PIFFIVIISUT VOL.41: Lainatut bändinnimet - Tulokset 1. sivulla

Moderator: Jalat jäi Karjalaan

Locked
Message
Author
User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7018
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

PIFFIVIISUT VOL.41: Lainatut bändinnimet - Tulokset 1. sivulla

#1 Post by En huku » 29 Apr 2019, 00:17

Tervetuloa jo 41:iin piffiviisuihin!

Aiemmilla kierroksilla on törmätty oudohkoihin ja ehkä tyhmiinkin bändinnimiin, kuten Sniff n’ Tears, Somali Yacht Club sekä My Morning Jacket. Ei oo helppoo hyvän nimen löytäminen, joten mistä keksiä bändille nimi? No tietysti nappaamalla se muualta! Populaarikulttuuri ja taide on täynnä viittauksia toisiin teoksiin ja tämän kerran teemanamme onkin bändit ja artistit, jotka on nimetty historiallisten, poliittisten tai muiden kulttuurituotteiden mukaan.

Sekä bändinnimet ja taiteilijanimet käyvät, mutta jälkimmäisessä tapauksessa biisin tulee olla levytetty ko. artistin nimellä. Suomeksi: esittäjän nimen tulee olla teemakelpoinen.

Kriteerinä ainoastaan esittäjän nimi, eli biisin voit valita aivan vapaasti. Mielivaltaisia rajauksia kuitenkin on.

Mitä tässä nyt siis haetaan?

- Historia ja politiikka
Hyväksyttäviä nimiä ovat historialliset ja poliittiset tunnetut tapahtumat, puolueet, henkilöt, sloganit jne. Käytä mielikuvitusta!
Esimerkiksi 013, Joy Division, Iron Maiden, Led Zeppelin, Suomen Talvisota ja Kollaa kestää hyväksyttäisiin.


- Kulttuuri ja taide (sekä “taide”)
Hyväksyttäviä nimiä ovat kirjojen, elokuvien ja tv-sarjojen nimet sekä niissä esiintyvät yleisesti tunnetut henkilöhahmot. Satunnaiset johnit, erkit ja ritvat eivät ole hyväksyttyjä.
Myös musiikilliset viittaukset, kuten muusikkojen, biisien jne nimet käyvät (esim. Valse Triste, Maustetytöt).

Nimen täytyy olla täsmällisesti sama kuin viittauskohteensa, eli muunnelmia ei hyväksytä. Esim. Reagan Youth tai Tampere SS eivät ole hyväksyttävissä, koska eivät ole ns. oikeita. Sen sijaan Kokoomusnuoret olisi ok.

Ei hyväksyttäviä:
- “yleiset asiat” ilman erityistä referenssiä, kuten ruoat, juomat, eläimet, kasvikunta yms
- maat, kaupungit, paikkakunnat (Danzig, Saimaa)
- Nimet, kuten Valssi, Humppa, War/Sota/Krieg ovat liian yleisiä, eikä hyväksyttävissä, sen sijaan Kylmä Sota on ok.


Viralliset käännökset teoksista ja nimistä hyväksytään (esim. Talvisota <-> Winter War).


Obs! Urheilu verboten!


Todistustaakka on sinulla ja vain sinulla, eli ilmoittautuessasi todennat wikipedia- tms. linkillä mihin ehdokkaasi nimi viittaa. Tämä toimii myös apuna sinulle: jos kaavailemasi esittäjän nimestä ei löydy mitään järjellistä yleisesti tunnettua tahi virallista selvitystä, se ei silloin käy mukaan.

Toivottavasti yllä olleet esimerkit selvensivät asiaa. Kaikki yleistieto, mielikuvitus ja perustelutaito peliin ja onnea matkaan!

Ilmoittautumisaikaa 2.5. klo 21 saakka. Sen jälkeen normaali parin päivän rotestiaika, jonka jälkeen äänestysaika, joka tulee tällä kierroksella olemaan pitkähkö. Dedikset ilmoitetaan myöhemmin.

JO HYVÄKSYTTYÄ BIISIÄ EI SAA VAIHTAA!
Last edited by En huku on 22 May 2019, 10:39, edited 8 times in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7018
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#2 Post by En huku » 29 Apr 2019, 00:17

Alla yleiset ohjeet koskien viisuja yleisesti sekä esittäjiä koskevia rajoituksia.

