Almodovar: Lihiksen värinä
Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Moderators: delirium8, Weird Al Zyskowicz
- Hardcore-Mummo
- Matti Partanen
- Posts: 44172
- Joined: 19 Nov 2009, 17:24
- Location: Excrement Defermentation
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Meno on ku mählyssä, on käppyrää ja kaavioo
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Missäs kohtaa tää on ollut? En oo Imatralainen mutta tuli vietettyä aikaa siellä aika paljon just nimenomaan kulmilla.puphank wrote: ↑15 Jun 2019, 12:52Joo Imatran kulmien taksigrillillä vanha rouva grillin pitäjä teki aikoinaan lihikset joka aamu itse niinkuin munkit.Timo Jutilan maksa wrote: ↑15 Jun 2019, 12:40Aikoinaan oli kunnon grillillä sellaisia lihiksiäkin että melkein itku tuli syödessä. Muistan ikuisesti sen lihiksen jonka otin jossain punavuoren nurkilla aikoinaan broidin suosituksesta. Varmaan se tiiliskiven kokoinen lihis jo olisi ollut nälkäiselle juopottelijalle kylliksi, mutta kiitos veljeni, sinne sisään ahdettiin paistettu kanammuna, tuuman paksuinen siivu jahtimakkaraa, jauhelihapihvi ja ne vitun kaikki mausteet.
Ei muuten ollut aamulla nälkä ja vieläkin oli "lihiksen" maku suussa ihan kuin olis just jauhanut
Ai että ne oli isoja ja hyviä. Joskus ostin suoraan upporasvasta valutetun lihiksen sopivilla täytteillä.
No ei oo enää sitä taksiasemaa, grilliä eikä varmaan rouvaakaan
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Tossa missä nykyään Turuus on ABC juna-aseman lähellä oli ennen sellanen työmaakoppia pienempi grilli. Siellä joku mummeli hääräs just ja varmaan oli tehnyt itse lihikset tai muuta.
No kuitenkin, olin uudessa firmassa töissä ja mentiin tonne syömään muiden raksatyyppien seuraksi. Otin lihiksen makkaralla.
Kuulin jotain muminaa, kun mummeli sitä teki ja vastasin vaan "joo".
No se oli kysynyt siitä jahtimakkarasta.
Mun eteen tuli sellanen helvetti 25cm kokonen lihis minkä molemmista päistä pilkisti joku 5cm sellanen hevosen peniksen kokoinen punainen makkara.
Pakko oli tietty äijäseurassa vetää se kokonaan ja pahaa teki. Ei tosiaan tullu syötyä kuin seuraavana aamuna eikä silloinkaan ollut nälkä.
No kuitenkin, olin uudessa firmassa töissä ja mentiin tonne syömään muiden raksatyyppien seuraksi. Otin lihiksen makkaralla.
Kuulin jotain muminaa, kun mummeli sitä teki ja vastasin vaan "joo".
No se oli kysynyt siitä jahtimakkarasta.
Mun eteen tuli sellanen helvetti 25cm kokonen lihis minkä molemmista päistä pilkisti joku 5cm sellanen hevosen peniksen kokoinen punainen makkara.
Pakko oli tietty äijäseurassa vetää se kokonaan ja pahaa teki. Ei tosiaan tullu syötyä kuin seuraavana aamuna eikä silloinkaan ollut nälkä.
- punkhank
- God of PIF
- Posts: 35509
- Joined: 05 Feb 2012, 00:26
- Location: https://www.discogs.com/user/punkhank
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Siinä Olavinkadun taksiasemalla ihan Imatrankosken keskustassa. Tilalle rakensivat Koskis nuorten kerhotalon.THc wrote: ↑15 Jun 2019, 19:13Missäs kohtaa tää on ollut? En oo Imatralainen mutta tuli vietettyä aikaa siellä aika paljon just nimenomaan kulmilla.puphank wrote: ↑15 Jun 2019, 12:52Joo Imatran kulmien taksigrillillä vanha rouva grillin pitäjä teki aikoinaan lihikset joka aamu itse niinkuin munkit.Timo Jutilan maksa wrote: ↑15 Jun 2019, 12:40Aikoinaan oli kunnon grillillä sellaisia lihiksiäkin että melkein itku tuli syödessä. Muistan ikuisesti sen lihiksen jonka otin jossain punavuoren nurkilla aikoinaan broidin suosituksesta. Varmaan se tiiliskiven kokoinen lihis jo olisi ollut nälkäiselle juopottelijalle kylliksi, mutta kiitos veljeni, sinne sisään ahdettiin paistettu kanammuna, tuuman paksuinen siivu jahtimakkaraa, jauhelihapihvi ja ne vitun kaikki mausteet.
Ei muuten ollut aamulla nälkä ja vieläkin oli "lihiksen" maku suussa ihan kuin olis just jauhanut
Ai että ne oli isoja ja hyviä. Joskus ostin suoraan upporasvasta valutetun lihiksen sopivilla täytteillä.
No ei oo enää sitä taksiasemaa, grilliä eikä varmaan rouvaakaan
***Come on you Spurs!***
Punk rock (or "punk") is a rock music genre that emerged in the mid-70s, rooted in 60s garage rock and other forms of what is now known as "proto-punk" music.
Spoiler:
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Hmm.En kyllä muista sitä taksiasemaa kun ei tarvinnut käyttää.Kaveri asui siinä ihan Street Cafen vieressä.Sanooko "luola" mitään?
- punkhank
- God of PIF
- Posts: 35509
- Joined: 05 Feb 2012, 00:26
- Location: https://www.discogs.com/user/punkhank
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Joo luolassa oli paljon hyviä bileitä. Paranormal punk&rock party. Unholy ja moni muu, myös mun bändi treenas siellä ja soitti luolabileissä. On kyl kaukana tosta taksiasemasta joka silloin oli jo purettu. Streetti taas on/oli ihan eri kadulla.
***Come on you Spurs!***
Punk rock (or "punk") is a rock music genre that emerged in the mid-70s, rooted in 60s garage rock and other forms of what is now known as "proto-punk" music.
Spoiler:
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Mä voisin kuvitella että ollaan tavattu.Street oli/on siinä kävelykadun kulmassa
- punkhank
- God of PIF
- Posts: 35509
- Joined: 05 Feb 2012, 00:26
- Location: https://www.discogs.com/user/punkhank
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Kyl varmaan Simpanenhan asui jonkun aikaa luolassa.THc wrote: ↑15 Jun 2019, 20:15Mä voisin kuvitella että ollaan tavattu.
No nyt menee ot:ksi.
***Come on you Spurs!***
Punk rock (or "punk") is a rock music genre that emerged in the mid-70s, rooted in 60s garage rock and other forms of what is now known as "proto-punk" music.
Spoiler:
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Meni niin siks laitoin YV
- Timo Jutilan maksa
- Matti Partanen
- Posts: 65703
- Joined: 15 Aug 2010, 14:29
- Location: Luttisen verovaroilla sponssaama kuntoutuskeskus
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Unholy livenä ja päälle tuhti lihis
Spoiler:
Spoiler:
- punkhank
- God of PIF
- Posts: 35509
- Joined: 05 Feb 2012, 00:26
- Location: https://www.discogs.com/user/punkhank
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Raskaat musat ja murkinat.Timo Jutilan maksa wrote: ↑15 Jun 2019, 20:51Unholy livenä ja päälle tuhti lihis
***Come on you Spurs!***
Punk rock (or "punk") is a rock music genre that emerged in the mid-70s, rooted in 60s garage rock and other forms of what is now known as "proto-punk" music.
Spoiler:
- Piss Pisstopherson
- 8k
- Posts: 8006
- Joined: 21 Apr 2008, 15:40
- Location: Heinäsirkkalaumassa
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Tässä juttua Koikkarin uudesta vanhasta rillissä. Pakko mennä kokeilemaan piakkoin.
https://www.aamulehti.fi/a/c4ab1acb-8c6 ... 89bfbfecbcKoivistonkylä sai pitkän tauon jälkeen grillin – vanha kioski sai uudet pinnat ja uuden ilmeen
Koivistontielle on avattu uusi grilli tutulle paikalle.
