Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- kukkahattutäti-ihminen
- King of PIF
- Posts: 16042
- Joined: 26 May 2008, 19:53
- Location: tre
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Tein tänään hyviä mustapapu-seitanpyöryköitä.
Ja pyörykät tuli jotakuinkin näin:
-2prk mustapapuja
-sipulia
-iso lojautus öljyä
-mausteita (savupaprikaa, valkosipulijauhetta, pippuria jne)
-1,5 - 2dl kasvislientä
-n.2dl gluteenijauhoja.
Sipulit kuullotin. Mustapavut nesteen ja mauteiden kanssa sauvasekottimella sileeksi. Sipulit sekaan. Gluteenijauhot hyvin vaivaten sekaan. Pyörittele pyöryköiksi. Uuniin 200°c n.25min.
Ja pyörykät tuli jotakuinkin näin:
-2prk mustapapuja
-sipulia
-iso lojautus öljyä
-mausteita (savupaprikaa, valkosipulijauhetta, pippuria jne)
-1,5 - 2dl kasvislientä
-n.2dl gluteenijauhoja.
Sipulit kuullotin. Mustapavut nesteen ja mauteiden kanssa sauvasekottimella sileeksi. Sipulit sekaan. Gluteenijauhot hyvin vaivaten sekaan. Pyörittele pyöryköiksi. Uuniin 200°c n.25min.
Jare Dille-Nalle wrote:Täti-ihminen tietää, häntä kuunnelkaa.
- mystinen lyllertäjä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 18683
- Joined: 19 Oct 2009, 23:14
- Location: 33500
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Tehtiin frendin kanssa vihapullia! Kuvat on ihan käppäsiä, koska frendi asuu pimees luolas ja oon niin ahne etten malttanut sen kummemmin kuvailla kun teki mieli syyä. Itse pullien lisäks pyöräytettiin ihan perus-tomaattikastike ja keitettiin pastaa.
Ehdottomasti parhaita soijarouhetta sisältäviä vihapullia mitä oon tähän mennessä syönyt. Vaihdettiin reseptin ravintohiivahiutaleet parmesaaniraasteeseen, koska sitä sattui oleen kaapissa.
Ehdottomasti parhaita soijarouhetta sisältäviä vihapullia mitä oon tähän mennessä syönyt. Vaihdettiin reseptin ravintohiivahiutaleet parmesaaniraasteeseen, koska sitä sattui oleen kaapissa.
http://liisalla.blogspot.fi/ wrote:Tomaattiset kasvispihvit
2 isoa herkkusientä
1 suuri tomaatti
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
2dl vaaleaa soijarouhetta
1dl gramjauhoja
1.5-2dl gluteiinijauhoja
1dl ravintohiivahiutaleita
2rkl soijakastiketta
3rkl tomaattipyrettä tai bbq kastiketta
2rkl oliiviöljyä
1-2rkl mieleistä pähkinä tai siemenvoita
(Muutama tippa savuaromia)
2tl paprikajauhetta
2tl juustokuminaa
chiliä mielen mukaan
Hienonna herkkusieni, tomaatti, sipuli ja valkosipuli joko käsin tai koneella. Käytin itse vitamixia tähän tarkoitukseen. Jos käytät jotain yleiskonetta tai blenderiä, lisää joukkoon myös öljy, tomaattipyre ja soijakastike ja pähkinä/siemenvoi. Itse käytin tahinia. Jos hienonnat kaiken käsin, sekoita lopuksi maustekastikkeet joukkoon.
Sekoita kuivat ainekset keskenään. Eli jauhot, hiutaleet ja mausteet. Käytä ensin vain 1.5dl gluteiinijauhoja ja lisää myöhemmin tarvittaessa. Tarvittava määrä riippuu kuinka paljon nestettä irtoaa sienistä, tomaatista sipulista. Itse käytin koko 2dl mutta aikaisemmilla kokeilukerroilla on riittänyt 1.5.
Yhdistä ainekset ja vaivaa taikinaa käsin muutaman minuutin ajan. Massa saa olla melko kiinteää, mutta silti tahmaista. Oma taikinani oli valmista kun märin käsin pystyin muotoilemaan siitä helposti palloja jotka litistin pihveiksi. Taikinasta tuli noin 9 suurehkoa pihviä.
Taikinan voi myös tehdä valmiiksi ja säilyttää jääkaapissa paistoa odotellessa. Oma taikinani vietti jääkaapissa muutaman tunnin ennen kuin ryhdyin paistamaan sitä.
Paista 200 asteessa n.20-30min kunnes huomaat pinnan ja pohjan tummuvan.
- Fak Löfgren
- 1k
- Posts: 1168
- Joined: 03 Jun 2014, 13:48
- Location: Vallila
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Kuva ei ole oma, mutta tekaisin tällasta kana-kookos-nuudelisoppaa tossa viikonloppuna ja tuli vitum hyvä. Myös: erittäin helppo ja nopea tehdä.
Tarvitset:
400g kookosmaitoa (Rainbow ihan paskaa, Spice Up oli vähän parempaa)
3-4 dl raanavettä
1 harkko maustamattomia nuudeleita
400g kanasuikaleita
1 kanafondueklöntti, Fond Du Chef tms.
1 sipuli
2-3 tl punaista currytahnaa
1-2 tl inkivääriä tai inkivääritahnaa
2 rkl soijakastiketta
0,5 -1 limeä
Tuoretta chiliä
Sitten kasviksia maun mukaan, ite oon laittanu paprikaa, porkkanaa ja parsakaalia. Seuraavaks pistän vielä vesikastanjaa ja bambunversoja mukaan
Sitten hommiin:
Laita kattilaan kookosmaito, vesi, soija, currytahna, inkivääri ja kanafondiklöntti. Anna liemen porista kevyesti samalla kun kuullotat sipulin ja ruskistat kanat.
Heitä sekaan nuudelit, sipuli ja kana ja anna kiehua hetken. Ite murskaan nuudelit niin on vähän helpompi syödä. Lisää pilkotut kasvikset ja chili, keittele sen aikaa että rehut pehmenevät hieman. Ite tykkään että kasvikset jää suht rapeiksi. Lopuksi purista sekaan llimemehu, sekoita ja nauti
Tarvitset:
400g kookosmaitoa (Rainbow ihan paskaa, Spice Up oli vähän parempaa)
3-4 dl raanavettä
1 harkko maustamattomia nuudeleita
400g kanasuikaleita
1 kanafondueklöntti, Fond Du Chef tms.
1 sipuli
2-3 tl punaista currytahnaa
1-2 tl inkivääriä tai inkivääritahnaa
2 rkl soijakastiketta
0,5 -1 limeä
Tuoretta chiliä
Sitten kasviksia maun mukaan, ite oon laittanu paprikaa, porkkanaa ja parsakaalia. Seuraavaks pistän vielä vesikastanjaa ja bambunversoja mukaan
Sitten hommiin:
Laita kattilaan kookosmaito, vesi, soija, currytahna, inkivääri ja kanafondiklöntti. Anna liemen porista kevyesti samalla kun kuullotat sipulin ja ruskistat kanat.
Heitä sekaan nuudelit, sipuli ja kana ja anna kiehua hetken. Ite murskaan nuudelit niin on vähän helpompi syödä. Lisää pilkotut kasvikset ja chili, keittele sen aikaa että rehut pehmenevät hieman. Ite tykkään että kasvikset jää suht rapeiksi. Lopuksi purista sekaan llimemehu, sekoita ja nauti
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103729
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Jatketaan kanakeitoilla, semmonen simppeli pikaruokahan tää on, flunssassa aika jees. bonusta siitä, että näyttää reiveihin menevältä hernekeitolta:
Kanaa, kypsennetään
Sipulia & valkosipulia, pienitään, kuullotetaan
sit lisätään pari desiä kanalientä ja saman verran (kuohu)kermaa
puoltoista avokadoa ja maun mukaan chiliä huristetaan esim. sauvasekottimella muusiksi, lisätään joukkoon
Lisätään suolaa maun mukaan
tätähän voi sit maustaa monimutkasemminkin tai käyttää kookosmaitoa. laiskempi käyttää tuoreitten hedelmien sijaan guacamolea.
Kanaa, kypsennetään
Sipulia & valkosipulia, pienitään, kuullotetaan
sit lisätään pari desiä kanalientä ja saman verran (kuohu)kermaa
puoltoista avokadoa ja maun mukaan chiliä huristetaan esim. sauvasekottimella muusiksi, lisätään joukkoon
Lisätään suolaa maun mukaan
tätähän voi sit maustaa monimutkasemminkin tai käyttää kookosmaitoa. laiskempi käyttää tuoreitten hedelmien sijaan guacamolea.