Mikäli haluat välttää ehdokkaan, joka on jo ollut viisuissa (HUOM! ei ole kiellettyä), voit tarkistaa sen tästä listasta, jossa kaikki aikaisimmissa viisuissa esiintyneet esittäjät ja biisit (koonnut Jalat jäi Karjalaan)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

Velvollisuutesi on tarkistaa ns. topikkirajoitus. Sitä varten on
??.?.2019 päivitetty yli 10-sivuisten viestiketjujen lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan):
https://docs.google.com/document/d/1q3o ... sp=sharing

LUE OHJEET HUOLELLA ENNEN OSALLISTUMISTA!

Yleisohjeet, edelliskierrosten voittajat, aikaisempien viisujen biisit ja esittäjät sekä maratontaulukko ovat spoilerina, paina "show" -nappia. Klik!
Spoiler:
Mitkä ihmeen Piffiviisut?
Piffiviisujen tarkoituksena on, että leikkimielisimmät eliittijoukkolaiset lähettävät teemaan sopivan biisin viisuführerille ja lopuksi kaikki osallistujat äänestävät joukosta suosituimman.
Kierroksen voittaneen biisin lähettäjä saa päättää seuraavan kierroksen teeman ja toimia viisupäällikkönä. Voittaja saa myös vapaavalintaisen äänilevyn tai -kasetin eri kustantajien lahjoittamasta palkintopöydästä (lisätiedot käytt.nimim. harry-ireneltä).

Kuka voi osallistua Piffiviisuihin?
Viisuihin voi osallistua kuka vaan Punk in Finland -foorumille rekisteröitynyt henkilö, joka on valmis noudattamaan viisuissa määrättyjä sääntöjä.

Miten viisut etenevät, mitä tapahtuu milloinkin?
Viisujen kulku (pienet poikkeavuudet mahdollisia viisukohtaisesti):

- Yhdet piffiviisut kestävät noin kuukauden. Niiden aloitus- ja lopetuspäivän on mahduttava saman kuukauden sisälle.
- Edellisen kierroksen voittaja eli viisuführer julkistaa viisujen teeman ennalta ilmoittamanaan ajankohtana. Teeman julkistamisen ajankohta voidaan ilmoittaa edeltävien viisujen keskustelussa, mutta kun teema julkistetaan, se tehdään uudessa viisutopikissa. Osallistujien valitseman biisin on sovittava tähän teemaan. Tällä kierroksella ei ole mahdollista vaihtaa jo kertaalleen hyväksyttyä biisiä. Kannattaa siis miettiä rauhassa ennen lähetys-napin painamista.
- Teeman julkistamisen jälkeen on tasan 24h aikaa lähettää yksityisviestillä oma viisukappale isännälle/emännälle. Osallistujamäärän rajoitusta ei lähtökohtaisesti ole, vaan jokainen joka ehtii 24 tunnin sisällä päättää ja lähettää oman viisubiisinsä kipparille, on mukana, kunhan sääntöjä on noudatettu.
- Noin vuorokausi osallistumisajan päättymisen jälkeen, viisukunkku julkistaa osallistujakappaleet kuuntelulinkkeineen (ilman lähettäjien nickejä).
- Tämän jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella biisejä ja äänestää eli lähettää yksityisviestillä omat pisteet viisupresidentille. Tarkempi kuunteluajan päättymishetki ja samalla siis pisteiden jättämisen deadline kerrotaan viisutopikissa hyvissä ajoin.
- Kun äänestysaika on päättynyt, viisukenraali julkistaa noin vuorokauden sisällä tästä kunkin biisin lähettäjän ja tämän jälkeen pidetään noin viikon sisällä tulosilta, jossa viisujohtaja julkistaa noin 5-10 minuutin välein yhden tai kahden äänestäneen pisteet kunnes kaikki pisteet on julkistettu ja laskettu ja voittaja on selvillä.
- Kierroksen voittaja järjestää seuraavat viisut seuraavassa kuussa.

Voinko lähettää minkä tahansa biisin, kunhan se mielestäni sopii teemaan?
Et voi. Teeman lisäksi on olemassa muita rajoitteita ja sääntöjä, joiden avulla pyritään välttämään toistoa, lisäämään kappaleiden monimuotoisuutta ja lisäävän haastetta biisivalintoihin. Nämä rajoitteet ja säännöt koskevat biisin esittäjää.

