Grillikausi 2019
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- Del Griffith
- Matti Partanen
- Posts: 84618
- Joined: 22 Dec 2008, 15:50
- Location: 129 W. 81st St
Re: Grillikausi 2019
Grillailtu on. Tänään tuli kyllä hyviä burgereita.
Populaarimusiikin henkinen viisari.
-
- Poistunut käyttäjä
- Posts: 115947
- Joined: 10 Sep 2006, 16:10
Re: Grillikausi 2019
Yllättäen Kouvolassa kaveri fiilisteli sitä että ruiskuttais injektioneulalla marinadit suoraan lihan sisään
-
- Matti Partanen
- Posts: 70555
- Joined: 18 Mar 2010, 11:18
- Location: Babylon
Re: Grillikausi 2019
Tähän on oikein työkalukinkoira nimeltä paavo wrote: ↑23 Jun 2019, 01:17Yllättäen Kouvolassa kaveri fiilisteli sitä että ruiskuttais injektioneulalla marinadit suoraan lihan sisään
-
- Poistunut käyttäjä
- Posts: 115947
- Joined: 10 Sep 2006, 16:10
Re: Grillikausi 2019
Varmasti mut lähinnä nauratti et nelikymppiset äijät puhuu grillaamisesta niin jonkun eka ja ainoa kommentti liittyy injektioneuloihin. KVL
-
- Matti Partanen
- Posts: 70555
- Joined: 18 Mar 2010, 11:18
- Location: Babylon
Re: Grillikausi 2019
koira nimeltä paavo wrote: ↑24 Jun 2019, 00:07Varmasti mut lähinnä nauratti et nelikymppiset äijät puhuu grillaamisesta niin jonkun eka ja ainoa kommentti liittyy injektioneuloihin. KVL
Re: Grillikausi 2019
Kelpaa käryytellä uudella rillillä! Medium-kokoinen hiili-pallo vanhan pienen tilalle, ja johan kuumenee ruoka-ainekset (+omat näpit)
Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head... Big hole... Very big... Huge
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
Jaa. Miksen jauhais. Nytkin oli S-marketissa ihan asiallisen rasvaisen näköistä entrecotea 12 e kilolta ja yleensäkin jos haluaa jotain rasvasta sekä karkeaa jauhatusta niin siitä joutuu joka tapauksessa maksamaan.Heitä sikaa/filth wrote: ↑22 Jun 2019, 18:38Vittu mitä touhua jauhaa tota burgeriinTimo Jutilan maksa wrote: ↑10 Jun 2019, 13:24Facebookin bbq-ryhmässä jotkut hehkuttelivat itse karkeaksi jauhamastaan entrecotesta paistettuja buger pihvejä. Pitääkö se tämäkin testata koska: mylly löytyy.
Spoiler:
Spoiler:
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
Josta tuli mieleen vinkki stadilaisille grillaajille, Lihakonttorin deli myy sitä niillä karkeaksi jauhettua rasvaista jauhenlihaa hintaan 8,90 e/kg. Mm. Wesq's käyttää tota. Lihakonttorin deli toki lomilla suurimman osan heinäkuusta että.
Spoiler:
Spoiler:
- Heitä sikaa/filth
- silkkaa pekonia
- Posts: 66137
- Joined: 20 May 2011, 13:09
- Location: vt 9
Re: Grillikausi 2019
Ite vetäisin jauhamatta! Hyvä hinta kylläTimo Jutilan maksa wrote: ↑30 Jun 2019, 15:32Jaa. Miksen jauhais. Nytkin oli S-marketissa ihan asiallisen rasvaisen näköistä entrecotea 12 e kilolta ja yleensäkin jos haluaa jotain rasvasta sekä karkeaa jauhatusta niin siitä joutuu joka tapauksessa maksamaan.Heitä sikaa/filth wrote: ↑22 Jun 2019, 18:38Vittu mitä touhua jauhaa tota burgeriinTimo Jutilan maksa wrote: ↑10 Jun 2019, 13:24Facebookin bbq-ryhmässä jotkut hehkuttelivat itse karkeaksi jauhamastaan entrecotesta paistettuja buger pihvejä. Pitääkö se tämäkin testata koska: mylly löytyy.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
Onhan sitä tullut kiskottua sämpylän välissä jauhamattakin juuh.Heitä sikaa/filth wrote: ↑30 Jun 2019, 15:52Ite vetäisin jauhamatta! Hyvä hinta kylläTimo Jutilan maksa wrote: ↑30 Jun 2019, 15:32Jaa. Miksen jauhais. Nytkin oli S-marketissa ihan asiallisen rasvaisen näköistä entrecotea 12 e kilolta ja yleensäkin jos haluaa jotain rasvasta sekä karkeaa jauhatusta niin siitä joutuu joka tapauksessa maksamaan.Heitä sikaa/filth wrote: ↑22 Jun 2019, 18:38Vittu mitä touhua jauhaa tota burgeriinTimo Jutilan maksa wrote: ↑10 Jun 2019, 13:24Facebookin bbq-ryhmässä jotkut hehkuttelivat itse karkeaksi jauhamastaan entrecotesta paistettuja buger pihvejä. Pitääkö se tämäkin testata koska: mylly löytyy.
Spoiler:
Spoiler:
- hellan lettas
- 4k
- Posts: 4240
- Joined: 01 Nov 2016, 12:09
Re: Grillikausi 2019
Ihan kun liha menis pilalle kun sen vetää lihamyllyn läpi. Ei mee.
-
- Poistunut käyttäjä
- Posts: 115947
- Joined: 10 Sep 2006, 16:10
Re: Grillikausi 2019
Missä tämmöinen mesta on?Timo Jutilan maksa wrote: ↑30 Jun 2019, 15:35Josta tuli mieleen vinkki stadilaisille grillaajille, Lihakonttorin deli myy sitä niillä karkeaksi jauhettua rasvaista jauhenlihaa hintaan 8,90 e/kg. Mm. Wesq's käyttää tota. Lihakonttorin deli toki lomilla suurimman osan heinäkuusta että.
- Heitä sikaa/filth
- silkkaa pekonia
- Posts: 66137
- Joined: 20 May 2011, 13:09
- Location: vt 9
Re: Grillikausi 2019
No ei tietenkään mutta entrecote toimii jauhamattomana niin hyvin että mieluummin jauhaisin ruhonosia jotka ei toimi pelkiltään ilman reilua vaivannäköä.
- Heitä sikaa/filth
- silkkaa pekonia
- Posts: 66137
- Joined: 20 May 2011, 13:09
- Location: vt 9
Re: Grillikausi 2019
En kyllä jaksa mitään burgereita muutenkaan että mitä mä täällä asiasta sössötän.