Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- DE MYSTERIIS DOM PÉRIGNON
- mysteeri samppanjamies
- Posts: 50695
- Joined: 16 Nov 2004, 11:57
- Location: Myrkkynoitien feministissaatanallinen ylivalta
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Bambuhöyrytin taas ollut ahkerassa käytössä.
jormuli wrote:pääsin ylitse vaikeuksistani olemalla tekemättä mitään, ja nyt voin ihan hyvin.
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Viimekesän interraililta jäi käteen tämmönen tsekkiläinen baariherkku kuin Hermelin eli marinoitu juusto:
-Ota kiekko camembertiä tai muuta valkohomejuustoa, halkaise pitkittäin puoliksi.
-Tee chilistä, sipulista ja valkosipulista tahnaa, mätä sitä reilu kerros juustokiekon väliin ja kansi päälle.
-Sit kiekko laitetaan kannelliseen rasiaan ja upotetaan kokonaan öljyyn johon laitetaan lisää chiliä, sipulia, valkosipulia, kokonaisia maustepippureita ja pari laakerinlehteä.
-Kansi kiinni ja viikoksi kylmään maustumaan/fermentoitumaan.
-Viikon päästä kiekko nostetaan öljystä lautaselle ja tarjotaan hiivaleivän, raa'an sipulin ja pikkelöityjen chilien kera. Kyytipojaksi tietysti reilusti kylmää laageria.
On sen verran mättöisää et verottaa taatusti elinvuosia, mut pakkohan tätä on ollut tehdä kotona jo pariin otteeseen. Nöyrästi odottelen päivää, et tätä sais tilattua jostakin Turun baarista kaljan kaveriksi
-Ota kiekko camembertiä tai muuta valkohomejuustoa, halkaise pitkittäin puoliksi.
-Tee chilistä, sipulista ja valkosipulista tahnaa, mätä sitä reilu kerros juustokiekon väliin ja kansi päälle.
-Sit kiekko laitetaan kannelliseen rasiaan ja upotetaan kokonaan öljyyn johon laitetaan lisää chiliä, sipulia, valkosipulia, kokonaisia maustepippureita ja pari laakerinlehteä.
-Kansi kiinni ja viikoksi kylmään maustumaan/fermentoitumaan.
-Viikon päästä kiekko nostetaan öljystä lautaselle ja tarjotaan hiivaleivän, raa'an sipulin ja pikkelöityjen chilien kera. Kyytipojaksi tietysti reilusti kylmää laageria.
On sen verran mättöisää et verottaa taatusti elinvuosia, mut pakkohan tätä on ollut tehdä kotona jo pariin otteeseen. Nöyrästi odottelen päivää, et tätä sais tilattua jostakin Turun baarista kaljan kaveriksi
Virhe oli minun.
- Donkey Angler
- Frying tonight!
- Posts: 44817
- Joined: 28 Mar 2004, 05:39
- Location: HKI
- Contact:
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Kiinnostaa eikä pelkästään ujosti.
Spoiler:
Spoiler:
- DE MYSTERIIS DOM PÉRIGNON
- mysteeri samppanjamies
- Posts: 50695
- Joined: 16 Nov 2004, 11:57
- Location: Myrkkynoitien feministissaatanallinen ylivalta
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
jormuli wrote:pääsin ylitse vaikeuksistani olemalla tekemättä mitään, ja nyt voin ihan hyvin.
- raju röllykkä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 19059
- Joined: 06 Sep 2015, 22:19
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
aloin jo googlettamaan reseptejä
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Villiyrttipesto
NEKROPOLIS 2 | VYÖHYKE (UE punk)
___________________
"Seuraavaksi katsomme, kuinka kaksi kouluikäistä taituria tykittelee rock- ja metalliklassikoita"
___________________
"Seuraavaksi katsomme, kuinka kaksi kouluikäistä taituria tykittelee rock- ja metalliklassikoita"
- raju röllykkä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 19059
- Joined: 06 Sep 2015, 22:19
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
nyt on satsi jääkaapissa. tein ilman sen tarkempaa ohjetta, suolaa, mustapippuria, chiliä, 3 valkosipulinkynttä ja 1 pieni sipuli tahnaan ja siitä jäi yli niin laitoin loput sinne sekaan enkä muuten noita lisännyt. sit vaan laakerinlehdet ja öljyt astiaan muiden sekaanäää wrote: ↑21 May 2020, 16:45aloin jo googlettamaan reseptejä
juustona 250g camembert 2,59€ lidlistä. Viikonlopun kaljahommia odotellessa
- man of constant bönthö
- Patti Martanen
- Posts: 148807
- Joined: 17 Jul 2013, 12:39
- Location: Lontoo Deluxe
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Kai se olis toi silli ja peruna
- ontuva hollantilainen
- Melkein ####!