Tarkista siis, että biisisi esittäjä täyttää nämä ennakkoehdot:

1.) Se ei kuulu Suuren Pif-äänestyksen 50 suosituimman levyn esittäjien joukkoon (lista näistä löytyy myös ekan kierroksen ensimmäisen viestin lopusta):

013, Adolescents, Amebix, Angry Samoans, Anti-Cimex, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, Cadgers, Circle Jerks, The Clash, Cock Sparrer, The Damned, Dead Boys, Dead Kennedys, Descendents, Discharge, Extreme Noise Terror, G.I.S.M., Germs, Iggy And The Stooges, J.M.K.E., Kaaos, The Kids, Kollaa Kestää, Lama, Leatherface, Minor Threat, Misfits, Mob 47, Napalm Death, Negative Approach, Poison Idea, Ramones, Rancid, Ratsia, Reagan Youth, Sex Pistols, Stiff Little Fingers, Suicidal Tendencies, Terveet Kädet, Tragedy, X-Ray Spex, Zero Boys

2.) Sen isoimmassa Pif-topikissa - tai samaa tarkoitusta ajavissa ns. yleistopikeissa mikäli niitä on useampia - ei ole kymmentä sivua (eli max 9 sivua). Mikäli biisissä ei ole varsinaista esittäjää tiedossa, käytetään tarkastuksessa sen säveltäjää/muuta tekijää.

Tarkennus:
Eli jos bändiosiosta löytyy modejen laiskottelun takia useampi ns. yleistopsuksi otsikoitu tipok, sivut lasketaan yhteen. Toki sit esim eri levyille ynnä muille yksilöityjä topsuja voi olla muitakin - ja niissä saa tietty olla yleistäkin lätinää - mutta ne ovat raskauttavia vasta sitten, kun topsujen määrä koko foorumilla yltää kymmeneen. Paitsi että keikkaosiota mahdollisine kymmenine eri keikkoineen ei lasketa.

3.) Biisin esittäjälle ei ole perustettu kymmentä erillistä Pif-topikia (myös ns. jaetut topikkinimet lasketaan, esim äänestykset tyyliin "Van Halen vs. Guns n' Roses")

Em. topik-ehtoihin lasketaan kaikki muut foorumiosiot paitsi keikkaosasto.

23.2.2019 päivitetty yli 10-sivuisten viestiketjujen lista (koonnut Jalat jäi Karjalaan):
https://docs.google.com/document/d/1q3o ... sp=sharing

Tuohon tulevat päälle vielä roskakorin yms. alueiden ketjut, joten kannattaa tarkistaa oman nominaatin tilanne etukäteen.

Tarkistushaun tehdyistä topikeista voit tehdä kätevästi syöttämällä Googleen:
site:punkinfinland.net esittäjän nimi

4.) Sen esittäjä ei kuulu näihin aiempiin voittajiin:

Vol. 1 - Coverit: Melt-Banana (harry-irene)
Vol. 2 - Päiväntasaajan eteläpuoli: The Lime Spiders (työttömän lauantai)
Vol. 3 - Naislaulajat: Marsha Gee (Duckie)
Vol. 4 - Duot: Goldfrapp (PAHA APINA)
Vol. 5 - Kuolleet artistit: Minnie Riperton (Rödis)
Vol. 6 - Rautaesiripun takana: Vladimir Konovalov & Jazz Orchestra (Open Up and Sari Essayah)
Vol. 7 - Nimibiisit: The Adverts (Kauko Keuhkon näköinen mies)
Vol. 8 - Alle 2 min biisit: Bunker Hill (harry-irene)
Vol. 9 - 2012-2016: Orden Mundial (karmee maito)
Vol. 10 - Huumori: Janos Valmunen (This is fantastic I'm in heaven)
Vol. 11 - Elokuvamusiikki: Bobby Womack (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol. 12 - Sahabiisit: Secret Chiefs 3 (PAHA APINA)
Vol. 13 - Taiteilijanimet: Anki (En huku)
Vol. 14 - Numerobiisit: Sad Lovers & Giants (En huku)
Vol. 15 - Väkivaltakoneisto: Larry Wallis (Alan Sladd)
Vol. 16 – Sisämaavaltiot: Gabor Szabo (motorisoitu keino)
Vol. 17 – Viikonloppu: The Zeros (märkä herne)
Vol. 18 - Urheilu: Kosmischer Läufer (Bäjäytystyömaa)
Vol. 19 - Avaruusromua: Delia Derbyshire (ishokkikulttuur)
Vol. 20 - Intiaanikesä: The Screaming Tribesmen (Alan Sladd)
Vol. 21 - Jossittelubiisit: Ennio Morricone (Kulmaton mies)
Vol. 22 - B-puolet ja muut harvinaisuudet: Barbie Army (Alan Sladd)
Vol. 23 – Muunkieliset: Op:l Bastards (Kolloo, laittikolloo)
Vol. 24 - <3 : John Coltrane (ljm)
Vol. 25 - Myöhäistuotanto: Sonny Sharrock (Hans Besättning)
Vol. 26 - Tv-sarjojen biisit: Lee Moses (Spicoli)
Vol. 27 - Shit happens: Kaseva (Alan Sladd)
Vol. 28 - Fantasiapizza: Krzysztof Penderecki / Polish National Radio Symphony Orchestra (joku tyyppi)
Vol. 29 - Albumien aloitusbiisit: Joan Baez (PAHA APINA)
Vol. 30 - Kesä: Martha and The Muffins (lesbian ham)
Vol. 31 - Homosaatio: Patrick Cowley (Jalat jäi Karjalaan)
Vol. 32 - Albumittomat artistit: Sonic's Rendezvous Band (SOMEN VOIMA)
Vol. 33 - Neljä elementtiä: Moon Martin (Hemmetinmoinen sössö)
Vol. 34 - Kulkuvälineet: William de Vaughn (Rödis)
Vol. 35 - Rautaesiripun jälkeen: Arvo Pärt / Hungarian State Opera Orchestra (devil via the anus)
Vol. 36 - Beibi beibi jee!: Shel Naylor (Hemmetinmoinen sössö)
Vol. 37 - Olympiavuodet: Midlake (KALLION JÄTTI PERSE)
Vol 38 - Eläimet: Repulsion (rrröööaaarrr)
Vol 39 - Käännösbiisit: Muska (ljm)
Vol 40 - Lohtu- ja tsemppibiisit: Alice Coltrane ft. Pharoah Sanders: (Merabi)

(Myöskään juuri edellisellä kierroksella mukana olleet esiintyjät eivät kelpaa, vaikka olisivat hävinneetkin.)

Jos biisisi ei mahdu näihin kaikkiin raameihin, viisuboss pyytää YV:llä sopivampaa ehdokasta. Mikäli et lähetä uutta biisiehdokasta osallistumisajan puitteissa, osallistumisesi viisuihin perutaan.


Kenelle, milloin ja miten lähetän oman viisubiisini, jolla haluan osallistua?

Lähetä biisilinkkisi YV:nä sis. KIRJOITETTUNA esittäjän ja kappaleen nimen viisupiällikölle 2.5. klo 21:00 mennessä. Linkiksi mielellään Youtube-, mutta käy myös Dailymotion-, Vimeo-, Bandcamp- ja Soundcloud-biisit tai oikeastaan mikä hyvänsä, kunhan sen kuunteleminen ei vaadi rekisteröitymistä/maksamista.

Mikäli et löydä biisin esittäjää mitenkään mistään, mainitse säveltäjä.

Mistä tiedän, hyväksyttiinkö lähettämäni biisi mukaan viisuihin?
Viisumaharadja vastaa yksityisviestitse kuittaukseksi. Sen sijaan mikäli biisissäsi on jotakin epäselvää soveltuvuuden kannalta, saat yksityisviestin jossa pyydetään lisätietoja tai epäsopivuuden ollessa selkeä, suoraan toista osallistumisbiisiä.

Milloin ja mistä selviää, mitä biisejä tämänkertaisissa viisuissa on mukana?

Mahdollisimman pian deadlinen jälkeen viisukeikari postaa kappaleet linkkeineen etusivulle.


Olen nyt kuunnellut osallistujabiisit, milloin äänet pitää viimeistään jättää ja miten?

Osallistujabiisien julkistamisen jälkeen on noin 2 viikkoa aikaa kuunnella esityksiä ja miettiä omaa suosikkijärjestystä. Äänet lähetään yksityisviestillä viisuprseidentille eli tällä kierroksella minulle. Äänestysaikaa on tällä kierroksella johonkin asti.

Pisteet annetaan Euroviisutyyliin eli 12 pistettä ykköselle (eli biisille jota pidät parhaimpana), 10 pistettä kakkoselle eli toiseksi parhaimmalle, 8 p kolmoselle, 7 neljännelle jne: 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Jos kisaan saadaan alle 20 osallistujaa niin ilmoitan erikseen, montako ääntä kuuluu antaa. Omaa biisiään ei tietenkään saa äänestää ja äänestysoikeus on luonnollisesti vain niillä, jotka ovat itsekin osallistuneet tämän kierroksen viisuihin.

