Cajun-keittiö

Ruokien ja juomien oma alue.

Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz

Message
Author
User avatar
Chubby Fresh
holy terrorist
Posts: 41523
Joined: 01 Jan 2005, 18:38
Location: Neu-Schwabenland

Re: Cajun-keittiö

#16 Post by Chubby Fresh » 28 Nov 2012, 01:17

Hyvää.
KALI YUGA NOISE

"Degeneration of our species" CAS
SOLD OUT

User avatar
Maukkis
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 20977
Joined: 17 Mar 2010, 15:25
Location: Tampere

Re: Cajun-keittiö

#17 Post by Maukkis » 28 Nov 2012, 06:25

Missä muuten on kaikki tän tyylisuunnan ravintolat???

User avatar
Claus Theo Avant Gärtner
ei niin kova sosisti
Posts: 32349
Joined: 12 Apr 2007, 21:55
Location: Oslossa

Re: Cajun-keittiö

#18 Post by Claus Theo Avant Gärtner » 28 Nov 2012, 16:24

Maukkis wrote:Missä muuten on kaikki tän tyylisuunnan ravintolat???
Ei suomessa. Jenkkiruuat ei oo trendikkäitä. Jos sen raflan vielä joku päivä pykään ni tää on melkeinpä se linja millä mennään.
Ein Kazoo für zwei

User avatar
SAIRASLOMA=ITSEPUOLLUSTUS
6k
Posts: 6295
Joined: 19 Apr 2007, 12:42
Location: 00510

Re: Cajun-keittiö

#19 Post by SAIRASLOMA=ITSEPUOLLUSTUS » 28 Nov 2012, 19:42

^jenkkihommat on aika kovaa vauhtia tulossa, mut taitaa tää cajun homma olla jenkeissäki niin "pienen" possen hommia, ettei suomessa oo oikeen kukaan uskaltanu lähtee kokeilee ?? + autenttiset maut on tässä aika tärkeitä, eli pitäis varmaa jonku mennä ensin vähä opiskelee tonne AMERICAaan noita hommia ??? mahtaakohan keskieuroopassakaan olla hirveen montaa cajun-raflaa?

kiinnostais kyllä mut jossain perus gumbossaki on semmosii raaka-aineita joita ei ihan heti jaksa lähtee metskailee...

qwertyuiopå
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 43007
Joined: 23 May 2012, 21:03

Re: Cajun-keittiö

#20 Post by qwertyuiopå » 28 Nov 2012, 20:50

Jos en ihan väärin muista, niin Soul Kitchenillä olisi alunperin ollut osittain tällainen cajun -ajatus, mutta on tainnut jäädä funtsailuasteelle.

User avatar
Heitä sikaa/filth
silkkaa pekonia
Posts: 66155
Joined: 20 May 2011, 13:09
Location: vt 9

Re: Cajun-keittiö

#21 Post by Heitä sikaa/filth » 28 Nov 2012, 20:59

Tää skene kiinnostaa todella paljon.
Image

LAGRANGE POINTS
Spoiler:
Image

Ripuli puheen johtaja
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 45117
Joined: 13 Nov 2007, 09:11

Re: Cajun-keittiö

#22 Post by Ripuli puheen johtaja » 29 Nov 2012, 13:32

Joku simppeli merihenkinen resepti kiinnostais.

User avatar
Claus Theo Avant Gärtner
ei niin kova sosisti
Posts: 32349
Joined: 12 Apr 2007, 21:55
Location: Oslossa

Re: Cajun-keittiö

#23 Post by Claus Theo Avant Gärtner » 29 Nov 2012, 20:34

WESTSIDE HÄSLERI wrote:^jenkkihommat on aika kovaa vauhtia tulossa, mut taitaa tää cajun homma olla jenkeissäki niin "pienen" possen hommia, ettei suomessa oo oikeen kukaan uskaltanu lähtee kokeilee ?? + autenttiset maut on tässä aika tärkeitä, eli pitäis varmaa jonku mennä ensin vähä opiskelee tonne AMERICAaan noita hommia ??? mahtaakohan keskieuroopassakaan olla hirveen montaa cajun-raflaa?

kiinnostais kyllä mut jossain perus gumbossaki on semmosii raaka-aineita joita ei ihan heti jaksa lähtee metskailee...
Muistan näitä duuneja alotellessa kaheksan vuotta sitte ku isot pojat sössötti jenkkiruuan suuresta tulemisesta ja vieläkin odottelen mielellä hartaalla.

Cajun mössöt on tosiaan melko pienen skenen safkaa amerikassakin ja vissiin lähinnä kotiruokameininkejä + bbq-syöminkejä.
Ein Kazoo für zwei

User avatar
Hikinen Möhömaha
Gentlemanne
Posts: 64117
Joined: 26 Aug 2006, 04:21
Location: Yläpuolellanne

Re: Cajun-keittiö

#24 Post by Hikinen Möhömaha » 30 Nov 2012, 00:45

Kermaperse wrote:Jos en ihan väärin muista, niin Soul Kitchenillä olisi alunperin ollut osittain tällainen cajun -ajatus, mutta on tainnut jäädä funtsailuasteelle.
Soul Kitchen - Kallion Soul Foodia :P
"Enemies of metal, your death is our reward!"