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Tuoresalsa
8 tomaattia
1 tuore jalapeno
1/2 tuore habanero
1 hopeasipuli
1 tuore korianteri puska
1 valkosipulin kynsi
1 limen mehu
suolaa
mustapippuria
kaikki silpuksi ja sekaisin, tomaatit voi valuttaa, jos tuntuu että tulee liian vetistä, annetaan maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia
jos limet eivät ole kovin makeita, voi lisätä ruokosokeria maun mukaan
8 tomaattia
1 tuore jalapeno
1/2 tuore habanero
1 hopeasipuli
1 tuore korianteri puska
1 valkosipulin kynsi
1 limen mehu
suolaa
mustapippuria
kaikki silpuksi ja sekaisin, tomaatit voi valuttaa, jos tuntuu että tulee liian vetistä, annetaan maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia
jos limet eivät ole kovin makeita, voi lisätä ruokosokeria maun mukaan
Last edited by ------- on 14 Mar 2016, 10:20, edited 5 times in total.
Eija-Riitta Korhola wrote:Sikiöbisnes trendaa. Paljon elimiä.
-
- Olisipa minulla hampaat vitussakin
- Posts: 60076
- Joined: 20 Nov 2011, 19:57
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
käppäkuva, mutta jumalaisen hyvä ja heleppo couscous-salaatti:
-2,5 dl couscousia
-2,5 dl kasvislientä (eli ton ton verran vettä ja puolikas kasvisliemari)
-> Lämmitä kasvisliemi ja heitä couscous sekaan ja kansi päälle
-sopiva pätkä kurkkua, joku puolikas on ihan jees
-kirsikkatomaatteja ~15 tai tomaattia 1-2
-pieni sibale
-> pilko sopiviksi paloiksi ja tuikkaa kulhoon
-1 pkt halloumia
-> kuutioi sopiviksi paloiksi ja paista oviiliöljyssä hyviksi
-> heitä kaikki sekaisin rehujen kanssa ja sekoita. Couscousia kannattaa sekoittaa kattilassaan ja panna sen sekaan vähän oliiviöljyä ennen kuin kaataa kaiken muun kanssa.
Couscousia voi ja kannattaa maustaa oman maun mukaan, tällä kertaa käytin itse harissaa. Lime- tai sitruunamehu sopii salaatin sekaan loistavasti. Oliiviöljyä voi ja itse asiassa kannattaakin lisätä löyräyksen verran koko satsiin.
Tästä riittää kahdelle tai yhdelle riippuen nälän määrästä. Mulla oli hullu nälkä, mutta alle kolmasosan tuosta jaksoin syödä nyt.
- Mayhem peruttu
- Matti Partanen
- Posts: 103729
- Joined: 10 May 2004, 12:34
- Contact:
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Jo toista päivää putkeen tämmöstä, ja koska vaiva-maku-suhde on aika ilahduttava, pistän parhaisiin resepteihin. Että jos nt tulee paha mieli siitä, että ei oo ostettu jokasta mausteenpipanaa erikseen, niin voi mennä ynisee vaikka roskikseen. Sovellettu paketin ohjeesta, jossa ainesten määrätkin oli vähän oudon kuulosia, luonnollisesti paremmaksi todettu. Vaaditaan: sauvasekoitin, saattaa onnistua blenderilläkin.
Nopee butter chicken
n. 250 g kanaa (paloiteltuja fileitä tai maustamattomia suikaleita, jos ei oo niin tarkka)
sipuli (valkosipulia)
tomaatti ja pyrettä
pätkä tuoretta inkivääriä
hunajaa
voita
kardemummaa (vihr tai musta)
casheweita tai manteleita
maitoa
MDH:n butter chicken masalaa
Lisukkeeksi riisiä ja raitaa, tee sitä nepalilaista papumössöö ja naania myös jos jaksat
Pähkinät/mantelit pistetään pehmenemään maitoon. Desin verran suunnilleen. Sipuli ja valkosipuli ajetaan sekoittimella tahnaksi. Kanat paistetaan sipulin kanssa, tässä menee jotain 10 min. Sillä aikaa tomaatti on ajettu muhjuksi sekoittimella, lisätty mukaan saman verran eli ehkä purkillinen pyrettä, raastettu inkivääri ja kardemumma (ja pistetty riisi ehkä kiehumaan). Lisätään pannulle. Mukaan heitetään pari-kolme tl tuota valmista maustejauhetta (hävettäis, ellei tää halventais kokonaissummaa aika ratkaisevasti), hunajaa niin et melkein hävettää ja köntti voita. Myös lionneet pähkinät ja maito ajetaan sileeksi soosiksi ja lisätään messiin. Annetaan pulputtaa ittensä kivaksi, maistellaan ja lisätään suolaa sen verran kun hyväksi näkee. Oikein jos tekee mieli, voi tarjoillessa lirauttaa ruokalusikan kermaa päälle.
