Komp. En ymmärrä miten toi mesta on viel pystyssä.Hikinen Möhömaha wrote:Mä en oo käyny kun kaks kertaa, mut oli todella käppästä hintaansa nähden.Gugge Sandström wrote:Ihan hyvä safka, mutta voisi olla vähän halvempaa tasoonsa nähden.Hikinen Möhömaha wrote:Soul Kitchen - Kallion Soul FoodiaKermaperse wrote:Jos en ihan väärin muista, niin Soul Kitchenillä olisi alunperin ollut osittain tällainen cajun -ajatus, mutta on tainnut jäädä funtsailuasteelle.
Cajun-keittiö
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
-
- Matti Partanen
- Posts: 45117
- Joined: 13 Nov 2007, 09:11
Re: Cajun-keittiö
- ETKÖ NÄE ETTÄ TANSSIN?
- 2k
- Posts: 2392
- Joined: 08 Jun 2010, 00:37
- Location: Diskoteekki
Re: Cajun-keittiö
Ihan hyvää käppälayaa tuli. Kanaa, chorizontapaista makkaraa ja (ei tuoreita) katkarapuja pistettiin.
- Il Duce Lee
- Jääkenttien Kristian Arje
- Posts: 74046
- Joined: 07 Mar 2004, 12:43
- Location: Central Blvd
Re: Cajun-keittiö
Ny on Jambalyat muhimassa. Chirzonii ei ollu kaupassa ni laitoin salamia, tiedä sitten oliko sinne päinkään.
Tällä reseptillä tein: http://www.ruokala.net/resepti/jambalaya-4 ja lisäks vielä katkarapuja. Nestettä saatto tulla liikaa ellei sitten kohtapuolii ala imeytymään, tai sitten riisiä tuli liian vähän. Riisin osuus vaikuttas muutenkin pieneltä suhteessa muihin sörsseleihin, mutta makunsa puolesta on lupaavaa.
Tällä reseptillä tein: http://www.ruokala.net/resepti/jambalaya-4 ja lisäks vielä katkarapuja. Nestettä saatto tulla liikaa ellei sitten kohtapuolii ala imeytymään, tai sitten riisiä tuli liian vähän. Riisin osuus vaikuttas muutenkin pieneltä suhteessa muihin sörsseleihin, mutta makunsa puolesta on lupaavaa.
- Longhaired weirdo
- Matti Partanen
- Posts: 104099
- Joined: 11 Nov 2012, 10:55
Re: Cajun-keittiö
Vaikuttas aika hyvältä reseptiltä ja muutenkin cajun-safka kiinnostaa, täytyypi joskus kokeilla.Tuosmash wrote:Ny on Jambalyat muhimassa. Chirzonii ei ollu kaupassa ni laitoin salamia, tiedä sitten oliko sinne päinkään.
Tällä reseptillä tein: http://www.ruokala.net/resepti/jambalaya-4 ja lisäks vielä katkarapuja. Nestettä saatto tulla liikaa ellei sitten kohtapuolii ala imeytymään, tai sitten riisiä tuli liian vähän. Riisin osuus vaikuttas muutenkin pieneltä suhteessa muihin sörsseleihin, mutta makunsa puolesta on lupaavaa.
PERKELEEN TONTUT!
"How come so nice people can make such a music, I can't understand" -Cactuksen omistaja
"How come so nice people can make such a music, I can't understand" -Cactuksen omistaja
- Il Duce Lee
- Jääkenttien Kristian Arje
- Posts: 74046
- Joined: 07 Mar 2004, 12:43
- Location: Central Blvd
Re: Cajun-keittiö
Hyvää tuli ja nestettäkin just passelisti! Ehdottomasti jatkoon!
