Grillauspäivä olikin eilen, ja lopputulos oli tolkuttoman hyvää. Tuota pitkään grillissä ollutta lihaahan on edelleen reilusti jäljellä ja onpa maukasta kun siivuttelee vaikkapa leivän päälle.
Grillaus 2021
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillaus 2021
Spoiler:
Spoiler:
- Claus Theo Avant Gärtner
- ei niin kova sosisti
- Posts: 32346
- Joined: 12 Apr 2007, 21:55
- Location: Oslossa
Re: Grillaus 2021
Viime viikolla tein focaccia leivän väliin tomaatti-pippuri-valkosipulimarinadissa pekonisilpulla vuorattua kassleria. Loppusilaus avoimessa foliossa tunnin verran että ottaa kunnolla savu makua. Kastikkeeksi savuinen chili-olutkastike jonka sekaan sitten revin koko lihaköntsän. Leivän väliin ja ääntä kohti, hyvää tuli. Täytyy vähän pidempään ja pikkusen eri lailla seuraava kassleri tehdä että saa lisää lihaan makua ja paremmat savustuspuut tehdä.
Ein Kazoo für zwei
- Claus Theo Avant Gärtner
- ei niin kova sosisti
- Posts: 32346
- Joined: 12 Apr 2007, 21:55
- Location: Oslossa
Re: Grillaus 2021
Haluisin rakentaa grillin mutta ei oo oikein peltiä ja hitsauskamoja. Se ois tavallaan kolmeosainen missä ois yks varsinainen paisto-osa, yks pitkään kypsytettävän kaman osa ja yks kunnon savupönttö kaikki saman kannen alla.
Ein Kazoo für zwei
- periaatteessa helppoa
- Matti Partanen
- Posts: 48997
- Joined: 04 Nov 2010, 03:19
- Location: Tristan da Cunha
Re: Grillaus 2021
Itseäkin kiinnostais mutta ei oo peltiä, hitsauskamoja enkä kaiken lisäksi osaa hitsata
maton alla on vielä tilaa
- Claus Theo Avant Gärtner
- ei niin kova sosisti
- Posts: 32346
- Joined: 12 Apr 2007, 21:55
- Location: Oslossa
Re: Grillaus 2021
Vähän sketchailin yöllä tommosta minkä ostoskärryyn tekis hehehKäsi munissa wrote: ↑07 Apr 2021, 08:11Itseäkin kiinnostais mutta ei oo peltiä, hitsauskamoja enkä kaiken lisäksi osaa hitsata
Ein Kazoo für zwei
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
- asian tuntia
- 1k
- Posts: 1401
- Joined: 24 Mar 2019, 08:25
Re: Grillaus 2021
On muuten kausi avaamatta vielä. Weber Genesis tuli hommattua viime kesänä, pitäähän se päästää taas tositoimiin. Makkarapuolelta viime vuoden ehkä paras tuote oli Livornon Luigi, tais olla HK:n.
Mitä arvon raati suosittelee tälle kaudelle, onko jtn eeppistä tullut jo vastaan?
Mitä arvon raati suosittelee tälle kaudelle, onko jtn eeppistä tullut jo vastaan?
Mä vihaan kaikkii niitä paskoja
jotka ihmisistä tekee lampaita
ne vie niiden rahat ja ajatukset,
ne tuhoo niiden aivot ja sydämen
jotka ihmisistä tekee lampaita
ne vie niiden rahat ja ajatukset,
ne tuhoo niiden aivot ja sydämen
- Claus Theo Avant Gärtner
- ei niin kova sosisti
- Posts: 32346
- Joined: 12 Apr 2007, 21:55
- Location: Oslossa
Re: Grillaus 2021
Ei oo vielä makkara hommia ehtinyt mutta viime vuoden puolelta toi California reaper kabanossi oli hyvä peruskyrsäHilpeä kanttikone wrote: ↑13 Apr 2021, 16:40On muuten kausi avaamatta vielä. Weber Genesis tuli hommattua viime kesänä, pitäähän se päästää taas tositoimiin. Makkarapuolelta viime vuoden ehkä paras tuote oli Livornon Luigi, tais olla HK:n.
Mitä arvon raati suosittelee tälle kaudelle, onko jtn eeppistä tullut jo vastaan?
Ein Kazoo für zwei
- Larissa von Cockström
- Luxus dokaaja
- Posts: 76124
- Joined: 22 Sep 2014, 15:38
- Location: punavihermäkikupla
Re: Grillaus 2021
Eilen ekaa testattiin pihagrilli. Tein bursia, lidlin 50snt briossit ihan ok kamaa, ite tekastu sriracha majo ja pikkelöity punasipuli. Eipä siinä paljoo muuta ku hiilillä grillattu pihvi siihen ja monteray Jackia päälle. Liian kypsäksi pääsi kun en ihan handlannu tota, mut ens kerralla paremmin.
Tänään sit parvekkeen sähkögrillis eiliseltä jääneet grillimaisterin italiano makkarat ja halloumi salaattiin.
Tänään sit parvekkeen sähkögrillis eiliseltä jääneet grillimaisterin italiano makkarat ja halloumi salaattiin.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillaus 2021
Grillimaisteri-briosseja?Larissa von Cockström wrote: ↑18 Apr 2021, 16:03Eilen ekaa testattiin pihagrilli. Tein bursia, lidlin 50snt briossit ihan ok kamaa, ite tekastu sriracha majo ja pikkelöity punasipuli. Eipä siinä paljoo muuta ku hiilillä grillattu pihvi siihen ja monteray Jackia päälle. Liian kypsäksi pääsi kun en ihan handlannu tota, mut ens kerralla paremmin.
