Grillikausi 2019
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
Re: Grillikausi 2019
Weber hörähti käyntiin kuin palmun alta. Tossa se on hangessa ollut ilman suojaa koko talven, kuten myös kaasupullo.
Kyllä se vaan niin on, että kannattaa weber tai muu laatukampe suoraan ostella. Mulla ostelee työkaverit joka toinen vuosi jonkun Bauhausin 200€ rämän, kun vanha ruostuu alta. Yksi kerran kyseli, että saako Weberillä muka rapean ja grillatun pinnan, kun hänen investointi ei modaamatta sitä tee. Vasta kun poisti suuttimista jotain suojia niin alkoi karsinogeenit muodostua. Toivotin onnea grillikesään.
Kyllä se vaan niin on, että kannattaa weber tai muu laatukampe suoraan ostella. Mulla ostelee työkaverit joka toinen vuosi jonkun Bauhausin 200€ rämän, kun vanha ruostuu alta. Yksi kerran kyseli, että saako Weberillä muka rapean ja grillatun pinnan, kun hänen investointi ei modaamatta sitä tee. Vasta kun poisti suuttimista jotain suojia niin alkoi karsinogeenit muodostua. Toivotin onnea grillikesään.
- Mauski Peltonen
- pinkki ääshöyli
- Posts: 2296
- Joined: 30 Jul 2013, 22:20
- Location: 00940
Re: Grillikausi 2019
osta weberipahan vesseli wrote: ↑22 Mar 2019, 14:04tänä vuonna hankin hiiligrillin ja opettelen grillaamaan sillä. tämä piti tehdä jo viime kesänä mutta ei tullut koko kesästä mitään niin nyt uusiksi.
vinkkejä otetaan vastaan! ei ruokarajoitteita.
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Grillikausi 2019
Oisko vinkkejä minkälainen tulipaikka/grilli kivistä kannattais muurata? Mitään katosta ei oo tulossa.
maton alla on vielä tilaa
Re: Grillikausi 2019
YDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑25 Mar 2019, 08:01Oisko vinkkejä minkälainen tulipaikka/grilli kivistä kannattais muurata? Mitään katosta ei oo tulossa.
- Enstex Willer
- 9k
- Posts: 9271
- Joined: 29 Oct 2010, 17:49
- Location: Blåkulla
Re: Grillikausi 2019
Omani on about Homerin versiota vastaava, ihan omasta päästä tehty. Tunnelma mökillä vapautuu luonnollisesti heti kun vieraat näkee sen.xBLYATMANx wrote: ↑25 Mar 2019, 17:10YDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑25 Mar 2019, 08:01Oisko vinkkejä minkälainen tulipaikka/grilli kivistä kannattais muurata? Mitään katosta ei oo tulossa.
Hybridiosaamiskeskuksen verkostojohtaja
- hellan lettas
- 4k
- Posts: 4239
- Joined: 01 Nov 2016, 12:09
Re: Grillikausi 2019
Tekee jatkuvasti vaan mieli rillata.
Re: Grillikausi 2019
Vois EHKÄ korkata grillikauden nyt pääsiäisenä...
- dillen aspen
- Nyt olen kateellinen.
- Posts: 42715
- Joined: 05 Jan 2016, 01:22
- Location: Vattupuskan takana
Re: Grillikausi 2019
Spoiler:
Aikaa meni sellanen reilu 8h savussa ja tunti folion sisässä vetäytymässä.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
Spoiler:
Spoiler:
- Metallicanpaljastin
- 1k
- Posts: 1749
- Joined: 03 Sep 2008, 18:25
- Location: oulu
Re: Grillikausi 2019
Paistelin tossa mausteita pannulla ja tein niistä kanansiiville kuivarubmarinadin, burgereita myös tänään tiedossa. Ostin myös tommosia hikkorilastuja mitä vois nakella hiilien päälle ihan mielenkiinnosta, että tulis savun makua. Tossa pussissa oli jotain lastujen maustamisohjeita, niin mietin jos viskiä lorauttais sinne veden kanssa kosteuttamaan, onko kokemuksia?
Last edited by Metallicanpaljastin on 11 May 2019, 15:07, edited 1 time in total.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
Kaataisin viskin mieluummin suuhun tai hoitaisin sillä liekityksen.
Ribsit cherry-cola tahmalla tänään, odotellessa joutunee kiskaisemaan juustoburgerin habaneromajoneesilla.
Ribsit cherry-cola tahmalla tänään, odotellessa joutunee kiskaisemaan juustoburgerin habaneromajoneesilla.
Spoiler:
Spoiler:
- Metallicanpaljastin
- 1k
- Posts: 1749
- Joined: 03 Sep 2008, 18:25
- Location: oulu
Re: Grillikausi 2019
Vähän kun nyt hain tosta tietoa englanniksi, niin samaa mieltä tuntuis jengi olevan että kurkkuun vaan . Itse voisin pyöräyttää jalapenomajoneesin burgereille, kattoo jos coleslawin jaksais vielä vääntää.Timo Jutilan maksa wrote: ↑11 May 2019, 14:54Kaataisin viskin mieluummin suuhun tai hoitaisin sillä liekityksen.
Ribsit cherry-cola tahmalla tänään, odotellessa joutunee kiskaisemaan juustoburgerin habaneromajoneesilla.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
Mulla oli muistaakseni joskus jotain viskilastuja savustuksessa, olisko niitä tynnyreistä olevinaan tehty. Ei paljon viskiä huomannut lopputuloksesta.
Liekitys sen sijaan aina jees.
Liekitys sen sijaan aina jees.
Spoiler:
Spoiler:
- Metallicanpaljastin
- 1k
- Posts: 1749
- Joined: 03 Sep 2008, 18:25
- Location: oulu
Re: Grillikausi 2019
Jätin tota siipimarinadia vielä puolet jäljelle, kun toverit saattaa tuoda lisää kanansiipiä. Kattelin jotain jenkkijorman siipiengrillausvideota, missä se lisäs maissitärkkelystä jauhemarinadin sekaan, ikään kuin siiville tulis grillissä semmonen uppopaistettu kuori, vois ehkä kokeilla.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
Jenkkilän grillijorkeilla on yleensä totuuden siemen noissa jutuissa. Kerro miten kävi.
Burgerihan oli aivan vitun hyvä. Habaneromajoneesi olis just eikä melkein, tässä kohdassa mainostan Poppamiehen habaneromurskaa joka tämän perusteella on ihana tuote. Pihvin tein tuosta HK:n karkeaksi jauhetusta naudan rinnasta kun en eilen ehtinyt ajoissa lihakauppaan. Mainio tuote tämäkin. Toimii burger-pihveissä erittäin hyvin.
Burgerihan oli aivan vitun hyvä. Habaneromajoneesi olis just eikä melkein, tässä kohdassa mainostan Poppamiehen habaneromurskaa joka tämän perusteella on ihana tuote. Pihvin tein tuosta HK:n karkeaksi jauhetusta naudan rinnasta kun en eilen ehtinyt ajoissa lihakauppaan. Mainio tuote tämäkin. Toimii burger-pihveissä erittäin hyvin.
Spoiler:
Spoiler: