Grillikausi 2019

Ruokien ja juomien oma alue.

Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz

Post Reply
Message
Author
User avatar
Del Griffith
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 84618
Joined: 22 Dec 2008, 15:50
Location: 129 W. 81st St

Re: Grillikausi 2019

#46 Post by Del Griffith » 22 Jun 2019, 18:42

Grillailtu on. Tänään tuli kyllä hyviä burgereita.
Populaarimusiikin henkinen viisari.

User avatar
jafar
8k
Posts: 8755
Joined: 17 Nov 2014, 04:20
Location: HKI

Re: Grillikausi 2019

#47 Post by jafar » 22 Jun 2019, 21:19

Aikuiseen makuun wrote:
22 Jun 2019, 18:42
Grillailtu on.

Poistunut käyttäjä 4dc9fa
Poistunut käyttäjä
Posts: 115947
Joined: 10 Sep 2006, 16:10

Re: Grillikausi 2019

#48 Post by Poistunut käyttäjä 4dc9fa » 23 Jun 2019, 01:17

Yllättäen Kouvolassa kaveri fiilisteli sitä että ruiskuttais injektioneulalla marinadit suoraan lihan sisään :o

Banana Joe
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 70555
Joined: 18 Mar 2010, 11:18
Location: Babylon

Re: Grillikausi 2019

#49 Post by Banana Joe » 23 Jun 2019, 15:53

koira nimeltä paavo wrote:
23 Jun 2019, 01:17
Yllättäen Kouvolassa kaveri fiilisteli sitä että ruiskuttais injektioneulalla marinadit suoraan lihan sisään :o
Tähän on oikein työkalukin

Image
Image

Poistunut käyttäjä 4dc9fa
Poistunut käyttäjä
Posts: 115947
Joined: 10 Sep 2006, 16:10

Re: Grillikausi 2019

#50 Post by Poistunut käyttäjä 4dc9fa » 24 Jun 2019, 00:07

Varmasti mut lähinnä nauratti et nelikymppiset äijät puhuu grillaamisesta niin jonkun eka ja ainoa kommentti liittyy injektioneuloihin. KVL :heart:

Banana Joe
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 70555
Joined: 18 Mar 2010, 11:18
Location: Babylon

Re: Grillikausi 2019

#51 Post by Banana Joe » 24 Jun 2019, 14:34

koira nimeltä paavo wrote:
24 Jun 2019, 00:07
Varmasti mut lähinnä nauratti et nelikymppiset äijät puhuu grillaamisesta niin jonkun eka ja ainoa kommentti liittyy injektioneuloihin. KVL :heart:
:D
Image

User avatar
Juice
9k
Posts: 9426
Joined: 04 Feb 2018, 10:26
Location: brook's ness

Re: Grillikausi 2019

#52 Post by Juice » 29 Jun 2019, 17:37

Kelpaa käryytellä uudella rillillä! Medium-kokoinen hiili-pallo vanhan pienen tilalle, ja johan kuumenee ruoka-ainekset (+omat näpit) :P
Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head... Big hole... Very big... Huge

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65703
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Grillikausi 2019

#53 Post by Timo Jutilan maksa » 30 Jun 2019, 15:32

Heitä sikaa/filth wrote:
22 Jun 2019, 18:38
Timo Jutilan maksa wrote:
10 Jun 2019, 13:24
Facebookin bbq-ryhmässä jotkut hehkuttelivat itse karkeaksi jauhamastaan entrecotesta paistettuja buger pihvejä. Pitääkö se tämäkin testata koska: mylly löytyy.
Vittu mitä touhua jauhaa tota burgeriin :o
Jaa. Miksen jauhais. Nytkin oli S-marketissa ihan asiallisen rasvaisen näköistä entrecotea 12 e kilolta ja yleensäkin jos haluaa jotain rasvasta sekä karkeaa jauhatusta niin siitä joutuu joka tapauksessa maksamaan.
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65703
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Grillikausi 2019

#54 Post by Timo Jutilan maksa » 30 Jun 2019, 15:35

Josta tuli mieleen vinkki stadilaisille grillaajille, Lihakonttorin deli myy sitä niillä karkeaksi jauhettua rasvaista jauhenlihaa hintaan 8,90 e/kg. Mm. Wesq's käyttää tota. Lihakonttorin deli toki lomilla suurimman osan heinäkuusta että.
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
Heitä sikaa/filth
silkkaa pekonia
Posts: 66137
Joined: 20 May 2011, 13:09
Location: vt 9

