Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- ahh, yes yes
- 3k
- Posts: 3768
- Joined: 25 Aug 2011, 11:33
- Location: pyörä kellari
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Hapankaalimehu
Idut
Idut
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Tollasta savukalasalaattia menee leivän (mieluiten limppu) päällä: vitusti
-
- Poistunut käyttäjä
- Posts: 50000
- Joined: 23 Jul 2017, 17:25
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
ei tuu kauheesti dokailtua tai bisseä tissuteltua ja noi ipat ja alet on alkanu kyllästyttämään niin oon alkanu systemaattisesti tyyppaamaan kaikkia lagereita mitä kaupassa tai baarissa tulee vastaan. namskutarallaa!
- bad grankulla
- -=00King Of PIF00=-
- Posts: 28181
- Joined: 11 Oct 2013, 15:39
- Location: by the river (dippan deppan)
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Tätä olen tehnyt itsekin kun tuli viimein craft beer käsityö pien panimo olut överit vähän aikaa sitten. Neloskaljan rynnäkkö on onneksi tuonut kaikkia hauskoja uusia jopa lähi-s-kauppaan, namskutarallaa.turn up the bass wrote:ei tuu kauheesti dokailtua tai bisseä tissuteltua ja noi ipat ja alet on alkanu kyllästyttämään niin oon alkanu systemaattisesti tyyppaamaan kaikkia lagereita mitä kaupassa tai baarissa tulee vastaan. namskutarallaa!
- hittikittari
- Melkein ####!
- Posts: 10090
- Joined: 09 Mar 2013, 16:01
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Kaikki mikä ei saa vatsaa pömpöttämään, paitsi bisse tietty aina innostaa.
- Masturbaani
- Matti Partanen
- Posts: 40088
- Joined: 24 May 2013, 17:42
- Location: Home Hill Street, Aboa
- Contact:
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Läträän nyt curry spice ketsuppia vähän kaikkialle
Olen ruokkinut heidän psykoottisia harhojaan pyhällä anarkialla... taistelemme sen puolesta, että tämä läpimätä kaupunki, jota mikään ei voi enää parantaa, sekoaa täysin ja löytää vihdoin hullun rakkauden!
- Dark & Twisted
- 4k
- Posts: 4870
- Joined: 19 Aug 2015, 13:12
- Location: glamoröösi
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Lidlin chef selectin vihreä tuore pesto, jossa mukana grana padano muruja. Jumalpestoa tätä kun laittaa munakokkelin päälle aamulla, niin herää kyllä hyvään päivään.
Oh, boy. Have I got secrets for you.
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ support crew 1,37/5%
☤ ϼ☋ŕŗ☋ȓ ☤ support crew 1,37/5%
- Heissan vaan!
- life style guru
- Posts: 78135
- Joined: 20 May 2012, 21:27
- Location: ihan raivona täällä
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Parsa goddamn kaali
Ennen vihasin tätä, nykyään voisin syödä joka aterialla tämmöistä sopivan vähän paistettuna tai muuten kypsennettynä.
Sit jos tän kokkaa löysäksi ja makeaksi niin en tykkää
Ennen vihasin tätä, nykyään voisin syödä joka aterialla tämmöistä sopivan vähän paistettuna tai muuten kypsennettynä.
Sit jos tän kokkaa löysäksi ja makeaksi niin en tykkää
- Herman Toothrot
- Posts: 175
- Joined: 28 Apr 2014, 19:37
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Varsiselleri - Oon laittanu tätä lähes kaikkeen viimesen viikon aikana. Hyvänmakunen, terveellinen ja antaa mukavan rapsakkaa tekstuuria ruokaan.
"What pants?"
- Sergio Pissahätä
- Matti Partanen
- Posts: 44035
- Joined: 07 Feb 2016, 16:27
- Location: Tartolaisen ekohostellin trancevessa
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
tämmöinen homma iski toissa talvena minullekin kun dyykkasin parsakaalejaAlfred Nobelaner wrote:Parsa goddamn kaali
Ennen vihasin tätä, nykyään voisin syödä joka aterialla tämmöistä sopivan vähän paistettuna tai muuten kypsennettynä.
