+ vittu mikä postaus muutenkinTimo Jutilan maksa wrote: ↑06 Aug 2019, 20:15mukava blackface äijä wrote: ↑06 Aug 2019, 19:30Edelleenkin paras täytekombo minkä pitsaan voi tunkea on:
-el paso fajitas mausteella maustettu naudan jauheliha 400g
-supermakea amerikan maustekurkku
-turkinpippurit paloiteltuna päälle
-juustoa alle 200g sekä päälle mozzarella murusteltuna
-tuoretta valkosibaletta paiston jälkeen niin sootanasti
Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- Heitä sikaa/filth
- silkkaa pekonia
- Posts: 66112
- Joined: 20 May 2011, 13:09
- Location: vt 9
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
- Hardcore-Mummo
- Matti Partanen
- Posts: 44162
- Joined: 19 Nov 2009, 17:24
- Location: Excrement Defermentation
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Menin väärään lähikauppaan ostoksille ja siellä olikin tarjolla vain oldies goldies Myllyn Paras Pizzajauhoja ja laiskuuksissani ostin sitten niitä. Tulihan tästä "ihan syötävää" mutta voi saatana mitä abc-sämpylää oli maku normikokkauksiin verrattuna.
Meno on ku mählyssä, on käppyrää ja kaavioo
- raju röllykkä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 19045
- Joined: 06 Sep 2015, 22:19
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
tää tyyppi on ilmeisesti ihan kunnon Napoli pizzan paistaja äiä, jolta vinkit miten voisi kotona onnistua pizzahommat. menee testiin huomenna
- ahh, yes yes
- 3k
- Posts: 3768
- Joined: 25 Aug 2011, 11:33
- Location: pyörä kellari
- ahh, yes yes
- 3k
- Posts: 3768
- Joined: 25 Aug 2011, 11:33
- Location: pyörä kellari
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Sovelsin tosta Luigin videosta hieman lisää kosteutta pizzapohjaan, koska kotiuunin pidempi paistoaika kuivattaa. Aiemmin ollut 60% jauhoja, 40% vettä. Nyt laitoin 42% vettä ja 58% jauhoja... Lisäksi laitoin taikinaan hieman oliiviöljyä, jota en ole hetkeen tehnyt.
Toinen pizza onnistui pohjaltaan paremmin kuin kuvan versio. Nimittäin kuvan pizzaa paistoin 5min uunin pohjalla olevan pellin päällä, otin pizzan ulos ja laitoin grillivastukset kuumenemaan, jonka jälkeen uunitin vielä 2,5min ajan. Juuston sulamis- ja reunan kärähtämisaste ovat hyvät, mutta taikina jäi aavistuksen vetiseksi. Ehkä voisi kokeilla taas tipauttaa kosteusprosenttia alaspäin tämän paistoaikakikkailun myötä.
Mozzarellana perus puhvelia, tomaattikastikkeena San Marzano -tomaattia ja basilikana itsekasvatettua peruskamaa. Ensi kesänä isolehtistä napolilaista basilikaa tulemaan niin alkaa tapahtua.
Toinen pizza onnistui pohjaltaan paremmin kuin kuvan versio. Nimittäin kuvan pizzaa paistoin 5min uunin pohjalla olevan pellin päällä, otin pizzan ulos ja laitoin grillivastukset kuumenemaan, jonka jälkeen uunitin vielä 2,5min ajan. Juuston sulamis- ja reunan kärähtämisaste ovat hyvät, mutta taikina jäi aavistuksen vetiseksi. Ehkä voisi kokeilla taas tipauttaa kosteusprosenttia alaspäin tämän paistoaikakikkailun myötä.
Mozzarellana perus puhvelia, tomaattikastikkeena San Marzano -tomaattia ja basilikana itsekasvatettua peruskamaa. Ensi kesänä isolehtistä napolilaista basilikaa tulemaan niin alkaa tapahtua.
- hellan lettas
- 4k
- Posts: 4239
- Joined: 01 Nov 2016, 12:09
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Nämä hyväksi havaittu
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
^Kyllä, noi ja ne vihreät!
-
- Uskoasiain auktoriteetti
- Posts: 51065
- Joined: 12 Mar 2005, 01:17
- Location: Taistolaisten ikeen alla
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Vain niitä vihreitä olen käyttänyt ja hyviä ovat. Manitoba cream lähtee testiiin, noilla hienoilöa jauhoilla ja pizzakivellä kun saa ihan törkeän hyvää leipää/sämpylöitä myös.
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Oon päätynyt laittamaan noin puolet violetteja ja puolet vihreitä ja hyvin on toiminut sillain.
- ahh, yes yes
- 3k
- Posts: 3768
- Joined: 25 Aug 2011, 11:33
- Location: pyörä kellari
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Peliä, peliä
-
- 4k
- Posts: 4625
- Joined: 15 Jul 2011, 13:12
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Ostin kaupasta artisokan sydämiä säilöttynä. Aattelin tehdä vege Quattro Stagionin. Vähän kyllä epäilyttää koko artisokka, voiko ton näkönen homma maistua hyvältä? En yhtää tiiä, mitä odottaa.
- ahh, yes yes
- 3k
- Posts: 3768
- Joined: 25 Aug 2011, 11:33
- Location: pyörä kellari
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Tervetuloa keskustelemaan totaalisen oikeista pizza-aineista, mutta tämä ei ole mikään tutustun artisokkaan -ketju.Tykkään pizzasta wrote: ↑19 Nov 2019, 20:33Ostin kaupasta artisokan sydämiä säilöttynä. Aattelin tehdä vege Quattro Stagionin. Vähän kyllä epäilyttää koko artisokka, voiko ton näkönen homma maistua hyvältä? En yhtää tiiä, mitä odottaa.
- Burzum/Kent
- 6k
- Posts: 6605
- Joined: 03 May 2006, 17:40
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Vähän kerettiläinen tunnustus tähän, mutta parin kuukauden ajan on pizzat olleet kunnon läskejä og pannupizzoja
- ahh, yes yes
- 3k
- Posts: 3768
- Joined: 25 Aug 2011, 11:33
- Location: pyörä kellari
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Mä oon tehny kerran tällä reseptillä, jossa käytetään valurautapannua:
https://www.seriouseats.com/recipes/201 ... ecipe.html
Oli taivaallista!
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Mä tein tällä ohjeella kanssa ja ihan hyvin toimi, paitsi että mun täytyy varmaan ihan oman mukavuuden vuoksi nostetella nää jossain erillisissä kupeissa kuten ennenkin koska mulla ihan aina taikina takertuu johonkin kiinni nostatuksessa.