Voi veljet
Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
-
- 4k
- Posts: 4628
- Joined: 15 Jul 2011, 13:12
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Yritin taas eilen hiiligrillissä mutta ei sinne saa ku 300 astetta vaikka mitä tekis.
maton alla on vielä tilaa
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
viritä siihen joku puhallin niin johan nousee lämmöt.Käsi munissa wrote: ↑12 Apr 2021, 09:58Yritin taas eilen hiiligrillissä mutta ei sinne saa ku 300 astetta vaikka mitä tekis.
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Viritän uuden kaasugrillin kaupasta kunhan jaksanVadim, kuntoutuja wrote: ↑12 Apr 2021, 11:12viritä siihen joku puhallin niin johan nousee lämmöt.Käsi munissa wrote: ↑12 Apr 2021, 09:58Yritin taas eilen hiiligrillissä mutta ei sinne saa ku 300 astetta vaikka mitä tekis.
maton alla on vielä tilaa
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
no siis joo, mut joku hiustenkuivaaja pöhöttämään sinne pohjalle niin johan nousee lämpö ja siinä on kiva ääni.Käsi munissa wrote: ↑12 Apr 2021, 15:18Viritän uuden kaasugrillin kaupasta kunhan jaksanVadim, kuntoutuja wrote: ↑12 Apr 2021, 11:12viritä siihen joku puhallin niin johan nousee lämmöt.Käsi munissa wrote: ↑12 Apr 2021, 09:58Yritin taas eilen hiiligrillissä mutta ei sinne saa ku 300 astetta vaikka mitä tekis.
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Vois kyllä osaa Oonin kesällä.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Jep, odotan jo muna sykkien tällaisen hankkimista.
Spoiler:
Spoiler:
- Hans Besättning
- -=Lord Of PIF=-
- Posts: 13671
- Joined: 02 Dec 2007, 20:10
- Location: absurdit sfäärit
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Millasella hydraatiolla on tullut tehtyä taikinaa? Tuntuis että mitä märempi on, niin aina sitä parempikin pohjasta tulee. Kääntöpuolena sitten tietty pienet haasteet käsiteltävyydessä.
Olisko 66% itellä tähänastiset maksimit.
Olisko 66% itellä tähänastiset maksimit.
Typisk stockholmare
- hittikittari
- Melkein ####!
- Posts: 10090
- Joined: 09 Mar 2013, 16:01
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Mitä on Santun kama?Minister of pizza and beer wrote: ↑06 Apr 2021, 08:36Voi veljet
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
hittikittari wrote: ↑13 Apr 2021, 16:56Mitä on Santun kama?Minister of pizza and beer wrote: ↑06 Apr 2021, 08:36Voi veljet
Protein - Water - Liquor
- hittikittari
- Melkein ####!
- Posts: 10090
- Joined: 09 Mar 2013, 16:01
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Aivan. Vois testata.
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
70% on ollu maksimi. Tulihan siitä hyvä ja semmonen kunnon napolipulla mutta mulla on menny maku noihin hommiin. 65% on nyt hyväks havaittu kun ton juuren kanssa pelaa.Hans Besättning wrote: ↑13 Apr 2021, 16:52Millasella hydraatiolla on tullut tehtyä taikinaa? Tuntuis että mitä märempi on, niin aina sitä parempikin pohjasta tulee. Kääntöpuolena sitten tietty pienet haasteet käsiteltävyydessä.
Olisko 66% itellä tähänastiset maksimit.
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
Omalla uunilla mennään n.50% tietämillä, enemmän ala- kuin yläpuolella.
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
On tääkin aika alkaa veivaan mutta minkäs teet.
- Vitu Hanna
- Fiksi mama
- Posts: 109712
- Joined: 30 Aug 2011, 20:50
- Location: Kommenttipalsta
Re: Totaalisen oikeat pizza-ainekset
ostapa semmonen ennen ko meikä tulee kylään
Je Suis Juhana-Kuutio wrote:kyllä pieni fiks kuuluu elämään, kun kevätaurinko alkaa lämmittää