Lasagne
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
Re: Lasagne
En oo ikinä tehny yksin lasagnea
PS. Nyt maistuis lasagbe
PS. Nyt maistuis lasagbe
- pahan vesseli
- -=Lord Of PIF=-
- Posts: 14910
- Joined: 19 Dec 2013, 10:07
- Location: tuli meressä autio maassa
Re: Lasagne
dolmion valmiit kastikkeet (valko- ja tomaattisemmoiset) muuten käy tähän ihan jämptisti jos haluaa tehdä nopean arkiruoan. tomaattisoosia vaan pitää maustaa aika reilusti, varmaan parempi ja halvempi tulee kun sekoittelee johonkin laadukkaaseen tomaattisoosiin vaan mausteet ja näin
seksinoita wrote:roge äiät jakamassa nallenpesuohjeita
Not Just Kalmu wrote: ↑ Mikään viha ei pala niin kirkkaasti kun kristitty rakkaus
Re: Lasagne
Eli käyvät mutta eivät oikeastaan käykään.pahan vesseli wrote: ↑01 Nov 2018, 08:47dolmion valmiit kastikkeet (valko- ja tomaattisemmoiset) muuten käy tähän ihan jämptisti jos haluaa tehdä nopean arkiruoan. tomaattisoosia vaan pitää maustaa aika reilusti, varmaan parempi ja halvempi tulee kun sekoittelee johonkin laadukkaaseen tomaattisoosiin vaan mausteet ja näin
- pahan vesseli
- -=Lord Of PIF=-
- Posts: 14910
- Joined: 19 Dec 2013, 10:07
- Location: tuli meressä autio maassa
Re: Lasagne
tuo valkokastike aivan ok korvike, siinä ajassa kun tuon tekee itse niin valmismyrkyllä safka on je hemmetti valmisEl Bimbo wrote: ↑01 Nov 2018, 09:16Eli käyvät mutta eivät oikeastaan käykään.pahan vesseli wrote: ↑01 Nov 2018, 08:47dolmion valmiit kastikkeet (valko- ja tomaattisemmoiset) muuten käy tähän ihan jämptisti jos haluaa tehdä nopean arkiruoan. tomaattisoosia vaan pitää maustaa aika reilusti, varmaan parempi ja halvempi tulee kun sekoittelee johonkin laadukkaaseen tomaattisoosiin vaan mausteet ja näin
seksinoita wrote:roge äiät jakamassa nallenpesuohjeita
Not Just Kalmu wrote: ↑ Mikään viha ei pala niin kirkkaasti kun kristitty rakkaus
- sössön sössön
- Matti Partanen
- Posts: 57219
- Joined: 19 Mar 2014, 14:16
Re: Lasagne
ite tein kans lasaa tossa männäviikolla, ei sillee perusrespasta kauheesti poikennu paitti et oli tomaattisoosissa oli san marzanoja ja nyhtistä sitte. Juustoa: oli, bechameliin meni auraa ja joku grana padanon kanta ja päälle mozzarellaa.
vihdoin oon oppinu et lasan kanssa oleellinen asia on se et antaa sen vetäytyä kunnolla nii et pysyy kasassa eikä leviä leikatessa. Muistan kun koulussa tarjottiin "lasagnea" joka oli yhtä vitun löllöä mujua jossa oli vitusti soosia eikä tarpeeks pastaa pitämässä sitä kasassa eikä ollu kovinkaan houkuttelevaa se.
vihdoin oon oppinu et lasan kanssa oleellinen asia on se et antaa sen vetäytyä kunnolla nii et pysyy kasassa eikä leviä leikatessa. Muistan kun koulussa tarjottiin "lasagnea" joka oli yhtä vitun löllöä mujua jossa oli vitusti soosia eikä tarpeeks pastaa pitämässä sitä kasassa eikä ollu kovinkaan houkuttelevaa se.
om shanti shanti shanti
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः
- sössön sössön
- Matti Partanen
- Posts: 57219
- Joined: 19 Mar 2014, 14:16
Re: Lasagne
pitäis vihdoin vaivautua opettelemaan tota helkkarin pastaa kun toi konekki olis tossa mutta saamaton olen ollut
om shanti shanti shanti
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Re: Lasagne
Bechamelin tekohan nyt on suunnilleen nopein työvaihe koko prosessissapahan vesseli wrote: ↑01 Nov 2018, 09:35tuo valkokastike aivan ok korvike, siinä ajassa kun tuon tekee itse niin valmismyrkyllä safka on je hemmetti valmisEl Bimbo wrote: ↑01 Nov 2018, 09:16Eli käyvät mutta eivät oikeastaan käykään.pahan vesseli wrote: ↑01 Nov 2018, 08:47dolmion valmiit kastikkeet (valko- ja tomaattisemmoiset) muuten käy tähän ihan jämptisti jos haluaa tehdä nopean arkiruoan. tomaattisoosia vaan pitää maustaa aika reilusti, varmaan parempi ja halvempi tulee kun sekoittelee johonkin laadukkaaseen tomaattisoosiin vaan mausteet ja näin
- pahan vesseli
- -=Lord Of PIF=-
- Posts: 14910
- Joined: 19 Dec 2013, 10:07
- Location: tuli meressä autio maassa
Re: Lasagne
itse olen tehnyt niin että sitä hemmetin soosia pitää jatkuvasti sekoittaa joku 20-30min ja ikuisuudelta tuntuu tämäeri eri nimimerkki wrote: ↑01 Nov 2018, 10:39Bechamelin tekohan nyt on suunnilleen nopein työvaihe koko prosessissapahan vesseli wrote: ↑01 Nov 2018, 09:35tuo valkokastike aivan ok korvike, siinä ajassa kun tuon tekee itse niin valmismyrkyllä safka on je hemmetti valmisEl Bimbo wrote: ↑01 Nov 2018, 09:16Eli käyvät mutta eivät oikeastaan käykään.pahan vesseli wrote: ↑01 Nov 2018, 08:47dolmion valmiit kastikkeet (valko- ja tomaattisemmoiset) muuten käy tähän ihan jämptisti jos haluaa tehdä nopean arkiruoan. tomaattisoosia vaan pitää maustaa aika reilusti, varmaan parempi ja halvempi tulee kun sekoittelee johonkin laadukkaaseen tomaattisoosiin vaan mausteet ja näin
seksinoita wrote:roge äiät jakamassa nallenpesuohjeita
Not Just Kalmu wrote: ↑ Mikään viha ei pala niin kirkkaasti kun kristitty rakkaus
Re: Lasagne
Tilanne neljän maissa kodissani.
Re: Lasagne
Bechamel syntyy, ja aloitetaan unnin lämmetessä. Levyt ainoo mitä en tee ite, vaikka ehkä ensikerralla teenkin jos sattuu huvittaan.
- Enstex Willer
- 9k
- Posts: 9279
- Joined: 29 Oct 2010, 17:49
- Location: Blåkulla
Re: Lasagne
Itse aina unohdan kuinka paljon tuo turpoaakaan uunissa ja olen ahneena latonut siihen lootaan liikaa tavaraa -> seuraava päivä meneekin uunia tiskatessa
Hybridiosaamiskeskuksen verkostojohtaja
Re: Lasagne
Ite sujautan aina leivinpaperin siihen vuuan alle niin ei tarvi siivoilla aina uuniaEnstex Willer wrote: ↑04 Nov 2018, 01:09Itse aina unohdan kuinka paljon tuo turpoaakaan uunissa ja olen ahneena latonut siihen lootaan liikaa tavaraa -> seuraava päivä meneekin uunia tiskatessa
- Larissa von Cockström
- Luxus dokaaja
- Posts: 76129
- Joined: 22 Sep 2014, 15:38
- Location: punavihermäkikupla
Re: Lasagne
Itse oon bechamelin korvannut semmoisella kun sotkee keskenään ricottaa, kananmunan keltuaisia, parmesania, vähän suolaa ja pippuria. Sit kerros mozzarellaa päälle. Tää on aidosta italialaisesta reseptistä mut en tiedä onko tyypillinen jollekin tietylle alueelle.
shitstorm wrote:larska perkeleen sika
Kattila päähän ja menoksi wrote:Kilariämmä crew 1%
Hienostelija kermaperse crew ?%
luxusglamour in the heart of the kontula
Re: Lasagne
No tossa on 10 kertainen sekoitteluaika siihen mitä tuo kastike oikeasti vaatii. Kun jauhoja ja voita on hetki lämmitelty, niin kaadetaan vaan kuuma maito pälle samalla sekoittaen ja annettaan soosin kuplia hiljalleen pari minuuttia ja valmista tuli. Yhteensä tuohon menee alle 10min vaikka laittais kellon päälle siitä kun on kädet pesty ja raaka-aineet vielä kaapissa.pahan vesseli wrote: ↑01 Nov 2018, 10:49itse olen tehnyt niin että sitä hemmetin soosia pitää jatkuvasti sekoittaa joku 20-30min ja ikuisuudelta tuntuu tämäeri eri nimimerkki wrote: ↑01 Nov 2018, 10:39Bechamelin tekohan nyt on suunnilleen nopein työvaihe koko prosessissapahan vesseli wrote: ↑01 Nov 2018, 09:35tuo valkokastike aivan ok korvike, siinä ajassa kun tuon tekee itse niin valmismyrkyllä safka on je hemmetti valmisEl Bimbo wrote: ↑01 Nov 2018, 09:16Eli käyvät mutta eivät oikeastaan käykään.pahan vesseli wrote: ↑01 Nov 2018, 08:47dolmion valmiit kastikkeet (valko- ja tomaattisemmoiset) muuten käy tähän ihan jämptisti jos haluaa tehdä nopean arkiruoan. tomaattisoosia vaan pitää maustaa aika reilusti, varmaan parempi ja halvempi tulee kun sekoittelee johonkin laadukkaaseen tomaattisoosiin vaan mausteet ja näin