Oisko jotain referenssilinkkiä tähän, yrittäisin ymmärtää.Luentojen hanhi wrote: ↑06 Nov 2021, 20:48Valmistuksessa sitä "cheddaroidaan". Sellasta kikkailua millä saadaan enemmän heraa ulos ja pH:ta matalammaks.Enstex Willer wrote: ↑06 Nov 2021, 20:28Mikä ainesosa/prosessi tekee cheddarista cheddarin ? Muutenkin juustoteknologia ihan mysteeritiedettä.
Ruokaosion tyhmät kysymykset
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- Enstex Willer
- 9k
- Posts: 9280
- Joined: 29 Oct 2010, 17:49
- Location: Blåkulla
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Hybridiosaamiskeskuksen verkostojohtaja
- raju röllykkä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 19059
- Joined: 06 Sep 2015, 22:19
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
https://en.wikipedia.org/wiki/Manufactu ... CheddaringEnstex Willer wrote: ↑07 Nov 2021, 17:19Oisko jotain referenssilinkkiä tähän, yrittäisin ymmärtää.Luentojen hanhi wrote: ↑06 Nov 2021, 20:48Valmistuksessa sitä "cheddaroidaan". Sellasta kikkailua millä saadaan enemmän heraa ulos ja pH:ta matalammaks.Enstex Willer wrote: ↑06 Nov 2021, 20:28Mikä ainesosa/prosessi tekee cheddarista cheddarin ? Muutenkin juustoteknologia ihan mysteeritiedettä.
- Enstex Willer
- 9k
- Posts: 9280
- Joined: 29 Oct 2010, 17:49
- Location: Blåkulla
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
iloinen kuin nakki uuniperunassa wrote: ↑07 Nov 2021, 17:38https://en.wikipedia.org/wiki/Manufactu ... CheddaringEnstex Willer wrote: ↑07 Nov 2021, 17:19Oisko jotain referenssilinkkiä tähän, yrittäisin ymmärtää.Luentojen hanhi wrote: ↑06 Nov 2021, 20:48Valmistuksessa sitä "cheddaroidaan". Sellasta kikkailua millä saadaan enemmän heraa ulos ja pH:ta matalammaks.Enstex Willer wrote: ↑06 Nov 2021, 20:28Mikä ainesosa/prosessi tekee cheddarista cheddarin ? Muutenkin juustoteknologia ihan mysteeritiedettä.
Hybridiosaamiskeskuksen verkostojohtaja
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103742
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
parhaat taiat malai koftaan? soosia osaan tehdä, mutta ne pallerot voisin vielä virittää uudelle levelille.
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103742
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Miksi mustikkamehu on vaan mustikkamehua, vaikka se selvästi on pensasmustikoista tehtyä (marjojen alkuperämaa espanja ja suomi) ja tölkin kuvissakin on pensasmustikoita? Nehän on eri kasvit.
- ahh, yes yes
- 3k
- Posts: 3768
- Joined: 25 Aug 2011, 11:33
- Location: pyörä kellari
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Mikä on paras aasiakaupoista saatavissa oleva keltainen currytahna? Tai joku luotettava valmistaja, jonka tahnat on yleensä hyviä. Aroy-D oli ainakin joskus järkevä, mutta nyt on hakusessa PARAS.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Tämähän tieto kiinnostaa itseänikin koska tällä tai ensi viikolla olisi tarvetta: currytahnalle.ahh, yes yes wrote: ↑15 Nov 2021, 17:29Mikä on paras aasiakaupoista saatavissa oleva keltainen currytahna? Tai joku luotettava valmistaja, jonka tahnat on yleensä hyviä. Aroy-D oli ainakin joskus järkevä, mutta nyt on hakusessa PARAS.
Spoiler:
Spoiler:
- hittikittari
- Melkein ####!
- Posts: 10090
- Joined: 09 Mar 2013, 16:01
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Kiinnostaa. Samoin soosin ohjeMayhem peruttu wrote: ↑08 Nov 2021, 00:44parhaat taiat malai koftaan? soosia osaan tehdä, mutta ne pallerot voisin vielä virittää uudelle levelille.
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103742
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Mä teen suunnilleen tällä, mutta lisään mausteita, hunajaa ja voita, enkä pistä ihan noin paljon vettä. Chilikin menee tahnana eikä pölynä, mutta pääpiirteittäin näin.hittikittari wrote: ↑16 Nov 2021, 00:23Kiinnostaa. Samoin soosin ohjeMayhem peruttu wrote: ↑08 Nov 2021, 00:44parhaat taiat malai koftaan? soosia osaan tehdä, mutta ne pallerot voisin vielä virittää uudelle levelille.
https://www.indianhealthyrecipes.com/ma ... ta-recipe/
-
- Matti Partanen
- Posts: 43014
- Joined: 23 May 2012, 21:03
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Oon aina olevinani niin helvetin osaava ja asiantuntija kaikissa makujutuissa, joten lienee aika paljastaa, etten ymmärrä mistään vittujakaan. Elikkäs:
Jos mulla on tommonen cunt basic edullisehko punkku (Astica merlot malbec) ja haluaisin sen kummemmin vaivaa näkemättä vetää pari mukillista glögiä sitä käyttäen, niin mitä mun kannattaa panna sekaan että ois hyvää? Brenkkua ei tarvita, miedompi parempi.
Jos mulla on tommonen cunt basic edullisehko punkku (Astica merlot malbec) ja haluaisin sen kummemmin vaivaa näkemättä vetää pari mukillista glögiä sitä käyttäen, niin mitä mun kannattaa panna sekaan että ois hyvää? Brenkkua ei tarvita, miedompi parempi.
- Not Just Kalmu
- Matti Partanen
- Posts: 60214
- Joined: 20 Apr 2015, 13:23
- Location: himon mutameri
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Joku desi sokeria per pullo ja joulumausteita.qwertyuiopå wrote: ↑08 Dec 2021, 08:21Oon aina olevinani niin helvetin osaava ja asiantuntija kaikissa makujutuissa, joten lienee aika paljastaa, etten ymmärrä mistään vittujakaan. Elikkäs:
Jos mulla on tommonen cunt basic edullisehko punkku (Astica merlot malbec) ja haluaisin sen kummemmin vaivaa näkemättä vetää pari mukillista glögiä sitä käyttäen, niin mitä mun kannattaa panna sekaan että ois hyvää? Brenkkua ei tarvita, miedompi parempi.
- Not Just Kalmu
- Matti Partanen
- Posts: 60214
- Joined: 20 Apr 2015, 13:23
- Location: himon mutameri
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Eli kanelitankoa, neilikkaa, appelsiinin kuorta, inkivääriä, kardemummaa, tähtianusta jne jne
-
- Matti Partanen
- Posts: 43014
- Joined: 23 May 2012, 21:03
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
En haluu glögittää koko flindaa ehkä alle puolet. Pitänee laittaa maustumaan johonkin lasipurkkiin sitten.
- Bara en kapibara
- väsinud näriline
- Posts: 50093
- Joined: 10 Oct 2014, 20:54
- Location: Jo nurkassa
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Mausteet ja sokeri sekaa ja miedolla lämmöllä liedelleqwertyuiopå wrote: ↑08 Dec 2021, 09:30En haluu glögittää koko flindaa ehkä alle puolet. Pitänee laittaa maustumaan johonkin lasipurkkiin sitten.
明日の自分が好きと 信じているの 信じたいから
Kasvien, lintujen yms. tunnistusta
Heinähukan toukkia havaittu 2023: 4
Kasvien, lintujen yms. tunnistusta
Heinähukan toukkia havaittu 2023: 4
Siihen aikaan oli yleistä, että kasvit ja eläimet kääntyivät ihmisten selän taakse.
-
- Matti Partanen
- Posts: 43014
- Joined: 23 May 2012, 21:03
Re: Ruokaosion tyhmät kysymykset
Jeah, kiitti.Bara en pepparkaka wrote: ↑08 Dec 2021, 11:48Mausteet ja sokeri sekaa ja miedolla lämmöllä liedelleqwertyuiopå wrote: ↑08 Dec 2021, 09:30En haluu glögittää koko flindaa ehkä alle puolet. Pitänee laittaa maustumaan johonkin lasipurkkiin sitten.