Joo. 6h olivat ja hyvää tuli. Käärme vaan meni aika äkkiä kun ton 6h hehkui vaikka sitä oli puolen grillin matkalla. Jossain kohtaa laitoin ilmaa pienemmälle niin hidastui. Ens kerralla sit alusta lähtien ilma vähän pienemmällä. Kassler on kyllä hemmetin hyvää. Suolasin lihat hieromalla hienoa merisuolaa pintaan. Toiseen köntsään laitoin bbq allaround rubia ja toiseen extempore jotain poppamiehen perus bbq kastiketta mihin lisäsin poltetta srirachasta ja cayennepippurista. Molemmat onnistui oikein hyvin mutta seuraavaks 10h.Timo Jutilan maksa wrote: ↑04 Aug 2019, 11:49Jonkun valistuneen veikkauksen olisin saattanut heittää grilliä tietämättä mutta ilmeisesti jo on kassler valmistettu?YDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑03 Aug 2019, 20:04Sanos TJM että tuleeko tommoset vajaan kilon kassler köntsät viidessä tunnissa kypsäksi? Lämpöä on sellaset vähän toistasataa.
Grillikausi 2019
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Grillikausi 2019
maton alla on vielä tilaa
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
^kokeiles joskus tätä rubia
https://amazingribs.com/tested-recipes/ ... rub-recipe
Poppamiehen rubeista tuntuu tuohon verrattuna puuttuvan joku loppusilaus.
Nyt maistuis kassu grillistä. Pitää varmaan ensi viikolla käydä noutamassa köntti viikonlopuksi.
Briketeissä on sitten eroa aika paljon. Rainbow-briketit oli muistaakseni yllättävän hyviä, mutta kun niitä ei ole ollut lähikaupassa jostain syystä tänä kesänä, ollut ihan sama hakea Weberiä Motonetistä.
https://amazingribs.com/tested-recipes/ ... rub-recipe
Poppamiehen rubeista tuntuu tuohon verrattuna puuttuvan joku loppusilaus.
Nyt maistuis kassu grillistä. Pitää varmaan ensi viikolla käydä noutamassa köntti viikonlopuksi.
Briketeissä on sitten eroa aika paljon. Rainbow-briketit oli muistaakseni yllättävän hyviä, mutta kun niitä ei ole ollut lähikaupassa jostain syystä tänä kesänä, ollut ihan sama hakea Weberiä Motonetistä.
Spoiler:
Spoiler:
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Grillikausi 2019
Grillasin entrecotea. Ekana pihvit mediumiks kuumassa grillissä. Sit lihan vähän sivuun, yks puukiekko hiilien päälle, kansi kiinni ja muutama minuutti savua perään. En oo hetkeen syönyt mitään noin hyvää.
maton alla on vielä tilaa
- Modesty Blaise
- Melkein ####!
- Posts: 10400
- Joined: 30 Jun 2010, 22:48
- Location: Tangier
Re: Grillikausi 2019
Toivottavasti olisi huomenna hyvä sää niin pääsis grillailemaan
i don't have map for this area
- pahan vesseli
- -=Lord Of PIF=-
- Posts: 14909
- Joined: 19 Dec 2013, 10:07
- Location: tuli meressä autio maassa
Re: Grillikausi 2019
pitäisköhän se perkele vielä yrittää tsempata pallogrilliostoksille ja lähteä tähän touhuun mukaan, olisi pakastimessa pari hyvää isompaa lihaklönttiä jotka käynee tähän tarkoitukseen jotain rasvaista etuselkää tjsp oli, piti jauhelihaksi vetää mutta mylly meni paskaksi niin jäi rojektiksi.Timo Jutilan maksa wrote: ↑03 Aug 2019, 11:40Olihan se tosiaan grillissä jotain 9+ h ja sen jälkeen folion sisässä vetäytymässä sen aikaa kun oltiin vesillä. Hajoili sitten melkeinpä lusikalla nyhdöksi.pahan vesseli wrote: ↑02 Aug 2019, 15:20kuinkas hiton kauan Timo Jutilan Maksa joutui tuota kuvassa esiintynyttä lihaa grillissä pitämään?
seksinoita wrote:roge äiät jakamassa nallenpesuohjeita
Not Just Kalmu wrote: ↑ Mikään viha ei pala niin kirkkaasti kun kristitty rakkaus
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Grillikausi 2019
Hei tjm, mulla ois reilu kilo ribsejä. Kauanko pitäisit tossa savustussysteemissä? Entä tarviiko tehdä mitään erikois kikkoja?
maton alla on vielä tilaa
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
Rub pintaan edellisenä päivänä. Aika savussa riippuu kyllä hemmetin paljon mitä ribsejä sulla on. Siis milla leikkauksella. Kannattaa tsekata tuolta amazingribs.com sivulta yleisluontoisia juttuja noista.YDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑10 Aug 2019, 16:00Hei tjm, mulla ois reilu kilo ribsejä. Kauanko pitäisit tossa savustussysteemissä? Entä tarviiko tehdä mitään erikois kikkoja?
Spoiler:
Spoiler:
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
Onhan noihin ribseihin tietty sellainen ikea hack olemassa että niillähän on mallistossa liki täydellinen ribs-teline grilliin. Vähän eri hinnalla kuin esim Weberillä. Variera-mallistosta kattilankansiteline. Oliko toi nyt reilun femman.
Näyttäis olevan paikallisessakin myymälässä pitkän tauon jälkeen. Täytyy käydä hakemassa.
Näyttäis olevan paikallisessakin myymälässä pitkän tauon jälkeen. Täytyy käydä hakemassa.
Spoiler:
Spoiler:
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Grillikausi 2019
Viel semmonen tyhmä kyssä että tarkottaako toi american pepper paprika jauhoa? Kun en tuolta sitä ymmärtänyt.
maton alla on vielä tilaa
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Grillikausi 2019
Joo ei enää mitään, selkisYDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑10 Aug 2019, 16:59Viel semmonen tyhmä kyssä että tarkottaako toi american pepper paprika jauhoa? Kun en tuolta sitä ymmärtänyt.
maton alla on vielä tilaa
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Grillikausi 2019
Sen minkä linkin pistit
maton alla on vielä tilaa
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillikausi 2019
YDIN POMMI ÄIJÄ wrote: ↑10 Aug 2019, 18:05Sen minkä linkin pistit
Spoiler:
Spoiler:
- Modesty Blaise
- Melkein ####!
- Posts: 10400
- Joined: 30 Jun 2010, 22:48
- Location: Tangier
Re: Grillikausi 2019
Grilli on kuuma ja ekat vartaat on jo tuolla valmistumassa
i don't have map for this area