Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

Ruokien ja juomien oma alue.

Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz

Post Reply
Message
Author
User avatar
hellan lettas
4k
Posts: 4239
Joined: 01 Nov 2016, 12:09

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#886 Post by hellan lettas » 15 Sep 2020, 12:19

polle wrote:
15 Sep 2020, 12:10
Vadim Blyat wrote:
15 Sep 2020, 10:08
polle wrote:
14 Sep 2020, 09:44
harhaiskaali wrote:
14 Aug 2020, 15:37
Koikkarin vanhalla grillillä eilen äijähampurilainen maistui varsin mainiolta.
Mukavaa että tähän aukes grilli taas vuosien jälkeen.
Mutta, makkaraperunoiden koko on aika pieni.
Varsinkin kun on tottunut Ullan Grillin makkaraperunoihin, joista syö pari päivää siitä isommasta.
Kekä hemmetti syö snägäriannosta seuraavana päivänä, HYI HELEVETTI!!!!
Jäikö tosta siis nälkä vai mimmonen homma, t: kiinnostunut.
Nokun se Ullan Grillin annos on yli 1kg painoinen.
Ei sit syö kerralla.¨
Seuraavana päivänä mikron kautta ja päälle raakaa sipulia ja kurkkusalaattia niin hyvin uppoo.
Vanhemmatkin aikanaan söi samanlaisen annoksen 2 henkilöä 2 päivää yhdestä annoksesta.

Siihen Ullan Grillin annokseen verrattuna (hinta 8.50€) Koikkarin Grillin makkaraperunat tuplana (hinta 9€) oli mielestäni pieni kokoiset.
Mites se maku? Itsehän en mikään kova makkaraperunoiden ystävä ole, ongelma usein se ettei maistu muu kuin suola, kuten myös Ullan Grillillä.

User avatar
polle
Posts: 340
Joined: 17 Nov 2004, 11:02
Location: Tre/Koivistonkylä

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#887 Post by polle » 15 Sep 2020, 12:23

buliukko wrote:
15 Sep 2020, 12:19
polle wrote:
15 Sep 2020, 12:10
Vadim Blyat wrote:
15 Sep 2020, 10:08
polle wrote:
14 Sep 2020, 09:44
harhaiskaali wrote:
14 Aug 2020, 15:37
Koikkarin vanhalla grillillä eilen äijähampurilainen maistui varsin mainiolta.
Mukavaa että tähän aukes grilli taas vuosien jälkeen.
Mutta, makkaraperunoiden koko on aika pieni.
Varsinkin kun on tottunut Ullan Grillin makkaraperunoihin, joista syö pari päivää siitä isommasta.
Kekä hemmetti syö snägäriannosta seuraavana päivänä, HYI HELEVETTI!!!!
Jäikö tosta siis nälkä vai mimmonen homma, t: kiinnostunut.
Nokun se Ullan Grillin annos on yli 1kg painoinen.
Ei sit syö kerralla.¨
Seuraavana päivänä mikron kautta ja päälle raakaa sipulia ja kurkkusalaattia niin hyvin uppoo.
Vanhemmatkin aikanaan söi samanlaisen annoksen 2 henkilöä 2 päivää yhdestä annoksesta.

Siihen Ullan Grillin annokseen verrattuna (hinta 8.50€) Koikkarin Grillin makkaraperunat tuplana (hinta 9€) oli mielestäni pieni kokoiset.
Mites se maku? Itsehän en mikään kova makkaraperunoiden ystävä ole, ongelma usein se ettei maistu muu kuin suola, kuten myös Ullan Grillillä.
Maku on mielestäni hyvä, varsinkin kun päällä on sipulia (reilusti) kurkkusalaattia ja sitä majoneesia.
Itse taas tykkään suolasta ja lisään sitä seuraavana päivänä vielä niihin.

User avatar
Uutiset ja mää
Parta Korvien Takana
Posts: 49796
Joined: 16 Jun 2008, 19:30
Location: Tampere 33410

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#888 Post by Uutiset ja mää » 15 Sep 2020, 12:24

Timo Jutilan maksa wrote:
15 Sep 2020, 09:23
salilta tuttu hevari wrote:
15 Sep 2020, 09:18
^tuo mesta oli siinä Sukulan ravintolarealityssa ja kuulostaa ihan samalta tota papparaista ja tähtinugetteja myöten :D Ei tosin ollut vasta vähän yli kahdeksankymmenen...
Niinpä muuten olikin :D
Hoho, juuh. Mitähän se Sukula on siellä saanut aikaan... hampurilainen voisi olla kyllä Sukulan aikaansaannos.
Nuoret kotkat! Työläisaate
teitä kutsuu taistohon.
Punainen on lippuvaate,
niin kuin isäin ollut on.

