On muuten ylivertainen tapa, en oo koskaan epäonnistunut tälläBenjamin Kivilohkare wrote:ite vatkaan majoneesini käsin like a boss
Majoneesi
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- mystinen lyllertäjä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 18683
- Joined: 19 Oct 2009, 23:14
- Location: 33500
Re: Majoneesi
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Majoneesi
Mukavaa puuhastelua tämä.vaginaalinen entiteetti wrote:On muuten ylivertainen tapa, en oo koskaan epäonnistunut tälläBenjamin Kivilohkare wrote:ite vatkaan majoneesini käsin like a boss
Spoiler:
Spoiler:
-
- viina dude
- Posts: 44196
- Joined: 26 Feb 2010, 15:14
Re: Majoneesi
Olin hakemassa meidän ryssäkaupasta viron majoneesia kunnes huomasin, et siel on tätä herkkua:
vähä niiku pikkelsii mut ei kuitenkaan
vähä niiku pikkelsii mut ei kuitenkaan
.x6zxcvbn.6.nbvcxz6x. wrote: ↑08 Feb 2024, 19:06No mutta jos vetäisit paremmin niin se vois olla Ridge Porridge & Hurriganes. Rock n roll nevö die.
Re: Majoneesi
^Tämä on kanssa aivan helvetin hyvää
- Rural Sage
- -=King Of PIF=-
- Posts: 17638
- Joined: 25 Sep 2013, 21:53
- Location: Aidensfield Arms
Re: Majoneesi
Tän hetken paras majoneesi on Lidlin Deluxe paahdettu valkosipuli ja mustapippuri. Aivan helkkarin hyvää!
Tarttis jaksaa itekin tehdä joskus majoneesia.
Tarttis jaksaa itekin tehdä joskus majoneesia.
♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫ TYDIT TIDDY DII TYDI DII DYY TYDIT TIDDY DII ♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫
Re: Majoneesi
Ite laitan ~puolet Helmanssia ja ~puolet Pirkan Salsa Chipotlea. Oikein hyvä esim pulled porkin kanssa.
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103741
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Majoneesi
Kuis kauan tommonen ite tehty sörsseli säilyy?
- mystinen lyllertäjä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 18683
- Joined: 19 Oct 2009, 23:14
- Location: 33500
Re: Majoneesi
Ihan huoletta päiviä, joskus viikkojakin. Jos sen säilöö tiiviisti ja ei sörki paskaisilla aterimilla niin kyllähän se säilyy ihan hyvin.Mayhem peruttu wrote:Kuis kauan tommonen ite tehty sörsseli säilyy?
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103741
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Majoneesi
Pysyttelen siis pullokamassa.
- mystinen lyllertäjä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 18683
- Joined: 19 Oct 2009, 23:14
- Location: 33500
Re: Majoneesi
No siis minimimäärä mitä majoneesii pystyy tekeen on semmonen pari-kolme desiä. Mä saan semmosen ihan helposti tykiteltyä parissa viikossa. Jopa muutamassa päivässä.Mayhem peruttu wrote:Pysyttelen siis pullokamassa.
- reilujätkä perkele
- -=Lord Of PIF=-
- Posts: 13978
- Joined: 17 Nov 2009, 22:29
- Location: 00500/ 53 huhtari jengi!
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103741
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Majoneesi
mulla vaihtelee kulutus sen mukaan, mitä tekee mieli syödä. Salaattien ja kerrosleipien kanssa vaan lähinnä. Ja tää "mitä tekee mieli syödä" ei oo juuri ennustettavissa eikä ruokavalioni ole yhtään mitenkään suunnitelmallinen.vaginaalinen entiteetti wrote:No siis minimimäärä mitä majoneesii pystyy tekeen on semmonen pari-kolme desiä. Mä saan semmosen ihan helposti tykiteltyä parissa viikossa. Jopa muutamassa päivässä.Mayhem peruttu wrote:Pysyttelen siis pullokamassa.
- Caught Somewhere in a Mosh
- Matti Partanen
- Posts: 48206
- Joined: 03 Feb 2009, 22:56
- Location: Bishopsville
Re: Majoneesi
Saattaa kuulostaa perverssiltä, mutta Poppamiehen mango & curry -jeesi iz da fucking shit!
VERY FUCK YOU
- hellan lettas
- 4k
- Posts: 4240
- Joined: 01 Nov 2016, 12:09
Re: Majoneesi
Mielelläni ostaisin joskus (ja niin teenkin kokeilumielessä) valmiskamaakin, mutta kun tuntuu että kaikki maistuu omituiselta. Olen tullut siihen lopputulokseen, että itse kun teen niin käytän paljon vähemmän etikkaa.
Omat mieltymykset sen suuntaiset, että kunnon majoon ei muuta tarvita kun öljyä, kananmunaa ja suolaa. Siitä sitten tuunausta mihin suuntaan haluaakin.
Omat mieltymykset sen suuntaiset, että kunnon majoon ei muuta tarvita kun öljyä, kananmunaa ja suolaa. Siitä sitten tuunausta mihin suuntaan haluaakin.