Piffiviisut vol. 32: Albumittomat artistit (tulokset sivulla 1)

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 81757
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Piffiviisut vol. 32: Albumittomat artistit (tulokset sivulla 1)

#1 Post by Jalat jäi Karjalaan » 27 Jul 2018, 16:02

Image

Tällä kierroksella tarkoituksena on ottaa hajurakoa itsestäänselvyyksiin ja koko viisukansan yhteisiin vanhoihin tuttuihin. On aika antaa tuotannon määrältään – vaan ei suinkaan laadultaan – vähäisempien artistien vuoro saada osansa viisukansan huomiosta. Kaikki eivät ole Kari Peitsamoita, luojan kiitos.

Aiheena siis ARTISTIT, JOILTA EI OLE JULKAISTU ALBUMIKOKONAISUUTTA:


1 § Osallistua voi artistilla, jolta ei ole julkaistu olemassaolonsa aikana tai välittömästi sen jälkeen yhtäkään albumikokonaisuutta.

2 § Albumiksi lasketaan tässä yhteydessä normaalien pitkäsoittojen lisäksi myös artistin nimissä julkaistut minialbumit (mukaan lukien mini-LP, mini-CD ja vastaavat ”melkein albumit”), kokoelmat, livealbumit sekä kahden artistin split-albumit. Merkitystä ei ole sillä, onko kyseessä virallinen vai bootleg-julkaisu. Kaseteissa, digitaalijulkaisuissa yms. vahalieriöissä asetettakoon raja 20 minuuttiin. Idea on, että kaikki ns. normi-ep:n mitaltaan ylittävät yhden artistin nimissä tehdyt julkaisut sulkevat artistin ulos kisasta.

3 § Se, että artistilta on selvästi aktiiviuran jälkeen julkaistu täyspitkä kokoelma tai aikanaan julkaisematta jäänyt albumi, ei tee ko. artistista osallistumiskelvotonta.

4 § Aktiiviuran jälkeen singlellä, useamman bändin kokoelmalla tai muulla ei omaksi albumiksi laskettavalla tallenteella julkaistu ns. arkistomateriaali on ok, edellyttäen että muut ehdot täyttyvät.

5 § Sivuprojektit, kollaboraatiot ja vastaavat ovat sallittuja, edellyttäen että ne on julkaistu selvästi eri artistinimellä ja muut ehdot täyttyvät.

* * * * * * * * *
ESIMERKKI 1-3 §: ”Osallistun kisaan Treblinka-yhtyeen kappaleella ’Varis’. Bändi on tehnyt yhden 7”ep:n ja muutaman kokoelmaosuuden.”
=> Onnistuu. Vaikka tässä tapauksessa bändin materiaalista onkin koottu pitkäsoitoksi laskettava kokoelma, on se tehty vasta vuosia bändin lopettamisen jälkeen.

ESIMERKKI 3 §: Tällaisia ovat esim. lukuisat Rave Up Recordsin julkaisemat kokoelmat, joilta löytyy yleensä se ainut bändin aikanaan julkaisema single sekä nippu julkaisemattomia bonusraitoja. Alkujaan singlenä julkaistu tavara on kierroksella käyttökelpoista, sen sijaan vasta tässä vaiheessa kokoelma-albumilla julkaistu muu materiaali ei.

ESIMERKKI 4 §: Viisukierroksen 3 voittaja Marsha Gee sopisi tähän kohtaan: Kyseinen biisi on julkaistu vasta pitkän aikaa aktiiviuran jälkeen, mutta 7” singlen muodossa ja tuotannostaan ei löydy ainuttakaan pitkäsoittoa.

ESIMERKKI 5 §: ”Mites useamman bändin yhteisprojektit kuten Minuteflag?”
=> Minuteflag kelpaa, sillä vaikka nimensä ”hieman” muistuttaa mukana olevia bändejä (Minutemen+Black Flag), on julkaisu kuitenkin tehty erillisellä nimellä. Sen sijaan ’David Bowie & Mick Jagger’ -tyyppiset duot menevät läpi vain, jos kumpikin artisti täyttää 1 § ehdot.
* * * * * * * * *

Paras paikka tsekata artistin sopivuus kierrokselle on www.discogs.com. Hakuun artistin nimi, ja jos artistin sivulla ei vasemmassa sivupalkissa kohdassa ’releases’ ole mainintaa albumista, ollaan jo astetta selvemmillä vesillä.

Kisaemäntä pidättää itsellään oikeuden tehdä lopullisen päätöksen artistin sopivuudesta kierrokselle. Päätöksestä ei voi valittaa, mutta sössöttää saa niin paljon kuin serveri antaa myöten.

DEADLINEN PUITTEISSA JOKAISELLE ON MAHDOLLISTA VAIHTAA ILMOITTAMAANSA BIISIÄ YHDEN (1) KERRAN.

Reklamaatioaika biisien julkistamisen jälkeen on 48 tuntia.

Äänet tulee jättää ma 20.8. klo 16:00 mennessä.
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 81757
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#2 Post by Jalat jäi Karjalaan » 27 Jul 2018, 16:02

LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että leikkimielisimmät eliittijoukkolaiset lähettävät teemaan sopivan biisin viisukapteenille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisupäällikkönä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisustyranki julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Tällä kierroksella ei ole mahdollista vaihtaa jo kertaalleen hyväksyttyä biisiä. Kannattaa siis miettiä rauhassa ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä kipparille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisukunkku julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisupresidentille. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisukenraali julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa viisujohtaja julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Lainaa:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

30.7.2018 päivitetty yli 10-sivuisten viestiketjujen lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan): https://www.punkinfinland.net/forum/vie ... #p14848448

Tuohon tulevat päälle vielä roskakorin yms. alueiden ketjut, joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)
Vol. 23 – Muunkieliset: Op:l Bastards (Kolloo, laittikolloo)
Vol. 24 - ♥️: John Coltrane (ljm)
Vol. 25 - Myöhäistuotanto: Sonny Sharrock (Hans Besättning)
Vol. 26 - Tv-sarjojen biisit: Lee Moses (Spicoli)
Vol. 27 - Shit happens: Kaseva (Alan Sladd)
Vol. 28 - Fantasiapizza: Krzysztof Penderecki (joku tyyppi)
Vol. 29 - Albumien aloitusbiisit: Joan Baez (PAHA APINA)
Vol. 30 - Kesä: Martha and The Muffins (lesbian ham)
Vol. 31 - Homosaatio: Patrick Cowley (Jalat jäi Karjalaan)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisukuningas pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?
Lähetä biisilinkkisi YV:nä viisustyrangille 2.8. klo 12.02 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Viisumaharadja vastaa yksityisviestitse kuittaukseksi. Sen sijaan mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?
Postaan kaikkien osallistujien biisit linkkeineen tähän topsuun (etusivulle), ilmoitan tarkan ajankohdan tähän myöhemmin.

Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?
Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisudiktaattorille eli tällä kierroksella minulle. Äänestysaikaa on tällä kierroksella sunnuntaihin 17.6. asti.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:
Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Eino Valtanen - No justiinsa juu

Epäselvissä tapauksissa pyydetään kerran korjausta ja jos sitä ei tule, pisteet hylätään.

Olin Pattayalla/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?
Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Viisustyrangeille pisteiden laskua helpottamaan luotu pif-viisulaskuri käyttöohjeineen löytyy täältä (kiitokset nimimerkille ljm).

Milloin on tämän kierroksen tulosilta?
to 23.8. klo 18:00
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 81757
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#3 Post by Jalat jäi Karjalaan » 27 Jul 2018, 16:02

Managerit mukana tällä kierroksella:

☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
†Witch‡House▲VíHìLiS†
A Brutal Gardener
antero vaan
aurinkokunta
Banana Joe
Bill Bailey
Bill Fruge
devil via the anus
eh
El Bimbo
En huku
Flamingo Kid
foliohattu kiristää
General Error
Hans Besättning
harry-irene
HATE NOMAD
Hemmetinmoinen sössö
Jalat jäi Karjalaan
jaxen
joku tyyppi
Kaasu Svindal
korni silli
kova herne
Larissa von Cockström
lesbian ham
ljm
Lusku
merabi
moska
motorisoitu keino
Musta Palsternakka
PAHA APINA
pcp jeesus
Pearly Spencer
rrröööaaarrr
Räppi-Turre
Rödis
sielusi kyylä
Slutmusik från Slatvia
solitaire man
This is fantastic I'm in heaven
Vitun urpo nikki
Wader
Wasky
Wilhelm Hiitola

(äänestäneet boldattuna)
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 81757
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#4 Post by Jalat jäi Karjalaan » 27 Jul 2018, 16:02

SOITTOLISTA: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... JIOIa3t02u


The Kick - I Got A Gun https://www.youtube.com/watch?v=6h9L0gzcJiQ
Fallout - Rock Hard https://www.youtube.com/watch?v=4JKoPYOU-20
Little Nell - See You Round Like a Record https://youtu.be/VO3swPgo-3I
Sonic’s Rendezvous Band - City Slang https://youtu.be/9oSxHI9vMXs
Veela - Night Vision (Charles Deluxe Remix) https://youtu.be/mlhaZrr8T1Q
Avaimet Elämään - Se tunne https://www.youtube.com/watch?v=pzl7zmjXlY8
The What Four - I'm Gonna Destroy That Boy https://www.youtube.com/watch?v=Yav2rzapnCQ
Mafia - Push Push Man https://youtu.be/egjmlnCuNRc
Chandra - Opposition https://www.youtube.com/watch?v=M5Kyiax8gT4
Lynn Castle - The Lady Barber https://youtu.be/1U6_1dfpItU
George Mukabi - Asante Kwa Wazazi https://www.youtube.com/watch?v=PhmaYz2Em90
Robert Johnson - Me and the Devil Blues https://youtu.be/b7ZzfjRzZuk
Ark En Ciel - Réalité https://youtu.be/tSl2IjA2P7k
De-De-Mo - 'Cause I Need You 'Cause I Love You https://www.youtube.com/watch?v=WK8mjXG3r1U
Randy Uchida Group - Deathly Fighter https://youtu.be/VGm0Lrw7hSI
Strafe - Set It Off https://youtu.be/YWUpgzRK1vc
Tunnit – Pois (HUOM biisi loppuu kohdassa 3:55) https://youtu.be/f-1Y7XfZ2lY
Mekaaniset kakut – Mä voin kertoa sulle https://youtu.be/HUX9mgimFz4
Saudade - Saudade https://youtu.be/eLV1ZYkDHLw
Futurisk - Meteoright https://youtu.be/EAdAEf8QhaY
The Immortals - Ultimate Warlord https://youtu.be/19X-g5jHRzI
LSD - Karen Nash https://youtu.be/ryrQ7QSg9OI
Adal-Scandy Superband - Piraña https://youtu.be/hJZEZJiKi8E
Ubik - Piece of Mind https://youtu.be/0yooBVTHcik
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 81757
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#5 Post by Jalat jäi Karjalaan » 27 Jul 2018, 16:02

The Shivvers - When I was Younger https://youtu.be/3TzZQJEUSdw
Amdi Petersens Armé – Ikk' igen https://youtu.be/ZhIE2nahse4
Lynne Randell - Stranger in My Arms https://youtu.be/cskdUpUzQY0
The Nerves - Hanging on the Telephone https://www.youtube.com/watch?v=z8Kh4wCiDz0
Sister O.M Terrell: The Gambling Man https://www.youtube.com/watch?v=TsthxezqoIc
20 Minuters - Open Wide https://youtu.be/JXsOoUtnlQY
Basta - Abortus Vrij, De Vrouw Beslist https://youtu.be/F3s-BeYB3bY
Yuka Kitamura - Dark Souls III https://youtu.be/pqyi3JuhthM
Pohjasakka - Sortoa ja vihaa https://youtu.be/0WV72CCb0pE
Anno Fallo - Lapin Gangsta https://youtu.be/qB8kRvUcvhw
Timebox - Poor Little Heartbreaker https://www.youtube.com/watch?v=np3jXNKoQbE
The Petticoats – Normal https://youtu.be/a8ZdULpgyQ8
Romanssi – Seksifilmit https://youtu.be/_ozVAHIT-2M
Sneaky Pinks - I Can't Wait https://youtu.be/n6rTsbnpMls
Tanith - Citadel https://youtu.be/2x8oLNbOgJI
Message - Dernière Nuit https://youtu.be/A3P0NEjkBy8
Mein Kampf - Speeder! https://youtu.be/Sd_leWiA5pE
Clio - Eyes https://youtu.be/IzBx52Btx_E
Rapumies - Ben and his Atari https://youtu.be/uxZIzaJaAdI
Morbid - Wings of Funeral https://youtu.be/EUO07n9XhuQ
The Martells ‎– Time To Say Goodnight https://youtu.be/GOngYKLRMzU
Decadance - On And On (Fears Keep On) https://youtu.be/CZqEZXGKR74
Randomer - Bring https://www.youtube.com/watch?v=UV1Yk4_WdiU
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 81757
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#6 Post by Jalat jäi Karjalaan » 27 Jul 2018, 16:02

20 Minuters - Open Wide / jaxen
Adal-Scandy Superband - Piraña / moska
Amdi Petersens Armé – Ikk' igen / eh
Anno Fallo - Lapin Gangsta / solitaire man
Ark En Ciel - Réalité / Räppi-Turre
Avaimet Elämään - Se tunne / sielusi kyylä
Basta - Abortus Vrij, De Vrouw Beslist / Wasky
Chandra - Opposition / joku tyyppi
Clio - Eyes / aurinkokunta
De-De-Mo - 'Cause I Need You 'Cause I Love You / Musta Palsternakka
Decadance - On And On (Fears Keep On) / Pearly Spencer
Fallout - Rock Hard / PAHA APINA
Futurisk - Meteoright / lesbian ham
George Mukabi - Asante Kwa Wazazi / ljm
Little Nell - See You Round a Record / Larissa von Cockström
LSD - Karen Nash / A Brutal Gardener
Lynn Castle - The Lady Barber / Hans Besättning
Lynne Randell - Stranger in My Arms / Banana Joe
Mafia - Push Push Man / Bill Fruge
Mein Kampf - Speeder! / The Real McMulkku
Mekaaniset kakut – Mä voin kertoa sulle / antero vaan
Message - Dernière Nuit / motorisoitu keino
Morbid - Wings of Funeral / foliohattu kiristää
Pohjasakka - Sortoa ja vihaa / rrröööaaarrr
Randomer - Bring / General Error
Randy Uchida Group - Deathly Fighter / HATE NOMAD
Rapumies - Ben and his Atari / korni silli
Robert Johnson - Me and the Devil Blues / devil via the anus
Romanssi – Seksifilmit / Wilhelm Hiitola
Saudade - Saudade / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
Sister O.M Terrell: The Gambling Man / Lusku
Sneaky Pinks - I Can't Wait / kova herne
Sonic’s Rendezvous Band - City Slang / Bill Bailey
Strafe - Set It Off / merabi
Tanith - Citadel / Wader
The Immortals - Ultimate Warlord / El Bimbo
The Kick - I Got A Gun / Vitun urpo nikki
The Martells ‎– Time To Say Goodnight / Rödis
The Nerves - Hanging on the Telephone / Flamingo Kid
The Petticoats – Normal / harry-irene
The Shivvers - When I was Younger / Hemmetinmoinen sössö
The What Four - I'm Gonna Destroy That Boy / Kaasu Svindal
Timebox - Poor Little Heartbreaker / Jalat jäi Karjalaan
Tunnit – Pois / Pesäpallomailan mittainen tyttö
Ubik - Piece of Mind / Slutmusik från Slatvia
Veela - Night Vision (Charles Deluxe Remix) / †Witch‡House▲VíHìLiS†
Yuka Kitamura - Dark Souls III / This is fantastic I'm in heaven
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 81757
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#7 Post by Jalat jäi Karjalaan » 27 Jul 2018, 16:02

LOPULLISET TULOKSET

220 Sonic’s Rendezvous Band - City Slang / SOMEN VOIMA
143 LSD - Karen Nash / A Brutal Gardener
120 Romanssi – Seksifilmit / Wilhelm Hiitola
119 The Nerves - Hanging on the Telephone / Flamingo Kid
109 The Kick - I Got A Gun / Vitun urpo nikki
101 Pohjasakka - Sortoa ja vihaa / rrröööaaarrr
96 Mekaaniset kakut – Mä voin kertoa sulle / antero vaan
93 Fallout - Rock Hard / PAHA APINA
89 Tunnit – Pois / Pesäpallomailan mittainen tyttö
82 Chandra - Opposition / joku tyyppi

80 Basta - Abortus Vrij, De Vrouw Beslist / Wasky
76 Ubik - Piece of Mind / Slutmusik från Slatvia
67 Robert Johnson - Me and the Devil Blues / devil via the anus
59 Little Nell - See You Round Like a Record / Larissa von Cockström
59 Morbid - Wings of Funeral / foliohattu kiristää
58 The What Four - I'm Gonna Destroy That Boy / Kaasu Svindal
57 The Martells ‎– Time To Say Goodnight / Rödis
56 Randy Uchida Group - Deathly Fighter / HATE NOMAD
54 Timebox - Poor Little Heartbreaker / Jalat jäi Karjalaan
52 George Mukabi - Asante Kwa Wazazi / ljm