Re: Grillikausi 2019

#55 Post by Heitä sikaa/filth » 30 Jun 2019, 15:52

Timo Jutilan maksa wrote:
30 Jun 2019, 15:32
Heitä sikaa/filth wrote:
22 Jun 2019, 18:38
Timo Jutilan maksa wrote:
10 Jun 2019, 13:24
Facebookin bbq-ryhmässä jotkut hehkuttelivat itse karkeaksi jauhamastaan entrecotesta paistettuja buger pihvejä. Pitääkö se tämäkin testata koska: mylly löytyy.
Vittu mitä touhua jauhaa tota burgeriin :o
Jaa. Miksen jauhais. Nytkin oli S-marketissa ihan asiallisen rasvaisen näköistä entrecotea 12 e kilolta ja yleensäkin jos haluaa jotain rasvasta sekä karkeaa jauhatusta niin siitä joutuu joka tapauksessa maksamaan.
Ite vetäisin jauhamatta! Hyvä hinta kyllä
Image

LAGRANGE POINTS
Spoiler:
Image

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65703
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Grillikausi 2019

#56 Post by Timo Jutilan maksa » 30 Jun 2019, 16:08

Heitä sikaa/filth wrote:
30 Jun 2019, 15:52
Timo Jutilan maksa wrote:
30 Jun 2019, 15:32
Heitä sikaa/filth wrote:
22 Jun 2019, 18:38
Timo Jutilan maksa wrote:
10 Jun 2019, 13:24
Facebookin bbq-ryhmässä jotkut hehkuttelivat itse karkeaksi jauhamastaan entrecotesta paistettuja buger pihvejä. Pitääkö se tämäkin testata koska: mylly löytyy.
Vittu mitä touhua jauhaa tota burgeriin :o
Jaa. Miksen jauhais. Nytkin oli S-marketissa ihan asiallisen rasvaisen näköistä entrecotea 12 e kilolta ja yleensäkin jos haluaa jotain rasvasta sekä karkeaa jauhatusta niin siitä joutuu joka tapauksessa maksamaan.
Ite vetäisin jauhamatta! Hyvä hinta kyllä
Onhan sitä tullut kiskottua sämpylän välissä jauhamattakin juuh.
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
hellan lettas
4k
Posts: 4240
Joined: 01 Nov 2016, 12:09

Re: Grillikausi 2019

#57 Post by hellan lettas » 01 Jul 2019, 09:08

Ihan kun liha menis pilalle kun sen vetää lihamyllyn läpi. Ei mee.

Poistunut käyttäjä 4dc9fa
Poistunut käyttäjä
Posts: 115947
Joined: 10 Sep 2006, 16:10

Re: Grillikausi 2019

#58 Post by Poistunut käyttäjä 4dc9fa » 01 Jul 2019, 09:15

Timo Jutilan maksa wrote:
30 Jun 2019, 15:35
Josta tuli mieleen vinkki stadilaisille grillaajille, Lihakonttorin deli myy sitä niillä karkeaksi jauhettua rasvaista jauhenlihaa hintaan 8,90 e/kg. Mm. Wesq's käyttää tota. Lihakonttorin deli toki lomilla suurimman osan heinäkuusta että.
Missä tämmöinen mesta on?

User avatar
Heitä sikaa/filth
silkkaa pekonia
Posts: 66137
Joined: 20 May 2011, 13:09
Location: vt 9

Re: Grillikausi 2019

#59 Post by Heitä sikaa/filth » 01 Jul 2019, 09:48

buliukko wrote:
01 Jul 2019, 09:08
Ihan kun liha menis pilalle kun sen vetää lihamyllyn läpi. Ei mee.
No ei tietenkään mutta entrecote toimii jauhamattomana niin hyvin että mieluummin jauhaisin ruhonosia jotka ei toimi pelkiltään ilman reilua vaivannäköä.
Image

LAGRANGE POINTS
Spoiler:
Image

User avatar
Heitä sikaa/filth
silkkaa pekonia
Posts: 66137
Joined: 20 May 2011, 13:09
Location: vt 9

Re: Grillikausi 2019

#60 Post by Heitä sikaa/filth » 01 Jul 2019, 09:51

En kyllä jaksa mitään burgereita muutenkaan että mitä mä täällä asiasta sössötän.
Image

LAGRANGE POINTS
Spoiler:
Image

Post Reply