User avatar
salilta tuttu hevari
Kotimainen kansainvälisen tason folk metal -mörssäri
Posts: 83103
Joined: 10 Jun 2011, 03:06
Location: Stone island

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#889 Post by salilta tuttu hevari » 15 Sep 2020, 12:43

Uutiset ja mää wrote:
15 Sep 2020, 12:24
Timo Jutilan maksa wrote:
15 Sep 2020, 09:23
salilta tuttu hevari wrote:
15 Sep 2020, 09:18
^tuo mesta oli siinä Sukulan ravintolarealityssa ja kuulostaa ihan samalta tota papparaista ja tähtinugetteja myöten :D Ei tosin ollut vasta vähän yli kahdeksankymmenen...
Niinpä muuten olikin :D
Hoho, juuh. Mitähän se Sukula on siellä saanut aikaan... hampurilainen voisi olla kyllä Sukulan aikaansaannos.
Muistaakseni ongelmana oli ettei juuri kukaan tuolla osannut kokata (paitsi se vanhus paistaa munkkeja) niin yritti vaihtaa raaka-aineita tuoreempiin yms. Monessa paikassa ymmärtääkseni palattiin entiseen kameroiden lähdettyä.

Kävin itse asiassa siel Joronjäljessä tovi sitten, ja näytti edelleen aivan kaatopaikalta. Syödä en tällä kertaa uskaltanut.
Image

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65701
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#890 Post by Timo Jutilan maksa » 15 Sep 2020, 12:43

Uutiset ja mää wrote:
15 Sep 2020, 12:24
Timo Jutilan maksa wrote:
15 Sep 2020, 09:23
salilta tuttu hevari wrote:
15 Sep 2020, 09:18
^tuo mesta oli siinä Sukulan ravintolarealityssa ja kuulostaa ihan samalta tota papparaista ja tähtinugetteja myöten :D Ei tosin ollut vasta vähän yli kahdeksankymmenen...
Niinpä muuten olikin :D
Hoho, juuh. Mitähän se Sukula on siellä saanut aikaan... hampurilainen voisi olla kyllä Sukulan aikaansaannos.
Ruudusta löytyy jotain pätkiä
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
Uutiset ja mää
Parta Korvien Takana
Posts: 49796
Joined: 16 Jun 2008, 19:30
Location: Tampere 33410

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#891 Post by Uutiset ja mää » 15 Sep 2020, 14:21

salilta tuttu hevari wrote:
15 Sep 2020, 12:43
Uutiset ja mää wrote:
15 Sep 2020, 12:24
Timo Jutilan maksa wrote:
15 Sep 2020, 09:23
salilta tuttu hevari wrote:
15 Sep 2020, 09:18
^tuo mesta oli siinä Sukulan ravintolarealityssa ja kuulostaa ihan samalta tota papparaista ja tähtinugetteja myöten :D Ei tosin ollut vasta vähän yli kahdeksankymmenen...
Niinpä muuten olikin :D
Hoho, juuh. Mitähän se Sukula on siellä saanut aikaan... hampurilainen voisi olla kyllä Sukulan aikaansaannos.
Muistaakseni ongelmana oli ettei juuri kukaan tuolla osannut kokata (paitsi se vanhus paistaa munkkeja) niin yritti vaihtaa raaka-aineita tuoreempiin yms. Monessa paikassa ymmärtääkseni palattiin entiseen kameroiden lähdettyä.

Kävin itse asiassa siel Joronjäljessä tovi sitten, ja näytti edelleen aivan kaatopaikalta. Syödä en tällä kertaa uskaltanut.
Jaa niin todella hyvän näköisiä munkkeja siellä kyllä oli! Ei vain jaksanut syödä nakkiperunoiden jälkeen.

