Ostin ekaa kertaa puhveli mozzarellaa. Edellinen pizza oli tomaatti, yks 125g halpis mozzarella ja kaks siivua ilmakuivattua kinkkua, basilikaa. Antakaa 100 astetta lisää lämpöä.
Mulla on tossa jääkaapissa taikinajuuri niin kai sitä vois joskus käyttää pizzaankin. Onko kokemuksia ja/tai vinkkejä?
Muutamat kerrat olen tehnyt juureen pizzataikinan ja hyvähän siitä tulee.
sama, tässä samassa topikissa lie jotain rapsaa.
Missä työ vaiheessa ootte ottaneet sen "uuden" juuren talteen?
en oo mikään ekspertti, mut mä nappasin sivuun sitä siinä vaiheessa ku se mälli leivonnan alussa aktivoidaan ruokkimalla.
Joo itekin aika kuutamolla tästä koko touhusta. Leivistä on tullu hyviä! Täytyy googlailla.
Ite ruokin juureni kahdesti. Eka luomuvehnäjauhoilla, sit toisella kerralla pizzahommis 00-jauhoilla (tai muilla pizzajauhoilla). Otan siitä ekasta talteen, nii pysyy juuri samanlaisena. Mut toi nyt on hienosäätöä, missä tahansa vaihees käy.
Aik harvoin teen juureen. Siinä on vaan joku pikku en sivumaku, mikä ei sovi mulle. Niin monta vuotta syöny hiivalla kohotettua pizzaa kai.
Tässä on nytten joku väärinkäsitys sen suhteen että tähän topikiin pitäisi postata omia suosikkitäytteitä. Niitä voi laittaa vaikka suoraan tonne viimeksi naurattaneet -topikiin.
uuden uunin mukana tuli tommonen ritiläpelti. oon vaan vääntäny taikinan siihen ja toimii ihan pirun hyvin.
Mä ostin semmosen teflonisen reikäpellin prismasta ja ollut heletin hyvä. Oisko maksanut 7e. Pizza siihen ja koko höskä pizza kiven päälle eikä tarvii ees leivinpaperia.
uuden uunin mukana tuli tommonen ritiläpelti. oon vaan vääntäny taikinan siihen ja toimii ihan pirun hyvin.
Mä ostin semmosen teflonisen reikäpellin prismasta ja ollut heletin hyvä. Oisko maksanut 7e. Pizza siihen ja koko höskä pizza kiven päälle eikä tarvii ees leivinpaperia.
Mulla ei oo ny mitään kiveä tai levyä, vois ehkä harkita semmosta. Yllätyin miten hyvä tulee ilmankin, vs. kikkailut suoraan uunin pohjalla paistaminen.