- Posts: 12091
- Joined: 11 Nov 2008, 18:25
- Location: erittäin vaarallisten matujen osasto
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
äää wrote: ↑25 May 2020, 17:45
nyt on satsi jääkaapissa. tein ilman sen tarkempaa ohjetta, suolaa, mustapippuria, chiliä, 3 valkosipulinkynttä ja 1 pieni sipuli tahnaan ja siitä jäi yli niin laitoin loput sinne sekaan enkä muuten noita lisännyt. sit vaan laakerinlehdet ja öljyt astiaan muiden sekaan
juustona 250g camembert 2,59€ lidlistä. Viikonlopun kaljahommia odotellessa
Odotan rapsaa siitä miten tsekinmaan herkut uppoavat.
Virhe oli minun.
- An Poc Ar Buile
- Matti Partanen
- Posts: 40785
- Joined: 16 Sep 2015, 21:12
- Location: De bharr na gcnoc san imigéin
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Inkivääri, libanonilainen ja palestiinalainen safka, marmite
Ailliliú, puilliliú, ailliliú tá an puc ar buile!
Ailliliú, puilliliú,
Ailliliú
Tá an puc ar buile!
https://youtu.be/2zCRh78StwY?si=OIa0tmZI3loD2sEg
Ailliliú, puilliliú,
Ailliliú
Tá an puc ar buile!
https://youtu.be/2zCRh78StwY?si=OIa0tmZI3loD2sEg
- salilta tuttu hevari
- Kotimainen kansainvälisen tason folk metal -mörssäri
- Posts: 83117
- Joined: 10 Jun 2011, 03:06
- Location: Stone island
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Tuo on hyvä eväs siitäkin syystä, että rasvainen juusto tasottaa humalatilaa ja voi juoda enemmän!Sorisiit wrote: ↑27 May 2020, 19:36äää wrote: ↑25 May 2020, 17:45
nyt on satsi jääkaapissa. tein ilman sen tarkempaa ohjetta, suolaa, mustapippuria, chiliä, 3 valkosipulinkynttä ja 1 pieni sipuli tahnaan ja siitä jäi yli niin laitoin loput sinne sekaan enkä muuten noita lisännyt. sit vaan laakerinlehdet ja öljyt astiaan muiden sekaan
juustona 250g camembert 2,59€ lidlistä. Viikonlopun kaljahommia odotellessa
Odotan rapsaa siitä miten tsekinmaan herkut uppoavat.
- raju röllykkä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 19059
- Joined: 06 Sep 2015, 22:19
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Just kaavin leivän päälle tuolta astiasta juustoa ja maustunutta öljyä. Hyväähän tämä on, mutta luulen ettei tää eka kokeilu oo vielä kovin lähellä aitoa ja alkuperäistä. Toi ylijääneen tahnan laittaminen öljyn sekaan oli ehkä virhe. Seuraavalla kerralla näistä oppineenasalilta tuttu hevari wrote: ↑29 May 2020, 12:48Tuo on hyvä eväs siitäkin syystä, että rasvainen juusto tasottaa humalatilaa ja voi juoda enemmän!Sorisiit wrote: ↑27 May 2020, 19:36äää wrote: ↑25 May 2020, 17:45
nyt on satsi jääkaapissa. tein ilman sen tarkempaa ohjetta, suolaa, mustapippuria, chiliä, 3 valkosipulinkynttä ja 1 pieni sipuli tahnaan ja siitä jäi yli niin laitoin loput sinne sekaan enkä muuten noita lisännyt. sit vaan laakerinlehdet ja öljyt astiaan muiden sekaan
juustona 250g camembert 2,59€ lidlistä. Viikonlopun kaljahommia odotellessa
Odotan rapsaa siitä miten tsekinmaan herkut uppoavat.
Kovasti youtube-videoita tästä etsin, tuntuu olevan paria eri koulukuntaa että miten tehdään