Ja siis ruoan laadussa ei ollut valittamista, lista vain oli grillimäinen eikä ravintolamainen. Eli ehkä ne oli opetelleet kokkaamaan (siis uppopaistamaan).
Nuoret kotkat! Työläisaate
teitä kutsuu taistohon.
Punainen on lippuvaate,
niin kuin isäin ollut on.

User avatar
Viikonloppuisä
2k
Posts: 2613
Joined: 01 Aug 2013, 03:01
Location: Aamu toi, ilta vei

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#892 Post by Viikonloppuisä » 15 Sep 2020, 14:31

polle wrote:
15 Sep 2020, 12:23
Maku on mielestäni hyvä, varsinkin kun päällä on sipulia (reilusti) kurkkusalaattia ja sitä majoneesia.
Itse taas tykkään suolasta ja lisään sitä seuraavana päivänä vielä niihin.
Tämä (Wanha Koikkarin Grilli) oli pettymys. Pieni annos, rasva ei tirissyt ja vähäiset makkaranpalatkin olivat aneemisen haaleita. Tikkuperunoista myös miinusta. Ajattelin antaa vielä uuden mahdollisuuden jollekin toiselle annokselle, sillä sinällään grilli vaikutti oikein sympaattiselta ja sijaintikin on sopiva.

Jämsän Pysäkki-grillille kesäisen käynnin perusteella kehut.

User avatar
polle
Posts: 340
Joined: 17 Nov 2004, 11:02
Location: Tre/Koivistonkylä

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#893 Post by polle » 15 Sep 2020, 17:46

Viikonloppuisä wrote:
15 Sep 2020, 14:31
polle wrote:
15 Sep 2020, 12:23
Maku on mielestäni hyvä, varsinkin kun päällä on sipulia (reilusti) kurkkusalaattia ja sitä majoneesia.
Itse taas tykkään suolasta ja lisään sitä seuraavana päivänä vielä niihin.
Tämä (Wanha Koikkarin Grilli) oli pettymys. Pieni annos, rasva ei tirissyt ja vähäiset makkaranpalatkin olivat aneemisen haaleita. Tikkuperunoista myös miinusta. Ajattelin antaa vielä uuden mahdollisuuden jollekin toiselle annokselle, sillä sinällään grilli vaikutti oikein sympaattiselta ja sijaintikin on sopiva.

Jämsän Pysäkki-grillille kesäisen käynnin perusteella kehut.
Joo se Wanha Koikkarin Grilli on nostalginen, sillä mä sieltä hain sen annoksen.
Mutta pettymys se ruoka oli, se koko.
Ainoo hyvä puoli muistaakseni (siit on aikaa kun hain) oli että se ei kärtsännyt niit makkaroita niinkuin suurinosa muista grilleistä.
Mutta tästälähin makkaraperunat Ullan Grilliltä, siitä äkkiä bussilla 2 linja-autoasemalle ja 21 bussilla kotiin ja syömään.

Niin,
чики-брики
Posts: 166602
Joined: 15 Jan 2006, 18:56

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#894 Post by Niin, » 16 Sep 2020, 02:07

polle wrote:
15 Sep 2020, 12:10
Vadim Blyat wrote:
15 Sep 2020, 10:08
polle wrote:
14 Sep 2020, 09:44
harhaiskaali wrote:
14 Aug 2020, 15:37
Koikkarin vanhalla grillillä eilen äijähampurilainen maistui varsin mainiolta.
Mukavaa että tähän aukes grilli taas vuosien jälkeen.
Mutta, makkaraperunoiden koko on aika pieni.
Varsinkin kun on tottunut Ullan Grillin makkaraperunoihin, joista syö pari päivää siitä isommasta.
Kekä hemmetti syö snägäriannosta seuraavana päivänä, HYI HELEVETTI!!!!
Jäikö tosta siis nälkä vai mimmonen homma, t: kiinnostunut.
Nokun se Ullan Grillin annos on yli 1kg painoinen.
Ei sit syö kerralla.¨
Seuraavana päivänä mikron kautta ja päälle raakaa sipulia ja kurkkusalaattia niin hyvin uppoo.
Vanhemmatkin aikanaan söi samanlaisen annoksen 2 henkilöä 2 päivää yhdestä annoksesta.

Siihen Ullan Grillin annokseen verrattuna (hinta 8.50€) Koikkarin Grillin makkaraperunat tuplana (hinta 9€) oli mielestäni pieni kokoiset.
Suoraan sanottuna hölmöltä kuulostavaa vertailua tässä, mutta ihan miten vaan.

