pistäs Maestron salainen taikinaresepti tonne YV-lootaan, ei se suutu
Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Spoiler:
Spoiler:
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Protein - Water - Liquor
- sössön sössön
- Matti Partanen
- Posts: 57219
- Joined: 19 Mar 2014, 14:16
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
meikälläkin on yv boxeyssa tilaa tämmöselleErikoistutkija Hauberi wrote: ↑07 Jul 2019, 20:41pistäs Maestron salainen taikinaresepti tonne YV-lootaan, ei se suutu
om shanti shanti shanti
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः
- Piss Pisstopherson
- 8k
- Posts: 8006
- Joined: 21 Apr 2008, 15:40
- Location: Heinäsirkkalaumassa
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Tästä tuli mieleen, kuinka eräs maestro oli käynnistämässä sittemmin menestyneeksi ketjuksi muuttunutta ravintelia, jonka omistaja oli varastanut kyseisen maestron taikinareseptin salaisella vakoilutoiminnalla. Maestro sai heti sen jälkeen kenkää, ja ruokahan on näissä paikoissa nykyään paskaa.sössön sössön wrote: ↑07 Jul 2019, 20:42meikälläkin on yv boxeyssa tilaa tämmöselleErikoistutkija Hauberi wrote: ↑07 Jul 2019, 20:41pistäs Maestron salainen taikinaresepti tonne YV-lootaan, ei se suutu
Aika paljon kuuli kaikenlaisia muita vastaavia ntkt pizza beef tarinoita, kuten esimerkiksi yhdestä vanhan koulun maestrosta, joka on halveksittu hahmo maestroskenessä, koska tää jorma hakee raaka-aineet kauppatorin roskiksista.
Mut siis jos tuli ostettua pizzaa viime vuoden Puntalassa niin olin näillä tyypeillä töissä. Sanoivat, ettei missään muualla ole ollut niin siistiä kuin Puntalassa, ja kertoivat innoissaan hyviä Puntala muistoja.
Hihittelyrinki, kaikki samaa mieltä.
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Ja eivät tulleet sen jälkeen enää puntalaan...
Edit: Eiku häh, eihän viime vuonna saanu pizzaa?! Toissa vuoden Puntalaa meinaat?
Edit: Eiku häh, eihän viime vuonna saanu pizzaa?! Toissa vuoden Puntalaa meinaat?
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
sössön sössön wrote: ↑07 Jul 2019, 20:42meikälläkin on yv boxeyssa tilaa tämmöselleErikoistutkija Hauberi wrote: ↑07 Jul 2019, 20:41pistäs Maestron salainen taikinaresepti tonne YV-lootaan, ei se suutu
Spoiler:
Spoiler:
- Piss Pisstopherson
- 8k
- Posts: 8006
- Joined: 21 Apr 2008, 15:40
- Location: Heinäsirkkalaumassa
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Voin tietty muistaa väärinkin mistä vuodesta oli kyse! Noiden toiminta on tosi pientä ja ei kovin säätövapaata, mutta en osaa sanoa tarkemmin mikseivät ole sittemmin olleet Puntalassa. Itse veikkaan syyksi luovaa ajanhallintaa ja yleistä kikkailua.
Hihittelyrinki, kaikki samaa mieltä.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
- Piss Pisstopherson
- 8k
- Posts: 8006
- Joined: 21 Apr 2008, 15:40
- Location: Heinäsirkkalaumassa
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Ei ihan vielä.
Spoiler:
Spoiler:
- ahh, yes yes
- 3k
- Posts: 3768
- Joined: 25 Aug 2011, 11:33
- Location: pyörä kellari
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Olisiko mahdollista saada yksityisviestiä niin pääsisi näkemään kannattaako koittaa nousta pizzamaestro-pyramidissa ylemmäksi vai loppuuko kantti
Rouva lähtee tänään reissuun, joten vaihdan pizzapohjaiseen dieettiin. Laitoin pari eri taikinaa tulemaan: perustaikina (seriouseats resepti mukaelma) ja yritän jälleen hapanjuureen tehtyä pohjaa. Hapanjuuripohjassa on nyt yön yli huoneenlämmössä hengailun jälkeen todella huono sitkoisuus verrattuna normaaliin reseptiin eikä luotto ole taaskaan kova. Olen jotenkin vakuuttunut siitä, että hapanjuuri olisi jonkinlainen viisauden avain omalla pizzamaestron tielläni vaikka trad. napolilaisessa menossa kai tuollainen ei todellakaan ole kosher.