Tänään sit parvekkeen sähkögrillis eiliseltä jääneet grillimaisterin italiano makkarat ja halloumi salaattiin.
Spoiler:
Spoiler:
- Larissa von Cockström
- Luxus dokaaja
- Posts: 76124
- Joined: 22 Sep 2014, 15:38
- Location: punavihermäkikupla
Re: Grillaus 2021
Ei kun paistopisteen, en oo ennen nähny ja uskallan väittää et uusia.Timo Jutilan maksa wrote: ↑18 Apr 2021, 18:12Grillimaisteri-briosseja?Larissa von Cockström wrote: ↑18 Apr 2021, 16:03Eilen ekaa testattiin pihagrilli. Tein bursia, lidlin 50snt briossit ihan ok kamaa, ite tekastu sriracha majo ja pikkelöity punasipuli. Eipä siinä paljoo muuta ku hiilillä grillattu pihvi siihen ja monteray Jackia päälle. Liian kypsäksi pääsi kun en ihan handlannu tota, mut ens kerralla paremmin.
Tänään sit parvekkeen sähkögrillis eiliseltä jääneet grillimaisterin italiano makkarat ja halloumi salaattiin.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillaus 2021
Okei, mitä maksoi ja olivatko toimivia?Larissa von Cockström wrote: ↑18 Apr 2021, 20:30Ei kun paistopisteen, en oo ennen nähny ja uskallan väittää et uusia.Timo Jutilan maksa wrote: ↑18 Apr 2021, 18:12Grillimaisteri-briosseja?Larissa von Cockström wrote: ↑18 Apr 2021, 16:03Eilen ekaa testattiin pihagrilli. Tein bursia, lidlin 50snt briossit ihan ok kamaa, ite tekastu sriracha majo ja pikkelöity punasipuli. Eipä siinä paljoo muuta ku hiilillä grillattu pihvi siihen ja monteray Jackia päälle. Liian kypsäksi pääsi kun en ihan handlannu tota, mut ens kerralla paremmin.
Tänään sit parvekkeen sähkögrillis eiliseltä jääneet grillimaisterin italiano makkarat ja halloumi salaattiin.
Spoiler:
Spoiler:
- Larissa von Cockström
- Luxus dokaaja
- Posts: 76124
- Joined: 22 Sep 2014, 15:38
- Location: punavihermäkikupla
Re: Grillaus 2021
50snt- 59snt kipale ja mielestäni toimi kyllä. Tosin olin nauttinut muutaman alkoholijuoman ja leivät oli ostettu jo edellisenä päivänä, että olosuhteissa voi olla virhemarginaalia. K-marketissa oli Teemu auran briosseja 1e kpl, yleensä luotan tähän kaikessa et jos kiinnostais vertailla vaikka.Timo Jutilan maksa wrote: ↑18 Apr 2021, 23:19Okei, mitä maksoi ja olivatko toimivia?Larissa von Cockström wrote: ↑18 Apr 2021, 20:30Ei kun paistopisteen, en oo ennen nähny ja uskallan väittää et uusia.Timo Jutilan maksa wrote: ↑18 Apr 2021, 18:12Grillimaisteri-briosseja?Larissa von Cockström wrote: ↑18 Apr 2021, 16:03Eilen ekaa testattiin pihagrilli. Tein bursia, lidlin 50snt briossit ihan ok kamaa, ite tekastu sriracha majo ja pikkelöity punasipuli. Eipä siinä paljoo muuta ku hiilillä grillattu pihvi siihen ja monteray Jackia päälle. Liian kypsäksi pääsi kun en ihan handlannu tota, mut ens kerralla paremmin.
Tänään sit parvekkeen sähkögrillis eiliseltä jääneet grillimaisterin italiano makkarat ja halloumi salaattiin.
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillaus 2021
Täytyy ottaa testiin. Ikean rillimaisteri-briossit oli takavuosina aika hyviä. Ehkä nämäkin toimivatLarissa von Cockström wrote: ↑19 Apr 2021, 17:5350snt- 59snt kipale ja mielestäni toimi kyllä. Tosin olin nauttinut muutaman alkoholijuoman ja leivät oli ostettu jo edellisenä päivänä, että olosuhteissa voi olla virhemarginaalia. K-marketissa oli Teemu auran briosseja 1e kpl, yleensä luotan tähän kaikessa et jos kiinnostais vertailla vaikka.Timo Jutilan maksa wrote: ↑18 Apr 2021, 23:19Okei, mitä maksoi ja olivatko toimivia?Larissa von Cockström wrote: ↑18 Apr 2021, 20:30Ei kun paistopisteen, en oo ennen nähny ja uskallan väittää et uusia.Timo Jutilan maksa wrote: ↑18 Apr 2021, 18:12Grillimaisteri-briosseja?Larissa von Cockström wrote: ↑18 Apr 2021, 16:03Eilen ekaa testattiin pihagrilli. Tein bursia, lidlin 50snt briossit ihan ok kamaa, ite tekastu sriracha majo ja pikkelöity punasipuli. Eipä siinä paljoo muuta ku hiilillä grillattu pihvi siihen ja monteray Jackia päälle. Liian kypsäksi pääsi kun en ihan handlannu tota, mut ens kerralla paremmin.
Tänään sit parvekkeen sähkögrillis eiliseltä jääneet grillimaisterin italiano makkarat ja halloumi salaattiin.
Spoiler:
Spoiler:
- Claus Theo Avant Gärtner
- ei niin kova sosisti
- Posts: 32346
- Joined: 12 Apr 2007, 21:55
- Location: Oslossa