51 Anno Fallo - Lapin Gangsta / solitaire man
51 Decadance - On And On (Fears Keep On) / Pearly Spencer
51 Lynne Randell - Stranger in My Arms / Banana Joe
50 Amdi Petersens Armé – Ikk' igen / eh
50 Message - Dernière Nuit / motorisoitu keino
50 Strafe - Set It Off / merabi
50 The Petticoats – Normal / harry-irene
46 Adal-Scandy Superband - Piraña / moska
46 Mafia - Push Push Man / Bill Fruge
44 Lynn Castle - The Lady Barber / Hans Besättning

44 The Immortals - Ultimate Warlord / El Bimbo
41 Clio - Eyes / aurinkokunta
40 Sister O.M Terrell: The Gambling Man / Lusku
39 Avaimet Elämään - Se tunne / sielusi kyylä
37 Randomer - Bring / General Error
37 Tanith - Citadel / Wader
32 Saudade - Saudade / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
29 De-De-Mo - 'Cause I Need You 'Cause I Love You / Musta Palsternakka
24 The Shivvers - When I was Younger / Hemmetinmoinen sössö
23 Futurisk - Meteoright / lesbian ham

23 Sneaky Pinks - I Can't Wait / kova herne
22 Mein Kampf - Speeder! / The Real McMulkku
20 Ark En Ciel - Réalité / Räppi-Turre
17 Yuka Kitamura - Dark Souls III / This is fantastic I'm in heaven
11 Rapumies - Ben and his Atari / korni silli
8 20 Minuters - Open Wide / jaxen
0 Veela - Night Vision (Charles Deluxe Remix) / †Witch‡House▲VíHìLiS†
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
StaLinkola
Posts: 952
Joined: 27 May 2017, 06:34
Location: Ekostalinistinen Tellus

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#8 Post by StaLinkola » 27 Jul 2018, 16:18

Upeita kuvia! Vihdoin luontoteema tulossa?

User avatar
Hans Besättning
Melkein homo!
Melkein homo!
Posts: 10752
Joined: 02 Dec 2007, 20:10
Location: friendzone

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#9 Post by Hans Besättning » 27 Jul 2018, 16:26

Blashyrkh-teema :-k

User avatar
Vitun urpo nikki
Tittelit on heikoille
Posts: 20956
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#10 Post by Vitun urpo nikki » 27 Jul 2018, 16:30

Laitetaas seurantaan vaikka osallistuminen epävarmaa.
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7151
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#11 Post by En huku » 27 Jul 2018, 16:34


User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 66678
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#12 Post by Kirhine » 29 Jul 2018, 17:55

Mökillä julkistuksen aikaan mutta kaippa sitä sielläkin jotain keksii.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
†Witch‡House▲VíHìLiS†
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 56712
Joined: 05 Jul 2007, 00:18

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#13 Post by †Witch‡House▲VíHìLiS† » 29 Jul 2018, 21:46

:prr: :prr: :prr:

:prr: :prr: :prr:

Löytyy big beatit jjk Huom!
Image
Lusku wrote:Nyt maistuis hopealusikka suussa.
koffi flinda huulil jo ala-asteel wrote:ei pygee chillaa
pakko vaa killaa
<<††▲▲††<< Maustetytöt-Fan Club jäsen #3 >>††▲▲††>>

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 81757
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8.

#14 Post by Jalat jäi Karjalaan » 29 Jul 2018, 21:51

^ [-o<
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

User avatar
Jalat jäi Karjalaan
nmkl pjkl ftmch
Posts: 81757
Joined: 06 Oct 2004, 14:52
Location: Symbolisesti tärkeä traktoritehdas

Re: TULOSSA: Piffiviisut vol. 32: ???? - alustavasti ke 1.8. klo 12:00

#15 Post by Jalat jäi Karjalaan » 30 Jul 2018, 08:11

Jos ei mitään ihmeellistä tule eteen, kierroksen teema julki keskiviikkona klo 12:00.
Olkaa hyvä ja poistukaa, tämä on minun tätini asunto.

Locked