Tästä syö mun kokonen pienikokonen pari kertaa, eli määriä sietää skaalata.
Nopee butter chicken
n. 250 g kanaa (paloiteltuja fileitä tai maustamattomia suikaleita, jos ei oo niin tarkka)
sipuli (valkosipulia)
tomaatti ja pyrettä
pätkä tuoretta inkivääriä
hunajaa
voita
kardemummaa (vihr tai musta)
casheweita tai manteleita
maitoa
MDH:n butter chicken masalaa
Lisukkeeksi riisiä ja raitaa, tee sitä nepalilaista papumössöö ja naania myös jos jaksat
Pähkinät/mantelit pistetään pehmenemään maitoon. Desin verran suunnilleen. Sipuli ja valkosipuli ajetaan sekoittimella tahnaksi. Kanat paistetaan sipulin kanssa, tässä menee jotain 10 min. Sillä aikaa tomaatti on ajettu muhjuksi sekoittimella, lisätty mukaan saman verran eli ehkä purkillinen pyrettä, raastettu inkivääri ja kardemumma (ja pistetty riisi ehkä kiehumaan). Lisätään pannulle. Mukaan heitetään pari-kolme tl tuota valmista maustejauhetta (hävettäis, ellei tää halventais kokonaissummaa aika ratkaisevasti), hunajaa niin et melkein hävettää ja köntti voita. Myös lionneet pähkinät ja maito ajetaan sileeksi soosiksi ja lisätään messiin. Annetaan pulputtaa ittensä kivaksi, maistellaan ja lisätään suolaa sen verran kun hyväksi näkee. Oikein jos tekee mieli, voi tarjoillessa lirauttaa ruokalusikan kermaa päälle.
Tästä syö mun kokonen pienikokonen pari kertaa, eli määriä sietää skaalata.
- Helga Velvet
- God of PIF
- Posts: 35743
- Joined: 29 Apr 2016, 16:38
- Location: 33250
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Joskus tuli duunattua tommosia vietnamilaistyylisiä täytettyi patonkei. Oli kyllä ihan best of shittistä.
Salaatti: Kurkkuu, porkkanaa, sipulia, mangoa ja tuoretta korianteria
Marinadi: reilu pätkä raastettua inkivääriä, chiliä, soijakastiketta loraus, riisiviinietikkaa pienempi loraus, ripaus sokeria, puolikkaan limen raastettu kuori ja mehu sekä hiukan öljyä.
Marinadi ja salde sekaisin ja jääkaappiin maustumaan.
Salaatin marinoituessa paahdetaan maapähkinöitä ja paistetaan mukavat vötkäleet kylmäsavutofua.
Patonki halki, majoneesia pohjalle, sörsselit sekaan ja ääntä kohti.
Salaatti: Kurkkuu, porkkanaa, sipulia, mangoa ja tuoretta korianteria
Marinadi: reilu pätkä raastettua inkivääriä, chiliä, soijakastiketta loraus, riisiviinietikkaa pienempi loraus, ripaus sokeria, puolikkaan limen raastettu kuori ja mehu sekä hiukan öljyä.
Marinadi ja salde sekaisin ja jääkaappiin maustumaan.
Salaatin marinoituessa paahdetaan maapähkinöitä ja paistetaan mukavat vötkäleet kylmäsavutofua.
Patonki halki, majoneesia pohjalle, sörsselit sekaan ja ääntä kohti.
- Endless Boogie Mustonen
- Matti Partanen
- Posts: 47812
- Joined: 14 Jan 2006, 16:49
- Location: Landella
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Näitä täytyy kokeilla!hikikimeeri wrote:http://liisalla.blogspot.fi/ wrote:Tomaattiset kasvispihvit
2 isoa herkkusientä
1 suuri tomaatti
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
2dl vaaleaa soijarouhetta
1dl gramjauhoja
1.5-2dl gluteiinijauhoja
1dl ravintohiivahiutaleita
2rkl soijakastiketta
3rkl tomaattipyrettä tai bbq kastiketta
2rkl oliiviöljyä
1-2rkl mieleistä pähkinä tai siemenvoita
(Muutama tippa savuaromia)
2tl paprikajauhetta
2tl juustokuminaa
chiliä mielen mukaan
Hienonna herkkusieni, tomaatti, sipuli ja valkosipuli joko käsin tai koneella. Käytin itse vitamixia tähän tarkoitukseen. Jos käytät jotain yleiskonetta tai blenderiä, lisää joukkoon myös öljy, tomaattipyre ja soijakastike ja pähkinä/siemenvoi. Itse käytin tahinia. Jos hienonnat kaiken käsin, sekoita lopuksi maustekastikkeet joukkoon.
