Sian korvat
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea
Sian korvat
Onko testailtu? Rouvaa pyysin tuomaan hallista jos on tänään tarjolla ja kokeilen duunata sichuan-tyyppistä kylmää korvasalaattia.
Protein - Water - Liquor
Re: Sian korvat
Lähinnä oon syöttäny koirille, ei oo ihmis-laatusena tullu ikinä vastaan.
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea
- Del Griffith
- Matti Partanen
- Posts: 84570
- Joined: 22 Dec 2008, 15:50
- Location: 129 W. 81st St
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea
Re: Sian korvat
Miten näitä kokataan ja mimmonen suutuntuma sitten valmiissa tuotteessa? Kiinnostas vähän kokeilla.
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea
Re: Sian korvat
pitää keitellä melko pitkään ja tekstuuri on napsakka vaan ei rapsakka
Protein - Water - Liquor
- Hra Mezola
- Ukko
- Posts: 48281
- Joined: 06 Sep 2005, 14:45
- Location: Helsinki
Re: Sian korvat
Billionssissa vetivät jonain rapsakkana leiketyyppisenä, kiinnostais kans testata. Noi mei linin korvat
hauveli wrote:jos ei oo pelannu roolipelejä ja siksi ei tajuu mistään mitään ja on ihan hapannaama niin ehkä kannattais
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea
Re: Sian korvat
https://www.chinasichuanfood.com/chinese-pig-ear-salad/
tätä meinasin varioida... tossa on aika lyhyt keittoaika kyl. toisaalla oli 1,5 - 3 tuntia
tätä meinasin varioida... tossa on aika lyhyt keittoaika kyl. toisaalla oli 1,5 - 3 tuntia
Protein - Water - Liquor
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65701
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Sian korvat
Mun koirat syö kans aika samoja raaka-aineita kuin Hauberi. Tämä ei siis ollut vittuilua. Toi korvahomma kiinnostaa kans. Samoin kiinnostaa että miltä se naudan vatsa maittaa. Haisee jotenkin salmiakkiselle kun piskeille tuota annan
HUOM! EI OLLUT VITTUILUA!
HUOM! EI OLLUT VITTUILUA!
Spoiler:
Spoiler:
Re: Sian korvat
Mulla on kans kokemukset lähinnä koirien ruuista, naudan maha vaikuttaa aika karskille kamalle ainakin siinä yhteydessä. Tosin noi tykkää siitä ihan älyttömästi että kai se hyvää vois olla.
Mulla muuten olis pari laatikollista sian jalkoja, houkuttais tehdä tytinää niistä.
Mulla muuten olis pari laatikollista sian jalkoja, houkuttais tehdä tytinää niistä.
Re: Sian korvat
Ok! Ajattelin että kiinalais-tyyliin limaisen rouskuva kun rustoahan se lähinnä on ja mulla tökkää tosi helpolla semmonen koostumus.Erikoistutkija Hauberi wrote: ↑06 Apr 2021, 16:04pitää keitellä melko pitkään ja tekstuuri on napsakka vaan ei rapsakka
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea
Re: Sian korvat
Mä oon sitä koulukuntaa että ku elukka kerta pistetään hengiltä niin kaikki pitää osata käyttää. Jengihän tosin syö yleisesti tota samaa kamaa ku minäkin, sitä vaan myydään niille tuotemerkillä HK-Sininen lenkkiTimo Jutilan maksa wrote: ↑06 Apr 2021, 16:16Mun koirat syö kans aika samoja raaka-aineita kuin Hauberi. Tämä ei siis ollut vittuilua. Toi korvahomma kiinnostaa kans. Samoin kiinnostaa että miltä se naudan vatsa maittaa. Haisee jotenkin salmiakkiselle kun piskeille tuota annan
HUOM! EI OLLUT VITTUILUA!
Protein - Water - Liquor
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea
Re: Sian korvat
on on se snadisti rouskuva kylläVadim, kuntoutuja wrote: ↑06 Apr 2021, 16:22Ok! Ajattelin että kiinalais-tyyliin limaisen rouskuva kun rustoahan se lähinnä on ja mulla tökkää tosi helpolla semmonen koostumus.Erikoistutkija Hauberi wrote: ↑06 Apr 2021, 16:04pitää keitellä melko pitkään ja tekstuuri on napsakka vaan ei rapsakka
Protein - Water - Liquor
- Erikoistutkija Hauberi
- ex-Demla nyk. psychonaut
- Posts: 34607
- Joined: 19 May 2010, 12:35
- Location: On the hill, by the sea