Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

Ruokien ja juomien oma alue.

Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz

Post Reply
Message
Author
User avatar
bad grankulla
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 28181
Joined: 11 Oct 2013, 15:39
Location: by the river (dippan deppan)

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1471 Post by bad grankulla » 03 Nov 2018, 10:02

Korealaiset chili- ja paputöhnät, nyt testissä ssamjang. Vähän kuin chilistä misotahnaa, käy hyvin: kaikkeen [-o<
Image

User avatar
mystinen lyllertäjä
-=King Of PIF=-
-=King Of PIF=-
Posts: 18683
Joined: 19 Oct 2009, 23:14
Location: 33500

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1472 Post by mystinen lyllertäjä » 03 Nov 2018, 11:30

bad grankulla wrote:
03 Nov 2018, 10:02
Korealaiset chili- ja paputöhnät, nyt testissä ssamjang. Vähän kuin chilistä misotahnaa, käy hyvin: kaikkeen [-o<
Eiks tää oo vihreessä purkissa usein? Helkkarin hyvää kamaa, mutta oma lemppari on Doenjang - kantsii sitäkin tyypata! Siitä vasta miso tuleekin mieleen. Sopii tosi moniin sooseihin ja soppiin, tuo mukavasti syvyyttä ja umamisuutta makuun.

User avatar
Helga Velvet
God of PIF
God of PIF
Posts: 35757
Joined: 29 Apr 2016, 16:38
Location: 33250

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1473 Post by Helga Velvet » 16 Nov 2018, 00:59

Kaurapuuro

User avatar
Muikkunen
1k
Posts: 1700
Joined: 09 Jan 2011, 15:17
Location: Borgå

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1474 Post by Muikkunen » 16 Nov 2018, 12:09

Helga Velvet wrote:
16 Nov 2018, 00:59
Kaurapuuro
Itsellä vaihteeksi neljän viljan puuro. Voisilmä kuumaan puuroon ni ai että

User avatar
same rules apply
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 52316
Joined: 10 Nov 2007, 15:29
Location: bat shit city's secret beach

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1475 Post by same rules apply » 18 Nov 2018, 03:21

Image

User avatar
RIP sinä?
R.I.P.
Posts: 15426
Joined: 26 Apr 2007, 01:42
Location: murheen laakso
Contact:

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1476 Post by RIP sinä? » 19 Nov 2018, 17:30

ES ja MEGAFORCE. Halpikset paljon parempia ku jotku monsterit ja batteryt.
+ kahvista tulee tosi niljakas ja ahdistava olo nykyjään.
Fester-setä wrote:
20 Jun 2023, 12:53
eminem ja barathrum
Mortal Kombat wrote:Olen ulkoisesti rauhallinen ja mietteliään oloinen, mutta sisällä raivoavat intohimon ja sekoilun ahnaat liekit.
Kansan syvät rivit wrote:
20 Nov 2018, 14:47
önk tönkkiä tää maa kaipaa.

qwertyuiopå
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 42953
Joined: 23 May 2012, 21:03

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1477 Post by qwertyuiopå » 20 Nov 2018, 07:50

masaliisa wrote:
18 Nov 2018, 03:21
Image
Aaaah, tää on hyvää. En olekaan vuosiin juonut. Tätä tuli kitattua tölkkikaupalla kantakuppilassa aikanaan kun kersaani odotin.

User avatar
hellan lettas
4k
Posts: 4238
Joined: 01 Nov 2016, 12:09

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1478 Post by hellan lettas » 20 Nov 2018, 08:25

Kaikennäköiset korealaiset pöperöt. Siinähän onkin opettelemista.

User avatar
Larissa von Cockström
Luxus dokaaja
Posts: 76125
Joined: 22 Sep 2014, 15:38
Location: punavihermäkikupla

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1479 Post by Larissa von Cockström » 20 Nov 2018, 11:57

Klassiset ruuat ja tekniikat. Pakko hommata joku hyvä perus oopus eli vinkatkaa suosikki klassikkoniksikirjat. Tätä oon ajatellut kun sen selkeyttä ja kotikokkien toteuttamisystävällisyyttä on kehuttu https://www.murudining.fi/tuote/hyva-ru ... mpi-viini/
shitstorm wrote:larska perkeleen sika
Kattila päähän ja menoksi wrote:Kilariämmä crew 1% :salut:


Hienostelija kermaperse crew ?%
luxusglamour in the heart of the kontula

User avatar
sössön sössön
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 57219
Joined: 19 Mar 2014, 14:16

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1480 Post by sössön sössön » 20 Nov 2018, 13:31

Larissa von Cockström wrote:
20 Nov 2018, 11:57
Klassiset ruuat ja tekniikat. Pakko hommata joku hyvä perus oopus eli vinkatkaa suosikki klassikkoniksikirjat. Tätä oon ajatellut kun sen selkeyttä ja kotikokkien toteuttamisystävällisyyttä on kehuttu https://www.murudining.fi/tuote/hyva-ru ... mpi-viini/
Kuittisen ja Isotalon Kotiruoka ja täts it, maailman paras keittokirja :salut:

sit jos ihan super klassista nii Escoffierin La Guide Culinaire mut Kotiruoka päihittää senkin :P
om shanti shanti shanti
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः

User avatar
Larissa von Cockström
Luxus dokaaja
Posts: 76125
Joined: 22 Sep 2014, 15:38
Location: punavihermäkikupla

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1481 Post by Larissa von Cockström » 20 Nov 2018, 14:38

sössön sössön wrote:
20 Nov 2018, 13:31
Larissa von Cockström wrote:
20 Nov 2018, 11:57
Klassiset ruuat ja tekniikat. Pakko hommata joku hyvä perus oopus eli vinkatkaa suosikki klassikkoniksikirjat. Tätä oon ajatellut kun sen selkeyttä ja kotikokkien toteuttamisystävällisyyttä on kehuttu https://www.murudining.fi/tuote/hyva-ru ... mpi-viini/
Kuittisen ja Isotalon Kotiruoka ja täts it, maailman paras keittokirja :salut:

sit jos ihan super klassista nii Escoffierin La Guide Culinaire mut Kotiruoka päihittää senkin :P
Otetaas selvää molemmista, nimittäin ranskalainen keittiö on nyt kans suurennuslasin alla mut kunnon reseptejä on vaikea löytää netistä tai en vaan osaa. Onneks youtubessa on hyvä kanava nimeltään French Cooking Agademy
shitstorm wrote:larska perkeleen sika
Kattila päähän ja menoksi wrote:Kilariämmä crew 1% :salut:


Hienostelija kermaperse crew ?%
luxusglamour in the heart of the kontula

User avatar
Larissa von Cockström
Luxus dokaaja
Posts: 76125
Joined: 22 Sep 2014, 15:38
Location: punavihermäkikupla

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1482 Post by Larissa von Cockström » 20 Nov 2018, 16:11

Larissa von Cockström wrote:
20 Nov 2018, 14:38
sössön sössön wrote:
20 Nov 2018, 13:31
Larissa von Cockström wrote:
20 Nov 2018, 11:57
Klassiset ruuat ja tekniikat. Pakko hommata joku hyvä perus oopus eli vinkatkaa suosikki klassikkoniksikirjat. Tätä oon ajatellut kun sen selkeyttä ja kotikokkien toteuttamisystävällisyyttä on kehuttu https://www.murudining.fi/tuote/hyva-ru ... mpi-viini/
Kuittisen ja Isotalon Kotiruoka ja täts it, maailman paras keittokirja :salut:

sit jos ihan super klassista nii Escoffierin La Guide Culinaire mut Kotiruoka päihittää senkin :P
Otetaas selvää molemmista, nimittäin ranskalainen keittiö on nyt kans suurennuslasin alla mut kunnon reseptejä on vaikea löytää netistä tai en vaan osaa. Onneks youtubessa on hyvä kanava nimeltään French Cooking Agademy
2017 painos kotiruoka-kirjasta oli suomalaisessa 12,90€ äsken, sen 2018 painos oli 29,90€ enkä löytänyt muuta eroa kun erivärinen kansi :o ehkä se kantsis käydä nappaamassa. Olihan siinä hyvin paljon semmosta minkä jo tiedän ja osaan kun kuitenkin löytyy ruuanlaittokokemusta jo lapsesta asti mut ehkä siihen vois syventyä ja kokeilla sitten niitä uudempia juttuja.
shitstorm wrote:larska perkeleen sika
Kattila päähän ja menoksi wrote:Kilariämmä crew 1% :salut:


Hienostelija kermaperse crew ?%
luxusglamour in the heart of the kontula

User avatar
Kauko Keuhkon näköinen mies
Kapteeni Swaghammer
Posts: 86116
Joined: 28 Mar 2015, 18:07
Location: ennen sotia

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1483 Post by Kauko Keuhkon näköinen mies » 20 Nov 2018, 16:16

Borssi ja pörköltti
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.

Kansan syvät rivit
Juhani Naamapalmu
Posts: 49546
Joined: 06 Oct 2004, 10:51
Location: semmonen linna jonka asuu joku vampyyri

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1484 Post by Kansan syvät rivit » 23 Nov 2018, 08:18

Sain hienon morttelin korrputiolahjaksi ja nyt on pitänyt mustapippuria murskata sillä joka ruokaan. Aissaatana mikä ero näillä on johkin valmiiksi jauhettuun verrattuna.
STOP SAYING THINGS YOU FUCKING DICKHEADS
Alkoholitonolutlaskuri 2024: 61, virhemarginaali 2
Kombuchalaskuri 2024: 15, virhemarginaali 1

Alkoholitonolutlaskuri 2023: 246, virhemarginaali 4

User avatar
Ruutari
4k
Posts: 4100
Joined: 12 Nov 2011, 18:46
Location: Turku
Contact:

Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella

#1485 Post by Ruutari » 23 Nov 2018, 10:25

Peura. Puolikas riittää vuodeksi ja on kyllä eettisyyden ja ekologisuuden suhteen parhaasta päästä. Kuten myös maun.

Post Reply