Pisteet ilmoitetaan yksityisviestissä suurimmasta pienimpään näin:

Pistemäärä - esittäjä - biisi
Esim. 12 Juice - Haetarirock

Epäselvissä tapauksissa pyydetään korjausta hylkäämisen uhalla.

Olin Rhodoksella/palkkatukityössä/ryyppäämässä/unohdin maksaa nettilaskun enkä ehtinyt lähettää ääniä annetun ajan puitteissa. Mitäs nyt tapahtuu?

Äänet pitää lähettää annettuun deadlineen mennessä. Jos jättää äänestämättä annetun ajan puitteissa, oma biisi menettää puolet saamistaan äänistä ja äänestämättä jättänyt osallistuja saa yhden kierroksen kestävän kilpailukiellon - ei täällä voi olla miten vaan.

Viisudespooteille pisteiden laskua helpottamaan luotu pif-viisulaskuri käyttöohjeineen löytyy täältä (kiitokset nimimerkeille Vintage Urine & ljm).

maratontaulukko
https://drive.google.com/file/d/0B2U5op ... ZzQjg/view

Viisustyrangeille pisteiden laskua helpottamaan luotu pif-viisulaskuri käyttöohjeineen löytyy täältä (kiitokset nimimerkeille Vintage Urine & ljm).
Last edited by En huku on 04 May 2019, 09:37, edited 6 times in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7018
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#3 Post by En huku » 29 Apr 2019, 00:17

Image

Nimien selitykset löydät täältä viewtopic.php?p=16967141#p16967141

7.13 was an inside job!: Brocas Helm - Cry of the Banshee
Aikuiseen makuun: Cocteau Twins - Cherry-coloured Funk
Alan Alda viidakossa: Thin White Rope: Astronomy
antero vaan: Boomtown Rats: I Don't Like Mondays
Banana Joe: Vader - Decapitated Saints
Bill Fruge: Sharpeville - The Song
El Bimbo: Boris - Farewell
En huku: Gang of Four - Damaged Goods
esteri: Wolf Alice - Bros
General Error: Agent Orange - Bloodstains
Hans Besättning: Sir Lord Baltimore - Kingdom Come
harry-irene: Strawberry Switchblade - Since Yesterday
HATE NOMAD HERETIK: Witchfinder General - Free Country
Hemmetinmoinen sössö: Kursaal Flyers - Cruisin' For Love
Hikinen Möhömaha: The Decline - Showertime In The Slammer
Huulet törölle hemuli: T-Model Ford - Chicken Head Man
Jalat jäi Karjalaan: Red Cross - Cover Band
jaxen: Destroy All Monsters - Meet The Creeper
joku tyyppi: Rollerskate Skinny - Speed to My Side
KALLION JÄTTI PERSE: Total Control - Flesh War
Kauko Keuhkon näköinen mies: Trubbel - Gör om gör rätt
korni silli: The Presidents of the United States of America: Video Killed The Radio Star
Larissa von Cockström: Belle & Sebastian - I Want The World To Stop
lesbian ham: Heaven 17 - (We Don't Need This) Fascist Groove Thing
ljm: Steely Dan - King of the World
Lusku: Cabaret Voltaire: Nag, Nag, Nag
Make S: Punch Brothers - Julep
masaliisa: 68 Comeback - In My Dreams
Merabi: King Geedorah - Anti Matter feat. MF Doom / Mr. Fantastik
moska: Liaisons dangereuses - Kess Kill Fê Show
motorisoitu keino: Taj Mahal - Sacred Island (Moku La'a)
Murphiina: Bonaparte - Anti Anti
Musta Palsternakka: Kælan Mikla - Kalt
PAHA APINA: Mudhoney - Touch Me I'm Sick
PearlySpencer: Shakespear's Sister: Stay
Polly: Singapore Sling - Martian Arts
RENTO BAARDI IINES: Saint Vitus - The Psychopath
Räppi-Turre: Salario Minimo - Ela
Rödis Beggars Opera - Time Machine
rrröööaaarrr: Kieltolaki - Vitun Hullut
sielusi kyylä: Resolution 242 - Bullets In The Ground
Slutmusik från Slatvia: Pylon - Crazy
This is fantastic I'm in heaven: H. P. Lovecraft - White Ship
Toveri StaLinkola: Steppenwolf - Born To Be Wild
Wader: Shivaree - Goodnight Moon
wasky: Surf Nazis Must Die - I am angry
Wilhelm Hiitola: Pariisin Kevät - Jokin työntää kohti reunaa
Vitun urpo nikki: Sisyphus - Alcohol
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤: Peste Noire - Le Mort Joyeux
†Witch‡House▲VíHìLiS†: Pretty Girls Make Graves - Speakers Push the Air
Last edited by En huku on 18 May 2019, 22:50, edited 30 times in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7018
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#4 Post by En huku » 29 Apr 2019, 00:18

Soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... XH9fFaYaUi

Biisilista:
Pylon - Crazy https://youtu.be/bOSARRZiC2g
Boris - Farewell https://youtu.be/855klBq2fnQ
King Geedorah - Anti Matter feat. MF Doom / Mr. Fantastik https://www.youtube.com/watch?v=paTlPVW991A
Liaisons Dangereuses - Kess Kill Fê Show https://www.youtube.com/watch?v=YseCyBK7Njg
Strawberry Switchblade - Since Yesterday https://www.youtube.com/watch?v=vJFuVhsemVs
Steppenwolf - Born To Be Wild https://www.youtube.com/watch?v=egMWlD3fLJ8
Sharpeville - The Song https://youtu.be/YhQJ1oNQMOM
Peste Noire - Le Mort Joyeux https://www.youtube.com/watch?v=Xvewpux2sg0
Kursaal Flyers - Cruisin' For Love https://youtu.be/-aakWVJIVdE
Gang of Four - Damaged goods https://www.youtube.com/watch?v=byCqOvRMOvo
Sir Lord Baltimore - Kingdom Come https://youtu.be/1W08x85_mZY
Resolution 242 - Bullets in the ground https://www.youtube.com/watch?v=fK295ZbyxaM
Cocteau Twins - Cherry-coloured Funk https://youtu.be/JQpKtnLUduE
Cabaret Voltaire: Nag, Nag, Nag https://www.youtube.com/watch?v=pWGZWYrR5Nw
Destroy All Monsters - Meet The Creeper https://www.youtube.com/watch?v=z3eP0EmY5mk
Pretty Girls Make Graves - Speakers Push the Air https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 9LatjYp7_Q

H. P. Lovecraft - White Ship https://youtu.be/7WrA0iGsYqk
Witchfinder General - Free Country https://www.youtube.com/watch?v=92jv6TfPqwk
The Presidents of the United States of America: Video Killed The Radio Star https://www.youtube.com/watch?v=wF44HKuOWfM
Belle & Sebastian - I Want The World To Stop https://www.youtube.com/watch?v=alzu6KHXKJA
Singapore Sling - Martian Arts https://www.youtube.com/watch?v=aCnxB353CEQ
Shakespear's Sister: Stay https://www.youtube.com/watch?v=YCYaALgW80c
Agent Orange - Bloodstains https://www.youtube.com/watch?v=mcYXW_2YRQ4
Sisyphus - Alcohol https://www.youtube.com/watch?v=oBdh87M53L4
Kieltolaki - Vitun Hullut https://www.youtube.com/watch?v=MEpHLgYrLz4
68 Comeback - In My Dreams https://www.youtube.com/watch?v=utbvu8QhX3A
Beggars Opera - Time Machine https://www.youtube.com/watch?v=WgaQb8_TgtU
Steely Dan - King of the World https://youtu.be/7Ay8tPN8Rys
Red Cross - Cover Band https://youtu.be/Cq422fDTB-c
Heaven 17 - (We Don't Need This) Fascist Groove Thang https://www.youtube.com/watch?v=a20pAUy1Mes
Salario Minimo - Ela https://youtu.be/WpUEKzVZYzM
Bonaparte - Anti Anti https://www.youtube.com/watch?v=3vkE5Xs5omA