User avatar
polle
Posts: 340
Joined: 17 Nov 2004, 11:02
Location: Tre/Koivistonkylä

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#895 Post by polle » 16 Sep 2020, 07:24

Vadim Blyat wrote:
16 Sep 2020, 02:07
polle wrote:
15 Sep 2020, 12:10
Vadim Blyat wrote:
15 Sep 2020, 10:08
polle wrote:
14 Sep 2020, 09:44
harhaiskaali wrote:
14 Aug 2020, 15:37
Koikkarin vanhalla grillillä eilen äijähampurilainen maistui varsin mainiolta.
Mukavaa että tähän aukes grilli taas vuosien jälkeen.
Mutta, makkaraperunoiden koko on aika pieni.
Varsinkin kun on tottunut Ullan Grillin makkaraperunoihin, joista syö pari päivää siitä isommasta.
Kekä hemmetti syö snägäriannosta seuraavana päivänä, HYI HELEVETTI!!!!
Jäikö tosta siis nälkä vai mimmonen homma, t: kiinnostunut.
Nokun se Ullan Grillin annos on yli 1kg painoinen.
Ei sit syö kerralla.¨
Seuraavana päivänä mikron kautta ja päälle raakaa sipulia ja kurkkusalaattia niin hyvin uppoo.
Vanhemmatkin aikanaan söi samanlaisen annoksen 2 henkilöä 2 päivää yhdestä annoksesta.

Siihen Ullan Grillin annokseen verrattuna (hinta 8.50€) Koikkarin Grillin makkaraperunat tuplana (hinta 9€) oli mielestäni pieni kokoiset.
Suoraan sanottuna hölmöltä kuulostavaa vertailua tässä, mutta ihan miten vaan.
Jos haluaa säästää rahaa ja vertailla noin.
Pitäähän sitä jäädä rahaa muuhunkin viikolla, kaljaan esim.

User avatar
Timo Jutilan maksa
Matti Partanen
Matti Partanen
Posts: 65701
Joined: 15 Aug 2010, 14:29
Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#896 Post by Timo Jutilan maksa » 16 Sep 2020, 07:50

polle wrote:
16 Sep 2020, 07:24
Vadim Blyat wrote:
16 Sep 2020, 02:07
polle wrote:
15 Sep 2020, 12:10
Vadim Blyat wrote:
15 Sep 2020, 10:08
polle wrote:
14 Sep 2020, 09:44
harhaiskaali wrote:
14 Aug 2020, 15:37
Koikkarin vanhalla grillillä eilen äijähampurilainen maistui varsin mainiolta.
Mukavaa että tähän aukes grilli taas vuosien jälkeen.
Mutta, makkaraperunoiden koko on aika pieni.
Varsinkin kun on tottunut Ullan Grillin makkaraperunoihin, joista syö pari päivää siitä isommasta.
Kekä hemmetti syö snägäriannosta seuraavana päivänä, HYI HELEVETTI!!!!
Jäikö tosta siis nälkä vai mimmonen homma, t: kiinnostunut.
Nokun se Ullan Grillin annos on yli 1kg painoinen.
Ei sit syö kerralla.¨
Seuraavana päivänä mikron kautta ja päälle raakaa sipulia ja kurkkusalaattia niin hyvin uppoo.
Vanhemmatkin aikanaan söi samanlaisen annoksen 2 henkilöä 2 päivää yhdestä annoksesta.

Siihen Ullan Grillin annokseen verrattuna (hinta 8.50€) Koikkarin Grillin makkaraperunat tuplana (hinta 9€) oli mielestäni pieni kokoiset.
Suoraan sanottuna hölmöltä kuulostavaa vertailua tässä, mutta ihan miten vaan.
Jos haluaa säästää rahaa ja vertailla noin.
Pitäähän sitä jäädä rahaa muuhunkin viikolla, kaljaan esim.
Jep. Makkaraperunoissa säästäminen on just se mistä kannattaa aloittaa ensimmäisen miljoonansa tahkoaminen.
Spoiler:
Image
Spoiler:
GoombA wrote:
26 Aug 2020, 22:35

Image : Odotin kuvia joiden kanssa olis ollut kivempi mennä nukkumaan

User avatar
polle
Posts: 340
Joined: 17 Nov 2004, 11:02
Location: Tre/Koivistonkylä

