Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- bad grankulla
- -=00King Of PIF00=-
- Posts: 28181
- Joined: 11 Oct 2013, 15:39
- Location: by the river (dippan deppan)
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Korealaiset chili- ja paputöhnät, nyt testissä ssamjang. Vähän kuin chilistä misotahnaa, käy hyvin: kaikkeen
- mystinen lyllertäjä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 18683
- Joined: 19 Oct 2009, 23:14
- Location: 33500
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Eiks tää oo vihreessä purkissa usein? Helkkarin hyvää kamaa, mutta oma lemppari on Doenjang - kantsii sitäkin tyypata! Siitä vasta miso tuleekin mieleen. Sopii tosi moniin sooseihin ja soppiin, tuo mukavasti syvyyttä ja umamisuutta makuun.bad grankulla wrote: ↑03 Nov 2018, 10:02Korealaiset chili- ja paputöhnät, nyt testissä ssamjang. Vähän kuin chilistä misotahnaa, käy hyvin: kaikkeen
- Helga Velvet
- God of PIF
- Posts: 35757
- Joined: 29 Apr 2016, 16:38
- Location: 33250
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Itsellä vaihteeksi neljän viljan puuro. Voisilmä kuumaan puuroon ni ai että
- same rules apply
- Matti Partanen
- Posts: 52316
- Joined: 10 Nov 2007, 15:29
- Location: bat shit city's secret beach
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
ES ja MEGAFORCE. Halpikset paljon parempia ku jotku monsterit ja batteryt.
+ kahvista tulee tosi niljakas ja ahdistava olo nykyjään.
+ kahvista tulee tosi niljakas ja ahdistava olo nykyjään.
Mortal Kombat wrote:Olen ulkoisesti rauhallinen ja mietteliään oloinen, mutta sisällä raivoavat intohimon ja sekoilun ahnaat liekit.
-
- Matti Partanen
- Posts: 42953
- Joined: 23 May 2012, 21:03
- hellan lettas
- 4k
- Posts: 4238
- Joined: 01 Nov 2016, 12:09
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Kaikennäköiset korealaiset pöperöt. Siinähän onkin opettelemista.
- Larissa von Cockström
- Luxus dokaaja
- Posts: 76125
- Joined: 22 Sep 2014, 15:38
- Location: punavihermäkikupla
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Klassiset ruuat ja tekniikat. Pakko hommata joku hyvä perus oopus eli vinkatkaa suosikki klassikkoniksikirjat. Tätä oon ajatellut kun sen selkeyttä ja kotikokkien toteuttamisystävällisyyttä on kehuttu https://www.murudining.fi/tuote/hyva-ru ... mpi-viini/
shitstorm wrote:larska perkeleen sika
Kattila päähän ja menoksi wrote:Kilariämmä crew 1%
Hienostelija kermaperse crew ?%
luxusglamour in the heart of the kontula
- sössön sössön
- Matti Partanen
- Posts: 57219
- Joined: 19 Mar 2014, 14:16
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Kuittisen ja Isotalon Kotiruoka ja täts it, maailman paras keittokirjaLarissa von Cockström wrote: ↑20 Nov 2018, 11:57Klassiset ruuat ja tekniikat. Pakko hommata joku hyvä perus oopus eli vinkatkaa suosikki klassikkoniksikirjat. Tätä oon ajatellut kun sen selkeyttä ja kotikokkien toteuttamisystävällisyyttä on kehuttu https://www.murudining.fi/tuote/hyva-ru ... mpi-viini/
sit jos ihan super klassista nii Escoffierin La Guide Culinaire mut Kotiruoka päihittää senkin
om shanti shanti shanti
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः
- Larissa von Cockström
- Luxus dokaaja
- Posts: 76125
- Joined: 22 Sep 2014, 15:38
- Location: punavihermäkikupla