Onko mozzarellarintamalla löytynyt jotain tuotetta, joka hakkaisi sen perus SMarketista löytyvän purkkikaman?
Rouva lähtee tänään reissuun, joten vaihdan pizzapohjaiseen dieettiin. Laitoin pari eri taikinaa tulemaan: perustaikina (seriouseats resepti mukaelma) ja yritän jälleen hapanjuureen tehtyä pohjaa. Hapanjuuripohjassa on nyt yön yli huoneenlämmössä hengailun jälkeen todella huono sitkoisuus verrattuna normaaliin reseptiin eikä luotto ole taaskaan kova. Olen jotenkin vakuuttunut siitä, että hapanjuuri olisi jonkinlainen viisauden avain omalla pizzamaestron tielläni vaikka trad. napolilaisessa menossa kai tuollainen ei todellakaan ole kosher.
Onko mozzarellarintamalla löytynyt jotain tuotetta, joka hakkaisi sen perus SMarketista löytyvän purkkikaman?
- Piss Pisstopherson
- 8k
- Posts: 8006
- Joined: 21 Apr 2008, 15:40
- Location: Heinäsirkkalaumassa
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
En tosissani lähettänyt yhtään kellekään mitään ohjetta, paitsi sellaisen jossa sekoitetaan yhteen kusta ja paskaa. Mut hyvältä kuulostaa taikinarojektit! Juuri on just se lähtökohta, eikä mistään tommosista perinteistä kannata välittää, koska niillä ei ole mitään väliä.ahh, yes yes wrote: ↑08 Jul 2019, 09:51Olisiko mahdollista saada yksityisviestiä niin pääsisi näkemään kannattaako koittaa nousta pizzamaestro-pyramidissa ylemmäksi vai loppuuko kantti
Rouva lähtee tänään reissuun, joten vaihdan pizzapohjaiseen dieettiin. Laitoin pari eri taikinaa tulemaan: perustaikina (seriouseats resepti mukaelma) ja yritän jälleen hapanjuureen tehtyä pohjaa. Hapanjuuripohjassa on nyt yön yli huoneenlämmössä hengailun jälkeen todella huono sitkoisuus verrattuna normaaliin reseptiin eikä luotto ole taaskaan kova. Olen jotenkin vakuuttunut siitä, että hapanjuuri olisi jonkinlainen viisauden avain omalla pizzamaestron tielläni vaikka trad. napolilaisessa menossa kai tuollainen ei todellakaan ole kosher.
Onko mozzarellarintamalla löytynyt jotain tuotetta, joka hakkaisi sen perus SMarketista löytyvän purkkikaman?
Itsehän en nyt aio edes puhua pizzasta vähään aikaan, ja viikonlopun ankaran puuhastelun jälkeen tekee muutenkin mieli heittää pizzakivi ikkunasta.
Hihittelyrinki, kaikki samaa mieltä.
- ahh, yes yes
- 3k
- Posts: 3768
- Joined: 25 Aug 2011, 11:33
- Location: pyörä kellari
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Jo on maestrolla jutut!
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Sanos muuta hemmetti.
Spoiler:
Spoiler:
- Hans Normaali
- Matti Partanen
- Posts: 53034
- Joined: 09 Mar 2004, 13:52
- Location: Keputopia
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Totesin tommoset aasialaiset mikroversot erittäin toimivaksi pitsan päällä. Vähän niinkuin rucolaa, mutta maukkaampi.
NINJA PO VENSKA!