- SAIRASLOMA=ITSEPUOLLUSTUS
- 6k
- Posts: 6295
- Joined: 19 Apr 2007, 12:42
- Location: 00510
Re: Cajun-keittiö
meikästä tää taas vaikuttaa enempi joltain perus kanariisipadalta johon on lisätty chorizoo ? varmaan ihan ok mut jotenki toi resepti ei vaikuttanu lainkaan houkuttelevalta.....Longhaired weirdo wrote:Vaikuttas aika hyvältä reseptiltä ja muutenkin cajun-safka kiinnostaa, täytyypi joskus kokeilla.Tuosmash wrote:Ny on Jambalyat muhimassa. Chirzonii ei ollu kaupassa ni laitoin salamia, tiedä sitten oliko sinne päinkään.
Tällä reseptillä tein: http://www.ruokala.net/resepti/jambalaya-4 ja lisäks vielä katkarapuja. Nestettä saatto tulla liikaa ellei sitten kohtapuolii ala imeytymään, tai sitten riisiä tuli liian vähän. Riisin osuus vaikuttas muutenkin pieneltä suhteessa muihin sörsseleihin, mutta makunsa puolesta on lupaavaa.
http://www.foodnetwork.com/recipes/emer ... index.html tää sensijaan vaikuttaa paljon houkuttelevammalta, tuoreilla raaka-aineilla tietysti. voiski itseasias viikonloppuna tehä tän PRKL!!!
- ETKÖ NÄE ETTÄ TANSSIN?
- 2k
- Posts: 2392
- Joined: 08 Jun 2010, 00:37
- Location: Diskoteekki
Re: Cajun-keittiö
Tämmöstä oon nyt tehny kahesti, mutta tuota andouille-makkaraa ei toki ole ollut. Ekalla kerralla oli chorizon tilalla jotain vähän samantapaista espanjalaista makkaraa ja toisella kertaa unkarilaista paprikasalamia. Toimii. Tuo vähän ylempi resepti vaikuttaa tosiaan vähän liian "tavalliselta" kana-riisipadalta.BIKE SEAT SNIFFER! wrote:armaan ihan ok mut jotenki toi resepti ei vaikuttanu lainkaan houkuttelevalta.....
http://www.foodnetwork.com/recipes/emer ... index.html tää sensijaan vaikuttaa paljon houkuttelevammalta, tuoreilla raaka-aineilla tietysti. voiski itseasias viikonloppuna tehä tän PRKL!!!
- Il Duce Lee
- Jääkenttien Kristian Arje
- Posts: 74046
- Joined: 07 Mar 2004, 12:43
- Location: Central Blvd
Re: Cajun-keittiö
Sitähän se oikeastaan olikin. Eihän tuo ero muutenkaan riisipadan välillä mikän järin järkyttävä ole.ETKÖ NÄE ETTÄ TANSSIN? wrote:Tämmöstä oon nyt tehny kahesti, mutta tuota andouille-makkaraa ei toki ole ollut. Ekalla kerralla oli chorizon tilalla jotain vähän samantapaista espanjalaista makkaraa ja toisella kertaa unkarilaista paprikasalamia. Toimii. Tuo vähän ylempi resepti vaikuttaa tosiaan vähän liian "tavalliselta" kana-riisipadalta.BIKE SEAT SNIFFER! wrote:armaan ihan ok mut jotenki toi resepti ei vaikuttanu lainkaan houkuttelevalta.....
http://www.foodnetwork.com/recipes/emer ... index.html tää sensijaan vaikuttaa paljon houkuttelevammalta, tuoreilla raaka-aineilla tietysti. voiski itseasias viikonloppuna tehä tän PRKL!!!
Worchesterii pitää jatkoo silmällä pitäen hankkia.
- Heitä sikaa/filth
- silkkaa pekonia
- Posts: 66111
- Joined: 20 May 2011, 13:09
- Location: vt 9
Re: Cajun-keittiö
Tein tällä reseptillä eilen. Ihan hyvää tuli mut tosiaan aika perus kanariisipataahan toi on.Longhaired weirdo wrote:Vaikuttas aika hyvältä reseptiltä ja muutenkin cajun-safka kiinnostaa, täytyypi joskus kokeilla.Tuosmash wrote:Ny on Jambalyat muhimassa. Chirzonii ei ollu kaupassa ni laitoin salamia, tiedä sitten oliko sinne päinkään.