User avatar
SAIRASLOMA=ITSEPUOLLUSTUS
6k
Posts: 6295
Joined: 19 Apr 2007, 12:42
Location: 00510

Re: Cajun-keittiö

#25 Post by SAIRASLOMA=ITSEPUOLLUSTUS » 30 Nov 2012, 02:17

Merirosvo wrote:
WESTSIDE HÄSLERI wrote:^jenkkihommat on aika kovaa vauhtia tulossa, mut taitaa tää cajun homma olla jenkeissäki niin "pienen" possen hommia, ettei suomessa oo oikeen kukaan uskaltanu lähtee kokeilee ?? + autenttiset maut on tässä aika tärkeitä, eli pitäis varmaa jonku mennä ensin vähä opiskelee tonne AMERICAaan noita hommia ??? mahtaakohan keskieuroopassakaan olla hirveen montaa cajun-raflaa?

kiinnostais kyllä mut jossain perus gumbossaki on semmosii raaka-aineita joita ei ihan heti jaksa lähtee metskailee...
Muistan näitä duuneja alotellessa kaheksan vuotta sitte ku isot pojat sössötti jenkkiruuan suuresta tulemisesta ja vieläkin odottelen mielellä hartaalla.
no joo. emmä tiedä mitä tähän kategoriaan sit lasketaan? jotain täysverisii steikhaus mestoja, vai semmosii rafloja millä on menuissa osana jotain pulled pork-settejä ja fried chickeniä jne bbq-kamaa ??? ?!?! molempia löytyy tampereelta nimittäin... ehkä Hesassa ei uskalleta duunata tommosii rahvaiden ruokii???? mitään semmosta unelmien pikku burgeri/bbq/jne mestaa ei kyl oo tampereeltakaa löytyny. tai siis semmosta missä annokset ois kohtuuhintasia ja silti WITUN hyviä, eikä mitään purkkikamaa ja valmispihvejä.

jäbän pitää varmaa perustaa ???? lupaan tulla safkaa. pistä gumbo listalle kans.

User avatar
ETKÖ NÄE ETTÄ TANSSIN?
2k
Posts: 2392
Joined: 08 Jun 2010, 00:37
Location: Diskoteekki

Re: Cajun-keittiö

#26 Post by ETKÖ NÄE ETTÄ TANSSIN? » 30 Nov 2012, 08:30

Tänään tehdään jambalayaa :P

User avatar
maata kairaavat lantakuoriaiset
3k
Posts: 3640
Joined: 25 Oct 2010, 14:53
Location: koprofaginen kolo

Re: Cajun-keittiö

#27 Post by maata kairaavat lantakuoriaiset » 30 Nov 2012, 08:56

Heitä sikaa/filth wrote:Tää skene kiinnostaa todella paljon.
Ja pari kertaa yrittänyt jotain käppäversioita tehdä. Hyvää on ollut, mutta pitäisi jaksaa paneutua kunnolla.
erikoistunut rock-pohjaisiin äänimaisemiin, joille on ominaista ääretön tila, autio tunteet ja välitön kaaos

User avatar
Merabi
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 81162
Joined: 19 Sep 2008, 18:20
Location: Södermalm-Tunnelbana

Re: Cajun-keittiö

#28 Post by Merabi » 30 Nov 2012, 10:42

Hikinen Möhömaha wrote:
Kermaperse wrote:Jos en ihan väärin muista, niin Soul Kitchenillä olisi alunperin ollut osittain tällainen cajun -ajatus, mutta on tainnut jäädä funtsailuasteelle.
Soul Kitchen - Kallion Soul Foodia :P
Ihan hyvä safka, mutta voisi olla vähän halvempaa tasoonsa nähden.
"Lopettakaa puhumasta jotain vitun suomea merabi huom" plode pif
Vitustako mä tiedän. Raportoin vain havaintoja ympäristöstä-weetabix pif
"Tokmannille tsekkaan alennukset ja sitte lidlin kautta kämpille istuun, youtubesta jotain musaa" "KMtm piffo.
soittolistat: https://www.youtube.com/channel/UCV25qg ... /playlists

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65703
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Cajun-keittiö

#29 Post by Timo Jutilan maksa » 30 Nov 2012, 10:53

WESTSIDE HÄSLERI wrote:jäbän pitää varmaa perustaa ???? lupaan tulla safkaa. pistä gumbo listalle kans.
Samoin. Ravintola pystyyn!

Ei nyt ihan suoranaisesti liity topsuun mutta B-Smokery saisi vähitellen avata jo ovensa läskilaaksossa :mad:
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
Hikinen Möhömaha
Gentlemanne
Posts: 64117
Joined: 26 Aug 2006, 04:21
Location: Yläpuolellanne

Re: Cajun-keittiö

#30 Post by Hikinen Möhömaha » 30 Nov 2012, 15:06

Gugge Sandström wrote:
Hikinen Möhömaha wrote:
Kermaperse wrote:Jos en ihan väärin muista, niin Soul Kitchenillä olisi alunperin ollut osittain tällainen cajun -ajatus, mutta on tainnut jäädä funtsailuasteelle.
Soul Kitchen - Kallion Soul Foodia :P
Ihan hyvä safka, mutta voisi olla vähän halvempaa tasoonsa nähden.
Mä en oo käyny kun kaks kertaa, mut oli todella käppästä hintaansa nähden.
"Enemies of metal, your death is our reward!"

Post Reply