Shivaree - Goodnight Moon https://www.youtube.com/watch?v=tCXeYq6KYZc
Thin White Rope: Astronomy https://www.youtube.com/watch?v=wtTRz5-xZbk
Taj Mahal - Sacred Island (Moku La'a) https://youtu.be/Dybr7e5bbqY
Rollerskate Skinny - Speed to My Side https://www.youtube.com/watch?v=QpFRIu8skLc
Brocas Helm - Cry of the banshee https://www.youtube.com/watch?v=SfT4Lflzmkg
Trubbel - Gör om gör rätt https://www.youtube.com/watch?v=Tc5yEDldcf8
Mudhoney - Touch Me I'm Sick https://www.youtube.com/watch?v=jm3UwFTBNys
The Decline - Showertime In The Slammer https://www.youtube.com/watch?v=vZeaOjNFx5U
Punch Brothers - Julep https://www.youtube.com/watch?v=Ppn7eQSBdJQ
Boomtown Rats: I Don't Like Mondays https://www.youtube.com/watch?v=-Kobdb37Cwc
Vader - Decapitated Saints https://youtu.be/iw13d4L_IbY
Surf Nazis Must Die - I am angry https://www.youtube.com/watch?v=SmoCIYHq0qE
T-Model Ford - Chicken Head Man https://www.youtube.com/watch?v=jn3Pqka90Jk
Kælan Mikla - Kalt https://www.youtube.com/watch?v=ImyPz4tqPFU
Pariisin Kevät - Jokin työntää kohti reunaa https://www.youtube.com/watch?v=0pk1zrOEnQc
Total Control - Flesh War https://www.youtube.com/watch?v=ogIJBst9JKA
Saint Vitus - The Psychopath https://www.youtube.com/watch?v=v-5iVhwj9z4
Wolf Alice - Bros https://youtu.be/TD_Q9CxXTo4
Last edited by En huku on 03 May 2019, 13:00, edited 4 times in total.

User avatar
En huku
pateettinen maksa
Posts: 7018
Joined: 30 Nov 2016, 10:38
Location: mummon akkunalla

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#5 Post by En huku » 29 Apr 2019, 00:18

159 Agent Orange - Bloodstains / General Error
144 Belle & Sebastian - I Want The World To Stop / Larissa von Cockström
133 Witchfinder General - Free Country / HATE NOMAD HERETIK

125 Gang of Four - Damaged Goods / En huku
114 Shivaree - Goodnight Moon / Wader
108 Kælan Mikla - Kalt / Musta Palsternakka
96 Total Control - Flesh War / KALLION JÄTTI PERSE
90 Beggars Opera - Time Machine / Rödis
84 Pylon - Crazy / Slutmusik från Slatvia
80 Cocteau Twins - Cherry-coloured Funk / Aikuiseen makuun
79 Cabaret Voltaire: Nag, Nag, Nag / Lusku
79 Mudhoney - Touch Me I'm Sick / PAHA APINA
71 Sir Lord Baltimore - Kingdom Come / Hans Besättning
68 Strawberry Switchblade - Since Yesterday / harry-irene
68 Kursaal Flyers - Cruisin' For Love / Hemmetinmoinen sössö
66 Brocas Helm - Cry of the Banshee / 7.13 was an inside job!
65 Steely Dan - King of the World / ljm
64 H. P. Lovecraft - White Ship / This is fantastic I'm in heaven
63 Sisyphus - Alcohol / Vitun urpo nikki
62 Destroy All Monsters - Meet The Creeper / jaxen
61 Taj Mahal - Sacred Island (Moku La'a) / motorisoitu keino
59 Boris - Farewell / El Bimbo
58 Singapore Sling - Martian Arts / Polly
58 Heaven 17 - (We Don't Need This) Fascist Groove Thang / lesbian ham
56 Vader - Decapitated Saints / Banana Joe
56 Kieltolaki - Vitun Hullut / rrröööaaarrr

54 T-Model Ford - Chicken Head Man / Huulet törölle hemuli
53 Wolf Alice - Bros / esteri
48 Saint Vitus - The Psychopath / RENTO BAARDI IINES
46 Surf Nazis Must Die - I am angry / wasky
44 Trubbel - Gör om gör rätt / Kauko Keuhkon näköinen mies
41 Red Cross - Cover Band / Jalat jäi Karjalaan
39 Peste Noire - Le Mort Joyeux / ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
35 Shakespears Sister: Stay / PearlySpencer
34 Thin White Rope: Astronomy / Alan Alda viidakossa
33 King Geedorah - Anti Matter feat. MF Doom / Mr. Fantastik / Merabi
33 Punch Brothers - Julep / Make S
31 Sharpeville - The Song / Bill Fruge
27 Steppenwolf - Born To Be Wild / Toveri StaLinkola
26 Bonaparte - Anti Anti / Murphiina
24 Pretty Girls Make Graves - Speakers Push the Air / †Witch‡House▲VíHìLiS†
22 Rollerskate Skinny - Speed to My Side / joku tyyppi
19,5 The Decline - Showertime In The Slammer / Hikinen Möhömaha -> PISTEET PUOLITETTU
19 Liaisons dangereuses - Kess Kill Fê Show / moska
10 68 Comeback - In My Dreams / masaliisa
8 Pariisin Kevät - Jokin työntää kohti reunaa / Wilhelm Hiitola
6 Boomtown Rats: I Don't Like Mondays / antero vaan
3 Resolution 242 - Bullets In The Ground / sielusi kyylä
1 Salario Minimo - Ela / Räppi-Turre
0 The Presidents of the United States of America: Video Killed The Radio Star / korni silli
Last edited by En huku on 22 May 2019, 10:39, edited 2 times in total.