Sekoita kuivat ainekset keskenään. Eli jauhot, hiutaleet ja mausteet. Käytä ensin vain 1.5dl gluteiinijauhoja ja lisää myöhemmin tarvittaessa. Tarvittava määrä riippuu kuinka paljon nestettä irtoaa sienistä, tomaatista sipulista. Itse käytin koko 2dl mutta aikaisemmilla kokeilukerroilla on riittänyt 1.5.
Yhdistä ainekset ja vaivaa taikinaa käsin muutaman minuutin ajan. Massa saa olla melko kiinteää, mutta silti tahmaista. Oma taikinani oli valmista kun märin käsin pystyin muotoilemaan siitä helposti palloja jotka litistin pihveiksi. Taikinasta tuli noin 9 suurehkoa pihviä.
Taikinan voi myös tehdä valmiiksi ja säilyttää jääkaapissa paistoa odotellessa. Oma taikinani vietti jääkaapissa muutaman tunnin ennen kuin ryhdyin paistamaan sitä.
Paista 200 asteessa n.20-30min kunnes huomaat pinnan ja pohjan tummuvan.
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
kiitos reseptistä, tein tänään. ei kyllä tullut yhtä hyvän näköinen mitä sullaWilson Wilson wrote:
Helpoin, nopein ja helkkarin hyvänmakunen suklaakakku tuli Onpahan kahvileipää Ohje yksinkertasuudessaan:
Mittaa kippoon:
4 dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
2,5 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
1 tl soodaa
½ tl suolaa
3,5 dl kylmää vettä
1 dl rypsiöljyä
1tl bih jolokia tai mitä chiliä omistattekaan
Sekoita ihan tasaiseksi ja sitten heitä perään
2 rkl punaviinietikkaa
Sekoita ihan vaan kevyesti että etikka leviää koko taikinaan.
Kippaa vuokaan ja paista 200 asteessa keskitasolla puolisen tuntia.
Täytyy ottaa aamulla parempi kuva, tekovalossa kännykän kamera saa kaiken näyttämään ihan paskalta.
Ei katkerana, mutta yhteiskuntaan pettyneenä.
- kirkan paska
- Posts: 194
- Joined: 11 May 2016, 18:31
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Quorn-kuutioista tehty wokki, oli kyllä 5/5. Vihanneksia ja sekaan 1/3 pulloa Santa Marian teriaki ginger&seesami -soosia.
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Helpot vähän niinku falafelia larppaavat hernepyörykät uunissa (~4 annosta, eli 18 pyörykkää minun pyörykkäkoolla)
400g pakasteherneitä
puolikas sipuli hienoksi hakattuna
1 kynsi valkosipulia hienoksi hakattuna
0,5 dl seesaminsiemeniä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
0,5 tl cayennepippuria
1 tl juustokuminaa
kuivattua tai tuoretta persiljaa ja miks ei muutakin yrttiä maun mukaan
0,5 dl oliiviöljyä
0,75 dl korppujauhoa
Herneet soseeksi. Mitä tasaisempi sose, sitä helpommin pullat pysyy kasassa, mutta rakenne ei ole yhtä kiva syödessä. Itse tykkään jättää vähän rakennetta. Sipuli ja valkosipuli ihan hienoksi hakattuna sekaan ja mausteet kans. Lopuks öljy ja korppujauho ja vaivataan massa tasaiseksi. Annetaan vetäytyä vartin verran ja pyöritellään koepulla. Jos ei meinaa pysyä kasassa, niin pikku lorauksilla öljyä ja korppujauholla voi koostumuksen hienosäätää loppuun. Pyöritellään vähän pingispalloa pienemmät pallukat pellille ja paistetaan uunissa 200°C lämmössä 30-40min, kunnes pinta alkaa tuntua sopivan rapsakalta eikä pullat puristu kasaan sormilla nostettaessa.
