppi » 30 Apr 2018, 22:36

Last edited by joku tyyppi on 21 May 2018, 20:29, edited 1 time in total.

User avatar
HATE NOMAD HERETIK
Oikea punkkari
Posts: 73542
Joined: 05 May 2007, 17:44
Location: ALBERTA........

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#7 Post by HATE NOMAD HERETIK » 30 Apr 2018, 22:39

Hemmetti
FOREVER WE DIE FOR DEATH TILL THE END

User avatar
wasky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 77812
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#8 Post by wasky » 30 Apr 2018, 22:51


User avatar
General Error
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13631
Joined: 16 Nov 2008, 01:50
Location: Toppilansaari

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#9 Post by General Error » 30 Apr 2018, 22:54

:bounce:
Lahja wrote:Noisehan on hevareiden ambienttia
Image
Mixcloud

User avatar
wasky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 77812
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#10 Post by wasky » 30 Apr 2018, 23:00

:prr:

User avatar
harry-irene
tuhma vakuumi
Posts: 29139
Joined: 24 Jan 2006, 00:00

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#11 Post by harry-irene » 30 Apr 2018, 23:02

wasky wrote:
30 Apr 2018, 22:51
siis uskontoteema?

löytyy tappobiisi!

User avatar
General Error
-=Lord Of PIF=-
-=Lord Of PIF=-
Posts: 13631
Joined: 16 Nov 2008, 01:50
Location: Toppilansaari

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#12 Post by General Error » 30 Apr 2018, 23:04

harry-irene wrote:
30 Apr 2018, 23:02
wasky wrote:
30 Apr 2018, 22:51
siis uskontoteema?

löytyy tappobiisi!


:?:
Lahja wrote:Noisehan on hevareiden ambienttia
Image
Mixcloud

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 5599
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: Neukkula

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#13 Post by En huku » 30 Apr 2018, 23:08

Zong-a-zong-zong-a-zong-a-zen
Bo-se-di-sa se-da-ta sa-windli-dan-dee

User avatar
wasky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 77812
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#14 Post by wasky » 30 Apr 2018, 23:17

General Error wrote:
30 Apr 2018, 23:04
harry-irene wrote:
30 Apr 2018, 23:02
wasky wrote:
30 Apr 2018, 22:51
siis uskontoteema?

löytyy tappobiisi!


:?:
yritin taiteilijanimikierroksella tällä mutta oli liikaa topikkeja niku on tälläki hetkellä

User avatar
harry-irene
tuhma vakuumi
Posts: 29139
Joined: 24 Jan 2006, 00:00

Re: COMING SOON - PIFFIVIISUT VOL. 29!!!!

#15 Post by harry-irene » 30 Apr 2018, 23:18

mitvit -- kukaan ei käytä mediatägei videoiden ympäril vaiks upouusi pif on sitä varten rakennettuki :x

Locked