Totaalisen oikeat pizza-ainekset

Ruokien ja juomien oma alue.

Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz

Post Reply
Message
Author
User avatar
hittikittari
Melkein ####!
Melkein ####!
Posts: 10090
Joined: 09 Mar 2013, 16:01

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1396 Post by hittikittari » 20 Mar 2021, 16:01

Erikoistutkija Hauberi wrote:
20 Mar 2021, 15:18
hittikittari wrote:
20 Mar 2021, 15:16
Erikoistutkija Hauberi wrote:
20 Mar 2021, 12:12
hittikittari wrote:
20 Mar 2021, 09:11
Onko sulla hauberi joku pizzakivi tms?
Hyvän näköistä pizzaa!
toi on ihan pellin päällä tehty. Oliiviöljyllä sivelty pelti
Ok.
Itsellä aina ollut leivinpaperi välissä.
Pitää kokeilla toisella tyylillä.
tällä mennään nykyään

https://paistopinta.net/roomalainen-peltipizza/
Kiitti vinkistä.
Ens vkl voisi kokeilla.

User avatar
Heitä sikaa/filth
silkkaa pekonia
Posts: 66111
Joined: 20 May 2011, 13:09
Location: vt 9

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1397 Post by Heitä sikaa/filth » 20 Mar 2021, 16:18

Erikoistutkija Hauberi wrote:
20 Mar 2021, 15:14
Timo Jutilan maksa wrote:
20 Mar 2021, 14:20
Heitä sikaa/filth wrote:
20 Mar 2021, 13:55
Mulla on tossa jääkaapissa taikinajuuri niin kai sitä vois joskus käyttää pizzaankin. Onko kokemuksia ja/tai vinkkejä?
Muutamat kerrat olen tehnyt juureen pizzataikinan ja hyvähän siitä tulee.
sama, tässä samassa topikissa lie jotain rapsaa.
Missä työ vaiheessa ootte ottaneet sen "uuden" juuren talteen?
Image

LAGRANGE POINTS
Spoiler:
Image

User avatar
Erikoistutkija Hauberi
ex-Demla nyk. psychonaut
Posts: 34607
Joined: 19 May 2010, 12:35
Location: On the hill, by the sea

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1398 Post by Erikoistutkija Hauberi » 20 Mar 2021, 17:12

Heitä sikaa/filth wrote:
20 Mar 2021, 16:18
Erikoistutkija Hauberi wrote:
20 Mar 2021, 15:14
Timo Jutilan maksa wrote:
20 Mar 2021, 14:20
Heitä sikaa/filth wrote:
20 Mar 2021, 13:55
Mulla on tossa jääkaapissa taikinajuuri niin kai sitä vois joskus käyttää pizzaankin. Onko kokemuksia ja/tai vinkkejä?
Muutamat kerrat olen tehnyt juureen pizzataikinan ja hyvähän siitä tulee.
sama, tässä samassa topikissa lie jotain rapsaa.
Missä työ vaiheessa ootte ottaneet sen "uuden" juuren talteen?
en oo mikään ekspertti, mut mä nappasin sivuun sitä siinä vaiheessa ku se mälli leivonnan alussa aktivoidaan ruokkimalla.
Protein - Water - Liquor

User avatar
Heitä sikaa/filth
silkkaa pekonia
Posts: 66111
Joined: 20 May 2011, 13:09
Location: vt 9

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1399 Post by Heitä sikaa/filth » 20 Mar 2021, 17:36