400g pakasteherneitä
puolikas sipuli hienoksi hakattuna
1 kynsi valkosipulia hienoksi hakattuna
0,5 dl seesaminsiemeniä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
0,5 tl cayennepippuria
1 tl juustokuminaa
kuivattua tai tuoretta persiljaa ja miks ei muutakin yrttiä maun mukaan
0,5 dl oliiviöljyä
0,75 dl korppujauhoa
Herneet soseeksi. Mitä tasaisempi sose, sitä helpommin pullat pysyy kasassa, mutta rakenne ei ole yhtä kiva syödessä. Itse tykkään jättää vähän rakennetta. Sipuli ja valkosipuli ihan hienoksi hakattuna sekaan ja mausteet kans. Lopuks öljy ja korppujauho ja vaivataan massa tasaiseksi. Annetaan vetäytyä vartin verran ja pyöritellään koepulla. Jos ei meinaa pysyä kasassa, niin pikku lorauksilla öljyä ja korppujauholla voi koostumuksen hienosäätää loppuun. Pyöritellään vähän pingispalloa pienemmät pallukat pellille ja paistetaan uunissa 200°C lämmössä 30-40min, kunnes pinta alkaa tuntua sopivan rapsakalta eikä pullat puristu kasaan sormilla nostettaessa.
- Sergio Pissahätä
- Matti Partanen
- Posts: 44011
- Joined: 07 Feb 2016, 16:27
- Location: Tartolaisen ekohostellin trancevessa
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Tein minibudjetilla täytettyjä "metaherkkusieniä" eilen ja kävi niin, ettei kuvaa ehtinyt ottaa ennen sienten katoamista parempiin suihin. Homman nimi siis: sientä sienessä ja parsakaalta parsakaalen kanssa!
-pari kolme vitun isoa jättiherkkusientä per syöjä
-uutta sipulia (1 iso sipuli/ neljä sientä?)
-parsakaalia
-sinihomejuustoa tai -vuustoa
-maustettua tuorejuustoa ihan nokare (jalapeno toimi hyvin)
-oltta
Keitin parsakaalet, pilkoin ja kuullotin sienten jalat ja sipulin. Mausteeksi kevyesti suolaa, mustapippuria ja currya. Sekoitin muserretusta parsiksesta, pehmeästä sipuli-sieniseoksesta, homejuustosta, oluttilkasta ja tuorejuustosta täytteen ja ränttäsin sitä kuumalla kuivalla pannulla paahdettuihin sieniin. Sitten avasin uuden kaljatölkin ja söin sienet keitetyn parsakaalin ja spagetin kera
-pari kolme vitun isoa jättiherkkusientä per syöjä
-uutta sipulia (1 iso sipuli/ neljä sientä?)
-parsakaalia
-sinihomejuustoa tai -vuustoa
-maustettua tuorejuustoa ihan nokare (jalapeno toimi hyvin)
-oltta
Keitin parsakaalet, pilkoin ja kuullotin sienten jalat ja sipulin. Mausteeksi kevyesti suolaa, mustapippuria ja currya. Sekoitin muserretusta parsiksesta, pehmeästä sipuli-sieniseoksesta, homejuustosta, oluttilkasta ja tuorejuustosta täytteen ja ränttäsin sitä kuumalla kuivalla pannulla paahdettuihin sieniin. Sitten avasin uuden kaljatölkin ja söin sienet keitetyn parsakaalin ja spagetin kera
Mopo kärsi vaurioita.
olin menossa aamuyhdeksältä kännissä pissalle
- hittikittari
- Melkein ####!
- Posts: 10088
- Joined: 09 Mar 2013, 16:01
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Tein Sri Lankalaista currya Davon ohjeen mukaan.
https://www.youtube.com/watch?v=zmoj-Wa6Hz4
Vaikka ohjelmasta ei tykkäiskään, niin kannattaa silti testata! Käytin naudanpaistia, kun karitsaa ei ollut saatavilla.
Kuvaa voin laitella vielä huomenna.
https://www.youtube.com/watch?v=zmoj-Wa6Hz4
Vaikka ohjelmasta ei tykkäiskään, niin kannattaa silti testata! Käytin naudanpaistia, kun karitsaa ei ollut saatavilla.
Kuvaa voin laitella vielä huomenna.
Re: Tänne parhaat reseptit kuvien kera!
Korean tasavallan suurlähetystö julkaissut keittokirjan, saatavilla ilmaiseksi myös fyysisesti.
Reseptejä kuvineen löytyy kanssa:
https://korealainenkeittokirja.fi
Reseptejä kuvineen löytyy kanssa:
https://korealainenkeittokirja.fi
...läskiukki