29.6.2019 10.00
– Itse tykkään grilleistä tilata kerroshampurilaisen juustolla ja kananmunalla, kertoo Ahmet Yildiz.ONNI KALIN
Moni vanhan koulukunnan tamperelainen muistaa edellisellä vuosisadalla toimineen Koikkarin grillin. Sulkemisensa jälkeen Koivistontiellä seisova kioski ei ole yli kahteenkymmeneen vuoteen tarjoillut grilliruokaa paikallisille. Viime kuussa kioski otti askeleen menneisyyteen, kun paikalla aloitti uusi grillikioski.
Rakennus on vanha, mutta kasvot uudet. Grillin yrittäjänä toimii Ahmet Yildiz. Yildiz kertoo muuttaneensa Tampereelle 24 vuotta sitten. Lähes samoihin aikoihin, kun edellinen grilli lopetti toimintansa.
Vanhaa paikassa on lähinnä vain rakennus. Yildiz kertoo remontoineensa kioskin itse lattiasta kattoon. Kaikki pinnat on uusittu, sisälle tehty uudet kalusteet ja ikkunoiden teipitkin ovat uudet.
– Tämä oli niin vanha, että oli vähän pakko tehdä kaikki uudestaan.
Makkaraperunat on ollut ylivoimaisesti suosituin tuote. ONNI KALIN
Konkari ravintola-alalla
1990-luvulla Tampereella oli Yildizin mukaan alle 10 pizzeriaa. Hän on siis ollut ensimmäisten joukossa täyttämässä katukuvaa kebab-pizzerioilla. Ravintoloitsijan uran Yildiz aloitti pyörittämällä Tele nimistä pizzeriaa Satamakadulla. Sen jälkeen hän toimi kymmenen vuotta yrittäjänä Kangasalan keskustassa, Kebab center nimisessä ravintolassa.
Jutellessaan ihmisten kanssa Yildiz huomasi monen kaipaavan perinteistä grilliruokaa. Tästä hän sai idean vaihtaa kuvioita, ja päätti perustaa oman grillikioskin. Etsiessään paikkaa grillille hänen ystävänsä vihjasi Koivistonkylän kioskin olevan tyhjillään ja palaset loksahtivat kohdalleen.
TIATOO
Vanha Koikkarin Grilli
Koivistontie 10, 33820 Tampere
Auki maanantaista lauantaihin kello 11–21.
Tarjolla perinteistä grilliruokaa, kuten makkaraperunoita ja lihapiirakoita.
Kaikki tehdään tuoreista raaka-aineista ja hampurilaisissa käytetään kokolihapihvejä.
Myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja, kuten falafelejä.
Grilli sijaitsee noin 100 metrin päässä Koivistontien ja Lempääläntien risteyksestä.
Hihittelyrinki, kaikki samaa mieltä.
- Kauko Keuhkon näköinen mies
- Kapteeni Swaghammer
- Posts: 86123
- Joined: 28 Mar 2015, 18:07
- Location: ennen sotia
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Perjantaina tuli käytyä Leväsen grillillä, ärjypurilaisen ja jättilihiksen niekaisin.
Hyvää good oli kyllä, mut ei aivan hehkutukseen asti yltänyt.
Hyvää good oli kyllä, mut ei aivan hehkutukseen asti yltänyt.
Kellä kutiseva reikä illalla, sillä haiseva sormi aamulla.
-
- Poistunut käyttäjä
- Posts: 115947
- Joined: 10 Sep 2006, 16:10
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Kouvolan grillit
1) Nipan Grilli
2) Anttilan Mäkki
3) Vesitornin Grilli
1) Nipan Grilli
2) Anttilan Mäkki
3) Vesitornin Grilli
Re: Grillimättö, tuo häviävä luonnonvara
Kauden ekat makkaraperunat Lukonmäen grillillä. *****/*****, juuri sopivan kokoiset, ei tehny ees tiukkaa pyöräillä kotiin.