Erikoistutkija Hauberi wrote:
20 Mar 2021, 17:12
Heitä sikaa/filth wrote:
20 Mar 2021, 16:18
Erikoistutkija Hauberi wrote:
20 Mar 2021, 15:14
Timo Jutilan maksa wrote:
20 Mar 2021, 14:20
Heitä sikaa/filth wrote:
20 Mar 2021, 13:55
Mulla on tossa jääkaapissa taikinajuuri niin kai sitä vois joskus käyttää pizzaankin. Onko kokemuksia ja/tai vinkkejä?
Muutamat kerrat olen tehnyt juureen pizzataikinan ja hyvähän siitä tulee.
sama, tässä samassa topikissa lie jotain rapsaa.
Missä työ vaiheessa ootte ottaneet sen "uuden" juuren talteen?
en oo mikään ekspertti, mut mä nappasin sivuun sitä siinä vaiheessa ku se mälli leivonnan alussa aktivoidaan ruokkimalla.
Joo itekin aika kuutamolla tästä koko touhusta. Leivistä on tullu hyviä! Täytyy googlailla.
Image

LAGRANGE POINTS
Spoiler:
Image

User avatar
Erikoistutkija Hauberi
ex-Demla nyk. psychonaut
Posts: 34607
Joined: 19 May 2010, 12:35
Location: On the hill, by the sea

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1400 Post by Erikoistutkija Hauberi » 20 Mar 2021, 18:15

No jos leipä onnistuu ni pitäis toi pohjakin olla iizibiizi
Protein - Water - Liquor

User avatar
periaatteessa helppoa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48997
Joined: 04 Nov 2010, 03:19
Location: Tristan da Cunha

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1401 Post by periaatteessa helppoa » 22 Mar 2021, 20:01

Ostin ekaa kertaa puhveli mozzarellaa. Edellinen pizza oli tomaatti, yks 125g halpis mozzarella ja kaks siivua ilmakuivattua kinkkua, basilikaa. Antakaa 100 astetta lisää lämpöä.

Image
Image

maton alla on vielä tilaa

Minister of pizza and beer
4k
Posts: 4625
Joined: 15 Jul 2011, 13:12

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1402 Post by Minister of pizza and beer » 22 Mar 2021, 20:21

Heitä sikaa/filth wrote:
20 Mar 2021, 17:36
Erikoistutkija Hauberi wrote:
20 Mar 2021, 17:12
Heitä sikaa/filth wrote:
20 Mar 2021, 16:18
Erikoistutkija Hauberi wrote:
20 Mar 2021, 15:14
Timo Jutilan maksa wrote:
20 Mar 2021, 14:20
Heitä sikaa/filth wrote:
20 Mar 2021, 13:55
Mulla on tossa jääkaapissa taikinajuuri niin kai sitä vois joskus käyttää pizzaankin. Onko kokemuksia ja/tai vinkkejä?
Muutamat kerrat olen tehnyt juureen pizzataikinan ja hyvähän siitä tulee.
sama, tässä samassa topikissa lie jotain rapsaa.
Missä työ vaiheessa ootte ottaneet sen "uuden" juuren talteen?
en oo mikään ekspertti, mut mä nappasin sivuun sitä siinä vaiheessa ku se mälli leivonnan alussa aktivoidaan ruokkimalla.
Joo itekin aika kuutamolla tästä koko touhusta. Leivistä on tullu hyviä! Täytyy googlailla.
Ite ruokin juureni kahdesti. Eka luomuvehnäjauhoilla, sit toisella kerralla pizzahommis 00-jauhoilla (tai muilla pizzajauhoilla). Otan siitä ekasta talteen, nii pysyy juuri samanlaisena. Mut toi nyt on hienosäätöä, missä tahansa vaihees käy.

Aik harvoin teen juureen. Siinä on vaan joku pikku en sivumaku, mikä ei sovi mulle. Niin monta vuotta syöny hiivalla kohotettua pizzaa kai.

User avatar
periaatteessa helppoa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48997
Joined: 04 Nov 2010, 03:19
Location: Tristan da Cunha

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1403 Post by periaatteessa helppoa » 22 Mar 2021, 21:49

Jumalauta toi puhveli juusto oli hyvää
Image

maton alla on vielä tilaa

User avatar
Larissa von Cockström
Luxus dokaaja
Posts: 76125
Joined: 22 Sep 2014, 15:38
Location: punavihermäkikupla

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1404 Post by Larissa von Cockström » 23 Mar 2021, 11:56

Omat suosikit just ny: puhvelimozzarella, nduja, artisokan sydän. Kakkossijalla perus salami, sinihome, punasipuli..