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#897 Post by polle » 16 Sep 2020, 09:55

Timo Jutilan maksa wrote:
16 Sep 2020, 07:50
polle wrote:
16 Sep 2020, 07:24
Vadim Blyat wrote:
16 Sep 2020, 02:07
polle wrote:
15 Sep 2020, 12:10
Vadim Blyat wrote:
15 Sep 2020, 10:08
polle wrote:
14 Sep 2020, 09:44
harhaiskaali wrote:
14 Aug 2020, 15:37
Koikkarin vanhalla grillillä eilen äijähampurilainen maistui varsin mainiolta.
Mukavaa että tähän aukes grilli taas vuosien jälkeen.
Mutta, makkaraperunoiden koko on aika pieni.
Varsinkin kun on tottunut Ullan Grillin makkaraperunoihin, joista syö pari päivää siitä isommasta.
Kekä hemmetti syö snägäriannosta seuraavana päivänä, HYI HELEVETTI!!!!
Jäikö tosta siis nälkä vai mimmonen homma, t: kiinnostunut.
Nokun se Ullan Grillin annos on yli 1kg painoinen.
Ei sit syö kerralla.¨
Seuraavana päivänä mikron kautta ja päälle raakaa sipulia ja kurkkusalaattia niin hyvin uppoo.
Vanhemmatkin aikanaan söi samanlaisen annoksen 2 henkilöä 2 päivää yhdestä annoksesta.

Siihen Ullan Grillin annokseen verrattuna (hinta 8.50€) Koikkarin Grillin makkaraperunat tuplana (hinta 9€) oli mielestäni pieni kokoiset.
Suoraan sanottuna hölmöltä kuulostavaa vertailua tässä, mutta ihan miten vaan.
Jos haluaa säästää rahaa ja vertailla noin.
Pitäähän sitä jäädä rahaa muuhunkin viikolla, kaljaan esim.
Jep. Makkaraperunoissa säästäminen on just se mistä kannattaa aloittaa ensimmäisen miljoonansa tahkoaminen.
Vähän offtopic.
Mä säästän muutenkin ruuassa, teen aina sen verran että syön viikon siitä ruuasta.
Sitten on rahaa ostaa muutakin, vaikka aina kuun lopussa tuntuu että rahat on lopussa.
Pankkilaina vie oman osuutensa (vaikka en oo itse ottanut sitä) ja vastike omansa + muut laskut.
Enkä mä mitään miljoonia halua tahkota, kunhan pärjäis sen kuukauden.

User avatar
Viikonloppuisä
2k
Posts: 2613
Joined: 01 Aug 2013, 03:01
Location: Aamu toi, ilta vei

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#898 Post by Viikonloppuisä » 16 Sep 2020, 10:06

Tampereella makkaraperunahommissa voittavia valintoja ovat kyllä Ullan Grilli ja Lukonmäen grilli.

User avatar
zutonFever
-=00King Of PIF00=-
-=00King Of PIF00=-
Posts: 21758
Joined: 09 Jan 2010, 02:54
Location: hämärissä olosuhteissa, enemmän tai vähemmän kuolleena ja huumeneuloja perseessä.

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#899 Post by zutonFever » 05 Oct 2020, 23:32

Forssan Autokeidas. Eikös täältä joskus aikanaan saanut grillisafkaakin? Nyt listalla oli kebappia, mikä on aina vähän epäilyttävää tällasissa mestoissa, ja näin iltakymmenen jälkeen tasan pelkästään hesepaskaa.

Olen pettynyt ja vihainen. :x
“It’s all about the sound,” said Stubbs. “You know, making the guitar go, AAAAARRRRRAAAARRRRGH!”

Ridge Porridge
viina dude
Posts: 44196
Joined: 26 Feb 2010, 15:14

Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara

#900 Post by Ridge Porridge » 18 Dec 2020, 23:23

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3196858

Siellä on taas laitettu viisaat päät yhteen. Ei hesoissa hyviä grillejä oo, mut onko ne pakko häätää?
Image
.x6zxcvbn.6.nbvcxz6x. wrote:
08 Feb 2024, 19:06
No mutta jos vetäisit paremmin niin se vois olla Ridge Porridge & Hurriganes. Rock n roll nevö die.

Post Reply