User avatar
Top 5 Jazz-fuusiot
zen-jeesus
zen-jeesus
Posts: 280307
Joined: 25 Jul 2009, 13:03
Location: Salainen ruusutarha

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#6 Post by Top 5 Jazz-fuusiot » 29 Apr 2019, 00:27

[-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

User avatar
Top 5 Jazz-fuusiot
zen-jeesus
zen-jeesus
Posts: 280307
Joined: 25 Jul 2009, 13:03
Location: Salainen ruusutarha

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#7 Post by Top 5 Jazz-fuusiot » 29 Apr 2019, 00:28

Juiceviisut eiku

User avatar
Vitun urpo nikki
Tittelit on heikoille
Posts: 20302
Joined: 25 Jul 2006, 13:41

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#8 Post by Vitun urpo nikki » 29 Apr 2019, 00:40

:prr:
Spoiler:
Maisteri Casse wrote:Nyt maistuis pippeli suussa
Omat Piffiviisubiisit

User avatar
joku tyyppi
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 42236
Joined: 05 Sep 2013, 23:29

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#9 Post by joku tyyppi » 29 Apr 2019, 00:56

En huku wrote:
29 Apr 2019, 00:18
Onnea voittajalle!
Ja seuraavan kierroksen emännälle myös!
EU-eliitin tilaustyö wrote: no pitäähän aina yleistää, muuten menee viesti sekavaksi.

User avatar
foliohattu kiristää
3k
Posts: 3925
Joined: 27 Mar 2017, 12:04
Location: instagram noita kultti

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#10 Post by foliohattu kiristää » 29 Apr 2019, 01:48

Unohdin äänestää, sori siitä
Spoiler:
Image

User avatar
†Witch‡House▲VíHìLiS†
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 55524
Joined: 05 Jul 2007, 00:18

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#11 Post by †Witch‡House▲VíHìLiS† » 29 Apr 2019, 01:49

puhelu artistille, poliisiauto, scorpius.
Image
Lusku wrote:Nyt maistuis hopealusikka suussa.
koffi flinda huulil jo ala-asteel wrote:ei pygee chillaa
pakko vaa killaa
<<††▲▲††<< Maustetytöt-Fan Club jäsen #3 >>††▲▲††>>

User avatar
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48239
Joined: 22 Feb 2016, 15:20

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#12 Post by ☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ » 29 Apr 2019, 07:17

Kaksaiskohan alkaa kuuntelee ettei mee liian myöhäseks
ImageImage
sisäkasvienkasvienmetsästys rojekti 67/300 kasvilajiketta 64/250 kasvilajia 17.3.19
tavote muutettu: n.80/500 kasvilajiia reilu 80/1000 kasvilajiketta 19.5.9 - Ulkokasvit ?/?

User avatar
lesbian ham
5k
Posts: 5416
Joined: 03 Sep 2008, 17:16
Location: Kämpillä

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#13 Post by lesbian ham » 29 Apr 2019, 09:01

Kunnon RO-lista taas :x
a little tishles, a little ass, a little kuht-kuht

User avatar
wasky
puolihalvaantunut peräsuoli
Posts: 87335
Joined: 04 Mar 2004, 22:45
Location: MAALAISJENGI Tampere

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#14 Post by wasky » 29 Apr 2019, 09:05

Saako vaihtaa?
waskyyn ei oo kyllä tippaakaan luottamista punk-hommissa. :P

User avatar
Kirhine
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 66119
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: PIFFIVIISUT VOL.41: teema julki ke 1.5. klo 21

#15 Post by Kirhine » 29 Apr 2019, 09:09

En taida tällä kertaa jaksaa osallistua. Tauko tekee hyvää. Motivaatio kadonnut.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

Locked