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Otetaas selvää molemmista, nimittäin ranskalainen keittiö on nyt kans suurennuslasin alla mut kunnon reseptejä on vaikea löytää netistä tai en vaan osaa. Onneks youtubessa on hyvä kanava nimeltään French Cooking Agademysössön sössön wrote: ↑20 Nov 2018, 13:31Kuittisen ja Isotalon Kotiruoka ja täts it, maailman paras keittokirjaLarissa von Cockström wrote: ↑20 Nov 2018, 11:57Klassiset ruuat ja tekniikat. Pakko hommata joku hyvä perus oopus eli vinkatkaa suosikki klassikkoniksikirjat. Tätä oon ajatellut kun sen selkeyttä ja kotikokkien toteuttamisystävällisyyttä on kehuttu https://www.murudining.fi/tuote/hyva-ru ... mpi-viini/
sit jos ihan super klassista nii Escoffierin La Guide Culinaire mut Kotiruoka päihittää senkin
shitstorm wrote:larska perkeleen sika
Kattila päähän ja menoksi wrote:Kilariämmä crew 1%
Hienostelija kermaperse crew ?%
luxusglamour in the heart of the kontula
- Larissa von Cockström
- Luxus dokaaja
- Posts: 76125
- Joined: 22 Sep 2014, 15:38
- Location: punavihermäkikupla
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
2017 painos kotiruoka-kirjasta oli suomalaisessa 12,90€ äsken, sen 2018 painos oli 29,90€ enkä löytänyt muuta eroa kun erivärinen kansi ehkä se kantsis käydä nappaamassa. Olihan siinä hyvin paljon semmosta minkä jo tiedän ja osaan kun kuitenkin löytyy ruuanlaittokokemusta jo lapsesta asti mut ehkä siihen vois syventyä ja kokeilla sitten niitä uudempia juttuja.Larissa von Cockström wrote: ↑20 Nov 2018, 14:38Otetaas selvää molemmista, nimittäin ranskalainen keittiö on nyt kans suurennuslasin alla mut kunnon reseptejä on vaikea löytää netistä tai en vaan osaa. Onneks youtubessa on hyvä kanava nimeltään French Cooking Agademysössön sössön wrote: ↑20 Nov 2018, 13:31Kuittisen ja Isotalon Kotiruoka ja täts it, maailman paras keittokirjaLarissa von Cockström wrote: ↑20 Nov 2018, 11:57Klassiset ruuat ja tekniikat. Pakko hommata joku hyvä perus oopus eli vinkatkaa suosikki klassikkoniksikirjat. Tätä oon ajatellut kun sen selkeyttä ja kotikokkien toteuttamisystävällisyyttä on kehuttu https://www.murudining.fi/tuote/hyva-ru ... mpi-viini/
sit jos ihan super klassista nii Escoffierin La Guide Culinaire mut Kotiruoka päihittää senkin
shitstorm wrote:larska perkeleen sika
Kattila päähän ja menoksi wrote:Kilariämmä crew 1%
Hienostelija kermaperse crew ?%
luxusglamour in the heart of the kontula
- Kauko Keuhkon näköinen mies
- Kapteeni Swaghammer
- Posts: 86116
- Joined: 28 Mar 2015, 18:07
- Location: ennen sotia
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Borssi ja pörköltti
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
-
- Juhani Naamapalmu
- Posts: 49546
- Joined: 06 Oct 2004, 10:51
- Location: semmonen linna jonka asuu joku vampyyri
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Sain hienon morttelin korrputiolahjaksi ja nyt on pitänyt mustapippuria murskata sillä joka ruokaan. Aissaatana mikä ero näillä on johkin valmiiksi jauhettuun verrattuna.
STOP SAYING THINGS YOU FUCKING DICKHEADS
Alkoholitonolutlaskuri 2024: 61, virhemarginaali 2
Kombuchalaskuri 2024: 15, virhemarginaali 1
Alkoholitonolutlaskuri 2023: 246, virhemarginaali 4
Alkoholitonolutlaskuri 2024: 61, virhemarginaali 2
Kombuchalaskuri 2024: 15, virhemarginaali 1
Alkoholitonolutlaskuri 2023: 246, virhemarginaali 4
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Peura. Puolikas riittää vuodeksi ja on kyllä eettisyyden ja ekologisuuden suhteen parhaasta päästä. Kuten myös maun.