User avatar
sössön sössön
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 57219
Joined: 19 Mar 2014, 14:16

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1405 Post by sössön sössön » 23 Mar 2021, 22:09

Larissa von Cockström wrote:
23 Mar 2021, 11:56
Omat suosikit just ny: puhvelimozzarella, nduja, artisokan sydän. Kakkossijalla perus salami, sinihome, punasipuli..
väärä vastaus
om shanti shanti shanti
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः

User avatar
Larissa von Cockström
Luxus dokaaja
Posts: 76125
Joined: 22 Sep 2014, 15:38
Location: punavihermäkikupla

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1406 Post by Larissa von Cockström » 24 Mar 2021, 16:57

sössön sössön wrote:
23 Mar 2021, 22:09
Larissa von Cockström wrote:
23 Mar 2021, 11:56
Omat suosikit just ny: puhvelimozzarella, nduja, artisokan sydän. Kakkossijalla perus salami, sinihome, punasipuli..
väärä vastaus
Joopa joo.

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65701
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1407 Post by Timo Jutilan maksa » 24 Mar 2021, 17:05

Larissa von Cockström wrote:
24 Mar 2021, 16:57
sössön sössön wrote:
23 Mar 2021, 22:09
Larissa von Cockström wrote:
23 Mar 2021, 11:56
Omat suosikit just ny: puhvelimozzarella, nduja, artisokan sydän. Kakkossijalla perus salami, sinihome, punasipuli..
väärä vastaus
Joopa joo.
Erikoistutkija Hauberi wrote:
23 Jan 2016, 18:01
Tässä on nytten joku väärinkäsitys sen suhteen että tähän topikiin pitäisi postata omia suosikkitäytteitä. Niitä voi laittaa vaikka suoraan tonne viimeksi naurattaneet -topikiin.
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

Niin,
чики-брики
Posts: 166602
Joined: 15 Jan 2006, 18:56

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1408 Post by Niin, » 24 Mar 2021, 22:01

uuden uunin mukana tuli tommonen ritiläpelti. oon vaan vääntäny taikinan siihen ja toimii ihan pirun hyvin.

User avatar
periaatteessa helppoa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 48997
Joined: 04 Nov 2010, 03:19
Location: Tristan da Cunha

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1409 Post by periaatteessa helppoa » 25 Mar 2021, 06:40

Vadim, kuntoutuja wrote:
24 Mar 2021, 22:01
uuden uunin mukana tuli tommonen ritiläpelti. oon vaan vääntäny taikinan siihen ja toimii ihan pirun hyvin.
Mä ostin semmosen teflonisen reikäpellin prismasta ja ollut heletin hyvä. Oisko maksanut 7e. Pizza siihen ja koko höskä pizza kiven päälle eikä tarvii ees leivinpaperia.
Image

maton alla on vielä tilaa

Niin,
чики-брики
Posts: 166602
Joined: 15 Jan 2006, 18:56

Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset

#1410 Post by Niin, » 25 Mar 2021, 06:44

Käsi munissa wrote:
25 Mar 2021, 06:40
Vadim, kuntoutuja wrote:
24 Mar 2021, 22:01
uuden uunin mukana tuli tommonen ritiläpelti. oon vaan vääntäny taikinan siihen ja toimii ihan pirun hyvin.
Mä ostin semmosen teflonisen reikäpellin prismasta ja ollut heletin hyvä. Oisko maksanut 7e. Pizza siihen ja koko höskä pizza kiven päälle eikä tarvii ees leivinpaperia.
Mulla ei oo ny mitään kiveä tai levyä, vois ehkä harkita semmosta. Yllätyin miten hyvä tulee ilmankin, vs. kikkailut suoraan uunin pohjalla paistaminen.

Post Reply