Maistaisin mutten kokkaiszutonFever wrote: ↑29 Jan 2019, 22:21^^
4 kpl isoja sipuleita
600 g jauhelihaa
2 kpl kananmunia
suolaa ja pippuria maun mukaan
1 prk tomaattimurskaa
Kotikokki.net
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- Kauko Keuhkon näköinen mies
- Kapteeni Swaghammer
- Posts: 86133
- Joined: 28 Mar 2015, 18:07
- Location: ennen sotia
Re: Kotikokki.net
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
- laivakissa
- 8k
- Posts: 8283
- Joined: 18 Oct 2017, 18:17
Re: Kotikokki.net
Olin näköjään liian hidasäää wrote: ↑29 Jan 2019, 17:08hyvä tuliATK HIV 95% wrote: ↑28 Jan 2019, 23:13Pitäisköhän vaihtaa
Ja peloittavat paprikakärmekset kattoon roikkumaan. Paras topick
Mutta:
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103742
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Kotikokki.net
Meediassa on tästä vaiettuAlfred Nobelaner wrote: ↑29 Jan 2019, 21:44Lapsena sairastin poolion, nyt käärin makkaran foolioon. Lempiräppärini on Colio.
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103742
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Kotikokki.net
Sis. postik.karkkipiispa wrote: ↑29 Jan 2019, 21:38Asioita: funtsittu.Makkarasplit-vene
Lämmitä puukiuas. Leikkaa makkara puoliksi. Aseta puolikas makkara keskelle fooliota. Kääri foolio. Aseta foolio kiukaalle. Sauno. Makkaran puolikkaan kypsyttyä avaa foolio ja siirrä se lautaselle. Makkaran puolikkaaseen, joka on tasainen saa helposti enemmän täytettä, kuin kokonaisen makkaran pyöreään pintaan. Tee makkaran puolikkaan tasaiseen osuuteen ketsuppi ja sinappi raita. Ripottele päälle paahdettu sipulirouhe. Huomaa kuinka rouhe tarttuu raitoihin. Koristele rouhe majoneesi raidalla. Loppusilauksena ennen tarjoilua pyyhi lautanen puhtaaksi. Nauti.
Halusin makkaraan enemmän "liimapintaa", nykyisten ollen liian liukkaita esim. sipulirouheelle yms muille täytteille, jotka vaativat tasaisen alustan.
- hellan lettas
- 4k
- Posts: 4241
- Joined: 01 Nov 2016, 12:09
Re: Kotikokki.net
Mitä....karkkipiispa wrote: ↑28 Jan 2019, 21:19
Nauravat Paprikakärmekset arkeen ja juhlaan.
Valmistus.
1.) Valitse paprika jota ei ole leikelty liikaa.
2.) Ota terävähkö veitsi ja rupea leikkaamaan kärjestä tyveen spiraalin muodossa. Ole varovainen äläkä leikkaa Kärmestä liian ohueksi. Sopiva paksuus on 0.5cm-1cm.
Tarjoiluehdotus.
Voit valmistaa Paprikakärmeksiä lasten syntymäpäiville tai vaikka kiinnittää kattoon, jolloin saat pelottavan tunnelman kotiisi.
vittua
Re: Kotikokki.net
voisin tässä kämppistä odotellessa pistää katosta roikkumaan 200-500 pelottavaa paprikakärmestä ja ryypätä ja ölistä muutaman päivän, olisi pelottava tunnelma kohdallaanbuliukko wrote: ↑30 Jan 2019, 08:13Mitä....karkkipiispa wrote: ↑28 Jan 2019, 21:19
Nauravat Paprikakärmekset arkeen ja juhlaan.
Valmistus.
1.) Valitse paprika jota ei ole leikelty liikaa.
2.) Ota terävähkö veitsi ja rupea leikkaamaan kärjestä tyveen spiraalin muodossa. Ole varovainen äläkä leikkaa Kärmestä liian ohueksi. Sopiva paksuus on 0.5cm-1cm.
Tarjoiluehdotus.