Tällä reseptillä tein: http://www.ruokala.net/resepti/jambalaya-4 ja lisäks vielä katkarapuja. Nestettä saatto tulla liikaa ellei sitten kohtapuolii ala imeytymään, tai sitten riisiä tuli liian vähän. Riisin osuus vaikuttas muutenkin pieneltä suhteessa muihin sörsseleihin, mutta makunsa puolesta on lupaavaa.
- SAIRASLOMA=ITSEPUOLLUSTUS
- 6k
- Posts: 6295
- Joined: 19 Apr 2007, 12:42
- Location: 00510
Re: Cajun-keittiö
no onhan tossa ruokalan ja foodnetworkin resepteissä nyt aika paljon muutaki eroa ku vaan toi worce......??Tuosmash wrote:Sitähän se oikeastaan olikin. Eihän tuo ero muutenkaan riisipadan välillä mikän järin järkyttävä ole.ETKÖ NÄE ETTÄ TANSSIN? wrote:Tämmöstä oon nyt tehny kahesti, mutta tuota andouille-makkaraa ei toki ole ollut. Ekalla kerralla oli chorizon tilalla jotain vähän samantapaista espanjalaista makkaraa ja toisella kertaa unkarilaista paprikasalamia. Toimii. Tuo vähän ylempi resepti vaikuttaa tosiaan vähän liian "tavalliselta" kana-riisipadalta.BIKE SEAT SNIFFER! wrote:armaan ihan ok mut jotenki toi resepti ei vaikuttanu lainkaan houkuttelevalta.....
http://www.foodnetwork.com/recipes/emer ... index.html tää sensijaan vaikuttaa paljon houkuttelevammalta, tuoreilla raaka-aineilla tietysti. voiski itseasias viikonloppuna tehä tän PRKL!!!
Worchesterii pitää jatkoo silmällä pitäen hankkia.
- kevät sisimmässään
- -=Lord Of PIF=-
- Posts: 14882
- Joined: 21 Aug 2007, 19:06
- Location: Santa Cruz
Re: Cajun-keittiö
Kiinnostaa, mutta itse en aio tehdä.
- DE MYSTERIIS DOM PÉRIGNON
- mysteeri samppanjamies
- Posts: 50695
- Joined: 16 Nov 2004, 11:57
- Location: Myrkkynoitien feministissaatanallinen ylivalta
Re: Cajun-keittiö
http://www.seriouseats.com/cgi-bin/mte/ ... te=Recipes
tuolta vaan reseptejä kehiin... on muuten seriouseats yksi meitsin lempisivustoja safka-asioiden suhteen.
tuolta vaan reseptejä kehiin... on muuten seriouseats yksi meitsin lempisivustoja safka-asioiden suhteen.
jormuli wrote:pääsin ylitse vaikeuksistani olemalla tekemättä mitään, ja nyt voin ihan hyvin.
- apokalypsi kuten tiedämme
- -=King Of PIF=-
- Posts: 19640
- Joined: 01 Jul 2005, 10:33
- Location: when in Rome
Re: Cajun-keittiö
Väsäsin eilen ekaa kertaa ikinä Gumboa ja meni kyllä heittämällä lempiruokien joukkoon. Syömäporukoissa oli tyyppejä, joille ei kana ja chorizo kelvannut, joten tässä on vain jättikatkarapuja. Rouxin tekeminen oli yllättävän helppo keissi. Tuli kuitenkin ehkä aavistuksen liian keittomaista.
Waked by the trumpet sound - I from my grave shall rise
And see the Judge with glory crowned - And see the flaming skies!
And see the Judge with glory crowned - And see the flaming skies!
- Il Duce Lee
- Jääkenttien Kristian Arje
- Posts: 74046
- Joined: 07 Mar 2004, 12:43
- Location: Central Blvd
Re: Cajun-keittiö
^Todella hyvännäköistä! Voisikin kokeilla tuota seuraavaksi jahka rohkaistuu taas.
-
- Matti Partanen
- Posts: 70554
- Joined: 18 Mar 2010, 11:18
- Location: Babylon
Re: Cajun-keittiö
Huomenna kunnon cajun-orgiat