Sit jos tän kokkaa löysäksi ja makeaksi niin en tykkää
Mopo kärsi vaurioita.
olin menossa aamuyhdeksältä kännissä pissalle
- hittikittari
- Melkein ####!
- Posts: 10090
- Joined: 09 Mar 2013, 16:01
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Parsakaali aivan huippua. Yleensä höyrytän, että jää sopivan rapsakaksi. Sit vaan vähän suolaa ja voita päälle.Sergio Pissahätä wrote:tämmöinen homma iski toissa talvena minullekin kun dyykkasin parsakaalejaAlfred Nobelaner wrote:Parsa goddamn kaali
Ennen vihasin tätä, nykyään voisin syödä joka aterialla tämmöistä sopivan vähän paistettuna tai muuten kypsennettynä.
Sit jos tän kokkaa löysäksi ja makeaksi niin en tykkää
- perään kuulutettu asiakeskustelu
- -=Lord Of PIF=-
- Posts: 12915
- Joined: 14 Dec 2013, 23:12
- Location: Hautomo
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Parsa- ja kukkakaali on kyllä helppoa pilata keittämällä ne yli että on vaan pehmeetä mössöä.hittikittari wrote:Parsakaali aivan huippua. Yleensä höyrytän, että jää sopivan rapsakaksi. Sit vaan vähän suolaa ja voita päälle.Sergio Pissahätä wrote:tämmöinen homma iski toissa talvena minullekin kun dyykkasin parsakaalejaAlfred Nobelaner wrote:Parsa goddamn kaali
Ennen vihasin tätä, nykyään voisin syödä joka aterialla tämmöistä sopivan vähän paistettuna tai muuten kypsennettynä.
Sit jos tän kokkaa löysäksi ja makeaksi niin en tykkää
Kunnon ekofasismia eikä mitään typeriä kansallisuus-, uskonto-, sukupuoli, tai ihonvärihöpöjä
- mystinen lyllertäjä
- -=King Of PIF=-
- Posts: 18683
- Joined: 19 Oct 2009, 23:14
- Location: 33500
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Pätee kyllä aika moniin muihinkin vihanneksiin ja juureksiin ja kasviksiin ja mitä näitä nyt onperään kuulutettu asiakeskustelu wrote: ↑24 Apr 2018, 21:37Parsa- ja kukkakaali on kyllä helppoa pilata keittämällä ne yli että on vaan pehmeetä mössöä.hittikittari wrote:Parsakaali aivan huippua. Yleensä höyrytän, että jää sopivan rapsakaksi. Sit vaan vähän suolaa ja voita päälle.Sergio Pissahätä wrote:tämmöinen homma iski toissa talvena minullekin kun dyykkasin parsakaalejaAlfred Nobelaner wrote:Parsa goddamn kaali
Ennen vihasin tätä, nykyään voisin syödä joka aterialla tämmöistä sopivan vähän paistettuna tai muuten kypsennettynä.
Sit jos tän kokkaa löysäksi ja makeaksi niin en tykkää
Parsaa voisin syyä vaikka päivittäin.
- spekulatiivinen pasta
- Posts: 723
- Joined: 04 Apr 2017, 13:36
- Location: Ei enää mikään lintukoto
Re: Tämänhetkiset innostuksenne ruoka ja juomapuolella
Lehti/varsisellerivaihe on mullakin ollut meneillään nyt noin puolentoista viikon ajanHerman Toothrot wrote: ↑17 Apr 2018, 19:02Varsiselleri - Oon laittanu tätä lähes kaikkeen viimesen viikon aikana. Hyvänmakunen, terveellinen ja antaa mukavan rapsakkaa tekstuuria ruokaan.