Voit valmistaa Paprikakärmeksiä lasten syntymäpäiville tai vaikka kiinnittää kattoon, jolloin saat pelottavan tunnelman kotiisi.
vittua
Sunrise, parabellum
Spoiler:
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103742
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Kotikokki.net
Kyllä mua vähän pelottais jo yhenkin paprikakärmen roikottaminen katosta
- hellan lettas
- 4k
- Posts: 4241
- Joined: 01 Nov 2016, 12:09
Re: Kotikokki.net
Joo tällä ens halloween-pippaloihin vähän kauhua. Täytyy pelotella muksua vähän, voi laittaa vaikka sänkyyn! Mietin vaan että mitenhän noista saa nauravia, varmaan vaatii harjoittelua.Omenoiden lahjoituspiste wrote: ↑30 Jan 2019, 08:51voisin tässä kämppistä odotellessa pistää katosta roikkumaan 200-500 pelottavaa paprikakärmestä ja ryypätä ja ölistä muutaman päivän, olisi pelottava tunnelma kohdallaanbuliukko wrote: ↑30 Jan 2019, 08:13Mitä....karkkipiispa wrote: ↑28 Jan 2019, 21:19
Nauravat Paprikakärmekset arkeen ja juhlaan.
Valmistus.
1.) Valitse paprika jota ei ole leikelty liikaa.
2.) Ota terävähkö veitsi ja rupea leikkaamaan kärjestä tyveen spiraalin muodossa. Ole varovainen äläkä leikkaa Kärmestä liian ohueksi. Sopiva paksuus on 0.5cm-1cm.
Tarjoiluehdotus.
Voit valmistaa Paprikakärmeksiä lasten syntymäpäiville tai vaikka kiinnittää kattoon, jolloin saat pelottavan tunnelman kotiisi.
vittua
- Rakas vaimoni Heli
- Muuttoapurit vihaavat tätä naista.
- Posts: 50867
- Joined: 09 Mar 2008, 13:46
- Location: avaruudellinen olo
Re: Kotikokki.net
Omenoiden lahjoituspiste wrote: ↑30 Jan 2019, 08:51voisin tässä kämppistä odotellessa pistää katosta roikkumaan 200-500 pelottavaa paprikakärmestä ja ryypätä ja ölistä muutaman päivän, olisi pelottava tunnelma kohdallaanbuliukko wrote: ↑30 Jan 2019, 08:13Mitä....karkkipiispa wrote: ↑28 Jan 2019, 21:19
Nauravat Paprikakärmekset arkeen ja juhlaan.
Valmistus.
1.) Valitse paprika jota ei ole leikelty liikaa.
2.) Ota terävähkö veitsi ja rupea leikkaamaan kärjestä tyveen spiraalin muodossa. Ole varovainen äläkä leikkaa Kärmestä liian ohueksi. Sopiva paksuus on 0.5cm-1cm.
Tarjoiluehdotus.
Voit valmistaa Paprikakärmeksiä lasten syntymäpäiville tai vaikka kiinnittää kattoon, jolloin saat pelottavan tunnelman kotiisi.
vittua
- manic pixie dream cunt
- 4k
- Posts: 4418
- Joined: 12 Dec 2013, 01:27
- Location: Vegenakkilan tori
Re: Kotikokki.net
Grillipaprika, sisältää pekonia, kinkkusuikaletta, tuorejuustoa ja sulatejuustoa. Reseptin kehittäjän mukaan hyvä lisuke makkaralle.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Kotikokki.net
En epäile hetkeäkään.karkkipiispa wrote: ↑31 Jan 2019, 10:53
Grillipaprika, sisältää pekonia, kinkkusuikaletta, tuorejuustoa ja sulatejuustoa. Reseptin kehittäjän mukaan hyvä lisuke makkaralle.
Spoiler:
Spoiler:
- hellan lettas
- 4k
- Posts: 4241
- Joined: 01 Nov 2016, 12:09
Re: Kotikokki.net
4 kpl isoa kananmunaa
10 g tryffeliä
fleur de sel sormisuolaa
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103742
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Kotikokki.net
miksi tuo kauhea asia tuijottaa minua
-
- Melkein ####!
- Posts: 11894
- Joined: 30 Jan 2017, 17:35
Re: Kotikokki.net
no nyt on kyllä todella mielenkiintoinen innovaatio
Muukalaiset täältä pois wrote: ↑02 May 2019, 22:39No, minulla oli tässä kuitenkin järkevä pointti joka oli kohdistettu oikein eikä jotain harhaista olkinukkeilua.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus